51658
-
Es akkor a PS3ok miert kaptak meg minden fegyvert es kiegeszitot gond nelkul a betajukban?
Miert jo ez? - Azokat a cuccokat is jo lenne "tesztelni" siman, hatha nem stimmel valami es meg lehetne jelezni a kiadasig. -
zuzu7 #6869 nézd át a vga tesztet: http://katt-teszt.freeweb.hu/ -
zuzu7 #6868 simán
-
zuzu7 #6867 Hi all !
Szerintetek az normális hogy intel core 2 duo 6850 (2x3000 MGH) NV 8800gt SLI 4x1gb DDr2 1066 ram van a masinába és low beállítással 25-40 fps-el fut a game.(a legújabb driver van fent.) WIn7 x64 op rendszer.
-
Ez csak beta-ban van csak ,hogy ne legyen minden cuccod meg muire jön az eredeti. Jó is ez így. -
Kikapcsolódásnak. Animus 3x-os PB bannos interjúja. Érdemes elolvasni.:) -
A recon-nál sikerült unlockolnom jó pár kiegészítőt, a következőt 100 milliónál kapom meg. Ez ugye vicc? Eléggé sok idő lenne odáig eljutni... de a többi sniper fegyvert is ponthoz köti? Meg kéne már szerezni a GOL-t. -
bgreg #6863 sziasztok
intel core 2 quad q8300 2,5ghz kihajtja az radeon hd 5770-et? -
Cat 02 #6862 Gondolom senkinek nincs feles kulcsa :D -
5 perc? Pont meglepődtem, hogy senki nem említi a nagyon gyors töltést. BF2 fél évéhez képest pláne. Kiírja a végeredményt, JOIN, 3 sec és bent vagyok, ez lassú? Onnan meg lehet kilépni, de nyilván ez is csak beta hiányosság, ahogy a bezárhatatlan menük is.
Amúgy nem tom ki hogy van vele, érdekes néha a fegyverek viselkedése. Pl. bejön egy ellenség oldalról, elkezdem guggolva lőni FN2000-el, amitől többnyire szinte azonnal eldőlnek, erre ez rámfordul és kényelmesen lelő. És hova tűnt az én kilőtt ~15 lövedékem? Ezek lagmentes játék közben. Azért remélem, ilyen nem lesz a véglegesben. A beépített gránátvető is nagyon durvákat csinál, van, hogy megöl 2-3 embert, néha simán túlélik. -
tudom h ez még csak egy béta, de a BC1hez képest elég kevés az awards, és elég könnyűek is....
tegnap elég sokat játszottam, az egyik meccsen amikor védekeztünk, gondoltam kicsit átláthatóbbá teszem a házat, h ne bújhasson el benne ellenség...
addig-addig könnyítettem a házat, amíg össze nem dőlt XD -
De8Vent #6859 :(..nem baj majd lesz még talán -
Blackparty volt az első,kulcs elküldve. -
Felraktam a betat,erre teljesen megőrült a gépem,a C:\ meghajtón(ahol a windows van) random ingadozik a szabad hely mennyisége,de most beállt 2 gigára(ennél sokkal több volt,és nem is oda raktam a betat) úgyhogy nekem ez kurvára tönkretette a gépem,tehát van 1 fölös,kulcsom,első PM kapja! -
+1 pont a fejlesztőknek, hogy működik a bétában az auto update. Tegnap már volt is egy javítás, és már láttam nevet a barátlistámban is... -
RYO21 #6855 Ez mekkora hülyeség!
Amikor vége van egy menetnek, akkor kiírja, hogy your team lost stb, stb.
És nincs sehol se kilépés! 5 percet kell várni, hogy újra belépjen szerverre stb. áááá
De nembaj, van rá megoldás BFBC2Game.exe ->> End Process
-
Ez de geci volt 
.
-
Akkor menj ki, és mosogass el! Biztos van aki örülne neki...
-
tolná még valaki? unom magam vazeg. -
nem várod meg előbb a magyarítást? még a végén a kilépésre kattintasz a kasztválasztás helyett
-
Szia!!Itt már nem lehet!:_-( -
Paranoia #6849 https://www.fileplay.net/account/new
nemtom,h jó e még -
Nah, már sokadjára probálom, nézegetem, de ez a béta kulcs nem akar összejönni
-
Skyline #6847 Nálla jóval kisebb felbontáson szaggat,4magos amd pedig kihajtja a 4850-est.X2-es régi amd nem. -
Paranoia #6846 4850es karim van nekemis.
bár van mellette egy 4magos amd.
40-50fps *1080 felbontásba... -
Skyline #6845 AMD x2 6000+, HD4850, 3GB RAM .. nagyon kaka hozzá a gépem?
A procid nem hajtja ki a vidkarid,egy azonos órajelű C2d-n majdnem duplaannyi fps-t dob a 4850... -
Dehogy marad. -
Persze hogy nem, egyertelmu dolog.
Gondold el mekkora unfair dolog lenne az uj jatekosokkal szemben akik nem tudtak bejutni a betaba (vagy csak siman nem akarnak csak a teljessel jatszani majd). -
A beta-ban szerzett rank és tapasztalati pont megmarad a teljes játékra is? -
Aki esetleg még fel akarja b@szni az agyát kulcsszerzésért, az menjen ide: http://planetbattlefield.gamespy.com/fullstory.php?id=161552
Én inkább alszom.
-
Ez -
eugabesz #6839 Na az nekem nem lesz...én AMD Fan vok..de most hirtelen még nem tok sokat rá költeni.Majd csak meglesz,mire megjelenik. -
eLiXir #6838 melyik az a hivatalos oldal ahova feedbackeket lehet kuldeni? -
RYO21 #6837 nekem 2magos intelem van és nálam is nagyon lassú. -
buko20 #6836 Nekem jol fut a game 40-50-60fps el highon -
eugabesz #6835 Valaki megdobhatna egy kétmagos AM2-es procival...az egymagos csak "diavetítést" bír...mint ahogy azt előre írták is.
-
Most látom a veterán battlefieldesek kapnak egy M1 garandot is. :) -
Richard49 #6833
-
Nem vagy magyar? -
Richard49 #6831 Nem
Csak nem tipikus magyarbol vagyok ;)