11230
  • pxxl
  • bgabor
    Van már ATI fix a játékhoz így egy hónappal a megjelenés után?
  • Danecay
    OK, de mit csinál? Kíváncsiságból letöltöttem, de a feltöltött cuccban sincs semmilyen leírás.
  • tmisi
    Engem az basz fel, hogy sok versenyhez nem a saját vásárolt autót, hanem azt kell használni, amit ő ad. Ez főleg akkor gáz, ha olyat ad, amit alig lehet az úton tartani.
    Viszont tegnap kellemes meglepetésként ért, hogy 5.szinten saját kocsival kell menni. Az LP640-es Lambót már elég jól tudom irányítani és tegnap az első szériában egyből el is vertem őket, igaz az első versenyen csak 2. lettem, így csak 19/20 csillag. Talán még sikerül kijátszani is.
  • [HUN]FaTaL
    Dx9 gondod van?:)

Tedd fel a márciusit és utána az augusztusit. Az augusztusiból hiányzik pár fájl, nem tom mit csináltak, egy csomó játék nem indul el, ATT-nek nem működik enélkül a 3D módja mert olyankor még a messenger is hibával kidobál. Érdekes hibákat generált, 3 napig szoptam vele. :D
  • SötétBarom
    Szó szerint nem történik semmi. Se hibaüzenet, se fekete kép, se semmi. Mintha az asztal üres részén duplaklikkelnék :DDD

Közben megnéztem mást is, az OFP2 is gond nélkül megy.
  • arty
    dx9 + ccc = nem megy? :O
  • SötétBarom
    -.-
  • pxxl
    shift+delete, aztán rakd fel a race on-t. mérföldekkel jobb
  • SötétBarom
    Nem ért semmit :|
  • SötétBarom
    :|

Oké.

:|
  • arty
    crysis dx10be ment gondolom

win7ben alapbol nincs dx9

és a catalystot is tedd fel - vagy vergődj még itt pár napig ;))))
  • Fitti83
    Az lehet, hogy nekünk alap, de nem mindenki tudhatja.
  • SötétBarom
    A driver asszem a legújabb, csak az a csökött catalyst control center nincs fent.

Capisce?
  • pxxl
    de ez sztem alap dolog :D
  • SötétBarom
    Crysis Warhead ment, szal nem hiszem, hogy az a gáz..
  • Fitti83
    Az lehet. Mivel egy új játék, valószínű új driver-el fog menni jól. A win-ben gondolom azért régebbi van, ezért töltsd le a legújabbat. Nekem is azzal megy.
  • pxxl
    hátőőő
  • SötétBarom
    Nem segít. Nincs fent catalyst, az baj? :DDDD
  • Fitti83
    XDD Jobb gomb, tulajdonságok, kompatibilitás és esetleg XP, vagy Vista. De inkább XP.
  • SötétBarom
    Ma reggel óta buzgálkodok vele, szal egyenlőre csak pislogok mi-hol van :DD
  • Fitti83
    Kompatibilitást próbáltad már átenni XP-re?
    Amúgy nekem is Win7 van de tökéletesen megy.
  • SötétBarom
    Windows 7-em lett, felraktam a shiftet, viszont mikor indítanám nem történik semmi. Szó szerint semmi. Se fekete kép, se hibaüzenet, semmi.

Any ideas?
  • Alexease
    Hangok kicsomagolasa, konvertalasa

A quickbms-sel (NFS_SHIFT_BFF_Expand.zip)kicsomagoljuk a kivalasztott BFF file-t (pl. Aston_Martin_DB9.bff).
    - quickbms.exe inditas
    - nfsshift.bms kivalasztas
    - Aston_Martin_DB9.bff kivalasztas
    - konyvtarmegadas
    - az kicsomagolt \AUDIO\CARS\ konyvtarbol kimasoljuk a db9.fsb file-t.

Az fsbecpand-dal (FSB_Expand.zip) kicsomagoljuk az FSB file-t.
    - fsbext.exe db9.fsb

A kicsomagolt file-ok WAV kiterjesztesuek, de NEM WAV-ok.
    Ezeket nevezzuk at *.RAW-nak es nyissuk meg valamelyik audio editorban (pl. Adobe Audition) RAW-filekent, a kovetkezo beallitasokkal: RAW, 44100khz, 16 bit, Intel, PCM, 0 header, mono). Aztan mentus vissza WAV-nak.
  • Dobronski
  • Black Ghost
    Most mi a gond ez tényleg egy patch 1.3 :DDD
  • Alexease
  • JuanG
    sok volt a meló?
  • Szabi1991
  • Dobronski
    FAIL!
  • Alexease
    PATCH 1.3
  • fekete0012
    helo az eredeti játék kifagy,vagy bugozik ha a grafikát álítom ?Mert a tört verziórol mindenhol azt hallom kifagy meg bugozik:
  • pxxl
    az átépített gt-r sztem egy fokkal jobb :)
  • copass
    én összevissza megyek, amihez kedvem van!:D eddig egy szénné tuningolt nissan gt-r specv mentem, azzal lehet kényelmesen menni, néha vadulni! a zondával csak vadul lehet menni!:)
  • pxxl
    haha nem azért de aki most ezek után, hogy láttuk, megveszi, az nem normális.
  • RYO21
    Éna 4ik szintet teljesen kihagytam. :)
  • copass
    tegnap elértem a 4szintre, pagani zonda, a te mod-odat használom, nagyon dúrva az egész verda, hihetetlen milyen merev az egész kocsi, minden kis szar úthibát olyan dúrván lereeagál hogy nem igaz, és akkor még plusz a gyorsulása. küzdős nagyon, pro-ban persze.
    az AI meg simán paraszt, beléd megy, kitol,stbstb.
    jó móka!:)
  • zsotesz
    van tuti tippem, meg kell venni.
  • pisti2216
    Már probáltam mindent, ujra telepitettem, lehuztam a legujabb drivereket stb..... de semmi, még azért nemadom fell :P ha valaki tud egy tuti tippet azt megköszönném.ÉS köszönöm az edigi segitséget.
  • zsotesz
    szerintem a crack-kel lehet gond, mert én eredetire tettem rá, de nálam is ezt csinálta,meg össze vissza fagyott. Miután visszaraktam az eredeti exe-t, hibátlanul működik.