51658
-
az R-el száll fel, az F-el meg le. De ezt ki is írja. Eddig oké... XD
Am sejtem mi a lényege. Belekell repülni az ellenbe, és ha szerencséd van megsebzed, v felrobbansz, v vmi ilyesmi. A lényeg, h KAMIKAZEEE! :D -
mw2 engineje egy elavult szar technikailag ez meg egy rendes next gen engine, ráadásul még optimalizálva sincs rendesen, amit el is mondtak. Semmi meglepő nincs ebbe -
at16 #6988 regeltem de a step 2 már nem jött be :@@@@@@
mostmeg nem tölti be az oldalt megint... sztem megint lemaradtam :S -
4 csak a sniperek száma volt. Volt ott medic is meg assi :D Szánalmas pöcsök mind -
én azzal fel se tudtam szállni :D -
4en? az hagyján, tegnap volt olyan menet, hogy legalább 6-7en ott meresztették a seggüket... -
Azért fura, hogy a COD MW2 majdnem maxon futott multiban, ez meg high-on, meg low-on is ugyan úgy akad. XD Persze nem annyira, hogy játszhatatlan legyen. Csak egy nagyon kicsit, de akk is fura.
Azt am tudja valaki, hogy azzal a távirányítós helikpterrel mit lehet csinálni? Oké, hogy repkedek, csúcs szuper, de mi hasznom van belőle? V tud lőni is? O.O -
RYO21 #6983 Tudtok, valami szervert ahol sok magyar van?
Am sikerült megcsinálnom valamit:
Ejtőernyőzés közben, sniperrel kilőni valakit!
-
PRÓBÁLKOZZATOK MEGY -
Cat 02 #6981 Én ezt nézem, de franc se tudja lesz-e
http://www.fileplay.net/keys -
i3d meghalt,honnan lehet még keyt szerezni?
-
Knabb #6979 Igen a BF2ben is ígyvolt, találtam egy tök rendes csákót és mindíg vele squadoltunk, aztán jöttek többen is és tök jól dolgoztunk együtt. Általában mi győztünk és mi 4-5-en voltunk a toplista élén :D -
Angol szerverek. Egyik se lagol. Multiplay.co.uk-re járunk mi leggyakrabban. Amúgy meg patch óta már kiírja szinte összes szerver mellé a pinget. Az alapján válassz.... -
Ha működik a server browser, próbálj valami európai szerverre, pl. Eliott Ness (francia). -
Pont jó van megcsinálva a map eleje, mert szinte csak rendes csapatmunkával lehet kitörni. Lámákat rémegyszerű lepörgetni már az első pontnál. Hány kör volt, hogy a fenti sziklához beálltak 4en sniperkodni... lófaszt nem érnek vele ugye, dehát vagy nem értik meg vagy nem akarják. Jól koordinált squad kell és 3 perc alatt simán be lehet robbantani az első 2 pontot 
-
Nem rossz:-) -
miki10 #6974 tudtok valami normális szervert ami nem laggol?:S -
Knabb #6973 Ez viszont egy kecijó kép :D -
Cat 02 #6972 i3d megint meghalt =\ -
A játékban Raymond néven vagyok, ha esetleg összefutna velem valaki és unja a játékra szabadult csürhét.
-
Gabe18 #6970 Mikor a hóhért akasztják...
-
-
at16 #6968 http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php.
ha van kucls akkor az oldal alján piros betüvel regisztrálni kell.
de naaagyon gyorsan kell :) -
buko20 #6967 de honan hogyan?i3d.net-en mit kell nézni még mindig nem jöttem rá -
Lnm én szivesen mennék veled :) csak kéne szereznem kulcsot remélem most össze jön akkor tudnék adni ventrit is -
at16 #6965 most 3kor -
buko20 #6964 kulcsot lehet még valahonnan szerezni? -
Jó lenne kipróbálni egy kis csapatmunkát, kiábrándítóan kevesen akarnak összedolgozni, mindenki megy amerre lát. Lehet ezért is sikerült az első 100-ban lennem squad pointban leaderbordon. Próbáltam rátapadni a squadra, élesztgetni őket, gyógyitani, de szinte senki se bagózik rám... -
Lehet :) Jól összedolgoztam a srácokkal kb 4 körön át ezt csináltuk csak persze a másik oldalon támadtunk ugyanebben a felállásban és ami a lényeg, hogy végre fedezték a medic-et miközben élesztettem :) -
N1tro #6961 Köszi -
az -
Tegnap láttam egy ilyet pont, lehet pont te voltál az? :) -
N1tro #6958 Üdv! Nálatok is bug-os a scroll, illetve az invert scroll nem működik? Felfelé görgetem és lefelé választ fegyver és ugyan ez fordítva.
-
Itt is :D Tegnap ott álltam 4 sniper mögött és amelyiket kilőtték élesztettem szépen sorban és dobtam a med kit-et :D Először kicsit furán bámultak hátra aztán bátran szedték az ellent amikor a bázis felé futott :D Komoly védelem volt arról az oldalról :) -
Cat 02 #6956 i3d kezd lassulni ): -
miki10 #6955 tudtok valamilyen normális szervert ami nem laggol?:S -
Szerintem is csak nem tudom melyik driver jó az ati mobility radeon hd 3470 hez. -
barmi #6953 Vga driver frissítés megoldja szeréntem -
Gabe18 #6952 Hát szerintem hülyeség volt de mindegy.Most ugyanaz van csak sokkal körülményesebb.Leteszi azt a mozgásérzékelő akármit,közelébe a C4-et,azt ha látja hogy van ott valaki rárobbantja a fél házat. -
Pont a gépigény az amiért azok ne próbálkozzanak elvéve más elöl a lehetőséget, akinek nincs normális gépük ehhez. Én pl. csak BC2-re igazítva fejlesztettem a gépet.