Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem kicsit hülyeség, ez az állítás..."
Legalább annyira hülyeség, mint az ellenkezõjét állítani.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
És most ha lehet ne menjünk bele, hogy mennyire tudok oprendszert istallni, stb. <#ejnye1>#ejnye1>
There\'s no replacement for displacement
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
érvek és ellenérvek
nemrég egy konferencián meg épp arról beszéltek hogy a pc-ben van az örök jövõ játékok tekintetében.
a konzol jó bohóckodni
de komoly játékra csak a pc.
u dont have to listen anybody else but me
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Ha tudod olvasd el a PcGuru 9. számát. Érdekes cikk van benne arról, hogy ki öli meg a PC-s játékokat, itt olvashatsz a MS-rõl is. Persze ez csak egy ember véleménye, de azért van benne valami. Nem azt mondom, hogy csak az MS hibáztatható, de jó kis cikk. Egyébként mostanában pont az a jellemzõ, hogy az MS sorban éri el a fejlesztõknél, hogy csak "XBOX exclusive" legyen egy-egy game, tehát annyira a PC játékfejlesztésben nem vesz részt.
És az új kedvenc😊
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
http://www.freetvmaci.info/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
és magas felbontásnál mindig van valami hiba,1600-1280 vagy mi,ablakosban ,alacsonyabb felbontásban viszont nincs,,,mi a szar ez??
Egyébként pedig, sajnos, klasszissal jobban fut GF-okon.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Természetesen, érthetõ és helytálló a hasonlat, illetve a most tapasztaltak megvilágítása, de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a "Need For Speed" SOSEM volt szimulátor - s ha így nézzük, akkor bizony több, mint furcsa a csúszkálás, a minden kanyarban, még 100-nál is sivákoló gumik hangja, és a folyamatosan kitörõ far érzése azoknak, akik csak "nídforszípdezni" akarnak...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Tobbszor lattam mar ugynolyan gepet negyed annyival menni es folyamatosan fagyni😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ha egy szimhez vagy valosaghoz viszonyitom, akkor meg PRO mod-ban, visszavett tapadasokkal is jobban tapad, fogja az autot mint kellene, mert LE-tol fuggetlenul, mindengyik eloszor keresztbe all, betapad es driftelni akar😉
Persze, ha az elozo full arkad NFS-reszekhez hasonlitunk, akkor valoban csuszkal, mert azokban eleg volt a 3 gomb, es igazabol nem is kanyarodott, hanem savot- vagy inkabb sinpart valtott mint egy villamos😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Tegnap megnyertem a World Tourt is és hát azért vártam volna egy bejátszást, vagy valamit, nem csak ez a rádiós "Ez az haver megcsináltad!!" szöveget.
És ez csak a menü... a verseny kökemény 13-14-el indul.. LOOOL
Valami qrvára beqr neki (PhysX-re gynaxom)
Meg, elméletileg, az ütközéseket is az számolja.
a sofõrprofil pontokért
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Attelee: Tegnap összeszedtem minden türelmemet, állítgattam vagy húsz percig, majd futottam két gyors kört és teszteltem, majd megint állítgattam.
Többek között, a topikban használt, linkelt és leírt módosításokat is figyelembe vettem, és igyekeztem kicsit a saját szájízemre, kezelési módomra belõni - természetesen. Ja, és legfontosabb, hogy egy Mazda RX-8 (1. szinten) a sdzenvedõ alany 😊
Így, már tegnap simán lefutottam - kezdetben jó árkádos módjára, törve-zúzva a jármûvet - 9 kört a Nordschleifén.
Ma este majd megint gyakorlok kicsit.
Alexease: Köszönöm a Speed DOF kikapcsolást!
KraZ: Hú, ezt nem tudtam - este kipróba! Köszi a tanácsért
35 múltam (1 hónappal).
<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200