11230
-
50cent911 #8568 Nem hiszem el,egyszerűen nem tudom kilökni a kocsikat vagy megpördíteni,mindig énis kisodródok,az nem baj ha ezeket a csillagokat nem tudom megszerezni? -
#8567 A kormány késésre kéne már valami. Meg, hogy ugyan annyit forduljon mind a 2. -
#8566 Kiprobaltam, de annyira nem jo;) A gumit piszkalta itt-ott, de csak felmegoldassal, es a tapadasok is maradtak az eredetiek.
Maradok a sajatomnal: NFSSHIFT_Pakfiles_V3
En mas-mas slipcurve-t hasznaltam a GT1/GT2/Slick/Street/Supercar autokhoz, a tapadasokat is visszavettem es az FFB-t is allitottam.
De valszeg sokkal jobb nem lesz, mert tuti engine szinten is atirogattak, igy mashogy szamolja a dolgokat. -
#8565 Az aston martin DBR9-et megnyerte már valaki? -
#8564 Tök jó kis játék lett. Dirftet valahogy nem lehet kikerülni? Csak túra autózni? -
#8563 közben kipróbáltam driftben, ott "még jobb", kitudom tekerni a kormányt ameddig tudom, és ott is marad. :D -
#8562 Steering sens 0%
Speed steering sens 100%
Nekem így teljesen jó gémpaddal. Kormánnyal nem tudom mi a helyzet. A speed sens minél magasabb, annál kevésbé lesz érzékeny, ahogy nő a sebesség. A sima sens meg gondolom egyértelmű.
Érdemes még az autó beállításainál a maximum steering lock-ot lejebb venni, mint amin default állásban van.. -
#8561 nagy mágus lehetett, aki kitalálta, hogy nem lehet játék közben az irányításon állítani. így egy külön élmény beállítani a kormányt... :| az már más kérdés, hogy úgy rángatja az emberem a kormányt mint az őrült, a legkisebb mozdulatra is. ez vajon mitől lehet? steerint sensitivity / speed steering sensitivity volt 0 és 100%-on egyaránt, de semmilyen különbséget nem észleltem. az meg a másik, hogy menüben olyan merev a kormány, mint egy fagyott kutyaláb, játék közben meg nem ugrik be középre, hanem a játék csinál egy holtjátékot, és csak addig ugrik vissza. ez megint micsoda? -
#8560 Alexease, kipróbáltad már azt a "real"-t? Milyen a te verziódhoz képest? -
#8559 Jó!!! -
#8558 jogos :) -
#8557 Igen pontosan így (#8554) gondoltam. :D -
#8556 Hát gondolom, különben erősen skizo a csávó. :) -
#8555 Az is lehet :DDD -
Szabi1991 #8554 vagy úgy gondolta hogy szerinte jó, de más mit gondol róla ;) -
#8553 Te most hülye vagy, vagy a #8532-t nem te írtad. -
USAMEN POWER #8552 Idén már csak a World online, és a Nitró jön ki. -
#8551 olvass vissza -
#8550 "a" -
#8549 Próbálta már valaki ezt a módot:
Need for Speed Shift Real Mod 1.0
Kíváncsi lennék e véleményére. -
#8548 Harcra készen állok! -
#8547 Mindjárt jönnek a szimulátorosok, és megkapjátok az oltást...
-
#8546 Egy újabb sorstárs... -
Hello!
Nincs valami oktató rész, vagy hasonló ami megtanít driftelni? :D
Az eddigi összes NFS-ben - már amelyikben volt - a driftet élveztem a legjobban és tudtam is, erre ebben egyáltalán nem megy... :S -
#8544 bite sőn -
#8543 ezaz! tánk jú -
#8542 Szerintem ERRE gondolsz.
-
#8541 nemrég valaki belinkelt egy szöveget angolul, hogy a corvette-s bugra mi a megoldás. azt megtenné valaki újra? nemtom mikor volt, de ha kell végiglapozom azt az 1-2000 hsz-t -
pakko #8540 the physx runtime redistributable package was not installed successfully setup cannot continue ezt irja telepitésnél mi lehet a baj -
#8539 valaki tudna segíteni? Azt tudja valaki miért van hogy nem tudom teljesen max ra rakni a rugók és stabilizátor merevséget és a leszorító erőt, mert mindig mikor teljesen arra állítom és kilépek a tuningból, és utána újra vissza akkor megint vissza áll úgy mintha nem is állítottam volna. -
#8538 3 -
#8537 ne aggódjatok készül még 2 másik NFS játék :P -
#8536 Hogy gondoltad, hogy jó lesz? Még a végén kapnánk egy jó nfs-t. :D -
USAMEN POWER #8535 "Pro Streetben volt annyi pláne, hogy bejött a képbe a matricázás," ---> Ez egy féligazság, de ott volt nagyobb jelentősége. -
USAMEN POWER #8534 Nekem nem kell semmilyen mód hogy jó legyen a game, az alappal is elvagyok, de a külső tuning része az utóbbi nfs -eknek, az elképesztő hogy le lett butítva...
Underground sorozat óta folyamatosan szűkítik a lehetőségeket, Pro Streetben volt annyi pláne, hogy bejött a képbe a matricázás, de hogy a Shiftben már azt is korlátozták, meg a nézetek váltogatása, meg a kutyafasza, stb... -
SzocsA #8533 úgy miért nem lehet saját díszítést készíteni mint a gyári díszítések?
a gyártók matricáit nem lehet színezni, nagyítani, hogy akkora legyen mint az ajtó
mustangra csíkot akartam de 4 db kellett belőle ami végigmegy a kaszni teljes hosszán!
-
#8532 Na így már mükszik thx. :)
Kipróbáltam és bizony nagyon bejövős, ha így adták volna ki az eredetit egy szavunk sem lehetne.
Nincs pattogás, nem csúszkál (ill.talán egy picit de ezt lehet hogy csak beképzelem, mert számomra az volt a legfontosabb hogy a "drift"-zés megszűnjön), reálisak a féktávok és kaptunk 3 új nézetet (mondjuk ebből talán csak a belsőnek van értelme).
Szóval így már valóban élvezhető a game, grat a készítőnek. -
#8531 Korrekt teszt, thx!
De sajna az rFactor-t nehez hasonlitani, mert mig az GT4 es az NFS:Shift valszeg "hivatalos" adatokbol epitkezik, addig azt az rFactor MOD-ot isten tudja ki csinalta es mi alapjan:) -
#8530 Csak XP-n inditottam egyszer, mukodott, aztan annyi;) Mashol mit csinal, nem tudom:P Bar az EXE-ben csak a fizle-ok elerese, nevei valtoztak, mas nem, nem tudom miert aggodik.
De azt, hogy egyaltalan, milyen is ez a "real" cucc, azt ki sem probaltam:D Majd talan holnap:) -
#8529 erre valaki?