11230
  • [HUN]FaTaL
    És azt elmeséled miért az atinak kellene egy játékhoz drivert optimalizálni? Ez enyhén szólva nevetséges, az EAnek kéne kiadni egy patchet a játékhoz.
  • Danecay
    Ezt vágom én is, de olyat hallottam, hogy miután egy autó teljesen ki van fejlesztve a fejlesztések menüben, el lehet küldeni átépítésre, demintha itt is olvastam volna erről, de hogy ez a lehetőség hol van és mit takar, arról fogalmam nincs. De az is lehet, hogy én értettem valamit félre.
  • attila2323
    Csak azt tudod Átépíteni amelyik logóján "W" van vásárláskor. Hát sajnos ezt én is bebuktam egyszer az R8-al. Ugyanis azt nem lehet átépíteni.
  • wednes
    Mármint mit értesz átépítés alatt?
    Fejleszteni lehet őket, beépíteni ezt-azt, illetve a tuning menübe a kocsi beállításain bíbelődni.
    Bemész a garázs menübe kiválasztod az autótat és ellátogatsz a fejlesztések, és tuning menübe.
  • Danecay
    Már csak az ATI adhatna ki a játékhoz egy drivert, mert igz ritkán, de van, hogy leesik az FPS szintem a folyamatos 24 alá, és az azért zavaró, pedig a hardware azért szerintem meg lenne hozzá: C2D E6400, HD4850, 4GB RAM.

Ja egy kérdés. Az autókat melyik menüben lehet átépíteni? Nem is vettem észre, hogy ilyet is lehet, de hallottam, így gondoltam az AUDI R8-amat átépítem, miután felfejlesztettem, de nem találom a lehetőséget. Az R8-ast át lehet egyáltalán?
  • ToCsEk
    hol jártál kb?
    én adhatok mentést ha kell, most vagyok a 3. szint, első "versenynapján" amiben vannak a tökéletes kanyar küldetések.
  • Black Ghost
    A választ én is köszönöm.
  • Danecay
    Szerintem van olyan játékverzió, feltehetően nem eredeti, vagy utólag kicsomagolt, ahol a bff, kódold fileok helyet, a már kibontott xml-ek találhatóak. Nos ebben az esetben kell au "UNPACKED VERSION ONLY" tartalmát használni. Ez persze csak az én eszmefuttatásom, ha nem így lenne javítson ki valaki!

Nem utolsó sorban, a szóban forgó MOD, teljesen élvezhetővé teszi a játékot, lehet nem lett nem lett az autók viselkedése valósághű, nem tudom, nincs összehasonlítási alapom, de, hogy kifejezetten élvezetes lett vele játszani, az tény. Míg a játék alapállapotában, próbáltam elfogadni az autók viselkedését olyannak amilyennek, mégis többet bosszankodtam játék közben mint nem, de a MOD-nak köszönhetően mostmár lehet normálisan és élvezetesen versenyezni, szimulátor közeli körülmények között. Nem bosszankodom, hogy az autó driftel ha kell hanem, és hogy féktávon kitör a hátulja, "0"-ra állított fékérzékenység mellett is, ha akarom úsztatom az autó hátulját, de ha nem akkor nem.
  • dark night
    hello
    a real mod v-ben ezek a unpacked version only-ban amik vannak mire valók??
  • DerStauner
    sziasztok!

nagy gondom van. elveszett a mentésem. ma indítom a játékot, nyelv kiválaszt, profil kiválaszt, és új karriert akar kezdeni a szemét. pedig az irányításra vonatkozó beállításaim pl megvannak. erre van valami megoldás. kb már vagy 20h-t biztos lejátszottam vele, nem fogom újra kezdeni.
  • Danecay
    A játék hová menti a képeket amiket fotó módban lehet készíteni? Menti egyáltalán valahová, vagy csak feltölteni lehet?
  • barmi
    Nabazzz... ez legalább jól fut :P
  • DonSzykla
    Lenne 1 olyan kérdésem hogy nemrég telepitedtem fel a Need for Speed Shift-et és az xfire számlálja és is meg ki írja is azt hogy eddig menyit játszodtam vele de valamiért a játék alatt meg nem müködik nem tudok képeket csinálni és beszélgetni sem a játék közben ez miért van és hogy lehetne orvosolni.
    Már azt is kiprobáltam hogy Ezközök>Beálitások>Játékok menüben hogy be álitodtam a játék elérési útvonalát de semi.
    Aki tuv segiteni vagy tudja hogy mi a baj akkor segitsen.
  • IMYke2.0.0.0
    SPA
  • pxxl
    első az akkro van, mikor rajt után érdekes S kanyar van, de le lehet vágni a boxutca kijáratával, annak a tetején ugrik egyet :)

nem jut eszembe melyik pálya :S
  • DJ Skyline
    az is jó mikor elkezd pattogni az autó, ez a world tour első pályáján van pl, pont egy olyan résznél, ahol mész vagy 200+ km/h-val, és persze jön egy kanyar, fékezni meg kanyarodni kéne, de a pattogás miatt ez nem mindig sikerül
  • SötétBarom
    Az alsón kb 10 méterrel hátrébb van a bucka, és olyan 200 körül érkezel rá. Felsőt nem tudom hol van. -.-
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekes módon, nem látok a képeken egyetlen ugratót se - 100 méterrel hátrébb fekszenek?
  • pxxl
    azt azért hozzáteszem, hogy egy kis "ugrató" után készült képek
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, igen... a PhysX
  • pxxl
    flying mod

• The Protector
    Látom mindenki fújolja a Nitro-t.Biztos akkor itt mindenkinek van wii konzolja.Mert ez csak arra lessz.
  • 3Error #8666
    ha nem lenne durrugó, lángnyelvet vető kipufogó, meg klassz lefújószelep+turbóhang már töröltem volna régen... ezek kicsit pezsdítenek a véremen... kicsit...
  • 3Error #8665
    a szívemből szóltál....
  • SötétBarom
    Az a jelmagyarázat -.-
  • steve89
    De e92nél ott van h elérhető fejlesztések (nitro,épített,drift)
  • erieskrisz
    Ehhh kocsit akartam irni
  • erieskrisz
    Ha látsz ocsi mellett egy W akkor tudod csak átépiteni
  • norbi2fraktal
    nem minden kocsit tudsz átépíteni, csak amelynél jelöli
  • steve89
    Sziasztok! Az lenne a problem h vettem 1 E46ot feltuningoltam maxra utána 250ezerért átépítettem. Na szóval ez oylan 700le körül mozgott, hát gyengének éreztem. Na mondom eladom veszek egy E92őt azt is fullra húztam meg midnen, de egyzserűen nem jelenik meg az átépítés :( Ez miért van? Pedig felhúztam 3as szintre mindent!
  • dark night
    üdv olyan problémám van ,hogy a játék néha amikór töltené be a nyelveket az elején nem tölti be az nfs shift töltés után mint ha leállna...
    meg szokott olyan is lenni,hogy amikor tölti vissza verseny után a menüt akkor is leáll lefagy a játék és csak ctrl alt del-el tudok kilépni!!
    van ezekre valami megoldás??
  • USAMEN POWER
    Baszhatom az ívemet, ha hátúlról meg letarolnak az AI botok...
    Kösz az infókat.
  • USAMEN POWER
    Egyrészt Wii -re jön ez ki, másrészt itt legalább lehet normálisan tuningolni !!! Ez a nevetséges !
  • darki81
    jo hangja van a subarunak :)
  • jani3793
    Azt elfelejtettem, hogy nekem xp 64bittel
  • jani3793
    Nekem ugyanez a probléme csak billentyűzettel.Átadja nyomok egy féket és báááámm.
  • Suhi
    Tudna valaki esetleg segíteni?
    Vettem a gyermekeimnek egy használt Logitech Wingman Formula Force GP kormányt, hogy játszanak jól, de a NFS Shift-re nem tudom konfigurálni sehogy. Mikor indul a game OK de mikor átadja az irányítást rá pár másodpercre eldobja magát a program és kilép.
    Vista alatt történik mindez, a kormányt kalibráltam normálisan a win alá.
  • gepetto86
    Nvidia kártyákhoz driver jobb teljesítmény!!!:)
    Szerintem nagyon jó lett vele.Kiprobáltam és nálam érezhető.
  • Black Ghost
    #8631-Erre valaki?
  • Gabor_(HSF)
    szépen összefoglaltad..magam se írhatnám le szebben,ha tudnék fogalmazni