51658
  • Smithwarden
    Es akkor a PS3ok miert kaptak meg minden fegyvert es kiegeszitot gond nelkul a betajukban?
    Miert jo ez? - Azokat a cuccokat is jo lenne "tesztelni" siman, hatha nem stimmel valami es meg lehetne jelezni a kiadasig.
  • zuzu7
    nézd át a vga tesztet: http://katt-teszt.freeweb.hu/
  • zuzu7
    simán
  • zuzu7
    Hi all !

Szerintetek az normális hogy intel core 2 duo 6850 (2x3000 MGH) NV 8800gt SLI 4x1gb DDr2 1066 ram van a masinába és low beállítással 25-40 fps-el fut a game.(a legújabb driver van fent.) WIn7 x64 op rendszer.

• mNzJean
    Ez csak beta-ban van csak ,hogy ne legyen minden cuccod meg muire jön az eredeti. Jó is ez így.
  • Running
    Kikapcsolódásnak. Animus 3x-os PB bannos interjúja. Érdemes elolvasni.:)
  • zzeN
    A recon-nál sikerült unlockolnom jó pár kiegészítőt, a következőt 100 milliónál kapom meg. Ez ugye vicc? Eléggé sok idő lenne odáig eljutni... de a többi sniper fegyvert is ponthoz köti? Meg kéne már szerezni a GOL-t.
  • bgreg
    sziasztok
    intel core 2 quad q8300 2,5ghz kihajtja az radeon hd 5770-et?
  • Cat 02 #6862
    Gondolom senkinek nincs feles kulcsa :D
  • Magh
    5 perc? Pont meglepődtem, hogy senki nem említi a nagyon gyors töltést. BF2 fél évéhez képest pláne. Kiírja a végeredményt, JOIN, 3 sec és bent vagyok, ez lassú? Onnan meg lehet kilépni, de nyilván ez is csak beta hiányosság, ahogy a bezárhatatlan menük is.

Amúgy nem tom ki hogy van vele, érdekes néha a fegyverek viselkedése. Pl. bejön egy ellenség oldalról, elkezdem guggolva lőni FN2000-el, amitől többnyire szinte azonnal eldőlnek, erre ez rámfordul és kényelmesen lelő. És hova tűnt az én kilőtt ~15 lövedékem? Ezek lagmentes játék közben. Azért remélem, ilyen nem lesz a véglegesben. A beépített gránátvető is nagyon durvákat csinál, van, hogy megöl 2-3 embert, néha simán túlélik.
  • Lunatic83
    tudom h ez még csak egy béta, de a BC1hez képest elég kevés az awards, és elég könnyűek is....

tegnap elég sokat játszottam, az egyik meccsen amikor védekeztünk, gondoltam kicsit átláthatóbbá teszem a házat, h ne bújhasson el benne ellenség...
    addig-addig könnyítettem a házat, amíg össze nem dőlt XD
  • De8Vent
    :(..nem baj majd lesz még talán
  • Fehercsoki
    Blackparty volt az első,kulcs elküldve.
  • Fehercsoki
    Felraktam a betat,erre teljesen megőrült a gépem,a C:\ meghajtón(ahol a windows van) random ingadozik a szabad hely mennyisége,de most beállt 2 gigára(ennél sokkal több volt,és nem is oda raktam a betat) úgyhogy nekem ez kurvára tönkretette a gépem,tehát van 1 fölös,kulcsom,első PM kapja!
  • Boxer HUN
    +1 pont a fejlesztőknek, hogy működik a bétában az auto update. Tegnap már volt is egy javítás, és már láttam nevet a barátlistámban is...
  • RYO21
    Ez mekkora hülyeség!
    Amikor vége van egy menetnek, akkor kiírja, hogy your team lost stb, stb.
    És nincs sehol se kilépés! 5 percet kell várni, hogy újra belépjen szerverre stb. áááá

De nembaj, van rá megoldás BFBC2Game.exe ->> End Process
  • zzeN
    Ez de geci volt.
  • Boxer HUN
    Akkor menj ki, és mosogass el! Biztos van aki örülne neki...
  • REPS0L
    tolná még valaki? unom magam vazeg.
  • drogosgeci
    nem várod meg előbb a magyarítást? még a végén a kilépésre kattintasz a kasztválasztás helyett
  • zotya10002
    Szia!!Itt már nem lehet!:_-(
  • Paranoia
    https://www.fileplay.net/account/new

nemtom,h jó e még
  • tobias88
    Nah, már sokadjára probálom, nézegetem, de ez a béta kulcs nem akar összejönni
  • Skyline
    Nálla jóval kisebb felbontáson szaggat,4magos amd pedig kihajtja a 4850-est.X2-es régi amd nem.
  • Paranoia
    4850es karim van nekemis.
    bár van mellette egy 4magos amd.
    40-50fps *1080 felbontásba...
  • Skyline
    AMD x2 6000+, HD4850, 3GB RAM .. nagyon kaka hozzá a gépem?

A procid nem hajtja ki a vidkarid,egy azonos órajelű C2d-n majdnem duplaannyi fps-t dob a 4850...
  • TDC Geronimo
    Dehogy marad.
  • Smithwarden
    Persze hogy nem, egyertelmu dolog.
    Gondold el mekkora unfair dolog lenne az uj jatekosokkal szemben akik nem tudtak bejutni a betaba (vagy csak siman nem akarnak csak a teljessel jatszani majd).
  • Blacksheep333
    A beta-ban szerzett rank és tapasztalati pont megmarad a teljes játékra is?
  • BaLeeX
    Aki esetleg még fel akarja b@szni az agyát kulcsszerzésért, az menjen ide: http://planetbattlefield.gamespy.com/fullstory.php?id=161552

Én inkább alszom.
  • TDC Geronimo
    Ez
  • eugabesz
    Na az nekem nem lesz...én AMD Fan vok..de most hirtelen még nem tok sokat rá költeni.Majd csak meglesz,mire megjelenik.
  • eLiXir
    melyik az a hivatalos oldal ahova feedbackeket lehet kuldeni?
  • RYO21
    nekem 2magos intelem van és nálam is nagyon lassú.
  • buko20
    Nekem jol fut a game 40-50-60fps el highon
  • eugabesz
    Valaki megdobhatna egy kétmagos AM2-es procival...az egymagos csak "diavetítést" bír...mint ahogy azt előre írták is.
  • Boron Power
    Most látom a veterán battlefieldesek kapnak egy M1 garandot is. :)
  • Richard49
  • 3TOMI3
    Nem vagy magyar?
  • Richard49
    Nem

Csak nem tipikus magyarbol vagyok ;)