11230
-
USAMEN POWER #8608 Ehhez még hozzáfűzném, hogy a roncsderbi a 3-4 -ik szinten még nem szűnt meg, max nem kapsz akkorát, hogy a gumifal adja a másikat, de hogy kicsússzál ahhoz már elég. És ha kicsúszól, a mezőny első fele, kb. az első 5 bot már utolérhetetlen.
Az AI -t újra kéne programozni az alapoktól, mert alapból agresszívra lettek programozva, egy modal csak az agresszivitás mértékét lehet csökkenteni. -
#8607 Alexease! Nem akarsz ebből is egy standalone-t csinálni? :) -
USAMEN POWER #8606 És igen, az AI tényleg nem olyan kegyetlen hardba, mint amilyen eddig volt. :D -
USAMEN POWER #8605 Én is felraktam, annyi változást vettem észre, hogy nagyobb féktávot kell hogy vegyek, megszoktam hogy beesek a kanyarba, és driftelek.
Ezt meg régóta megakartam már kérdezni:
Stabilitáskontroll, és a Blokkolásgátló mire jó ? Ha be vannak kapcsolva, ha nincsenek, semmi változást nem veszek észre... -
#8604 Kipróbáltam. Szerintem rakja fel mindenki. Kurva jó. Mondjuk élethűbb nem lett, viszont nem csúszik a kocsi folyamatosan mint eddig, és nem darál le az AI. Kurva jó. Nem nyomtam a gémet egy hete, de most folytatom :DDDD
Amúgy így tényleg kicsit GRIDes lett a fizika, azzal a különbséggel, hogy itt nehezebb keresztbeállni.. Tapadásokkal szerintem túllőtt a célon a szerző, de összességében sokkal jobb mint a "gyári" fizika. -
#8603 Jézusom!
- RD: GRID (PC): 2008. május 30.
"GRID is a hybrid between arcade and simulator of mainly tarmac racing that consists of 43 cars."
- NFS: Shift (PC): 2009. szeptember 17.
"In the new franchising model for the series adopted by EA, Shift takes its place focusing on simulation racing rather than the arcade racing of previous titles in the series."
Akkor miről is beszélsz?
-
CamelX #8602 Naaa! Mi kell még h porig alázza a Grid-et?! :DDD -
#8601 Videó alapján állat. -
#8600 Need For Speed - SHIFT Real Mod v2.0 -
royaltom #8599 oké,köszönöm. -
#8598 fejlesztéseknél, de külön csak spoiler nincs, előre beállított body kit-ek vannak csak. -
royaltom #8597 Sziasztok!
Hol lehet spoilert rakni a kocsira? -
tmisi #8596 Csak azt nem tudom mit. Shader intenzív FUEL és GRID sem töltött ennyit...
Amúgy lehet h már megszoktam azért tűnik gyorsabbnak. :D -
#8595 Igen, erős gépeken is több ideig tölt, mint kellene. -
#8594 Baj van az időérzékeddel...
Elhiheted [E8400, 4 GB OCZ, HD4850, SATA2 320 GB - programokkal és kézzel kordában tartott XP SP3], hogy semmivel sem tölt gyorsabban a játék.
-
USAMEN POWER #8593 "takarítok rendszeresen." ---> Ezzel nem mindenki van így ! -
tmisi #8592 Nekem meg mostanában mintha gyorsabban töltene...
Igaz én takarítok rendszeresen. -
#8591 az jo nalam meg 3 perc:) ne szar gepen:) ezert is nem jatszom vele:D -
#8590 DDR3 az a CL8? -
Paranoia #8589 samu 1T F1 7200rpm winyó,4giga geil CL8al.
fél perc mire betölt... -
Dobronski #8588 Az a fura, hogy nálam változó... egy új vinyó rendel... -
#8587 Betoltes: 4-8 sec, kilepes: 2-4 sec.
Nyomass egy defragot... -
Dobronski #8586 Kb. mennyi idő? Nekem egy szar vinyóm van gyors rammal, szóval kenhetem a hajamra a Geil ramot.
Amúgy olyan 10-20 másodperc szokott lenni. -
Paranoia #8585 -
Paranoia #8584 másnak is ien sokáig tölti be a versenyt:S
pedig nincs xar gépem... -
#8583 Jöhetne már valami fizikai javítás. Eddig belső nézetből nyomtam, ógy nem rossz, de ma megnéztem külsőben hááááát......mint ha nem is az úton menne. -
#8582 csak quickrace -
Mathiasse #8581 sziasztok!:D
azt szeretném kérdezni, hogy a szintekkel megnyert kocsikat nem lehet a karrier módban használni? -
WarLock0722 #8580 Szép az S14 esed :P de a drift , hát nem a legjobb -
#8579 -
rrrtutz655z #8578 TRT -
csoli31 #8577 Csináltam egy kis drift videót. Eleinte én is szenvedtem vele, de bele lehet jönni! Ja és nem kormánnyal játszok, hanem egy gamepaddal. -
#8576 bazz, az első képet kicsiben majdnem benyaltam fotónak O_o -
#8575 Köszi! Kipróbálom! -
#8574 Hűlye Nvnesztek Physx ATI-ra -
Gabor_(HSF) #8573 szépnek szép.( az eminyé is zöld)
De sajnos ebben a játékban az egyik legszarabb,irányithatattlan,a fék is gáz,ráadásul,még tapadni sem tapad -
Gabor_(HSF) #8572 Na még 5 tetves csillag a végéig
Ez a rohadt kanyarmester kikészít teljesen,pedig igy 47 évesen már nem vagyok az a kimondott idegbeteg,de ettől függetlenűl,szó nélkül ripityára töröm az akárhányezres billentyűzetem.. -
#8571 unalmas perceimben jött egy új civic :)
-
csoli31 #8570 Hupsz! Most nézem, lemaradt az akinek szántam! Sory! -
csoli31 #8569 Erre gondolsz?
Az egyik kedvenc verdám!