51658
  • blackfire001
    az R-el száll fel, az F-el meg le. De ezt ki is írja. Eddig oké... XD

Am sejtem mi a lényege. Belekell repülni az ellenbe, és ha szerencséd van megsebzed, v felrobbansz, v vmi ilyesmi. A lényeg, h KAMIKAZEEE! :D
  • TDC Geronimo
    mw2 engineje egy elavult szar technikailag ez meg egy rendes next gen engine, ráadásul még optimalizálva sincs rendesen, amit el is mondtak. Semmi meglepő nincs ebbe
  • at16
    regeltem de a step 2 már nem jött be :@@@@@@
    mostmeg nem tölti be az oldalt megint... sztem megint lemaradtam :S
  • TDC Geronimo
    4 csak a sniperek száma volt. Volt ott medic is meg assi :D Szánalmas pöcsök mind
  • Benny04
    én azzal fel se tudtam szállni :D
  • RatBaG #6985
    4en? az hagyján, tegnap volt olyan menet, hogy legalább 6-7en ott meresztették a seggüket...
  • blackfire001
    Azért fura, hogy a COD MW2 majdnem maxon futott multiban, ez meg high-on, meg low-on is ugyan úgy akad. XD Persze nem annyira, hogy játszhatatlan legyen. Csak egy nagyon kicsit, de akk is fura.

Azt am tudja valaki, hogy azzal a távirányítós helikpterrel mit lehet csinálni? Oké, hogy repkedek, csúcs szuper, de mi hasznom van belőle? V tud lőni is? O.O
  • RYO21
    Tudtok, valami szervert ahol sok magyar van?

Am sikerült megcsinálnom valamit:

Ejtőernyőzés közben, sniperrel kilőni valakit!
  • Terawatt
    PRÓBÁLKOZZATOK MEGY
  • Cat 02 #6981
    Én ezt nézem, de franc se tudja lesz-e
    http://www.fileplay.net/keys
  • Banano
    i3d meghalt,honnan lehet még keyt szerezni?
  • Knabb
    Igen a BF2ben is ígyvolt, találtam egy tök rendes csákót és mindíg vele squadoltunk, aztán jöttek többen is és tök jól dolgoztunk együtt. Általában mi győztünk és mi 4-5-en voltunk a toplista élén :D
  • TDC Geronimo
    Angol szerverek. Egyik se lagol. Multiplay.co.uk-re járunk mi leggyakrabban. Amúgy meg patch óta már kiírja szinte összes szerver mellé a pinget. Az alapján válassz....
  • Lamellus
    Ha működik a server browser, próbálj valami európai szerverre, pl. Eliott Ness (francia).
  • TDC Geronimo
    Pont jó van megcsinálva a map eleje, mert szinte csak rendes csapatmunkával lehet kitörni. Lámákat rémegyszerű lepörgetni már az első pontnál. Hány kör volt, hogy a fenti sziklához beálltak 4en sniperkodni... lófaszt nem érnek vele ugye, dehát vagy nem értik meg vagy nem akarják. Jól koordinált squad kell és 3 perc alatt simán be lehet robbantani az első 2 pontot

• zotya10002
    Nem rossz:-)
  • miki10
    tudtok valami normális szervert ami nem laggol?:S
  • Knabb
    Ez viszont egy kecijó kép :D
  • Cat 02 #6972
    i3d megint meghalt =\
  • Lamellus
    A játékban Raymond néven vagyok, ha esetleg összefutna velem valaki és unja a játékra szabadult csürhét.
  • Gabe18
    Mikor a hóhért akasztják...
  • zotya10002
  • at16
    http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php.

ha van kucls akkor az oldal alján piros betüvel regisztrálni kell.

de naaagyon gyorsan kell :)
  • buko20
    de honan hogyan?i3d.net-en mit kell nézni még mindig nem jöttem rá
  • Terawatt
    Lnm én szivesen mennék veled :) csak kéne szereznem kulcsot remélem most össze jön akkor tudnék adni ventrit is
  • at16
    most 3kor
  • buko20
    kulcsot lehet még valahonnan szerezni?
  • Lamellus
    Jó lenne kipróbálni egy kis csapatmunkát, kiábrándítóan kevesen akarnak összedolgozni, mindenki megy amerre lát. Lehet ezért is sikerült az első 100-ban lennem squad pointban leaderbordon. Próbáltam rátapadni a squadra, élesztgetni őket, gyógyitani, de szinte senki se bagózik rám...
  • kigyi
    Lehet :) Jól összedolgoztam a srácokkal kb 4 körön át ezt csináltuk csak persze a másik oldalon támadtunk ugyanebben a felállásban és ami a lényeg, hogy végre fedezték a medic-et miközben élesztettem :)
  • N1tro
    Köszi
  • TDC Geronimo
    az
  • Lamellus
    Tegnap láttam egy ilyet pont, lehet pont te voltál az? :)
  • N1tro
    Üdv! Nálatok is bug-os a scroll, illetve az invert scroll nem működik? Felfelé görgetem és lefelé választ fegyver és ugyan ez fordítva.
  • kigyi
    Itt is :D Tegnap ott álltam 4 sniper mögött és amelyiket kilőtték élesztettem szépen sorban és dobtam a med kit-et :D Először kicsit furán bámultak hátra aztán bátran szedték az ellent amikor a bázis felé futott :D Komoly védelem volt arról az oldalról :)
  • Cat 02 #6956
    i3d kezd lassulni ):
  • miki10
    tudtok valamilyen normális szervert ami nem laggol?:S
  • Ley Roland
    Szerintem is csak nem tudom melyik driver jó az ati mobility radeon hd 3470 hez.
  • barmi
    Vga driver frissítés megoldja szeréntem
  • Gabe18
    Hát szerintem hülyeség volt de mindegy.Most ugyanaz van csak sokkal körülményesebb.Leteszi azt a mozgásérzékelő akármit,közelébe a C4-et,azt ha látja hogy van ott valaki rárobbantja a fél házat.
  • pIIrash
    Pont a gépigény az amiért azok ne próbálkozzanak elvéve más elöl a lehetőséget, akinek nincs normális gépük ehhez. Én pl. csak BC2-re igazítva fejlesztettem a gépet.