51658
-
Borg #7030 Nálam tökéletes 4870 1gb-tal. -
A CDGalaxis igen. Ez azért van, hogy ne azért rendeld elő a játékot, hogy legyen BETA kulcsod. Miután van, akkor meg ugye visszavonod.
Így kifizetsz 2k-t, és ezt majd beleszámítják a teljes árú játékba. Tehát te akkor 2k-val kevesebbet fogsz fizetni, mivel te ezt már most kifizetted. -
hát mindenesetre érdekes.. eddig csak 4850nél voltak ilyen gondok BC2 alatt. tudtommal 4870nel megy rendesen -
Azért jó mert így biztos lessz kulcsod és ezt a 2k huf ot beleszámítathatod a rendes Dobozos Játékba ha megveszed :) -
at16 #7026 mint mindenki másnak... -
Borg #7025 Engineert már elég jól felturbóztam, van XMB-m, második fajta rakétalövőm, 3. pisztoly, plusz dmg boost. Igy mind gyalogosok ellen, mind járművek ellen marha jó. Nem is nagyon megyek mással. Néha ha defenseben vagyok lerakok pár AT aknát, viszont azt vettem észre, hogy idő kell nekik mire élesednek. Mert ha közvetlen ledobás után megy rá bármi, semmi se történik... illetve a quadokat nemnagyon lehet megfogni velük.
A kézi lőfegyverekkel meg ugyanaz az aranyszabály mint más játékokban: Fejmagasságban kell célozni :) -
Gondolkozz már... Béta verzió azért van, hogy megtalálják ezeket a BUG-okat. Ezzel népszerűsítik a játékot is, nem kell demót kiadniuk így, és tudni fogják mit kell javítani. Ráadásul a tesztereket sem kell fizetniük.
Szerintem. -
Héeder #7023 Értem akkor egy használatlan kulcs kéne. -
Lol, valahol 2000 forintot kérnek csak a béta kulcsért! És ez egy hivatalos magyar oldal! -
buko20 #7021 na a következő kulcs osztás 17:00kor lesz -
Csak akkor lenne értelme, ha még nem írta be a játékba.
Mert onnantól kezdve hiába adja oda.
Csak akkor tudnál játszani, ha a bejelentkezéshez szűkséges adatokat megadná. -
Amúgy azt nem értem, miért nem jó az EAnak, ha sok Bétás van? Annál több bug derül ki! És kulcsot szívesen fogadok!
-
at16 #7018 arra alapozom, hogy én is bele voltam zúgva a win7-be. egyből fel is tettem. szép volt, gyors volt, de pl cod 4 kevesebb fps-el ment...
visszatettem xp-t , semmi felesleges szar nincs rajta, tettem rá egy szép témát, és kb olyan mint win7 :) -
Nekem /Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3/-am van, szval mondhatni egy cipőben járunk.
Lehet, hogy megint az Nvidia-n fut jobban egy játék... :S (pl mint ezelőtt asszem az új NFS, a Shift.) -
játékot megveszed és tolhatod :) -
+dmg speccel és egy xm8al kb 3-4 golyó egy ember. Alacsony szinten mindenki +armorral rohangál +dmg spec nélkül. -
Ezt mire alapozod? -
elég jóra sikeredett a játék béta alapján (köszönöm a kulcsot atila4) lehet megveszem viszont lenne egy kérdésem hogy a multiért fizetni kell majd ? -
at16 #7012 xp-t tegyél fel, azzal tuti jobb lesz -
Unreal1942 #7011 1-2 óra játék után.
A hangok nagyon jók. A fegyverek picit gyengék így az elején legalábbis.
A gépigény szerintem kicsit túlzás. Ráférne egy optimalizálás.
Az irányítás nagyon furcsa, hogy nem lehet oldalazni futás közben. A hasalás nem hiányzik.
Nagyon szokni kell. Az első 5 perc után majdnem töröltem is annyira bosszantó volt.
K/D arányt nem lesz egyszerű pozitívba hozni :)
Az assault sajnos szerintem elég gyenge. Majd talán egy erősebb fegyverrel használható lesz. -
Akinek 4850-es VGA-ja van írja már le hogy megy a játék, mert ugyláttam sokaknak sebesség gondja van ezzel a karival :S -
bal egérgomb? spotolás meg q ahogy assiként is -
Héeder #7008 Valaki csak egy menet erejéig se adná oda a fölös kulcsát? -
Nekem bejött az oldal!
"The number of keys is limited!
We currently have 0 keys left.
Thousands of more keys will be available
Saturday 17:00 CET" -
Na jó, és ezeket hogyan aktiválhatom?
Amúgy ha az egyik pontra rádöntjük a házat, akkor annak ugyan úgy végevan, nem? -
Héeder #7005 hát pm-be írd meg nekem ha lesz:D -
De8Vent #7004 akinek van fölös beta kulcsa az írjon pls ...mert i3D-re feljutni lehetetlen... -
buko20 #7003 nekem az oldal se jön be -
igen, befogom irni -
Igen -
elvileg... -
felderítés, spotolás, roadkill, részben irányítható rakéta kb félpercenként és később vehicle upgradeval rászerelhető másodlagos gépfegyver. -
Héeder #6998 Terawatt ha netalántán sikerül kulcsot szerezni megosztanád velem? -
"A távoli kiszolgáló megszakította a kapcsolatot" amikor behozta volna a step 2t :S -
Később optimalizálják, és jobb lesz, nem? -
Gabe18 #6995 Meg mondjuk egy MW2-es multi pálya hányszor férne bele ennek csak az első szakaszába... -
nekem is highon is meg lowon is ugyanúgy akad kb...
3ghz proci, HD4850 1GB, 2GB ram. -
nekem ilyen gondjaim vannak.. nekem 4850-nel szarabbul megy mint havernak a 8800GT-vel :D
most ujrahuzom a winfost hátha lesz valami javulás :S
(win7 64bit minkettőnknél) -
basszus nálam is ezvan a step 2 már nem jön be :S várjunk hátha -
Gabe18 #6991 Hát 1-2 nem árt ha van,már csak a zavarás miatt is.De én is voltam már úgy hogy fent állt a fél támadó csapat sniper-ként,a tankok meg üresen álltak senki nem ment velük... Kénytelen voltam én használatba venni,pedig én nem vagyok egy nagy járműves.