Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak a BMW képes hülyegyereknek meg azt tudom mondani, hogy neked semmi lényeges információt nem tartalmaz. Inkább olvasgasd a vicckönyvet...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Gamepaddal,vagy billentyüvel rendelkezök számára!
KATT!
Mehetne a bannerba is,ha mindenkinek összejön!<#worship>#worship>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
"Az automatikusan elinduló programok átvehetik a Need for Speed™ SHIFT játéktól a képernyõ, a billentyûzet vagy az egér irányítását, és instabil PC környezetet eredményezhetnek. Javasoljuk, hogy zárd be vagy függeszd fel az automatikusan elinduló alkalmazásokat és olyan programokat, melyek bizonyos idõközönként más alkalmazásokat futtatnak, mielõtt elindítanád a Need for Speed™ SHIFT játékot. Ezek lehetnek az alábbiak, de egyebek is:
- Windows System Agent
- Windows Ütemezett feladatok
- Windows Lemezkarbantartó
Hasonlóképpen gondot okozhatnak üzenetablakok vagy más programokból megjelenõ párbeszédablakok, és átvehetik a Need for Speed™ SHIFT játéktól a kép, a billentyûzet vagy az egér irányítását, így instabil PC környezetet okozva. Javasoljuk, hogy minden más alkalmazást állíts le a Need for Speed™ SHIFT indítása elõtt. Ezek lehetnek az alábbiak, de egyebek is:
- Email-programok
- Naptár- vagy kapcsolatteremtõ alkalmazások
- Hálózati vagy internetes csevegõprogramok"
Majd kipróbálom mert nálam is futnak ezek a programok a háttérben állandóan.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ezen "rövidke" hardveres téma után talán vissza kellene térni az SNF-hez is. 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
jó volt S3trio, meg voodoo2 de az más tészta...486 DX4-esbe nem is emléxem mi volt <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
A VGA az örökké ATI lehet csak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
Teljesen értelmetlen az egyiket fikázni, mert én pont a másikat használom és preferálom.
Nekem most AMD-m van, elõtt meg sokáig Intel volt. Nagy cucc.
All hail the double x!
Pedig a 6000+ mellé 2 GB 1066-os DDR2, és egy HD4830-as volt kitalálva.
A monitor és a VGA elvitte azt az összeget, amibõl kijött volna egy szép 4830-as és egy könyvtárba elég 19"-es 16:10.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ott van a batman...az se színtelen, kurva jó lett.
Ma már nem szoktam... nagyon fájdalmas...<#gonosz1>#gonosz1>
Ezért nem szabad soha nem hozzáértõket vásárolni küldeni. (Tudom, hogy nem te küldted.)
semmi
S a géphez fûzõdõ sztori:
- Falusi polgármester asszony felkért, hogy ha már annyit járok könyvtárazni (otthon ugye nincs netem!), tudok-e segíteni abban, hogy egy új gépet összeállítok a könyvtárnak.
- Bólogatás részemrõl.
Összedobtam neki a kívánt keretösszeg (130.000 Ft) erejéig egy AMD-ATI gépet!
Rá is bólintott, interneten meg is rendeltük.
Másnap keres a polgi, és közli, hogy az illetékes Körjegyzõség nem fogadja el a falunk költségvetésének terhére történõ, átutalásos vásárlást, csak a készpénzest! (Értad: XXI. század, Magyarország!)
Mivel internetes vásárláshoz kötött helyen vásároltunk volna, ami elég olcsó, így az ugrott ugye.
Polgi fogta magát, a kinyomtatott AMD-ATI* konfig összeállítást, elgurult legközelebbi kisváros, berobog PC-bolt... és az ottani ügyeletes idióta szerelõ összeállít neki egy AMD-nVidia gépet, drágábban!
Na, ne tudd meg, hogy fogtam a fejem, amikor büszkén elém tette másnap a számlát, és hozta a Mercury 450 W-os házba rakott 6000+ proci + GF kombót!
* = AMD chip - AMD processzor - ATI VGA
De az ut motor optimalizáltságban még mindig a legjobb...
Gigabyte alaplap - AMD 6000+ - 2 GB DDR2 (800 MHz) - nVidia 8500 GT 512 MB (fúúúúúj) - Benq 20" (1680*1050/60 Hz).
All hail the double x!
All hail the double x!
Délutánonként fellépek a könyvtári erõs géppel a netre, és végetek 😊
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
All hail the double x!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Hátózat neve: nfssgame
Hálózat jelszava: drift
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"OWN" <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> asszem iszok egy KV-t...
All hail the double x!
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
<#hehe>#hehe>