51658
-
DC, bf2, vagy amit akarsz :D -
Na felraktam a laptopra! Nem szaggat csak az a baj hogy valamiért villognak az épületek a föld... stb. Ez miért lehet? Gondolom egy driverfrissités nem ártana. -
FreddyHawk #6948 Szia Te a desert combatos Meow -vagy?
Mert akkor nem csodálkozom hogy taroltok ha bejuttok a szerverre.
-
viszont azt nem tudom hogy a medic mennyire durva hogy éleszteni tud mert BF2be gáz volt hogy megölsz 4embert fél perc mulva meg hátba lőnek mert mindet felélesztették -
Neoncsoves #6946 a lényeg hogy a claymore szar ahogy van. örülök hogy kivették -
ha a csipás a tetőre megy fel nincs gond mert szétlövöd:) -
Cat 02 #6944 Hát a videók alapján, itt kilövöd alóla a házat és kész, vagy lősz alá egy lyukat :D -
Neoncsoves #6943 claymore... jó hogy nem rakták be. a legszarabb cucc volt BF2ben is. minden csipás fent kempelt a háztetőn, aztán örökké claymoreozta a létrát és nem lehetett felmenni... örülök hogy itt nincs claymore, mert itt akkora kavarodás van néha, hogy nem nagyon figyelek az útra csak arra hogy honnan lőnek :D -
Paranoia #6942 nekem ez is számít -
Cat 02 #6941 Az azért mókás, hogy ez előbb jött ki PC-re, mint az 1943 :D -
barmi #6940 A fák, bokrok, fű nem egy crysis de azért elmegy. Egyébként meg itt amúgysem ez a lényeg! 
-
barmi #6939 Egy claymor-nak jobban örültem volta az egyszer biztos ... -
Paranoia #6938 Sztem szépek a fények,pálya
-
nem rossz de nem annyira halálos
-
barmi #6936 Ja! Ezzel nyomják majd a 2010-es vb-n :DDD 
-
Ez a jó tipp. -
A 2010-es focilabda szabvány.
-
de az is lehet hogy Star Wars feelingbe lézerrel szétlő mindenkit ;):D -
ha az amire gondolok talán a csipásnak van iylen eldobod és érzékeli az enemyt körülötte -
Ez mind szép és jó, de béta kulcsot hol tudok szerezni?
-
barmi #6930 Ez miez? ::
-
Csak furcsa!!Úgy ahogy az egész játék!De ettől még nem biztos hogy szar:-) -
Hát sokkal nagyobb a gépigénye. MW2 az ugy fut mint a cod4 nálam ebben viszont 1680x1050 med all hát 22-30 fps. Am nem hasonlítható össze mw2 vel ezerszer jobb gam lesz -
Mi a szar benne? Ugrat, jol kanyarodik, gyors. -
Eléggé!!Olyan hunting unlimited feeling:-) -
lol az szép -
RYO21 #6924 Próbáltátok már a quad-ot vezetni? nagyonszar.. -
at16 #6923 van akkora gépigénye mint a MW2-nek?
tudom nézzek követelményt, de az nem mond semmit se... -
Ez a game verhetetlen lesz : ) mar csak egy jobb vga kellene
-
az szép toljátok ezerrel :)) igen bf2 eléggé idegesítő volt hogy ha jól csinálta valaki simán kijátszott és kilőtt csak mert a fal megvédi :Pvagy ha nemis tud megölni de elmenekül temeg kerülheted meg a házat,jó lessz ez emberek meglátjátok :) -
Ah, engem a rombolhato tereptargyak karpotolnak mindenert. Vegre nem kell a tankkal a 3 pixel vastag palank mogott levo ellent varnom 2 orat, vagy atrusholok rajta, vagy kilovom falastul a picsbe ;) KTC-vel tegnap picit odatettuk magunkat 2 pancelossal, 10730 pontot kaptam a korben ;)) -
Jó hallani, hogy szinte az összes régi motorosnak tetszik :) Mi is el vagyunk ájulva tőle :D És ez még csak nem is a klasszikus bf mód. Friend list fixre rákérdeztem remélem megcsinálják betaba még. Addig nem veszlek fel mert nincs értelme :D -
Ebben az a fura, hogy nekem low-ban fut rendesen, (e7400, hd4850), Cino baratomnak pedig 4870-e van, es highban gyorsabb mint nekem ;) Erdekes mindenesetre. -
nagyon úgy néz ki h minden csoport/pc,ps3,360/ más "verziót" kapott
boxon max a 2. szintig lehet eljutni, a 3. szinthez már 4.982.000 pont kell, jelenleg 66.828 pontom van...
szép lenne ilyen ütemben eljutni a 25 /vagy akárhány/ szintig ;)
minden csoport két fegyvere elérhető, jóformán nulla kiegészítőkkel...:(
-
grama #6916 Sziasztok! 2-3 perc játék után kilép a menübe a következő üzenettel
"The connection with EA online was lost" Ötlet? -
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem ilyen lovat akartam.
Ez a játék 1/8 -ad rész COD, 5/8-ad rész Frontlines és 2/8-ad rész csak BF. A HUD egy fos, fegyverekkel kínlódás célozni, a szemem kiég negyed óra alatt. Hangulat meg semmi. Jármű is nagyon kevés. (tudom még csak B)
Szóval vakarhatom a fejem hagyjam-e veszni a két rugót! -
Nekem is megjegyezte. -
En is a multiplay.co.uk szerverein garazdalkodom, es teljesen odavagyok a jatekert ;) Lassan mindenki megvette nalunk, picit korulmenyes azonos szerverre menni, de ha sikerul, akkor odabaszunk :)
Sajnos itt az unlock fegyverek sokkal jobbak, mint az alap, de legalabb az unlockok valtozatosak. Tetszenek a gadgetek, es tetszik az is, hogy a helyzetnek megfeleloen kell osszevalogatni a cuccot :)
Ha valaki keresne, bar ebben ketelkedem, akkor TheMeow neven futok. -
megy minuszba a pontja annak az idiotanak ne felj... -
buko20 #6911 Nálam az egér nem lassú,sőt ha egy kicsit állitok rajta akkor már túl gyors.