Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://f1game.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
There\'s no replacement for displacement
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Majd akkor szólj.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
NFSSHIFT_Pakfiles_V2.zip
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nálam minden jó volt.
Feldobtam néhány tényszerûséget, csõdöt mondtál, nem tudtál azokra úgy reflektálni, hogy a felvetéseimet kioltsad így a lehetõ legunalmasabb és legprimitívebb eszközhöz folyamodtál. Nem jött be. Sem a propaganda szöveged, sem a teljességgel tanácstalan firkálmányod rólam. 😊Ennyi voltál.
http://f1game.hu
Igy se lett egy Gran Turismo,de lényegesen jobb az irányitás gamepaddal!
Ezt sajnos én se értem,és tudom h mire gondolsz.
Vegyük pl ezt: Gran Turismo 4: The Real Driving Simulator a nevébe is benne van h szimulátor,de mégis vezethetõ egy rossz gamepaddal,amin még analogkar sincs!Erre itt van a Shift,és egyszerüen gamepaddal hiába van analóg kar meg ravasz a gáznak irányithatatlan és gusztustalan az autok viselkedése!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
A továbbiakban nem kívánok veled társalogni, a szûklátókörûséged nem tesz rá alkalmassá. bye bye
Lehet allitgatni barmennyire a torest, "normalisra" is, vagyis fal koccanas utan mar nem fog kanyarodni az auto😊 Vagy komolyabb utkozesnel darabokra esik es nem megy tovabb😊
befektetett munka fuggvenyeben, lehet szimesebbre allitani, de mivel az alapkoncepcio, a jatekmenet, az alapbeallitasok, az AI arkados, igy mindent hozza kellene allitani, mert hasznalhatatlan lenne a jatek😊 Egyedul autokazni jo lenne, de arra van mas😊