11230
-
bgabor #8488 A beígért ATI fixről van már hír? -
#8487 vagy válltsál játékot :D -
USAMEN POWER #8486 Akkor marad a jó öreg manual váltó. :) -
RYO21 #8485 Nekem egyik napról a másikra elcsesződött a játék! Nem tud váltani!
pl.: 3ik után 4ikbe vált, majd rögtön 5ikbe, és akkor vissza neygedikbe. És így csinál minden váltásnál. -
#8484 Nálam kormányon a nitró gombjával lehet átlépni az "onanizálást" -
#8483 feladat -
#8482 Nna megnyertem brands hatchet is.(közepes erősségen játszok)Most jöhet az összes csillagos feledat újra:D -
RYO21 #8481 Jah, én is ki birom skippelni, de csak gamepaddel. -
#8480 ez a videom jobban sikerült, de nemvagyok pro, normalon játszok, és nem nyerek mindég -
vzajcev #8479 Keskeny a pálya -
#8478 én nemtudok driftelni csak poénbol tettem fel, inkáb a zene miadt, meg végre első lettem egyszer driftben, de amugy nekem jobban teccik a sima verseny, az az igazi :) -
#8477 következő video előtt azért gyakorolj egy kicsit :DDD -
#8476 feltettem jutúbrais :) -
#8475 tükör valoban csak belső nézetben van, más nézetben elég fura hatása lenne :)
én a kormányon az egyik gombbal tudom elnyomni, bill.-el nem próbáltam -
#8474 itt az uj videom, ha vkit érdekell, tekintse meg :) XDXD -
#8473 Üdv.
Van már valami javítás, hogy a játék ne fagyjon ki fél óránként? Meg, hogy Ati kártyákon is lehessen értelmes FPS-el játszani? -
#8472 onanizálást nem kell elnyomni, normális esetben megszűnik magától 4-5-6 éves korban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aki nem tudná: a saját nemiszerv ingerlését jeleneti -
#8471 Valaki megcsinálta már a felesleges grafika eltávolítását? Az a -loose paraméter, hogy működik? -
#8470 Ugyan annyiért el lehet adni, amennyiért vetted. -
#8469 Köszönöm szépen a válaszod végre valami megoldás a problémára hát sajnos akkor befürödtem vele még jo hogy kimásoltam előtte a mentést.Nagyon szépen köszönöm. -
#8468 Ez egy bug. Külföldi fórumokban is többen panaszkodtak rá, hogy a gallardo nem gyorsul 5-6. fokozatban. Wait 4 teh peccs. -
#8467 Nem mérföld/óra egyszerűen ha felrakom 5.-be elgyengül a gép 6.ba rakva pedig elkezd lassulni pedig leszorito erőt is változtattam a hasmagasságot is megemeltem és semmi változás. -
vzajcev #8466 "onanizálni a kocsim körül" -
Proxsin #8465 segítene valaki végre ak isegítene vegyen fel msn re :[email protected]
-
#8464 HUD elnyomható... de úgy, hogy csak a visszapillantó maradjon? Hogyan?
Jah, hát belső nézetben megmarad valóban, csak belülről meg nem látszik a fél pálya.
Onanizálás átléphető PC-n? Hogyan? Én végigszaladtam a billentyűzeten, de sosem lépte át. Szóval? (valami bill. kombináció v. a beállításoknál kikapcsolható?)
Ja és az Alt + F4 nem működik rá, próbáltam. -
Proxsin #8463 segítene vki én pc-n nyomnám de valami gáz van pls olavvástok vissza -
#8462 Xbox paddal is át lehet ugrani állítólag PC-n, de azonkívül meg nem. Vicc :/ -
Proxsin #8461 segítene vki nekem az a gáz a gammel hogy el inditom ki irja need for speed shift be tölt és feketekép ilyyenkor mit kel csinálni :-(:-( -
#8460 aki már már xanaxon él, és nem tud továbbjutni, annak itt van ez. egy mentés 342 csillagot ért el benne a srác, és befejezte a world tourt. első körökben mindenki látogasson el az optionsba majd, mert meglepetések érhetik verseny közben. :D (minden segítség be van kapcsolva alapból). a mentés működik, teszteltem. -
#8459 bill-vel is lehet játszani, csak nem nfs5 után :D meg kell szokni. a 10mp-et meg még senki nem bírta kitalálni mivel lehet átugrani, pedig xbox-on van erre lehetőség :/ -
#8458 hud kikapcsolhato
onanizálás elnyomhato
még kérdés? -
#8457 Hát nem tudom engem fusztrál a belsö nézet,de az biztos h pl a Nissan silvia külsőnézetbe irányithatatlan,belsöbe meg kezelhető!És sztem ez mindegyik autónál igy van!Ez elég LOL! -
#8456 Kicsit már untam a Porsche Unleased-t, ezért naivan megnéztem ez milyen.
Hát nem billentyűzetre írták az a sanda gyanúm. Még nem tudtam benne túl sokat egyenesen menni, s egyelőre többet vagyok a szántásban, mint az úton), de még egy próbát majd nézek.
Viszont ami számomra az irányításon kívül csöppet zavaró:
A HUD beállítás az kritikán aluli (semmi nem érdekel, csak a visszapillantó, de hogy ezt miért nem lehet önmagába kitenni?), illetve, hogy miért kell minden verseny elején 10 másodpercet onanizálni a kocsim körül, az rejtély.
A grafikája viszont szerintem szép. -
tmisi #8455 Az uninstall szerintem gyorsabb lett volna. -
#8454 -
#8453 úgy érzem mára is elég volt 10 perc NFS. de már sikerült mennem egy kört az első world tour pályán. -
bgabor #8452 Persze, kétezerforintos mosóporhoz tízezerforintos shiftet adnak ajándékba, mi? Nem gondolhatod hogy valaki beveszi ezt. -
Szabi1991 #8451 volt már vagy 2 hónapja :DD -
tmisi #8450 Pl. öcsém. :)))
Ja és mindig baszogatom mert magasra van kapcsolva a kormány-, és fékrásegítés, mondom így a gép vezet. -
#8449 Az a kocsi elég jól betapadt a kanyarba ilyen Spiderman mód.