11230
-
#8970 -
bgabor #8969 Van már ATI fix a játékhoz így egy hónappal a megjelenés után? -
#8968 OK, de mit csinál? Kíváncsiságból letöltöttem, de a feltöltött cuccban sincs semmilyen leírás. -
tmisi #8967 Engem az basz fel, hogy sok versenyhez nem a saját vásárolt autót, hanem azt kell használni, amit ő ad. Ez főleg akkor gáz, ha olyat ad, amit alig lehet az úton tartani.
Viszont tegnap kellemes meglepetésként ért, hogy 5.szinten saját kocsival kell menni. Az LP640-es Lambót már elég jól tudom irányítani és tegnap az első szériában egyből el is vertem őket, igaz az első versenyen csak 2. lettem, így csak 19/20 csillag. Talán még sikerül kijátszani is. -
#8966 Dx9 gondod van?:)
Tedd fel a márciusit és utána az augusztusit. Az augusztusiból hiányzik pár fájl, nem tom mit csináltak, egy csomó játék nem indul el, ATT-nek nem működik enélkül a 3D módja mert olyankor még a messenger is hibával kidobál. Érdekes hibákat generált, 3 napig szoptam vele. :D -
#8965 Szó szerint nem történik semmi. Se hibaüzenet, se fekete kép, se semmi. Mintha az asztal üres részén duplaklikkelnék :DDD
Közben megnéztem mást is, az OFP2 is gond nélkül megy. -
#8964 dx9 + ccc = nem megy? :O -
#8963 -.- -
#8962 shift+delete, aztán rakd fel a race on-t. mérföldekkel jobb -
#8961 Nem ért semmit :| -
#8960 :|
Oké.
:| -
#8959 crysis dx10be ment gondolom
win7ben alapbol nincs dx9
és a catalystot is tedd fel - vagy vergődj még itt pár napig ;)))) -
#8958 Az lehet, hogy nekünk alap, de nem mindenki tudhatja. -
#8957 A driver asszem a legújabb, csak az a csökött catalyst control center nincs fent.
Capisce? -
#8956 de ez sztem alap dolog :D -
#8955 Crysis Warhead ment, szal nem hiszem, hogy az a gáz.. -
#8954 Az lehet. Mivel egy új játék, valószínű új driver-el fog menni jól. A win-ben gondolom azért régebbi van, ezért töltsd le a legújabbat. Nekem is azzal megy. -
#8953 hátőőő -
#8952 Nem segít. Nincs fent catalyst, az baj? :DDDD -
#8951 XDD Jobb gomb, tulajdonságok, kompatibilitás és esetleg XP, vagy Vista. De inkább XP. -
#8950 Ma reggel óta buzgálkodok vele, szal egyenlőre csak pislogok mi-hol van :DD -
#8949 Kompatibilitást próbáltad már átenni XP-re?
Amúgy nekem is Win7 van de tökéletesen megy. -
#8948 Windows 7-em lett, felraktam a shiftet, viszont mikor indítanám nem történik semmi. Szó szerint semmi. Se fekete kép, se hibaüzenet, semmi.
Any ideas? -
#8947 Hangok kicsomagolasa, konvertalasa
A quickbms-sel (NFS_SHIFT_BFF_Expand.zip)kicsomagoljuk a kivalasztott BFF file-t (pl. Aston_Martin_DB9.bff).
- quickbms.exe inditas
- nfsshift.bms kivalasztas
- Aston_Martin_DB9.bff kivalasztas
- konyvtarmegadas
- az kicsomagolt \AUDIO\CARS\ konyvtarbol kimasoljuk a db9.fsb file-t.
Az fsbecpand-dal (FSB_Expand.zip) kicsomagoljuk az FSB file-t.
- fsbext.exe db9.fsb
A kicsomagolt file-ok WAV kiterjesztesuek, de NEM WAV-ok.
Ezeket nevezzuk at *.RAW-nak es nyissuk meg valamelyik audio editorban (pl. Adobe Audition) RAW-filekent, a kovetkezo beallitasokkal: RAW, 44100khz, 16 bit, Intel, PCM, 0 header, mono). Aztan mentus vissza WAV-nak. -
Dobronski #8946 -
#8945 Most mi a gond ez tényleg egy patch 1.3 :DDD -
#8944 -
#8943 sok volt a meló? -
Szabi1991 #8942 -
Dobronski #8940 FAIL! -
#8939 PATCH 1.3 -
#8938 helo az eredeti játék kifagy,vagy bugozik ha a grafikát álítom ?Mert a tört verziórol mindenhol azt hallom kifagy meg bugozik:
-
#8937 az átépített gt-r sztem egy fokkal jobb :) -
#8936 én összevissza megyek, amihez kedvem van!:D eddig egy szénné tuningolt nissan gt-r specv mentem, azzal lehet kényelmesen menni, néha vadulni! a zondával csak vadul lehet menni!:) -
#8935 haha nem azért de aki most ezek után, hogy láttuk, megveszi, az nem normális. -
RYO21 #8934 Éna 4ik szintet teljesen kihagytam. :) -
#8933 tegnap elértem a 4szintre, pagani zonda, a te mod-odat használom, nagyon dúrva az egész verda, hihetetlen milyen merev az egész kocsi, minden kis szar úthibát olyan dúrván lereeagál hogy nem igaz, és akkor még plusz a gyorsulása. küzdős nagyon, pro-ban persze.
az AI meg simán paraszt, beléd megy, kitol,stbstb.
jó móka!:) -
zsotesz #8932 van tuti tippem, meg kell venni. -
#8931 Már probáltam mindent, ujra telepitettem, lehuztam a legujabb drivereket stb..... de semmi, még azért nemadom fell :P ha valaki tud egy tuti tippet azt megköszönném.ÉS köszönöm az edigi segitséget. -
zsotesz #8930 szerintem a crack-kel lehet gond, mert én eredetire tettem rá, de nálam is ezt csinálta,meg össze vissza fagyott. Miután visszaraktam az eredeti exe-t, hibátlanul működik.