51658
-
Hajdinak #6830 mik a számok a rank és a név között? -
Te vagy a barátnője? -
Paranoia #6828 Óóóó és még itt sincs a csürhe,kemény mag.... 
-
Richard49 #6827 Egyebkent meg ez beta.Nincs benne minden.Es nem csak a mapokrol/modokrol beszelek.. -
Richard49 #6826 Szanalmasak vagytok,mi a fasznak kell piszkalni Joboka-t ? Bantott titeket?NEm mind1 h sullyed vagy emelkedik ktyafsza?!?! -
Gabe18 #6825 Nem baj ha nem stabil,annál jobb.Legalább egy kis "szimuláció" is kerül bele.
-
Titanic? -
Jobboka #6823 nem 4, de most mi a bajod? akk süllyed.... most mi a fasznak kell flamelni? -
lefelé kanyarodik, beszarok, hány éves vagy 3? -
Jobboka #6821 Gravitáció nem gravitácó :D -
Jobboka #6820 tip ek között is ott van, h a gravitácó miatt lefelé kanyarodik a golyó, ha fejest akarsz adni célozz az ember fölé..... minden sniper montage videóban stabil a távcső ez pl. -
probald ki es megtudod... -
Jobboka #6818 1 key -t 2 embernek adtak ki, nem lehet mit csinálni -
a pcben kapott távcső a valósághoz képest tökéletesen stabil, és még a hófúvásokat sem kell beleszámolnod a lövésbe, nehogy elmenjen a kis kedved a játéktól. -
Ez a frissítés szépen helyrerakta a játékot:-)
-
lol,nemtom meik videon,a BF mindig a fizikarol volt hires... nem az imitaciorol... cod az majdnem olyan mint a counter... -
Valaki? #6787 -
Jobboka #6813 milyen vérpisit??? -
Jobboka #6812 videók alapján stabil távcsőről volt szó.... -
nics szükség még több sniper vérpistire sniper puska tökéletes ahogy van tanulj meg löni vele. -
bammeg a te kezed nem reszketne 1 db. kb. 10kg-s puskat tartva? vagy te inkabb cs-zni akarsz? -
Jobboka #6809 nem kéne benyújtani egy "kérelmet", hogy stabil legyen a sniper távcső?? Mert így elég használhatatlan.... messze kell lőni akkor össze vissza mozog + bele kell számolni a távolságot -.- -
A new BFBC2 PC Beta client is on its way.
Don't worry it is a new painless process and will not be a massive 1.4Gb download again.
Watch this space for information on fixes and how to go about getting the RC2 Client.
The RC2 contains the following fixes:
Front end:
Fixes server browser crashes. Server browser more resilient against corrupt online service data, and better support for large number of servers.
Several server browser ping issues resolved.
Windows XP stability:
Fixed crash on windows XP at end of round, exit game and display mode changes and.
Proper window style / mouse confinement when starting game maximized on XP .
Options dialog:
Mouse sensitivity setting gives more effect.
Mouse sensitivity loaded on game startup.
The update to RC2 will be 8.4Mb
When you next start BFBC2 you should get this message (Steam users can update through Steam). If you have trouble updating by running the game itself go to \Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2 - BETA and run BFBC2BetaUpdater.exe as Administrator.
ezt hozta a beta update -
Nekrofil #6807 jó lenne ha legalább a friends működne,úgy könynen lehetne haverokkal játszani!vagy sorba rendezni a servereket... -
Akylleus #6806 Nem tudom ki hova szokott csatlakozni, en igyekszem europa kozelebbi regiojaban levo szervereket megtalalni.
Meg bf 2142-bol ismerem az [FR]Eliott Ness szervereket amik mar akkor kedvenceket koze volt adva es most hostol a betaban is. Erdemes szerverkeresoben megtalalni mivel en meg nem talalkoztam laggal a szerverukon.
Amugy ha lehet en is jonnek egy kis harca, akarmilyen jo is a jatek, csapatban az igazi. -
BFBC2BetaUpdater.exet kell így indítani nem a gamet. -
Akinek nem megy a patchelés. INDÍTSA ADMINISTRATORONKÉNT A BC2UPDATERT. A másik meg, hogy a játék NINCS még rendesen optimalizálva. Sokan panaszkodnak, hogy csúcsgépen relatíve kevés az fps. Ez 100%, hogy változni fog releasere, de lehet még beta alatt is. Amúgy meg isten a játék. 5 év várakozás teljes mértékben megérte. Jó a tRs-el újra pwnolni a sok nubot
-
majkel15 #6803 sziasztok!
amikor elindítom a betat meg kérdezi hogy szeretném a frissíteni a játékot. ha jól tom a frissítéssel megszűnik a laggolás, de ha yesre megyek akk elindítja a játékot, és az tálcán hagya azt hogy Patching an downloading.
és nem telepiti fel az új frissitést mert ahányszoer elinditom meg kérdezi.
valahonnan le lehetne ezt tölteni? vagy valami megoldást rá tudtok? -
MinuszAnarchy #6802 vizesfiú vagy lövészárokásó?
-
Szívesen megyek én is hogy legyen egy tök utolsó is! -
Én is beszállok a bandázásba!
Én vállalok akármilyen szerepet [#kezdő]
-
Egy jó medic aranyat ér
-
Remélem :D Vállalom a medic szerepét :D Nem győztem melóval az előbb. -
Paranoia #6797 Szombat este lesz vmi bandázás,vmeik szerón?
Érdekelne egy kis csapat munkás offenzíva
-
Az a desert combat :)! -
Ó he..
-
rholas #6794 E8400, 4 GB ram, 5850 es vga
-
sivatagi homokos ;) -
Paranoia #6792 havas pálya...mit szeretnél mien legyen?:) -
Milyen gépen?
Nekem 1440x900-ban akad mint állat...
AMD x2 6000+, HD4850, 3GB RAM .. nagyon kaka hozzá a gépem?