11230
  • Gabor_(HSF)
    Külső nézettel,csak a pancserek és amatőrök játszanak:))))
  • Gabor_(HSF)
    Még 10 csillag hiányzik,DE már nagyon kivagyok tőle...
    Azé megcsinálom,bár már egy billentyűzetem szétvertem

• USAMEN POWER
    Ez a nemsemmi ! :D
  • MerlinW
    Ahogy Prágában játszanak a Shift-el:)

• pxxl

• Gabisan
    Valaki tolse mar fel legyszives a mod zipeket,mert 1szeruen nem tudok bereggelni az oldalra.Koszi
  • samsung123
    ja igaz, de azért van mit csinálni...pl a fák azok trék(2d) és a porfelverődés az hányadék(kb 5 évvel ezelötti szint,a füst viszont jó) ha ezt a két dolgot kijavítanák tényleg garfban kircsi lenne
  • USAMEN POWER
    De szerintem túlzás a végletekig fokozni már egy amúgy is kb. élethű grafikát. Másrészt nem hiszem hogy ez előnyös azoknál akiknek alig, vagy épphogy megy a game.
  • samsung123
    amugy a fordon a képeken..krómra van állitva a festés hogy jobban látszódjon a részletesebb tükröződés..ezért csillog úgy
  • pxxl
    én a gt-r-el vertem végig a world tour-t. ha élre kerülsz onnan már nem szednek le :)

#8433: sztem is mph. am figyeld meg hogy nagyon hosszú egyenesben (1-2 pálya csak) mikor már 5. vége, 6. váltás, és 6.-ban lassul de amúgy meg állat vas :)
  • batihu
    Nem mérföld/óra?
  • Szabi1991
    szép :-)
  • pajti

• Lacee86
    Nem mint ha bírná a gépem, de ez már a hányinger kategória, ahogy csillognak ezek a szerencsétlen kocsik. Persze lehet h vkinek bejön... Amúgy ehhez a játékhoz mindenféle mod meg öreganyám kínja kiadható lenne bármiféle téren, egyedül a grafika pont az, amihez aztán abszolút nem kéne nyúlni.
  • samsung123
    Graphics mod
  • gigamen
    Ha valaki tudjon légyszives segitsen vettem egy büdös Murci-t feltuningoltam majd átépitettem és az istenért sem akar 190-nel többel menni pedig 20.99 szinten van a gép.Mindent állitottam rajta de sehogy sem találok megfelelő beállitást aki nagyon ért hozzá segitsen.Előre is köszönöm.
  • DJ Skyline
    én eddig akárhányszor kezdtem el a world tour-t, abból mindig egy erős alt+f4 lett. :D néha lezsibbad az agyam az AI-tól, direkt easy-re állítottam ezt a részt, mert éreztem hogy egy mélytorkos cida lesz belőle. néha olyan helyen fékeznek, ahol igazából nem kéne, ők is szeretnek lökdösődni, ami nem baj, de néha akkorát kapok, hogy a gumifal adja a másikat. ha már első helyen vagyok, onnantól már nincs gond, de addig eljutni...felér egy Mad Max-be illő jelenettel szerintem
  • pxxl
    10 versenyből álló sorozat. asszem 4 felé van osztva.

am mekkora szpás már a bugattis pályán van egy 3 körös verseny. nagyonnagyonnagyon nagy ívben elkerültem eddig :D
  • DJ Skyline
    280 csillag kell, hogy megtudd nyitni a world tour-t. abban van 3 versenysorozat (vagy kettő, az uccsó már csak egy verseny talán), azokat végigzongorázod, és tulajdonképp vége. persze ha szeretnéd feloldani a többi cuccot (felni, matrica, autó, stb), ahhoz el kell érned különböző szinteket a profiloddal.
  • vader
    valaki végigtolta már a cuccot? hány csillagot kell összehozni, vagy szintet megnyitni, vagy mikor van vége?
  • darki81
    ha vki szeretne multiba játszani, és xp-je van, annak itt a hamachi cim: nfssgame jelszó nincs! kb 10-en vagyunk, eddig 4-5-en tudtunk egyszerre jétszani
  • IMYke2.0.0.0
    A tapadást jelenti.
  • pxxl
    az faszájos
  • norbi2fraktal
    én már tudom, próbáltam 5fps-em van
  • Black Ghost
    Letöltöttem ezt a mod-t, kiad 6 mappát, viszont azt kéri hogy csak a "PHYSICSBOOTFLOW.bff"-ről csináljak biztonsági másolatot, most akkor az összes mappa tartalmat be kell másolnom vagy választanom kell?

Azt látom hogy van 100 ill. 120-s érték, gondolom ez az agresszió mértékét jelenti.
  • IMYke2.0.0.0

Need for Speed Shift – Damage Mod Released

Posted 12 hours, 15 minutes ago in Need for Speed Shift

Following first available mod that adjust Need for Speed Shift’s AI agression and grip levels, YodaStar has released the first mod that tweaks Shift’s damage system.

The mod will enable gearbox, engine and tire damage for enhanched realism. Furthermore, sharp objects will now play a part on car impacts and tires can fall off.

The release includes both loose files and a repacked archive, make sure to check out the included readme before installing.
  • Danecay
    nem tudom, még nem próbáltam :)
  • tmisi
    Na ezért jó a GTA4.
  • pxxl
    így van, ezért mondom hogy vontatott, nincs sok választási lehetőséged. Előre mgszabott úton kell menni, azt KELL csinálni amit a fejlesztők akartak. unalmas sztem.
  • norbi2fraktal
    igaz..

amugy hogy kell használni a cuccost? elég ha game unpack, majd ez install_reduce_bling_modfiles??
    nem értem hogy mit írnak a használtaról...help légyszi
  • RYO21
    sőt van már grafika javító mod is
  • Danecay
    Inkább az ATI dobhatná már ki a játékhoz igazított drivert.
  • norbi2fraktal
    csak jöjjenek, egy kis FPS növelés mindig jól jön, gondolom ezután a közönséget "dobják" ki a game-ből
  • Danecay
    Érkeznek azért szépen a módosítások a játékhoz:

need-for-speed-shift-damage-mod-released
    módosított damage mod (100% GRIP és módosított AI beállítás) bár nem tudom, hogy eredetileg a MOD ilyen AI és tapadási beállításokkal operál.

Következő: need-for-speed-shift-track-objects-removal-mod, ahogy a nevéből is kiderül, a módosítás eltávolítja a készítője szerint nem a versenypályákra illő dolgokat, úgy mint cirkuszi sátrak, léggömbök, graffitik stb.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem bugról beszélek!
    Batman bácsi ott áll egy olyan romos épületnél, melynek leszakadt emeletére - ha igazi Batman volna - szó nélkül felugorhatna, de a fejlesztők úgy gondolták, a játékos nem tenné, ezért nem tették lehetővé (nem jelenik meg az odaugrási lehetőséget jelző ikon), hogy a játékos megtehesse.
    De ugyan ez a példa számos helyen előfordul - tetőkön, túloldalon lévő perem stb. Egyszóval, hülyének nézik a játékost.
  • [HUN]FaTaL
    GTA jó? Mire?:D
  • SzocsA
    lowreider!!!!!!!!
  • Black Ghost
    Ez mi ez?
  • Laci82
    Máskülönben crackelt játékkal próbáltad?
    Mert az eredetiben nincsenek ilyen bugok ,ezt csak a Rocksteady rakta bele ,hogy aki crackeli megszíjja mint a torkos borz.
  • Laci82
    Ezzzz jóóó a Batman a média által felfújt játék
    Hahhooo nem az NFS fórumban vagyunk?
    Most minden szarhoz pelenkához ,mosóporhoz,vibrátorhoz NFS SHIFT-et kapsz ajándékba...ja akkor hogy van ez?