Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toyo
Kicsit beszikrázott a Hero Car

TDUnick: ArtMooney(HUN)

NeBby
Szeretnénk összehozni hamachin egy 8 as versenyt , kéne még pár ember!
1.0.1.5 ös hamachi kell és patchelt játék
Ide várjuk az embereket:
Szoba: nfssgame
Jelszó: drift

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Nathan66
hi. van slr mclaren a gameben?

Shevchenko
Én is munkavállaló vagyok ugyhogy a munkáltatóról szoktam elég rendesen és ha kiváncsi vagy hogyan,hát kellet hozzá 1 pár papír,meg jó pár év.<#wink>

FORZA MILAN!!!

erieskrisz
Pályárol kimenni nem szép dolog<#crazya>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

TaRka0107
Nekem is ez a kedvencem!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

reaper4
a szerelõk nem dolgoznak ingyen 😄 nesze neked realitás

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Aztakúrva és tényleg bele lehet halni !!!
Letolsz egy sima gyors racinget 0 ellenféllel, és kb. 20-40 ezret perkál a gép, csak a semmiért !

az átépítéshez mé + ba kér lóvét nem elég hogy minden szart bele kell pakolni a kocsiba

ott a skyline 2 szintû tuningcsomag bent van belepakolom a 3ast + a többi fejlesztés és még elkér 250 000 dollárt az átépítéshez
darki81
na kész a videjo a kedvenc kocsimról 😛 http://www.youtube.com/watch?v=HyOuxmfRFH0&feature=channel_page ha vkit érdekell _😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Shep
Miért? Az NCIS, Numb3rs meg ezek elég jók.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Á kész, képtelen vagyok billel irányítani ezeket a gyors kocsikat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem is ezek jönnek be, a Discovery összes verzióját szeretem, National, Spektrum, Travel Channel, néha Animal Planet... RTL klub, TV2 és a társai valóban az agymosásról szólnak... Ha valaki Pl.: egy Mónika sót végignéz, az szerintem egy idióta !

pxxl
nem, de ezt is elmonduk - nem baszogatás ként mondom - hogy a pecs LAN és EGÉR támogatást ad. <#wave>

All hail the double x!

highlander15
És a kérdésemet meg mindenki leszarja...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

pxxl
szted? <#nyes>

All hail the double x!

pxxl
budapest tv szintû fost nem kell nézni aztán kész. meg a sok idióta zene csatornát -.-

én szoktam nézi meséket is ha olyan kedvem van. és akkor mivan...

All hail the double x!

Shep
Hát ez egy ilyen hely, az elején én is leírtam vagy 5x, hogy a K-Pad gombokkal lehet körbenézni, meg a szpész a nitró 😊 Mondjuk gondolom azóta is megkérdezték páran 😊

pxxl
de ezt kb 10x mondtuk el 2 nap alatt...

All hail the double x!

Shep
TV téma, ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy a TV agymosás. Egyáltalán nem az csak a megfelelõ mûsorokat kell nézni. Sport, dokumentum/ismeret terjesztõ film, és némi film sem árt. Nem a TV a hibás, hanem az aki mindent megnéz benne, tudni kell szelektálni, én pl. csak a focit F1-et meg pár sorozatot nézek, ja meg Vágót, meg az m1-en szoktak lenni jó kis dokumentum filmek, a 3 földi adóból csak ennyire futja, mondjuk több nem is nagyon hiányzik, NFL-t megnézem a neten, néha jó lenne egy kis diszkóveri, de hát ha nincs akkor nincs.

Shep
minden tutningot tegyél fel egy kocsira aztán alul fel fogja ajánlani, hogy a BCKSPACE megnyomásával átalakíthatod 325 000 dolcsiért.

dani71
vagyis épített autót?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

dani71
hogy a fracba lehet hard workers autót csinálni?mert a 4. szinten kéne

blackcalibra
Discovery, National nekem is jöhet minden mennyiségben, ismeret terjesztõ, második világháború. Ilyenek. Bár én technikai sport szeretõ ember vagyok, ezeket bármikor megnézem.
pxxl
én pl iyleneket sem nézek. lehet nálam van a baj, de dicovery leginkább, aztán egy kis comedy central, ha éppen nincs más, vagy helyszinelõk bnõmmel, mert szereti, énis nézegetem. ettõl nem lesz valaki komoyltalan, vagy szánalmas.

"Ez is egy divatfelfogás mostanság. "Aki tv-t néz, az komolytalan"" <#wink> jah ez a menõ -.-

All hail the double x!

dani71
hogy a fracba lehet hard workers autót csinálni?<#help>

pxxl
lambo murci 😊

All hail the double x!

blackcalibra
De még hogy mennyit lehet butulni a tv elõtt mikor az ember megnézi a WTCC, a WRC összefoglalót. Tiszta agymosás.......
Ez is egy divatfelfogás mostanság. "Aki tv-t néz, az komolytalan"<#taps>
Jól hangzik, mert egy pár idióta kitalálta ezt, és sikk ezt "vallani".<#idiota>
Shep
Á hetetlen, volt egy jól vezethetõ corvettem, felturbóztam átépítettem erre kaptam egy szar korcsolyát. Na mondjatok valami olyan kocsit ami átépítés után sem csúszkál össze vissza, hanem normálisan úton tartható.

pxxl
pedig lett volna mit moderálni tegnap asszem... <#fejvakaras>

monnyonle <#idiota>

All hail the double x!

ritkán írok ide, mert általában nincs mit.. 😄

Az úgy nem menõ... és egyébként is, fárasztja az agyad...
highlander15
A patchtõl jobban megy ATI-s karikon a játék?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

pxxl
nah néha téged is látni? 😊

All hail the double x!

detto <#szomoru2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

padavanHUN
😄DDDD

http://f1game.hu

akár vissza lehetne "kanyarodni" a topik témájához.. 😄

Lacee86
Hát aki nézi a tv-t, az lehet h nem, de mi van azzal, aki be is kapcsolja? <#nevetes1>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

padavanHUN
Jó, a panelproli az egy gyûjtõfogalom, nyilván nem azok tartoznak bele, akik panelban laknak, de amúgy értelmes emberek. Aki tévét néz, az alapvetõen nem lehet teljesen értelmes lény.

Mikor jön már valami cucc az ATi lassúságra?
Nálam még mindig 20fps azt csókolom!Így nem is tudok vele játszani!

padavanHUN
"suli melet is dolgoztam"

Azt látjuk. 😄 (bocs, de ez magas laszti volt!)

Willi Betz
Köszi😄DD Panelban lakom:S Viszont az autóval keresem a pénzt😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

adikakk
nekem van sok mindenem de sokat dolgoztam már 15 éves korom ota vmit dolgozok
suli melet is dolgoztam

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

padavanHUN
😄DDD

Ez a nap hozzászólása. Nekünk van tévénk, ilyen nyócvanezres szar, de nem nézem, mert csak reklámok mennek rajta és a panelproliknak való mûsorok. Kocsim nincs és nem is lesz, mert BP-re nevetséges lenne kocsival közlekedni no és a lehúzós adók miatt sem rentábilis, ha nem a verdával keresi az ember a pénzét. Szóval én is kajak száni vagyok. 😞

pxxl
nah nekem meg nincs se tv-m se biciklim, busszal járok, és a pc-n nézem a tv-t. szánalom... 😞

volt egy autóm de tk-ra törtem. szánalom... 😞

All hail the double x!

padavanHUN
...és 20 év után lesz egy tévém, amin nézhetem a kiváló tévémûsorokat és a megfizethetetlen HD-filmeket? De jó nekem! Aki évekig képes spórolni egy szaros tévére, az nem komplett. Igazából meg is érdemli.

Maldini
Egész jó<#eljen>

Willi Betz
Hmmm...Én inkább maradok egy veterán autónál😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

adikakk
nekem ienem van és imádom
http://www.testbike.hu/list2.php?pid=3298

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Maldini
Megteheted csak itthon 20 évet kell dolgozni hogy legyen valamid,míg máshol elég 3-5 év.