Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nathan66
akit zavar, hogy csuszkál, az ne vegyen hátso kerekes autot.. vegyen összkerekest, vagy fwd-t... a bmw m szériat meg felejtse el<#alien>

Bazzeg, hirtelen azt hittem komolyan van annyi pénzed. <#hehe>
darki81
vegyé belûle kurvákat XDXDXD meg narkót XDXDXD meg ak47-et 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

padavanHUN
MS részvényeket.

http://f1game.hu

szevasztok, csak azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek, ha van 1.2 milla $-om, abból mit vegyek? Bugatti, vagy Zonda R? psl help, én a Zonda fele hajlok....

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

"Futárcég" 😄
darki81
nekem amiota megvan azóta volt win7 vista most xp64bit én mindenen elmegy, szóval rendbenvan ez igy 😄 meg az teccik a gémbe hogy amit megveszel ugyanannyiért el tudod adni :d meg a 3-as szintü kocsit jobbra megtudod csinállni mint az összes 4-eset 😄 van minden mint a búcsuba 😄 inkáb gyertek hamachira és nyomassuk a témát 😛 (holnap)

Hátózat neve: nfssgame
Hálózat jelszava: drift

BaliBoy
Jaahh. Booccs. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

erieskrisz
Persze hogy semmi változás a fejlesztök sem tudják mi a hiba ezért ajánlották hogy zárj be minden programot. Igy van mire fogni hogy nem elbaszták hanem a te gépeddel van a gond <#crazya><#idiota><#ravasz1>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

BaliBoy
Hát az ég világon semmit sem használt. Minden msn-t, outlook-ot, firefox-ot bezártam. Egyedül a tûzfal maradt bent de azt meg nem lehet leállítani. Mégis a pálya töltés közben lefagyott.
SHIT!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Van 2. patch is?

melyik futárcég szállít ilyen "késõn" is? :o

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Na, kihozta a futárszolgálat, rakom is. <#hehe>
Zinaj
felbontas allitom kiirja inditsam jatekot ujra.ujra inditom de nem allitja be amire akartam.mi a hiba?

i7 azt szevasztok :P

Ezt hogy érted?
darki81
Hamachi

fullratuningolt agyonradiszitettt kocsit mindekinek 😊

pxxl
hopp kiütöttem valakit 😄

All hail the double x!

Ok.
Nekem az 1 patchel is elindul a játék ATi kártyával (windows 7-en és xp-n is) CRACK RULEZ!!!!! HAHAHAA

pxxl
perverz vagy angyon. a darálóban dugnád a fejüket <#csodalk><#conf><#bdead>

All hail the double x!

Jah... dugnám a fejüket... a darálóba.
Maxtreme
még 1-2 patch, és ATikon el sem indul a játék..<#idiota>

Mitõl van az hogy akárhová állítom a grafikát mindig csak 20-30FPS-em van?
Mióta fent van a patch nagyon gyengén fut!Elõtte autó részletesség nélkül 30+ fps-el ment!

Black Ghost
aha..., tehát ez nem mód, hanem egy setup, vagy a saját kocsikon kívül is él a módosítás?
Attelee
Megszünik a csuszkálódás,mivel alulkormányzott lesz az auto,és nem reagál
keresztbefordulással minden kormánymozdulatra!Viszont a féktáv kicsit megnö,tehát kanyar elött hamarabb kell fékezni,Kb mint a Gran Turismokban!
4-es szinten lehet h még lejjebb kell venni a guminyomást,mert azok az autok már tényleg irányithatatlanok!

Próbáljátok ki,ha nem válik be nyomtok egy C-t és visszaáll minden!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

pxxl
ezt mondtam én is borzasztó ami ott folyik. 20x kell újraindítani egy versenyt, hogy egyáltalán elérj az elsõ kanyarig, aztán mire átverekeded magad nagynehezen a mezõnyön, addigra képtelenség utoléri az elsõ kettõt. <#boxer>

All hail the double x!

Black Ghost
Ez most pontosan mit takar, megszûnik a csúszkálódás, lerövidül a féktáv, vagy mi?

Próbálta már valaki?
padavanHUN
Extra szánalom, ami a négyes szinten megy. Ez a legcsíterebb NFS, mellé pedig a lehetõ leggecibb AI is ebben van. Nem elég, hogy embertelen tapadása, kanyarsebessége és stabilitása van az AI autóknak, egyetlen céljuk az, hogy kibasszon a játékossal. Ezt állítom, beleprogramozták. Ha valakit elõzni akarsz, inkább letér az ívrõl, de biztos, hogy kiteszi az útba az orrát. Ha karambolozik, akkor kiszámítja mikor érsz oda és úgy teszi le a kocsit eléd. Stb, lehetne még sorolni rendesen. Egy biztos: A négyes szinten atomcsaló a gép, esély nincs elsõnek lenni azokon az elmebeteg versenyszámokon, de még a dobogó legalsó fokának megcélzása is mission impossible. Szép lassan be is fejezem a játékot, nevetséges, mennyire el lehet baszni egy koncepciót azzal, ha valaki nem tud valamennyire intelligens AI-t programozni és helyette inkább szétcsalatja vele az agyát. Mert ahhoz már hülye, hogy normálisan beprogramozza a dolgokat, inkább nyáladzó vigyorral vezérli túl az egészet, és a saját faszát leszopja, hogy mennyire szívatja majd a játékosokat. Márpedig csalás nélkül az AI pro fokozaton sehol nem lenne, ez viszont világos. Extra szánalom.

arty
de: 640/minden low 😄

Forza.

Hogy a francba ne lenne ! Nem rég jött ki a game, de már érkeznek a játék motorjába is beleturkáló módok...

Grides gépigény nincs esetleg Shift alá?<#idiota>
Shep
Ok. köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SötétBarom
videot.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pxxl
sokkal árkádosabb a vezetése a gridnek.

All hail the double x!

pxxl
olyanautó kell ami mellett ott a W ikon, minden tuningot ráraksz, akkor lesz elérhetõ az átépítés backspace-t kell nyomni, jó drágáért átépíti az autót, plusz kapsz még tuningot is hozzá egy keveset. (de nem lesz nitro azt ne keresd)

All hail the double x!

Shep
Ez pontosan mit jelent? (nem játszottam a Grid-al)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mikor a 4. szintnél azt írja, hogy a versenyhez épített autó kell akkor az pontosan mit takar? 4. szintû maxra tuningolt gépet, vagy jó alacsonyabb szintû is?

<#zavart2><#rinya>
pxxl
<#nemtudom><#nemtudom> eddig ilyen hiba nem volt ha jól emléxem.

All hail the double x!

ja az elõzõhöz, billentyûzettel játszok.
Hi!
Nektek volt már olyan, hogy egy darabig játszotok a játékkal, majd semmi átállítással a kormányt nem lehet rendesen kezelni? kb 10 fokban fordul tovább nem. csak az a baj, hogy vissza sem tudom állítani.
Lenne ötletetek???
Elöre is köszi.
pxxl
még mindig doglozok <#banplz> 9-10ig nem is kerülök shift közelbe

All hail the double x!

pxxl
10 éves gyerek ne shiftezzen...

All hail the double x!

darki81
Hamachi

fullratuningolt agyonradiszitettt kocsit mindekinek XD

erieskrisz
Hát igen pl egy 10 éves gyerek biztos tudni fogja mit kell kikapcsolni és holl.És ha apuci sem egy számtech zseni akkor majd hivnak egy szerelöt hogy ugyan löje má ki azokat a programokat ami a SHIFTET zavarja vagy hogy a faxomba gondolták ezt<#ravasz1><#idiota><#taps>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

pxxl
még én sem, de szerencsések vagyunk páran, ezt tisztáztuk már <#eljen><#ravasz1>

All hail the double x!

padavanHUN
Én még ebben sem. <#nemtudom>

pxxl
érdekes, hogy eddig más játékoknál én nem találkoztam ilyen hibákkal... <#fejvakaras>

All hail the double x!

padavanHUN
Vannak olyan állatfajok, akik VGA márkák fanboyai? 😄 Én nem akarok meggyõzni senkit semmirõl - max ha kimondottan a hülyepukkasztás a célom - és vastagon szarom telibe azt, hogy perpill melyik grafikon csúcsán melyik profitorientált köcsög gyár leledzik, a lényeg az, hogy két éve kurvajó vétel volt a 8800GT-m, mert még most sem fog ki rajta semmi. Ha majd elkezd akadozni, akkor szétnézek NV és ATI fornton egyaránt, oszt ha van jó ár/teljesítmény arányú, max 60k-s VGA, akkor azt megveszem oszt kész. Leszarom, hogy NV-nek, vagy ATI-nak hívják, a fanboykodást meghagyom a focihuligánoknak és a buta fasz, ingyen reklámtábla feladatát ellátó egyéb fanboyoknak.

pxxl
nekem tökéletes bill-vel így ahogy van nem tudom mit aggódtok. csak hozzá kell szokni...

All hail the double x!