11230
  • RYO21
    FÚÚÚÚÚÚJ!!!! Utálom Batman-t és a többit !!! (superman, spiderman stb.)
  • IMYke2.0.0.0
    Valamit nagyon elnézel a Batman-nel (látom, működött a jól bevált marketing gépezet): korántsem hibátlan.
    - szájszinkron csúszások,
    - Batman 3 méter magas peremre nem ugrohat fel, de akad, mikor 20 méter távolban lévő vízköpőre felpattanhat
    - nem tud fellőni egy felette álló falra, míg máskor, igen...
    Soroljam még?
    Ha az lesz az Év Játéka, akkor komoly baj van a Világgal...
  • pxxl
    a batman hibátlan és fenomenális? aham...szép szép, de vontatott a játékmenet. kb 1 óra után meguntam
  • pxxl
    unatkoztam...

am fail, hogy fólia van az ablakon, de ha belülről átlátni rajta, akkor meg tiszta az üveg
  • Laci82
    Na pl melyik?
    Hááátha ráveszel valamelyikre amit eddig még nem próbáltam,ja igen az új PES az lesz még meg a Dirt 2.
  • Gaben17
    A 3 és a 4 volt a legjobb szerintem:) Számomra felejthetetlen az a 2 rész!
  • Dobronski
    Van azért még igényesen kivitelezett játék.
  • Laci82
    Pff ,a Shift az első peeerrrsze,valami csoda folytán akármilyen fos az új nfs ,megjelenés után mindig az első helyen van
    A codok meg a gta amik jók ezen a listán,de ami idén mindent vinni fog az a Batman,hibátlan,fenomenális játék...manapság sajna ez ritka
  • direwolf
    Mármint rám gondolsz?
  • Totti5
    csak tudná az ember hogy az ilyen minek játszik, ha minden szar, semmi sem éri meg és semmi sem jó... de több játékot játszik ki mint aki veszegeti az origit, és 500 gigán áll a 0daygame_warez mappája a vinyón
  • direwolf
    Hát azért lásd be nem ez az átlag. Én nem panaszkodom, de 10k-t nem fogok kiadni egy játékér, amit jó esetben is max egy év múlva már elfelejtek.
    A Battlefield2 az egyetlen kivétel, és ezzel máig nem tud mit kezdeni az agyam racionális oldala. Több, mint 4 éve játszom vele, és máig nem látom csúnyának. A játékélmény fergeteges még most is. De hát ilyen csak 10 évente egy-kettő jelenik meg. És ezt is EA value-ben vettem meg 2k-ér :)
  • SötétBarom
    NP, akkor majd TDU2, vagy csak lesz valami értelmes. Ha mást nem, kipörgetem a pro streetet negyedszer is :DDDD
  • Alexease
    A hirek szerint, jovore mar masik fejleszto ceg csinalja, ami inkabb arkad es tores-zuzas;)
  • Alexease
    Kozep- es Kelet-Europaban a PC-s jatekeladasok a vilagviszonylathoz kepest, kerekitve nulla:) Kint senkit nem fog erdekelni, ilyen eladasok melett, hogy Pistikenek draga volt a 2-300E Ft-os szamitogepe, draga a csaladban a 2-3 auto fenttartasa, es koltsegesek a kulfoldi nyaralasok, es emelett persze nem telik jatekra, mert mindenki szarul keres:) Tisztelet a kivetelnek:P
  • SötétBarom
    Hála istennek. Talán megmaradnak ennél és nem lesz több szappanfizikás rész..
  • Alexease
    Darabszamokkal erdekesebb lenne:)
  • direwolf
    Nem kell ezen ennyit agyalni. A játékok nagy részét zsírosan megfizetett, G8-beli országokban "tengődő" emberekkel íratják, marketingelik stb. Ez, és a tervezett haszon akkora plusz költség a 2-3 éves projekteken, hogy mi itt a világ másik felén nem tudjuk (nem akarjuk) ezt megfizetni.
    Egy átlag amerikainak 10-15k HUF annyi mint nekünk 3-5k (55-80 USD jelen árfolyamon!) És most ugye premier gamekről beszélünk!
    Amit én megveszek, az meg a max 4k HUF, ez nekik zsebpénz. Ennyiért kéne kijönnie a játéknak, hogy itt nálunk is nagyobb számban vegyék.

És azt ne is feszegessük, hogy a jólétet az USA-ban mi, "elmaradott" országok tartjuk fenn azzal, hogy olcsón megtermeljük amit felélnek, rosszabb esetben szép haszonnal eladnak vissza nekünk. Legdurvább, vérforraló példa: USD-EUR átváltás 1:1 amcsik szerint... és ezt EU hagyja...

Kicsit elkalandoztam, bocs
  • zoltang
    Haza eladási toplista - élen a Need for Speed: Shift
  • modelcar
    A Zonda R nagyon tetszik.Gyors,jók a fékjei,jól irányítható,csak hamar ki lehet vele csúszni.Vagyis megpördülni:D
  • pxxl
    tudom, ezt vágom én is, ez csak egy költői kérdés volt. azért is van egy reménykedő emo a végén. mert úgysem lesz ilyen :(
  • Alexease
    Egy GT szintu program (tobb szaz auto es palya) osszehozasa tobb ev es rengeteg penz (tobb 10 milla dollarban). A PC-s eladasok az 5%-ot is alig erik el, semmi ertelme;)

Raadasul, egy ilyen szintu programot, mar csak a belefektetett munkaido miatt is, tobb evre (2-5) keszitenek. A PC gyorsan fejlodik, 1-2 ev mulva mar lefikaznak az egeszet:)

Tobb megoldas is lehetseges lenne, hogy 2-3 ev alatt, felhizlalnanak egy NFS reszt GT-szinture (alap program, plusz evente kiadott addonok - 50-100 auto, 20-30 palya, palya-, utcai-, ejszakai-, gyorsulasi-, drift versenymodok, es persze engine-frissites), de ennek az alapfeltetele lenne a bevetel;) Realisan 15000 Ft lehetne az alapprogram, es evente 8-10000 Ft az addon-csomag.

Tegye fel a kezet, aki megvenne:) Koszonik szepen, az EA inkabb kiad evente egy-egy NFS programot, es a konzolbol visszahozza az arat - nyeresegesen:)

Eleve aki mindig warezel es/vagy aki nem vesz meg soha semmit, sot, meg meg is magyarzza a tutit, hogy miert nem is fog soha, az ne akarjon mar kapalozni es megmondani a frankot;D
  • arty
    ha lenne pécén gt5:
    - mindenki lewarezolná, ps3-on ugye nincs warez
    - senki nem venne ps3-at miatta, pedig az is cél a huzocimeknél
  • Dobronski
    PC-n?
  • Máté94
    Pontosan!Nem értem miért nem teszik.Biztos sokkal több bevétel lenne de ezek hülyék.
  • pxxl
    inkább dobjanak össze egy GT-t pc-re
  • arty
    utálom az éjszakát játékokban ... sz*rt se látni, csupa parasztvakito fénnyel, csillámmal, tükröződéssel probálják visszaadni és én ettől hányok :(

enélkül meg az éjszakai táj ugye semmi, "randa" :)
  • SötétBarom
    Miért? Tök jó móka.. Ha ezzel a fizikával csinálnának egy U3-at, lefosnám a bokám :DD

(aminek igazán örülnék, ha a codemasters lépné ezt meg a GRID enigne-el.)
  • EK1TEP
    Gyáá nekem a Porsche Unleashed részben a havas pálya nagyon tetszik!Milyen feeling már ahogy esik a hó a szélvédőre
  • gepetto86
    sziasztok.
    szerintetek mi lehet a probléma ha a kormányom fordítva rezeg mint kellene.A rezgést ki se tudom kapcsolni a játékban.
    Ez alatt azt értem hogy amikor az úton vagyok rezeg amikor a füvön akkor nem.A többi játéknál teljesen tökéletesen működik (GTR evo,Grid,Richard Burns Rally)Más problémám nincs csak ez idegesítő hogy amikor tölti a pályát már akkor el kezd rezegni.
  • arty
    nappal megy = jobb
  • Lacee86
    Játszottam a Griddel, de nem volt egy nagy durranás sztem, elég hamar meguntam. Szép grafika, de azonkívül semmi extra nincs benne.
  • pxxl
    hát a Gridben halálfos a touge sztem
  • fodorpetii
    Ha a carbonban szeretted ezeket a hegyi versenyeket akkor ajánlani tudom a Grid-et, az már vmi!!
  • arty
    éjszakai játék = FAIL
  • Lacee86
    Nekem is tetszett a Carbon, kövezzetek meg. Tényleg nagyon rövid volt, de a driftek és a kanyonos versenyek vmi eszméletlen hangulatosak. Sztem a Carbont komolyan továbbfejlesztve igen ütős játék tudna létrejönni. Nem is beszélve egy esetleges UG3-ról...
  • Willi Betz
    Látom,ezért írtam;)
  • mo rémálma
    Inkább nézd meg h kinek válaszoltam:)
  • pxxl
    nem kell ahhoz még 1 sem
  • USAMEN POWER
    Carbont nem kéne összehasonlítani az Undercoverrel ! Carbon az 10000x jobb mint az Undercover, egyetlen szépséghibája volt, hogy aki nekifekszik, 1-2 nap alatt kitolja...
  • Willi Betz
    Idézőjelbe tette,nem Ő írta.