51658
-
Vegyetek rendes egeret. Nekem patch után 0.60on van érzékenység és kibaszott gyors. -
akkor nem tom -
:P kéne rá valami büntetés hogyha saját bázisod rombolod vonjon le pontot vagy nemtudom :) -
Nekrofil #6907 nekem simán megjegyzi =) csak a login ra kell rányomnom! win7 32bit!haveromnak vista van,ott nem jegyzi meg! -
Baszki a hülyék már itt is előjöttek. Valamelyik barom elkezdte rombolni a saját, megvédendő pontjait. Fasza egy meccs volt... -
A játékba mikor belépek mindig be kell jelentkezni?:-(Nem lehet hogy megjegyezze az adatot? -
Knabb #6904 Úgyértem későn reagál, mert ha megpöccintem az egeret akkor érezhetően később fordul az emberem is és zavaró, na meg a másik fele, hogy lekell másznom az aztalról ha megakarok fordulni -
az hogy az egér lassú bár nemtudom még nem sikerült feljutnom nem baj ami még bc1be vlt az épp elég volt ,mert megnézed a cod4/6nál irreális ahogy forgatják a kamerát -
Valószínűleg sok embernek be van téve a plusz armor spec, mert azt elég hamar megkapod. Tizenakárhányas szinten lehet betenni az erősebb fegyver spect. Azzal sokkal erősebbek lesznek. Annál nem kell több. -
Knabb #6901 A sebzéssel nincs baj, csak itt már van ballisztikája a lövedékeknek, és nem egyenesen repülnek hanem kicsit ejt a röppályájuk + a fegyver is rendesen visszarúg, ami nehezíti a dolgot :D Nekem a legnagyobb bajom, hogy nincs elég AA-rajta és zavaróak a recék, meg lassú az egér :S -
Cat 02 #6900 Mert valaki szerzett kulcsot :D -
De akkor ti mért tudtok játszani vele? Vagy most mivan?:D -
Hajdinak #6898 aham, jó lenne, mert felcsaptam késes gyilkosnak, lassan meglesz a 200 késeléses kitüntetés -
egy kis idő mulva hozzá fogja adni az Accodhoz elvileg -
milyen statokat? én már lelőttem csomó embert, és egy kummát nem fejlődtem :C -
Hajdinak #6895 jah, semmi -
szerintem igen,nem lenne fair a kezdőkkel szemben -
Hajdinak #6893 hali
béta végeztével resetelik a statokat? -
Nékem is
-
fegyver függő, van ami nagyobbat sebez de jobban széthord és forditva is hogy pontosabb de gyengébb,BC1es tapasztalatom szerint nem annyira vészes :), feedbackelni kell hogy kicsit tolják fel a sebzést :) -
eLiXir #6890 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de valami eszmeletlen nehez halnak az emberek, szerintem siman novelniuk kene a bullet damaget vagy nemtudom... -
mint mindenkinek az kell :) -
Cat 02 #6888 Sehol, kulcs kell :D -
nemlehet :/ -
Szevasztok! Nincs kedvem visszaolvasni de úgy látom hogy megjelent valami beta. Valaki tudna adni linket ahol tudok rá regisztrálni? Előre is köszönöm! -
Egy rakat angol szerver van. Átlag 40es pingel lehet játszani lag nélkül. Ne a play now-val indítsátok. -
Cat 02 #6884 3kor lesz elvileg i3d-en. Ám ingame lehet copypastelni a kódot ? :D -
tegnap volt ,de ezt magától leszedi amikor belépsz -
miki10 #6882 a betához van valami frissítés? -
Fraps -
fps-t hogy lehet kiiratni? -
nem bírtam végigolvasni...már az első néhány bekezdésnél elkezdett idegesíteni a magyarázkodás
-
Én még ma is vadászom de szintúgy semmi :) de nem adom fel -
Madmano #6877 Tegnap egész délután kulcs után rohangáltam.
De semmi.Mikorra odaérek valahova:ELFOGYOTT!!!Belefáradtam.Egy játék miatt.Úgyhogy hagyom a francba,azt hiszem.Ha valaki,akinek a kulcs vadászat jobban megy és van fölösleg 1kulcsa,hozzám vágja,azt nagyon szépen megköszönöm.De amúgy a véleményetekre hagyatkozom játék ügyben.....
-
Borg #6876 Csak a szerveren múlik. Olyat kell kifogni, ami nem lagol. -
Hogyne lenne. Átküldöd nekem a bejelentkezéshez szükséges adatokat 
Több oka lehet.
Anno nekem pl. a BF 2142 azért laggolt folyamatosan, mert futott az alaplap segédprogramja. Konkrétan az E6. Egyszer valami miatt leállítottam és láss csodát meggyógyult. Próbáld meg a segédprogramokat kilőni.
Másik ok lehet, hogy kevés a géped neki. Nem feltételen a videókártya.
Inkább a processzor.
Harmadik pedig, hogy rossz elérésű szerveren vagy. Sok hop, stb. Gondolom itt is van Stat menu. Ott látnod kell a pinged.
-
Írtam pü-t. -
Én szívesen átadnám a kulcsom másnak de már be van regisztrálva! -
miki10 #6872 nincs valami megoldás arra hogy ne laggoljon a játék? -
Akinél rosszul fut vagy amúgy sem játszana, az átküldhetné a kulcsát.
Köszönöm!