Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
xbox-on sok a varez pc-n meg szinte csak az van ahhogy látom....D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Alexease
Ha mar csak OFF topic van meg vita, akkor legyen ilyen is😊
NFS SHIFT eladasi statisztika:

52% PS3
44% XBox360
5% PC and PSP
Nekem annyira nem tetszik a GT4, de szerintem nagyon hasonlít az irányítása a Shiftre. Na meg az a legnagyobb bajom a GT4-el, hogy gyenge hozzá a processzorom.

tenkenorman
(halkan) szerintem a gt4-is... legalább is nekem jobban tetszik. at a 600akárhány autó nekem elég és nemhiszem hogy a shifttel annyit játszanék mint gt4-gyel.

http://www.tenke.hu

lol, konzolon minek kéne grafikai beállítás ? o.0

Mert konzolra lesz....

Nem hiszem, még ps2 emulátor sincs normális.
Há némépp, lehet, hogy már jövõre lesz PS3 emulátor PC-re.

balla27
gt5 p nem csak szép,de jó is.fõleg 900 fokos kormánnyal .

Nem mindenben! pl a GT5-ben nem lesznek grafikai beállítások.

Majd 100 év múlva lesz olyan proci ami kezeli a ps3 emulátort 😄
Gran Turismo<#worship>
gt5 abszolút veri minden téren.. ez tény.. de gt5 nem lesz pc-n tudtommal.. :/

Mingyá gyünnek a pléh-stésön Fanok!

LOL?

de a kérdés a dirtre vonatkozott.. 😄D

samsung123
A fos szint le lehet csökkenteni..meg ki is kapcsonlni ugyhogy ez a probléma megoldva..

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
a belsõ nézetbe és a kocsik kidolgozásában a Shift nyer a grid elött...de a táj jobb sokkal élettelibb és kidolgozottabb a gridben, de a shiftben több a pálya és minden kocsival mehetsz rajta...szerintem 1:1, a grid mellett szól a több FPS...de a gidet már szarrá nyomtam ugyhogy most nálam a Shift jön be egyenlõre.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Hát a shift, a Dirt már eléggé régi játék. És a dirt-ben FOS szine van mindennek.

Daell Drow
En mint kivulallo kerdeznem hogy melyik szebb szerintetek, a shift vagy a dirt?
eightmiles
A Forza modeljeivel nincs is gond, láttuk videón, hogy készülnek, profi munka. Ingame viszont szerintem iszonyat tré az egész, és mind a shader-ek miatt, mert azokat nagyon elb@szták Forzánál.

Amúgy 8xaa mellett miért tûnik recésnek a játék? De nem csak ez. Szar monitor? Egy régi crt <#banplz>
Bocs, csak gyors voltam. Minnyá' beszerelem, és megnézem. Köszi!
De szart sem ér a Forza és a GT5 mert nem jön ki PC-re.

arty
(lehet hogy az valami régebbi kép és azóta javult a tükrözõdés/csillogás/mittoménmi)

Forza.

arty
az aktiv pécés játékosoknak hány %-a használ vistát?
ezeknek a juzereknek hány százaléka játszik NFS-el?
ebbõl a maradékból hányan vennék meg pécére a játékot?

csak mert kétezer emberért nem fognak plusz kétmilliót befektetni egy szebb NFS-be ...

Forza.

Totti5
Eddig még nem láttam szépen lõtt ingém képet belõle. Valami útközben elvész, vagy a teknikával van a gond, mert Hdtévémen aláz mindent amit eddig láttam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
jogos 😄

(de továbbra is fenntartom, hogy az egy brutál elõnytelenül lõtt kép a forzából, ennyire nem randa 😄 )

Forza.

Dante73
Ismét elsiklottál a lényeg felett.
A PC 2 "generációval" a konzol elõtt jár. És ez nem látszik, csak minimálisan. Itt lényegtelen, hogy a munka trehány-e, hiszen eleve azt sem használják, ami van. Úgyhogy, amit írsz, abszolúte lényegtelen részletkérdés, amellett, hogy tökéletesen igaz...
dx10, 10.1, 11 alatt könnyebb összehozni a mesterhármast, (grafika, AI fizika) mégis, a dx9 a menõ... Na vajon miért? (Crysisról annyit- korán jött, nem ismerték a fejlesztõi környezetet igazán, stb, így az FPS-t már nem igazán sikerült belõni. Mondjuk, azért nagyságrenddel még így is optimalizáltabb, mint a GTA4... És a fizika, kinézet, stb mind jobb, még ha a játékmenet nem is...)

http://www.freetvmaci.info/

Totti5
a fizika meg olyan dolog hogy a pécés szimek dx8as gépeken suhannak szó szerint, de még az sem kötelezõ, dx7en is kiválóan mennek mégis aztmondják hogy ûber fizika... a gondok akkor jönnek amikor az ûber grafot és a fizikát kellene összeoptimalizálni, no ott elfogy a tudás és jön a low fps, de nem azért mert nem lehet, hanem mert rossz a koncepció és szar a grafikai motor

Totti5
" Igaz, egy NFS-t ki venne meg konzolra, ha valóban dx11 kinézettel"

nem kell ahhoz DX11, csak idõ és pénz és szakértelem... GT, Forza

pécén mindent erõbõl akartok megoldani, de ez nem megy nem ez a járható út, lásd az optimalizálatlan Crysis

frango
Nissan

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Dante73
Hogyne akarna, csak éppen elõbb lehúz minden bõrt, amit lehet. (Eleve önellentmondás, PC-hez oprendszert, arra játékokat, és konzolt készíteni.)
Egy VALÓS példa, hogy jobban értsd.
Biogal cég 10 éve kiadta az új gyomorfekély elleni gyógyszerét, az Ulcerant. A kutatás folyt tovább természetesen, és csodák-csodája; találtak is egy nagyságrenddel jobb gyógyszert. Olyat, ami állítólag mûködik is. Viszont 12-15 év a gyógyszeriparban a szabadalmi idõ. Rengeteg másik cég is megvette tõlük a receptet, ami után díjat fizet. Így szerinted piacon van az a gyógyszer, ami a betegnek is jó lenne, vagy kivárják a szabadalmi idõt, hogy a kassza addig is ketyegjen? Segítek. Kivárják. 7-8 éve létezik GYÓGYSZER a gyomorfekélyre, de nem kapjuk meg, mert nem éri meg anyagilag...
Hasonló van a játékiparban is; Exkluzívok, timed-exkluzívok segítségéével lehúznak minden bõrt az aktuális konzolról-konzolból, aztán megint jöhet a következõ, ugrásszerû fejlõdés. Csak példaként; Mai napig nincs hasonló kinézetû játék, sem PC-n, sem konzolon, mint a sokat szidott Crysis. Pedig, kis optimalizációval, a mai PC-k igen nagy százaléka, röhögve futtatná az ehhez hasonló grafikával, AI-val, fizikával rendelkezõ játékokat... Ellenben PC-n sem vagyunk a közelében sem, hát még konzolon.
Konzol megjelenése után 1-2 évig gyûjt az user, hogy elérje a konzol grafikát a gépe, aztán várja a következõ generációt, hogy javuljon, javulhasson (ne csak látszólag) a játék minõsége.
Továbbmegyek. dx10, 10.1, 11... Parasztvakítás egyenlõre mind. Egy dx9-es motor, némi dx10-11 effekttel felvértezve, mikor egyik sem az effektekrõl szól. Szánalmas, ami a PC iparban jelenleg fejlõdés címszóval "mûködik". Igaz, egy NFS-t ki venne meg konzolra, ha valóban dx11 kinézettel, fizikával mûködne PC-n? Pedig létezik, elérhetõ, mégis, egy dx9-es motor "dübörög" alatta. Ennyit a "fejlõdésrõl"....

http://www.freetvmaci.info/

Shep
Szerintem a táj élethûbb a Forzaban, Shiftben a blurral próbáltak operálni, viszont a kocsik szerintem pofásabbak a Shiftben, de hát ugye kinek mi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Forza autója 10szer több poligon és profizmus... a többirõl nem is beszélve. Az NFS mellette rusnya, de az NFS is pofás, kár a kettõt hasonlítani nem egy kategória. Forza szim ami mögött bõdületes pénz van, az NFS pedig árkéd, ami tele van hibával, bakival és messze messze nem olyan profizmussal készült mint a Forza, de ennek elenére egy kiváló játék, imádom, csak mást élményt nyújt.

Az autóban álló hölgyemény nekem 2szer jött elõ 1 féle autónál egy pályán, de restart után már a helyén állt õ is, amúgy más buggal nem találkoztam benne xboxon.

Hmm ráklikkelsz a képre és akkor beadja nagyban is <#wave>

arty
ez a 320x200as képekrõl igy egybõl lejött neked?

Forza.

menet közbe mást nagyon nem is nézek.. 😄
elmosódás miatt tájból úgyis alig látni vmit..

Az autó is nem kicsit szebb a Shift-ben!

arty
csak a belsõ nézet szebb

Forza.

Snexi
jé,szebb a nfs

Black Ghost
Köszi 😊
arty
"de komoly játékra csak a pc."

nem kicsit paradoxon a "komoly játék" 😊

(amellett, hogy a szövegkörnyezet is orbitális baromságokat tartalmaz)

Forza.

Alexease
Es Ok 55%-ra tettek az AI aggressziojat en maradtam 90%-on (110-rol). Azert megmaradjon az arkad-gyilok jellege😊
Alexease
Visszaveszi normalra a tapadast (legalabbis amit en csinaltam, abban Pro Mod-ban 120%-rol vissza allitottam 100%-ra).
Black Ghost
A Grip mod micsoda?
Black Ghost
Jaj ne már, a fejlesztések mindig is PC-n folynak(-tak), a konzolok csak ideig óráig tudnak lépést tartani a játékok fejlõdési ütemével és egy idõ után már butítani kell hozzá a game-ket, vagy 2-3 évent újabb fejlettebb konzolokat kell kiadniuk, ami viszont gazdaságilag nem kifizetõdõ.

Ez olyan lenne mintha MS szándékosan nem akarna fejlõdni.
Alexease
Ez ertelmetlen: "a menüben vagy a fék, vagy a bedált ha nem nyomom, akkor fel vagy le lépeget..."

Talan Combined-en van a pedalallitas kapcsold ki es/vag tedd Separated-re (driverben).
Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

kifli
érdekes, akkor miért csinálnak ilyeneket hogy DX11?