51658
  • kigyi
    Amúgy jól toltuk coop-ban :)
  • kigyi
    Nem csalás hanem bug. Átállítottam menet közben high-ról medium-ra a grafot és ki kellett lépnem, mert ez lett belőle.... Benn voltam a házban és láttam, hogy alattam fut be az ellen és lőttem, de nem találtam, mert ugye fal volt csak nem láttam :D
  • Krinyo
    de betölti lowon is
  • Cat 02 #7147
    De már az elsőnek is maxon van a sebzés.
  • Batistuta007
    ezt csak akkor tudhatod ha video-n láttad vagy te csalsz:Dde azt nem hiszem .ha jól emlékszem veled nyomtam az mw2-t coop-ban.
  • REPS0L
    lesz pl M95, de weapons and gadgets fül alatt megnézheted.
  • Cat 02 #7144
    Később lesznek erősebb sniperek ? Mert ez így nem móka, át is tértem assaultra :) Rohadt durva mikor random belelövök a falba és ott csücsül mögötte az ellen :D
  • TDC Geronimo
    angol szerverek. Beírtuk 100*. Ha meg ott is lagol, akkor nálad van a baj
  • kigyi
    Közelebbről sem sőt ha benne vagy sem látod a falakt így az ajtót sem ahol ki lehet menni :D
  • tobias88
    Amúgy mekkora a játék, amit leszed telepítőt?
  • miki10
    nem tudtok valami megoldást lagg ellen?
  • Cat 02 #7139
    Hm, le lehet rombolni, azt a nagy épületet ?
  • Batistuta007
    gondoltam rá.de a kis x jelzi hogy találtam szóval nem hiszem hogy ez a gond.de sokan írták már szóval biztos van benne legfeljebb mindenkinek más a megszokott.kb úgy mint az egérérzékenység.csomó embernek fel se tűnt hogy nem jó én meg téptem a hajam már az első másodpercben.de szerencsére korrigálták.

egyébként találtam egy ikont az asztalon.MW2 most esett le hogy fent a gépemen :D két napja eszembe sincs.csak a graf hiányzik belőle minden más felejthető.
  • Blekk Síp
    Akkor tuti a sebzés is a lag miatt enyhén szólva nem az igazi, én már nem egyszer makkoltam headshot-ot közelről pisztollyal és döglött az ellen egyből.
  • vernyuszi
    6 béta kulcsot próbáltam már, mind használatban ...hm ...?
  • Bogdogege
    JÓ vicc
  • Blekk Síp
    Win 7 32bit.
    Én csak 1024-ben játszom, így elég a mediumra. Bár volt, hogy ha zoom-oltam beakadt rendesen, ezért visszavettem low-ra és így jól fut. És sztem még így is élvezhető a grafika, de itt a játékélményen van a hangsúly.
    Egyébként nem akartam mostanában gépbe ölni a pénzt, de ezért a játékért majd lehet megteszem.
  • vernyuszi
    ? miért is ??
  • Batistuta007
    hát én próbáltam mindenhogy.ha megállok az ellenfél mögött 10cm-re akkor is fél tár kell.fejbe is minimum 10-15 töltény ami rengeteg.remélem lesz valamilyen hc része.vagy hasonló.én ahhoz vagyok szokva hogy egy ak tárral 5-6 embert le lehet szedni.itt az összes tárral nem lehet ennyit.de sztem ez javításra kerül mert ez nem nagy dolog azért nem idegesít annyira.

viszont nem tudom eldönteni hogy laggolog vagy szarul megy a játék::Dde sztem lagg mert tökmindegy hogy low-on ,mediumon vagy high-on nyomom ugyanazt csinálja.mintha késne 1 tizedet az egér és az ellenfél is mindig előbb meglát és lelő mire észbekapok.
  • REPS0L
    nem.
  • vernyuszi
    én már előrendeltem, de nem itt....
  • davis98
    Nekem ezen a gépen simán megy. :

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2,00 Ghz
    Ram: 1 Gb
    Videó Kártya: Ati radeaon sapphire X1950GT
    Alaplap: MSI K9N Ultra

Szinte lagg nélkül játszhatok vele.
  • vernyuszi
    Télleg, én csak este 8 után nyomnám a gaméval....ha valaki csak nappal játszana, az megoszthatná velem a kulcsát :)
    Jó ötlet nem ?? :)
  • Batistuta007
    Beta key

beregelsz.előrenedeled, és egy idő múlva küldik a kódot.
  • REPS0L
    nekem is tetszene, ha HD4850-el nem akadna, oltás az egész.
    remélem fullban optimalizálják az összes kártyára a játékot. milyen oprendszeren játszol? nekem akadt rendesen 8600GTvel is, XPn
  • HeadHunter86
    Sziasztok! Egy 5770 vásárlását tervezem. AMD 5600+ -os procim van mellette. Kérdésem hogy, van e itt valaki aki hasonló konfiggal tolja a Battlefield Bad Company 2-t, és ha igen hogy fut neki. 1280*1024-ben szeretnék játszani, NO AA-val, lehetőleg MEDIUM belállítás, vagy kicsit felette.
    A mostani 8800-ammal elég siralmasan fut.
  • Neoncsoves
    eleinte én is kitáraztam az ellenfelekre. de mostmár úgy csinálom, hogy 3as 4es sorozatokat pötyögtetek az ellenfél mellkasára vagy fejére. hidd el, bejön. van amikor 6 golyóból kinyírok 1 ellent...
  • eLiXir
    hany palya lesz a teljes verzioban, lehet valamit tudni errol?
  • aoleon
    ha valaki esetleg megunta a bétát , vagy nem megy a game , és van feles key-e, az jellezze nekem PM-be ..nagyon szépen köszönöm előre is...
  • Blekk Síp
    Nem értem a fikázókat, nekem napról napra egyre jobban bejön a játék kezdő betegségei ellenére.
    Hihetetlen milyen események tudnak történni körülöttem egy-egy előrenyomulás közben, vagy amikor teljesen kétségbeesetten próbáljuk védeni az utolsó megmaradt pontot és számoljuk a másodperceket.
    A full-nál valszeg egyenesen el fogom dobni az agyam.
  • pIIrash
    Aki meg szeretne játszani vele, nem kap sehonnan kulcsot.
  • Batistuta007
    nem hiszem hogy csalás lenne .inkább csak lowon van minden és ilyen messziről még nem tölti be az épületeket.

nkrissz-nek meg csak annyit hogy van ennél rosszabb is:Dsztem a sebzés rendszeren kívül nincs nagy baj (laggot kivéve de az gondolom majd ha több szeró lesz változik).viszont a sebzés úgy ahogy van rossz .az is ahogy adom meg ahogy kapom a golyót.minimum fél tár kell valakibe de ez gyakran nagyon kevés.és ha meglövök valakit az nem gyakorol semmilyen hatást rá.sőt mintha feléledne:D ezenkívül hangulat sztem minden jó.az érzés megvan,végre nem 5 perc alatt 5*5méteres pályán kell eldönteni ki a jobb.

még annyit hogy akik cod-ban perkekkel upgradekkel felszerelve kempelnek azok itt nagyon nagyon szívnak:D végre
  • andrisch95
    HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nekem egyik szerver sem indul el. Bejön a betöltőképernyő és már amikor betöltött, nem tűnik el, csak hangot kapok. A gépigénynek elvileg megfelel a gépem.
  • Neoncsoves
    akkor mehetsz is innen aztán húzzál kodozni
  • Nkrissz
    Lol ez a világ legszarabb játéka jelenleg.Szerintem (és hiába béta a full csak szarabb lesz (szerintem)).
  • HUmanHunter
    Ha beta key vkinek akad fölös pm ben elküldené? Danke
  • REPS0L
    azt ne mondd hogy így tökéletes...
  • Gabe18
    Lehet ez az ultra low grafikai beállítás...
  • De8Vent
    amúgy hol kell kérni az i3d forumán vagy hol?
  • at16
    kövi kulcsosztás mikor lesz? mert még mindíg az 5 órásit írja :S