11230
-
#8848 1.0 után (sz*rt sem ér) a 2.0-val nem siettem, de akkor most megnézem! csak ebből nincs standalone, nehezebb rászánni az időt :D
Dante73: szted a GTR nehezebb full segítségekkel? miközben ott az AI nem lök ki ?? -
bat777 #8847 bocsi elírtam na.... -
#8846 Ez az engine (ISI) mar 7-8 eves, azert ilyen amilyen:) De a tudasat ne a SHIT-bol probald lemerni, mert ez gyarilag erosen arkadra van beallitva, hanem rFactor/GTR2/GTL/RACE stb.
De sajnos nincs friss engine (legalabbis nem tudok rola:P) ami a mostani vagy a kovetkezo hardware-ekre keszulne (tobb mag/processzor, 64bit stb.). Amelyek mostanaban futnak (iR, LFS, ISI, nKP, VGP3 stb.) mind-mind 5-8 eves cuccok, folyamatosan piszkalgatva.
Az ISI-t most piszkalgatjak (rF2/rFP), de felo, hogy legnagyobb reszt, csak funkciokban igazitjak hozza, a mar megjelent "RACE-enginehez", hogy azok mar "integralva" legyenek. ketlem, hogy uj "pMotor-t" kapna:))) -
#8845 Szerintem "pistike" is LAZÁN elvezet egy rfactor-t (GTR-t) max segítségekkel, hiba volt azt ebbe az irányba "butitani", változtatni.
Bizonyos tekintetben azok az "ISI játékok" még könnyebbek is a segítségekkel! -
#8844 Neked még mindig nem esett le, hogy ez ugyan az az engine, mint ami a GTR2, Rfactor meg miegymás alatt mocorgott? :DD -
#8843 Az sok embernek nehéz volna szerintem, igaz ez akkor is, ha ennek a fizikája, (nevezzük nevén a gyereket) egyszerűen a szemét kategóriába tartozik. Nem tudom megérteni, hogy 2009-ben egy friss autós játék, legyen akár árkád, hogy számíthatja dobozra a fizikát. Ezt már 10 éve elhagyta a játékipar. (legalább) Még hogy a szimuláció, meg realitás... Van pofája a marketingeseknek. -
#8842 Próbáld már ki azt a nyomorult REAL modot, amióta azzal nyomom, sokkal jobban tetszik mint a grid. Meg úgy általában, a besztesztnek tartom. -
#8841 "a porche-m első kerék meghajtású"
Az meg milyen Porsche?!?! -
#8840 Az a keresztbe autozos kanyarodas az egesz arkad jellege miatt van:/ Sajnos hiaba van telepakolva segitsegekkel, a drift meg toronymagasan meg pro-ban is fake, az egesz alapot kellett modositaniuk, hogy a tobbseg hasznalni tudja. De meg igy is sokan panaszkodnak, hogy csuszkalnak ossze-vissza. Nehez ugy, amikor egy full arkad programbol akarnak "mindenkinek" programot csinalni:) -
#8839 Ez öngól volt....
Amúgy most lett elegem a játékból. 8mp-el vezetek, pont azt néztem, mennyi az előnyöm, mikor a 8-as szám átváltott 4-esre. Úgyhogy, azt hiszem, ennek uninstall lesz a vége. -
#8838 Biztató lenne, ha nem kéne mindig és mindennel keresztben autozva "kanarodni" ;)
virtualr.net-en van egy video, ahol rfactorral hasonlitják, iszonyat mennyire látszik, hogy folyamatosan driftelve kanyarodik a kocsi - rfactorban meg max néha kitör a segge, amit korrigál! mérföldekkel jobb az rf, nagy kár, h nem dobták át "azt" ebbe, az uj graf motor alá :( -
bat777 #8837 bocsi rosszul fogalmaztam.
a kormány és a pedálok érzékenyre vannak állítva, ez alap. a porche-m első kerék meghajtású, de a kanyarokban a hátulja mindig elindul, így csúszik és sokat kell korrigálnom, mit állítsak át, h stabilabb legyen a kanyarokban????? -
#8836 Bíztató. -
#8835 Altalanosba fogalmaztam, azt ne vedd magadra:)
Azert kell esetleg atnevezgetni GRID.EXE-re, mert az ATI meg nem keszult el a szokasos jatek-specifikus driverevel, es igy talan at lehet verni, hogy mashogy mukodjon;D -
#8834 sry, vszeg átsiklottam rajta, elveszett a sok "szemét közt" ;)
hozzánemértés? mégis miről beszélsz? mért kellene _nekem_ átnevezgetnem az EXE-t? mért nem jött ki az 1.0 is azokkal az ATI-s "optimalizáciokkal", amikről Bell beszél? (ismerve az nvidia hozzáállását a dolgokhoz)
Lejáratásból sosem elég, ha valami megérdemli. Az EA és az nvidia (az iexplorer is) pedig nagyonis rászolgált. -
#8833 Ezt mar betettem 1-2 hete;) De vegigolvastad amugy?!
"I’ve heard that renaming the exe to grid.exe helps a fair bit on ATI cards"
Kezd uncsi lenni a folyamatos MS, nVidia, iExplorer stb. lejaratasa a divat es a hozzanemertes miatt... -
#8832 Az Options-ben vedd lejebb az FFB reszletesseget, minoseget. Gondolom a kormanyod csak kamu rezgos fajta, az engine is szamol kamu rezgeseket, ugy sincs semmi ertelme. Csak a normals FFB eroknek van ertelme, ahol erzed hogy mikor merre billen, csavarodik a kasztni, csuszik az auto stb. Bar az ISI-engine FFB-ben csak 50%-os, de megis nagysagrenddel nagyobb elmeny FFB-vel, mint anelkul es/vagy rezgosen. -
#8831 [URL=http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-discussing-shift-with-ian-bell/#more-5739]riport a "készitőkkel"[/URL]
tiszta bullshit az egész, de:
"We’ve worked hard to add additional optimisations for ATI cards with success. This will be coming in a future patch. In the mean time, using a profile from other games helps. I’ve heard that renaming the exe to grid.exe helps a fair bit on ATI cards."
Anyád. Jó hír legalább, hogy az nv csak 1-2 honapnyi hegemoniát vásárolt magának, utána pecselhetik ATI-ra is :( -
gepetto86 #8830 sziasztok.
Mit kellene csinálnom hogy a kormány ne remegjen egyfolytában?A töltésnél is rezeg a füvön viszont nem.Nem valami nagy szám a kormányom (Genius Twin Wheel F1)de még egyik játéknál sem tapasztaltam ilyet.Nem tudna valaki segítnei hogy mit csináljak vele?Előre is köszi. -
bat777 #8829 Köszi a választ!
Még egy kérdés. A tuningolt porscemon a gázpedált érzékenyre állítottam, viszont még így is megcsúszok vele a kanyarban. Mit kellene állítanom még rajta? -
CamelX #8828 Meg lehet próbálkozni keményebb gumikkal, főleg a hátsónál, gyorsabb áttétellel, érdemes kicsit megültetni, a többi már csak autótól függ :) -
bat777 #8827 haliho.
egy kérdés: mit érdemes átállítani a kocsin, h minnél jobb legyen a driftben? milyen beállításokat mire érdemes változtatni?
köszi -
#8826 ja tény hogy a fizika számolás sok számolást igényel, DE most már a sokmagos processzorok korát éljük..a fizika lehet fix és a grafika pedig bútitható(akinek gyengép gépe van)már nem kell dönteni hogy "fizika" vagy "grafika" ugy hogy csak legyen szép grafikájú sok számolást igénylő fizikájú játék. -
#8825 Szintúgy, semmi hiba nálam se.
A notebookomra felraktam a poén kedvéért (asus f5sl, T3200 2ghz, 2gb ddr2-667, mobility hd3470) ott prudkálta az itt leírtakat. Bemutatkozó verseny után kidobás és hasonlók. :D Nem foglalkozom vele, mert amúgyis rohadtkevés az FPS, az asztalin viszont megy rendesen. -
#8824 A jo fizika valoban megzabal(hat)ja az eroforrast, bar teny, hogy takaroznak is vele rendesen;)
De ez a fizikai engine mar 7-10 eves (leszamitva a piszkalgatast), ha komolyabb gumi-, tores-, utkozes-, ffb-, aero-, kornyezeti fizika lenne alatta, sokkal tobbet zabalna a procibol. Bar igy is sokat eszik, az rF/GTR/RACE-hez kepest, ezzel a grafikaval, talan negyed-otod annyi fps-t produkal (igaz, nem mericskeltem, nalam megy max-on rendesen, eddig egyetlen hiba, fagyas nem volt). -
#8823 pont ezt szerettem volna kihozni az egészből, sőt a drotozgatások, shaderezésből a játákok 99%-nál az lesz hogy gépigény 15x nagyobb lesz és a grfika pedig művi, nagyon sok játék van ilyen. a shift nagyon jol összerakták egy olyan alapra ami eredetileg szimulátor, és volt vele munka bőven(gafikára értem).ja és végre megdőlt az hit hogy azért "kell" csúnyának lenni egy simnek mert a fizika számolás emészti fel a grfikára maradt erőforrást.(minden simes játék ezzel takarózik, nem csak autós)
na ha ezután a simbim nem ezzel a graffal adja ki pl gtr3-at(vagy valamit) bekphatják(és amit az utóbi időben csinálnak az undoritó rókabőrözés pl race on) -
#8822 Na felraktam a patchet is. Végre van egér a menüben. :D -
#8821 DX9 -
#8820 Az igazai nagy szam az az egeszben, hogy osszetudtak drotozni az ISI-engine-t (vagyis mar SimBin/Blimey!/SMS barkacs:P) ezzel a grafikaval, script-rendszerrel. Sikerult ugy osszerakni, atdolgozni, boviteni a shadereket, hozzadrotozni a postprocess-reszeket, hogy "normalisan" nez ki. -
#8819 Ez dx10-es játék vagy dx9-es? -
#8818 amugy a shift garfaja szerintem mérföldkő autós játékoknál(pcn ezzel az enginnel)... szerintem ez már egy mérce lesz más autós játoknál is, ezzel gondolok SIMBIMes játékokra, hogy egy szimulátornak nem kötelező csúnyának lennie(mármint nem a shift)...mert szerintem a shift pont jó és nem csilli villi nagyjábol reális a grafja, forza3 és GT5 szintű. hú de sokan mekövezenk majd.
amugy meg szinte mindenben egyetértek Alexease-vel:) -
#8817 Ez fail?!?! Mar azis csoda, hogy van egyaltalan! Ahoz kepest, hogy upgrade-alkatreszekbol all az egesz auto, teljesen jo. -
#8816 árnyék fail
-
BBencze #8815 az internetről -
#8814 Hi all!Ezt honnan lehet letolteni:
Need for Speed Shift – No Bloom Mod Released?? -
csoli31 #8813 Nekem 2 kör alatt sikerült majdnem ennyit elérnem. Itt egy képem a második körömről.
-
#8812 ér ez annyit?
árkád vagy szimulátor? -
haflac #8811 Talán megkellene venni eredetibe! -
#8810 jah működhetne.... áhhhh
Tippek?
Azt csinálja, hogy nem csinál semmit:D
Szal ráklikkelek tölt abbahaggya és eltűnik a folyamatok közül:D
Nincs hibaüzi nemtom mi a baja áhhh..
idegesít...
Plz segítsetek...:D
1000 köszi -
#8809 Ugyanez van nekem is! Azóta mióta XPre váltottam! Kompatibilitást win98ra tedd és úgy jó lesz!