51658
  • KáTéCé
    DC, bf2, vagy amit akarsz :D
  • Ley Roland
    Na felraktam a laptopra! Nem szaggat csak az a baj hogy valamiért villognak az épületek a föld... stb. Ez miért lehet? Gondolom egy driverfrissités nem ártana.
  • FreddyHawk
    Szia Te a desert combatos Meow -vagy?
    Mert akkor nem csodálkozom hogy taroltok ha bejuttok a szerverre.
  • Terawatt
    viszont azt nem tudom hogy a medic mennyire durva hogy éleszteni tud mert BF2be gáz volt hogy megölsz 4embert fél perc mulva meg hátba lőnek mert mindet felélesztették
  • Neoncsoves
    a lényeg hogy a claymore szar ahogy van. örülök hogy kivették
  • Terawatt
    ha a csipás a tetőre megy fel nincs gond mert szétlövöd:)
  • Cat 02 #6944
    Hát a videók alapján, itt kilövöd alóla a házat és kész, vagy lősz alá egy lyukat :D
  • Neoncsoves
    claymore... jó hogy nem rakták be. a legszarabb cucc volt BF2ben is. minden csipás fent kempelt a háztetőn, aztán örökké claymoreozta a létrát és nem lehetett felmenni... örülök hogy itt nincs claymore, mert itt akkora kavarodás van néha, hogy nem nagyon figyelek az útra csak arra hogy honnan lőnek :D
  • Paranoia
    nekem ez is számít
  • Cat 02 #6941
    Az azért mókás, hogy ez előbb jött ki PC-re, mint az 1943 :D
  • barmi
    A fák, bokrok, fű nem egy crysis de azért elmegy. Egyébként meg itt amúgysem ez a lényeg!
  • barmi
    Egy claymor-nak jobban örültem volta az egyszer biztos ...
  • Paranoia
    Sztem szépek a fények,pálya

• Terawatt
    nem rossz de nem annyira halálos
  • barmi
    Ja! Ezzel nyomják majd a 2010-es vb-n :DDD
  • LeWyTy
    Ez a jó tipp.
  • LeWyTy
    A 2010-es focilabda szabvány.
  • Terawatt
    de az is lehet hogy Star Wars feelingbe lézerrel szétlő mindenkit ;):D
  • Terawatt
    ha az amire gondolok talán a csipásnak van iylen eldobod és érzékeli az enemyt körülötte
  • tobias88
    Ez mind szép és jó, de béta kulcsot hol tudok szerezni?
  • barmi
    Ez miez? ::

• zotya10002
    Csak furcsa!!Úgy ahogy az egész játék!De ettől még nem biztos hogy szar:-)
  • Tommy093
    Hát sokkal nagyobb a gépigénye. MW2 az ugy fut mint a cod4 nálam ebben viszont 1680x1050 med all hát 22-30 fps. Am nem hasonlítható össze mw2 vel ezerszer jobb gam lesz
  • Me0w
    Mi a szar benne? Ugrat, jol kanyarodik, gyors.
  • zotya10002
    Eléggé!!Olyan hunting unlimited feeling:-)
  • TDC Geronimo
    lol az szép
  • RYO21
    Próbáltátok már a quad-ot vezetni? nagyonszar..
  • at16
    van akkora gépigénye mint a MW2-nek?
    tudom nézzek követelményt, de az nem mond semmit se...
  • Tommy093
    Ez a game verhetetlen lesz : ) mar csak egy jobb vga kellene
  • Terawatt
    az szép toljátok ezerrel :)) igen bf2 eléggé idegesítő volt hogy ha jól csinálta valaki simán kijátszott és kilőtt csak mert a fal megvédi :Pvagy ha nemis tud megölni de elmenekül temeg kerülheted meg a házat,jó lessz ez emberek meglátjátok :)
  • Me0w
    Ah, engem a rombolhato tereptargyak karpotolnak mindenert. Vegre nem kell a tankkal a 3 pixel vastag palank mogott levo ellent varnom 2 orat, vagy atrusholok rajta, vagy kilovom falastul a picsbe ;) KTC-vel tegnap picit odatettuk magunkat 2 pancelossal, 10730 pontot kaptam a korben ;))
  • TDC Geronimo
    Jó hallani, hogy szinte az összes régi motorosnak tetszik :) Mi is el vagyunk ájulva tőle :D És ez még csak nem is a klasszikus bf mód. Friend list fixre rákérdeztem remélem megcsinálják betaba még. Addig nem veszlek fel mert nincs értelme :D
  • Me0w
    Ebben az a fura, hogy nekem low-ban fut rendesen, (e7400, hd4850), Cino baratomnak pedig 4870-e van, es highban gyorsabb mint nekem ;) Erdekes mindenesetre.
  • Lunatic83
    nagyon úgy néz ki h minden csoport/pc,ps3,360/ más "verziót" kapott

boxon max a 2. szintig lehet eljutni, a 3. szinthez már 4.982.000 pont kell, jelenleg 66.828 pontom van...
    szép lenne ilyen ütemben eljutni a 25 /vagy akárhány/ szintig ;)

minden csoport két fegyvere elérhető, jóformán nulla kiegészítőkkel...:(

• grama
    Sziasztok! 2-3 perc játék után kilép a menübe a következő üzenettel
    "The connection with EA online was lost" Ötlet?
  • SubZero911
    Nem tudom ki hogy van vele, de én nem ilyen lovat akartam.

Ez a játék 1/8 -ad rész COD, 5/8-ad rész Frontlines és 2/8-ad rész csak BF. A HUD egy fos, fegyverekkel kínlódás célozni, a szemem kiég negyed óra alatt. Hangulat meg semmi. Jármű is nagyon kevés. (tudom még csak B)

Szóval vakarhatom a fejem hagyjam-e veszni a két rugót!
  • Me0w
    Nekem is megjegyezte.
  • Me0w
    En is a multiplay.co.uk szerverein garazdalkodom, es teljesen odavagyok a jatekert ;) Lassan mindenki megvette nalunk, picit korulmenyes azonos szerverre menni, de ha sikerul, akkor odabaszunk :)

Sajnos itt az unlock fegyverek sokkal jobbak, mint az alap, de legalabb az unlockok valtozatosak. Tetszenek a gadgetek, es tetszik az is, hogy a helyzetnek megfeleloen kell osszevalogatni a cuccot :)

Ha valaki keresne, bar ebben ketelkedem, akkor TheMeow neven futok.
  • nandorb
    megy minuszba a pontja annak az idiotanak ne felj...
  • buko20
    Nálam az egér nem lassú,sőt ha egy kicsit állitok rajta akkor már túl gyors.