11230
  • bgabor
    A beígért ATI fixről van már hír?
  • darki81
    vagy válltsál játékot :D
  • USAMEN POWER
    Akkor marad a jó öreg manual váltó. :)
  • RYO21
    Nekem egyik napról a másikra elcsesződött a játék! Nem tud váltani!
    pl.: 3ik után 4ikbe vált, majd rögtön 5ikbe, és akkor vissza neygedikbe. És így csinál minden váltásnál.
  • macleody
    Nálam kormányon a nitró gombjával lehet átlépni az "onanizálást"
  • modelcar
    feladat
  • modelcar
    Nna megnyertem brands hatchet is.(közepes erősségen játszok)Most jöhet az összes csillagos feledat újra:D
  • RYO21
    Jah, én is ki birom skippelni, de csak gamepaddel.
  • darki81
    ez a videom jobban sikerült, de nemvagyok pro, normalon játszok, és nem nyerek mindég
  • vzajcev
    Keskeny a pálya
  • darki81
    én nemtudok driftelni csak poénbol tettem fel, inkáb a zene miadt, meg végre első lettem egyszer driftben, de amugy nekem jobban teccik a sima verseny, az az igazi :)
  • arty
    következő video előtt azért gyakorolj egy kicsit :DDD
  • darki81
    feltettem jutúbrais :)
  • arty
    tükör valoban csak belső nézetben van, más nézetben elég fura hatása lenne :)

én a kormányon az egyik gombbal tudom elnyomni, bill.-el nem próbáltam
  • darki81
    itt az uj videom, ha vkit érdekell, tekintse meg :) XDXD
  • BaliBoy
    Üdv.
    Van már valami javítás, hogy a játék ne fagyjon ki fél óránként? Meg, hogy Ati kártyákon is lehessen értelmes FPS-el játszani?
  • pxxl
    onanizálást nem kell elnyomni, normális esetben megszűnik magától 4-5-6 éves korban

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aki nem tudná: a saját nemiszerv ingerlését jeleneti
  • batihu
    Valaki megcsinálta már a felesleges grafika eltávolítását? Az a -loose paraméter, hogy működik?
  • SötétBarom
    Ugyan annyiért el lehet adni, amennyiért vetted.
  • gigamen
    Köszönöm szépen a válaszod végre valami megoldás a problémára hát sajnos akkor befürödtem vele még jo hogy kimásoltam előtte a mentést.Nagyon szépen köszönöm.
  • SötétBarom
    Ez egy bug. Külföldi fórumokban is többen panaszkodtak rá, hogy a gallardo nem gyorsul 5-6. fokozatban. Wait 4 teh peccs.
  • gigamen
    Nem mérföld/óra egyszerűen ha felrakom 5.-be elgyengül a gép 6.ba rakva pedig elkezd lassulni pedig leszorito erőt is változtattam a hasmagasságot is megemeltem és semmi változás.
  • vzajcev
    "onanizálni a kocsim körül"
  • Proxsin
    segítene valaki végre ak isegítene vegyen fel msn re :[email protected]
  • Rettenthető
    HUD elnyomható... de úgy, hogy csak a visszapillantó maradjon? Hogyan?
    Jah, hát belső nézetben megmarad valóban, csak belülről meg nem látszik a fél pálya.
    Onanizálás átléphető PC-n? Hogyan? Én végigszaladtam a billentyűzeten, de sosem lépte át. Szóval? (valami bill. kombináció v. a beállításoknál kikapcsolható?)

Ja és az Alt + F4 nem működik rá, próbáltam.
  • Proxsin
    segítene vki én pc-n nyomnám de valami gáz van pls olavvástok vissza
  • [HUN]FaTaL
    Xbox paddal is át lehet ugrani állítólag PC-n, de azonkívül meg nem. Vicc :/
  • Proxsin
    segítene vki nekem az a gáz a gammel hogy el inditom ki irja need for speed shift be tölt és feketekép ilyyenkor mit kel csinálni :-(:-(
  • DJ Skyline
    aki már már xanaxon él, és nem tud továbbjutni, annak itt van ez. egy mentés 342 csillagot ért el benne a srác, és befejezte a world tourt. első körökben mindenki látogasson el az optionsba majd, mert meglepetések érhetik verseny közben. :D (minden segítség be van kapcsolva alapból). a mentés működik, teszteltem.
  • pxxl
    bill-vel is lehet játszani, csak nem nfs5 után :D meg kell szokni. a 10mp-et meg még senki nem bírta kitalálni mivel lehet átugrani, pedig xbox-on van erre lehetőség :/
  • arty
    hud kikapcsolhato
    onanizálás elnyomhato

még kérdés?
  • Attelee
    Hát nem tudom engem fusztrál a belsö nézet,de az biztos h pl a Nissan silvia külsőnézetbe irányithatatlan,belsöbe meg kezelhető!És sztem ez mindegyik autónál igy van!Ez elég LOL!
  • Rettenthető
    Kicsit már untam a Porsche Unleased-t, ezért naivan megnéztem ez milyen.
    Hát nem billentyűzetre írták az a sanda gyanúm. Még nem tudtam benne túl sokat egyenesen menni, s egyelőre többet vagyok a szántásban, mint az úton), de még egy próbát majd nézek.
    Viszont ami számomra az irányításon kívül csöppet zavaró:
    A HUD beállítás az kritikán aluli (semmi nem érdekel, csak a visszapillantó, de hogy ezt miért nem lehet önmagába kitenni?), illetve, hogy miért kell minden verseny elején 10 másodpercet onanizálni a kocsim körül, az rejtély.
    A grafikája viszont szerintem szép.
  • tmisi
    Az uninstall szerintem gyorsabb lett volna.
  • pxxl
  • DJ Skyline
    úgy érzem mára is elég volt 10 perc NFS. de már sikerült mennem egy kört az első world tour pályán.
  • bgabor
    Persze, kétezerforintos mosóporhoz tízezerforintos shiftet adnak ajándékba, mi? Nem gondolhatod hogy valaki beveszi ezt.
  • Szabi1991
    volt már vagy 2 hónapja :DD
  • tmisi
    Pl. öcsém. :)))
    Ja és mindig baszogatom mert magasra van kapcsolva a kormány-, és fékrásegítés, mondom így a gép vezet.
  • DAVE23
    Az a kocsi elég jól betapadt a kanyarba ilyen Spiderman mód.