Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haver elhozta a Logitech Momo Force feedback-es kormány+pedálját, de lenne egy gondom... a menüben vagy a fék, vagy a bedált ha nem nyomom, akkor fel vagy le lépeget... Driver is van fent.
Nem szeretnék ezzel többet foglalkozni, csak ennyi:
"Nem kicsit hülyeség, ez az állítás..."
Legalább annyira hülyeség, mint az ellenkezõjét állítani.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

erieskrisz
Nem jön senki lanozni emberek??

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

"Igazából csak arra szerettem volna kitérni, hogy nem kell azonnal nekiesni és elküldeni melegebb éghajlatra valakit," ---> Ki küldött el kit ?

direwolf
Már megbocsáss, de ahogy írtam korábban azért nvidián is akad probléma rendesen összerakott gépen is. Fiam gépén még nem sikerült elindítanom (GF9600GT), az enyémen megy (AMD4850).
És most ha lehet ne menjünk bele, hogy mennyire tudok oprendszert istallni, stb. <#ejnye1>

There\'s no replacement for displacement

erieskrisz
hamachin szoktuk tolni és király

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Ebben teljes mértékben egyetértek, hogy nézõpont kérdése. Igazából csak arra szerettem volna kitérni, hogy nem kell azonnal nekiesni és elküldeni melegebb éghajlatra valakit, mert ez a véleménye, akkor amikor még a szakemberek sem tudnak dûlõre jutni. De nem is mondok többet, ez a SHIFT topik, és ha jól tudom az elõbbi témára van külön topik.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

VRSDM
ez csak nézõpont kérdése.
érvek és ellenérvek
nemrég egy konferencián meg épp arról beszéltek hogy a pc-ben van az örök jövõ játékok tekintetében.
a konzol jó bohóckodni
de komoly játékra csak a pc.

u dont have to listen anybody else but me

modelcar
Valaki játszott már online?

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
<#worship>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

OFF
Ha tudod olvasd el a PcGuru 9. számát. Érdekes cikk van benne arról, hogy ki öli meg a PC-s játékokat, itt olvashatsz a MS-rõl is. Persze ez csak egy ember véleménye, de azért van benne valami. Nem azt mondom, hogy csak az MS hibáztatható, de jó kis cikk. Egyébként mostanában pont az a jellemzõ, hogy az MS sorban éri el a fejlesztõknél, hogy csak "XBOX exclusive" legyen egy-egy game, tehát annyira a PC játékfejlesztésben nem vesz részt.

Willi Betz
Egy kis Maserati MC12

És az új kedvenc😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Jaja a PC ipar egyik meghatározó cégének a célja az, hogy a pc felhasználókat, a konzolok irányába tereljék... Szerintem ebben a mondatban nem kicsi ellentétek feszülnek. Microsoft meg nem hiszem hogy maga alatt vágja a fát egy ekkora fa.zsággal, ami a #8185 -ös hszben van... 😄 Jobb dolguk is van annál.

Dante73
Tegnap néztem öcskös boxán. Az az emberke, aki rajtnál mögöttünk tartja a zászlót, szó szerint a kocsiban állt, majd onnan sétált ki 2 mp-el a rajt elõtt. Ha ez a térítés.... Akkor grat nekik hozzá. Ez sajnos NFS. szigorú határidõ, amikor ki KELL adni a játékot, akár készen van, akár nincs. Ebbõl még hiányoznak az utolsó simítások. De, hozzáteszem, alapvetésben igazad van, még ha ennél a játéknál nem is (csak) ez a helyzet.

http://www.freetvmaci.info/

bertino
ja, jogos.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

IMYke2.0.0.0
Azt azért beláthatod, hogy a MS-nek kisebb gondja is nagyobb annál, hogy egy(!) játékszoftvernek keresztbe tegyen: Windows 7 problémákkal, annak mindennemû support-jával, és a driverekkel, frissítésekkel van - szerintem! - elfoglalva, s bõven akad még egyéb más dolga.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bertino
nem olyan nagy hülyeség az, ne izgulj.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"Szerintem a Microfos keze van benne a dologban, azért hogy a PC-sek térjenek át konzolra." ---> Nem kicsit hülyeség, ez az állítás...

VRSDM
up to date = naprakész

u dont have to listen anybody else but me

mi az a up-2 date driver??
Ezt légyszives fejtsd ki bövebben,mert nekem fent van a PyysX,
és magas felbontásnál mindig van valami hiba,1600-1280 vagy mi,ablakosban ,alacsonyabb felbontásban viszont nincs,,,mi a szar ez??
IMYke2.0.0.0
nVidiákon csak akkor fut szarul, ha a PC gazdája nem igyekszik rendesen futtatni a játékot - nem tesz fel up-2-date drivert és/vagy PhysX-et.
Egyébként pedig, sajnos, klasszissal jobban fut GF-okon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Részben félek, hogy igazad lesz - másrészt, szerintem, a NFS ne akarjon több lenni (nagyon), mint ami úgy a Porsche-t bezárólag volt: szórakoztató játékszoftver azoknak, kicsit "vezetgetni" szeretnének a PC-jükön.

De NVidiákon is szarul fut nem? Szerintem a Microfos keze van benne a dologban, azért hogy a PC-sek térjenek át konzolra.

Alexease
Ezert irtam multor, hogy ez a resz vagy nagyon bukta lesz vagy nagyon nyero😉 De mivel az NFS "tarsadalom" 95%-a konzolos es/vagy arkados, es mivel az NFS "brand" eddig elsosorban a hangulatos, egyszeru, latvanyos szorakoztatasrol szolt, igy valszeg a kovetkezo resznel, ha marad ez az engine, akkor megjobban arkadositaniuk kell, vagy vissza kell terni az elozo rendszerhez😊
IMYke2.0.0.0
<#nyes>
Természetesen, érthetõ és helytálló a hasonlat, illetve a most tapasztaltak megvilágítása, de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a "Need For Speed" SOSEM volt szimulátor - s ha így nézzük, akkor bizony több, mint furcsa a csúszkálás, a minden kanyarban, még 100-nál is sivákoló gumik hangja, és a folyamatosan kitörõ far érzése azoknak, akik csak "nídforszípdezni" akarnak...

Próbáltam teljesen szûz win7 alatt is és ott is detto ezt az eredményt produkálta... Ja, és az xp-m sem régi! Sp3 fent, összes elérhetõ frissítés fent, videokártya, directx, visualc++ és fizix mind mind legújabb, legfrissebb, az xp-m talán 1-2 hónapja let felpakolva. Nem az oprendszer a hibás hanem a feljesztõk akiknek a bankszámláját felpumpálta a nvidia stexel hogy õk legyenek a f@szagyerekek ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Alexease
Ketto teljesen egyforma gepen is durva kulonbsegek lehetnek sebessegben (fps), mert sokmindentol fugg: felhasznalo, felbontas, elsimitasok, rendszer, rendszerkarbantartas, hatterben futo programok, periferiak stb.
Tobbszor lattam mar ugynolyan gepet negyed annyival menni es folyamatosan fagyni😊
Falkon
Anno ez volt a GTA4-el is.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Shep
Hát szerintem a hiba nálad van. Lehet nem ártana kicsit rendbe vágni a winfost.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Figyelj attól, hogy neked jól, megy még nem túl erõs egy olyan konfig a mai hardware piacon, az én gépem is majdnem ez a kategória mégis jól megy rajta minden, de ettõl még középszint alja a gépem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Párszor már leírtuk a "nem-összeesküvés-elmélet" tényt: nVidia-ra van kitalálva a játék.

Falkon
Nekem ezen a gépen : menüben kb 70 fps.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Alexease
Amugy ez az "ossze-vissza csuszkalas" eleg realtiv, attol fuggoen, kinek mi az igenye, elvarasa a jatekkal szemben😊

Ha egy szimhez vagy valosaghoz viszonyitom, akkor meg PRO mod-ban, visszavett tapadasokkal is jobban tapad, fogja az autot mint kellene, mert LE-tol fuggetlenul, mindengyik eloszor keresztbe all, betapad es driftelni akar😉

Persze, ha az elozo full arkad NFS-reszekhez hasonlitunk, akkor valoban csuszkal, mert azokban eleg volt a 3 gomb, es igazabol nem is kanyarodott, hanem savot- vagy inkabb sinpart valtott mint egy villamos😄
TaRka0107
Az túlzás lenne hogy gyengének számít! Nekem a procim ennél is szarabb és maxon tolom! Igaz hogy HD4870 van mellette meg 3gb ram, de a ramok azok már tényleg szarok! Mondjuk nekem 2.91GHz-en fut és hûtöm ventillátorral!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Alexease
A PhysX-nek semi koze az auto mozgashoz es a "csuszkalashoz" (gumifizika)😊 Csak az esetleges efekteket szamoltatjak vele, pl. zaszlo lobogasok, object utkozes-fizika stb.
Megnyugodhatsz HD4850, 4GB RAM, 6000+ és menüben ugyan így 20FPS-em van 😄

basszus, ne viccelj már hogy egy ilyen game alacsony/közepes beállításokkal 1024*768 felbontáson 20 fps... naneeeee...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Shep
Hát azért az a gép ma már inkább gyengének, mint sem közepesnek számít, leginkább a proci gyér benne.

Shep
SPOILER LEHET!!!!!

Tegnap megnyertem a World Tourt is és hát azért vártam volna egy bejátszást, vagy valamit, nem csak ez a rádiós "Ez az haver megcsináltad!!" szöveget.

Az fps-t nézd wazz.. ::

És ez csak a menü... a verseny kökemény 13-14-el indul.. LOOOL

Valami qrvára beqr neki (PhysX-re gynaxom)

IMYke2.0.0.0
Sajnos, használja - az autó általa csúszkál össze-vissza, mindenhol...
Meg, elméletileg, az ütközéseket is az számolja.

Talán azért mert fizixel qrva szarul fut !*!+"'! <#zavart2><#levele>

De minek physx kikapcsoló mód? Szerintem a játék nem is használj a physix-et-

dani71
hogyan lehet azokat a matricákat feltenni amiket megkaptam?
a sofõrprofil pontokért

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

PhysX kikapcsoló mod van e már? (Sokat amúgy sem ér ezért nem értem miért nem lehet kikapcsolni valahogy a pichába...) <#nemtudom>

bal-al is 😄

IMYke2.0.0.0
Zanza válaszok:

Attelee: Tegnap összeszedtem minden türelmemet, állítgattam vagy húsz percig, majd futottam két gyors kört és teszteltem, majd megint állítgattam.
Többek között, a topikban használt, linkelt és leírt módosításokat is figyelembe vettem, és igyekeztem kicsit a saját szájízemre, kezelési módomra belõni - természetesen. Ja, és legfontosabb, hogy egy Mazda RX-8 (1. szinten) a sdzenvedõ alany 😊
Így, már tegnap simán lefutottam - kezdetben jó árkádos módjára, törve-zúzva a jármûvet - 9 kört a Nordschleifén.
Ma este majd megint gyakorlok kicsit.

Alexease: Köszönöm a Speed DOF kikapcsolást!

KraZ: Hú, ezt nem tudtam - este kipróba! Köszi a tanácsért !

35 múltam (1 hónappal).
<#eplus2><#hehe>

frango
Tudom, de ki kellett kapcsolnom mert az miatt fagyott a játék.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Ez így nagyon randa hogy nincs árnyék!