51658
  • modellmaker
    A multiplayer menüben vannak. Achievments vagy milyen néven, nem tom pontosan. :D
  • eLiXir
    azokat persze meg lehet szerezni, viszont ha megnezed a multiplayer -> weapons and gadgets-be, akkor lathatod, hogy josokmindenhez kismillio pont kell. szemelyesen meg nem tapasztaltam, mert meg csak 10es szinten vagyok, de 11nel nagyobb szintut meg nem lattam sehol. valszeg a 12es szintre is ugyanaz a korlat vonatkozik mint a specekhez
  • Skyline
    Hát csak remélni tudsom hogy a sok bétateszter beugat nekik hogy mieza oldalazás letiltásos baromság.....A hasalás még egy dolog (bár továbbra is sokkal kultúráltabban kellett volna megoldfani,elég baromság hogy egy katona nemtudja magát hasravágni amikor rálőnek)...De ez így kezd egyre gázosabb lenni.
  • Borg
    Hol lehet ezt megnézni?
    Én enginerrel szereztem már plus armort (járműben üléshez), és plus explosive damaget is, ami a rakétára is vonatkozik úgy vettem észre.
  • Knabb
    De majd sztem úgyis kijavítják, erre való a béta
  • Tatyla
    pár nap alatti pár órás játék alapján,igaz még ez az első Battlefield játék amivel játszottam:
    -grafika szép és optimalizált igaz multi miatt levettem médiumra mert azért az 1680x1050-böl nem engedek.
    -hangok ami eddig a legélethűbbek amit háborús játékban halottam
    -hangulat is jól eltalált,hitbox óriási így oda kell figyelni rendesen.
    -kár hogy csak ez az egy pálya van de még ezen is eltévedek még mindig :)
    -összességében nagyon jó kis játék lesz ez mikor megjelenik
    kár hogy még a friend lista nem működik rendesen és a szerver keresés is még kihívásokkal küszködik,de hát ez még csak egy béta
    részemről: 9/10
  • Knabb
    Azért rendesen magyar vagyok :D
    Nekem az van, ha sprintelek akkor csak forogni tudok futás közben, de oldalazni nem. De nem is kell, így egyszerübb elhúznom a csíkot.
  • TDC Geronimo
  • Skyline
    Átlóba legalább tudok.
    Sőt lehasalni is tudok (bár ez nem hiányzik,de szintén ostoba dolog kivenni).
    A következő lépés mi lesz? Ugrás megszünik? Fel/le nézést megszünik?
    Vérbe butítani egy játék irányítását nem éppen jó dolog,már pedig ezt kezdik egyrejobban vérbebutítani.
  • eLiXir
    jah , ergo betaba nem lesz +dmg vagy +armor spec mert megneztem es lvl 12 es 13 kell hozza
  • TDC Geronimo
    Nincs cap szerintem. Nem hallottam róla
  • Borg
    Miért ne menne? Csak shift közben nem.
  • Terminator259
    Tegnap óta próbálkozok de valamiért nálam úgy laggolnak a szerók hogy nem tok játszani...pedig a gépem megvan hozzá szal gondolom nem az a bajpedig má úgy játszanék
  • Bogdogege
    Mekkora egy szar ,játszhatatlan egy fos ez a béta szégyen
  • at16
    én tudok o.O de akkor a W+A + egérmozgatás nem megy?? LOL nevetséges.
    még a hasalást megértem de ez mi?
  • zotya10002
    Hú de jó!Csinálj valami jó sniperest is:-)
  • Borg
    Bizonyos fejlesztéseket sem tudsz elérni beta-ban... pl a tanknak a speed spechez valami többmillió pont kéne...
  • Knabb
    Miért te tudsz sprintelés közben menetfelszerelés közben oldalazva futni? :D
  • eLiXir
    nem 11 a level cap betaba? vagy az hulyeseg? mert olvastam valahol
  • TDC Geronimo
    12/13 szint asszem, de játékba meg tudod nézni menüből.
  • Jaffa 2843
    akkor Win7+4850 kombó eddig a "nyerő"
  • Skyline
    Asszem hogy ha marad ez a oldalazni nem lehet futás közben,akkor a megrendelésemet is lemondom a francba azért ne bohóckodjunk már,jó hogy lehet fel/le nézni....
  • eLiXir
    ezeket mikor lehet megszerezni? leginkabb LMGvel tolom a nagy tarak miatt, mert igy van eselyem multikillekre, mig nincs meg a +dmg assira
  • SD456
    Hi all!

Eddig amennyit játszottam a bétával szerintem megveszem a teljes játékot. Régen PS3-on is játszottam a bétával de az nem fogott annyira meg mint a PCs. Egy két bugot már találtam benne de nem vészes.
  • tobias88
    beregisztráltam előre, hátha úgy gyorsabb
  • TDC Geronimo

Első a dmg második az armor
  • Knabb
    Nálam mint mondtam azzal sincs baj.
  • Jaffa 2843
    ezért irtam hogy 4850-nel
  • 0Fritz0
    Érdekes, 4870-el semmi baj.
  • LeWyTy
  • at16
    mikor mennyi. 100-300 között. de van kb 5mp-ed frissíteni, majd beírni az adatokat, és leokézni. ennyi idő alatt el is fogy
  • 0Fritz0
    Nem kell több lőszer, már ezt sem bírom cipelni!. :)

• Knabb
    Nagyon jól megy nekem a játék max grafon, 1650x840ben csak itt már kezd látszani, hogy a 2gb nem elég neki vistán, de még úgyis játszható.
  • Terawatt
    360 elvileg amikor én probálkoztam csak 283maradt hátra de amikor "regeltem" nem dobta be a véglegesítő oldalt ezért elúszott az egész....
  • Jaffa 2843
    akkor 4850-es karival irreálisan fosul megy.. ezt eddig nem vették észre odafent?
  • carbon55
    nem tudja valaki hogy fileplayos key-el megy-e?
  • tobias88
    Te olvasni nem tudsz, vagy csak alapban vagy kettyós? Épp azt írom, hogy minél több bétás van (lenne), számukra annál jobb...

Amúgy ezen az oldalon hány kulcs szokott lenni, amikor letelik az idő?
  • eLiXir
    melyik az a +dmg spec es a +armor spec? az armor jol sejtem hogy a warhd?
  • modellmaker
    Ha csak játékra használod, az oprendszered, akkor lehet van benne vmi. :D Mivel nálam mindenben ráver a W7 az XP-re, így inkább marad.
  • dextr
    Ugyan olyan szarul megy akármit állítok rajta. 4850 1gb, 2,8 ghz x2