Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

padavanHUN
Úristen... Totál nc...

http://f1game.hu

frango
Igen erre és van még sok más dolog is benne. Olvasd el!
Annak a BMW képes hülyegyereknek meg azt tudom mondani, hogy neked semmi lényeges információt nem tartalmaz. Inkább olvasgasd a vicckönyvet...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Attelee
Grid-es irányitás NFS "Shit" alá!!

Gamepaddal,vagy billentyüvel rendelkezök számára!

KATT!

Mehetne a bannerba is,ha mindenkinek összejön!<#worship>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

BaliBoy
Sztem erre gondolhat:

"Az automatikusan elinduló programok átvehetik a Need for Speed™ SHIFT játéktól a képernyõ, a billentyûzet vagy az egér irányítását, és instabil PC környezetet eredményezhetnek. Javasoljuk, hogy zárd be vagy függeszd fel az automatikusan elinduló alkalmazásokat és olyan programokat, melyek bizonyos idõközönként más alkalmazásokat futtatnak, mielõtt elindítanád a Need for Speed™ SHIFT játékot. Ezek lehetnek az alábbiak, de egyebek is:

- Windows System Agent
- Windows Ütemezett feladatok
- Windows Lemezkarbantartó

Hasonlóképpen gondot okozhatnak üzenetablakok vagy más programokból megjelenõ párbeszédablakok, és átvehetik a Need for Speed™ SHIFT játéktól a kép, a billentyûzet vagy az egér irányítását, így instabil PC környezetet okozva. Javasoljuk, hogy minden más alkalmazást állíts le a Need for Speed™ SHIFT indítása elõtt. Ezek lehetnek az alábbiak, de egyebek is:

- Email-programok
- Naptár- vagy kapcsolatteremtõ alkalmazások
- Hálózati vagy internetes csevegõprogramok"

Majd kipróbálom mert nálam is futnak ezek a programok a háttérben állandóan.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

pxxl
olvasd el mindet baj nem lehet belõle 😄

All hail the double x!

BaliBoy
Pontosan melyik olvass el-re gondolsz? Van néhány a gépen.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Evin
Akkoriban uralkodott az S3, talán az volt. Gondolom kemény 1MB-os volt.

Ezen "rövidke" hardveres téma után talán vissza kellene térni az SNF-hez is. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Én azért voltam sokáig NV párti, mert elõbb volt bennük XY hardveres támogatás. De ha most kellene vennem, valószínûleg ATI-t vennék, mert az olcsóbb. Engem csak a rideg tények érdekelnek.

pxxl
nekem meg csak intelem volt eddig, ez az elsõ amd-m. de az ati az itt is örök 😊

jó volt S3trio, meg voodoo2 de az más tészta...486 DX4-esbe nem is emléxem mi volt <#fejvakaras>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Nekem korábban AMD volt (XP 1700+ Palomino), most meg E8400...
A VGA az örökké ATI lehet csak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
én meg úgy vettem észre, hogy a zenvidiások inden áron meg akarják gyõzni az ati-sokat, hogy sokkal jobb a zenvidia, holott tesztek támasztják alá, hogy laposra kalapálja az ati a NV-t. és ebbõl jön a vita <#ticking>

All hail the double x!

Evin
Csak azért, mert végül az került bele, most ahhoz kellett viszonyítani. Meg jobban képben vagyok NV téren, de én az ATI-t sem szoktam lefosozni.
Teljesen értelmetlen az egyiket fikázni, mert én pont a másikat használom és preferálom.
Nekem most AMD-m van, elõtt meg sokáig Intel volt. Nagy cucc.

pxxl
jah a betmennek is kb ez az egy pozitívuma van. egész jól ki van dolgozva a graf. a többi az kuka <#gunyos1>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Ezért téptem a kevés hajamat is szinte...
Pedig a 6000+ mellé 2 GB 1066-os DDR2, és egy HD4830-as volt kitalálva.
A monitor és a VGA elvitte azt az összeget, amibõl kijött volna egy szép 4830-as és egy könyvtárba elég 19"-es 16:10.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Minek fosvidia?

Ott van a batman...az se színtelen, kurva jó lett.

Ma már nem szoktam... nagyon fájdalmas...<#gonosz1>
pxxl
nem, a keretbe ati fért volna be <#whatever>

All hail the double x!

pxxl
a betonba kössé' <#idiota><#hehe>

All hail the double x!

Evin
Érdekes, pedig a keretbe szerintem befért volna egy GTS is.
Ezért nem szabad soha nem hozzáértõket vásárolni küldeni. (Tudom, hogy nem te küldted.)

Hejesírás' Rulz...
<#gonosz1>
attila2323
Aha pont ezzel készülnek a leg igénytelenebb és leg színtelenebb játékok. Inkább akkor Cryengine 2 vagy 3.

semmi

pxxl
he he he <#nyes>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Ja.
S a géphez fûzõdõ sztori:
- Falusi polgármester asszony felkért, hogy ha már annyit járok könyvtárazni (otthon ugye nincs netem!), tudok-e segíteni abban, hogy egy új gépet összeállítok a könyvtárnak.
- Bólogatás részemrõl.
Összedobtam neki a kívánt keretösszeg (130.000 Ft) erejéig egy AMD-ATI gépet!
Rá is bólintott, interneten meg is rendeltük.
Másnap keres a polgi, és közli, hogy az illetékes Körjegyzõség nem fogadja el a falunk költségvetésének terhére történõ, átutalásos vásárlást, csak a készpénzest! (Értad: XXI. század, Magyarország!)
Mivel internetes vásárláshoz kötött helyen vásároltunk volna, ami elég olcsó, így az ugrott ugye.
Polgi fogta magát, a kinyomtatott AMD-ATI* konfig összeállítást, elgurult legközelebbi kisváros, berobog PC-bolt... és az ottani ügyeletes idióta szerelõ összeállít neki egy AMD-nVidia gépet, drágábban!

Na, ne tudd meg, hogy fogtam a fejem, amikor büszkén elém tette másnap a számlát, és hozta a Mercury 450 W-os házba rakott 6000+ proci + GF kombót!

* = AMD chip - AMD processzor - ATI VGA

Erõsebb a proci mint az enyém.<#zavart1>

De az ut motor optimalizáltságban még mindig a legjobb...
pxxl
jah hogy nvidia szójjááá' <#idiota><#idiota>

All hail the double x!

pxxl
Cryengine 3 na az a RuleZ <#ravasz1><#hehe>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
A "fõgép":
Gigabyte alaplap - AMD 6000+ - 2 GB DDR2 (800 MHz) - nVidia 8500 GT 512 MB (fúúúúúj) - Benq 20" (1680*1050/60 Hz).

Én is.<#gonosz1>
Hát jah... Unreal Engine 3 Rulz.!
pxxl
mondjuk ahhoz nem kell egy hûde nagy gép a mai viszonlatokat nézve. <#zavart1>

All hail the double x!

VRSDM
én meg haza járok.
és itthon fullgraf ut3azok :|

u dont have to listen anybody else but me

A tesóm a Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola-ba járt<#zavart1>, és ott full grafon UT3-aztak.<#eplus2>
pxxl
nem hiszem hogy P2-n megy az nfs <#fejvakaras><#idiota> vagy valami hiper könyvtár?

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Hú basszus, mi lesz itt, ha októbertõl én leszek a könyvtáros...
Délutánonként fellépek a könyvtári erõs géppel a netre, és végetek 😊

-> Gooo <- off topity! <#nezze>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

TaRka0107
<#hehe>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

erieskrisz
Én megyek gyereké bölcsibe utána lehet benézek bár ezeket a hamachi-s dolgokat még 1 x nem probáltam. <#confused>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Smiley-t láttad-e?
pxxl
thx az elöbb is láttuk, de az egyik fele az embereknek dolgozik, a másik meg tanul. a harmadik fele meg otthon veri mert a többiek el vannak foglalva <#idiota>

All hail the double x!

erieskrisz
Nállam is volt ilyen 1 pályán ha lementem az utrol

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

darki81
Hamachi

Hátózat neve: nfssgame
Hálózat jelszava: drift

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

pxxl
és ha az? 😄 felvonulni voltál-e <#nyes>

All hail the double x!

Maxtreme
oszt bzui' e vagy? <#idiota>

pxxl
újabb fail

"OWN" <#idiota><#idiota> asszem iszok egy KV-t...

All hail the double x!

pxxl
OWH FAIL...

"engedély" <#falbav><#falbav> fáradok...

All hail the double x!

pxxl
akkor engedéj megadva <#wave>

All hail the double x!

TaRka0107
Fogadjunk hogy codozol is?😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

bpeti72
Aztán mit írnak benn te nagyokos

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

<#puszis>

<#hehe>