Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy most átállítottam az irányítást, úgy, ahogyan itt javasolják. Ez a beállítás nem is rossz, bár kicsit szokni kell h nem olyan érzékeny a gamepad meg sokkal bátrabban lehet használni a kéziféket kanyarnál, de határozottan javult az irányítás.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ezzel arra célzok,hogy kivételek mindig vannak😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All hail the double x!
Forza.
amúgy én az egyik pályán 5x vágtam le kanyart véletlenül, s akkro írta ki, hogy a következõ kitiltás lesz.
All hail the double x!
All hail the double x!
Amúgy meg köszi a tippeket. A GT-R az tényleg jó. Majd meglátom, hátha könyebb lesz... Bár olyan autó kéne, amivel meg tok lépni a rajtnál. Csak az a cink. 😞
Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mass Effect
fps-t meg nem nagyon játszok.
All hail the double x!
All hail the double x!
Addig tetszett a játék, amíg versenyszimulátor "féleség" volt. Most, hogy már a Buggattik, meg a Paganik mennek... háááááát. Mondjuk úgy számomra elvesztette ezt. Foylamatos lökdösõdések, bevenném a kanyart belsõ íven, hátulról nekem vágódnak... Oké, gyûjtik a profil pontjaikat, de én vok a player. O.o
Szval onnantól, hogy már Tier 4-es kocsik mennek számomra bukott a játék. :S (Ha továbbra is ilyenek lesznek...)
Én mostanában ami szerintem igényes, MMORPG-ven a Guild Wars, FPS-ben az UT3, strategy-ben a settlers 6 (ez inkább hangulatos), és van még, csak keresni kell...
4. szintû autó meg zonda R, vagy az F1. mind2õ nagyon jó.
All hail the double x!
valamint már elérhetõek a 4. szintû kocsik. ezekbõl melyiket ajánlanátok?
meg érdekes, hogy a játék szerint 4 szint van, de nekem írja, hogy még x csillag kell az 5. szinthez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Német srác alaposan leírta - csak a fene fogja kitömörítgetni az egész játékot ahhoz, hogy ne fagyjon halálra a játék a MOD-dolás miatt!
All hail the double x!
All hail the double x!
Pixxel: am lehet hogy letekerted az ablakot és kokeményen kiraktad a bal könyököd a menetszélbe azért átlátszó ???
<#banplz>#banplz>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
😄DD 😮 <#idiota>#idiota>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Inkább Fallout 3.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
- szájszinkron csúszások,
- Batman 3 méter magas peremre nem ugrohat fel, de akad, mikor 20 méter távolban lévõ vízköpõre felpattanhat
- nem tud fellõni egy felette álló falra, míg máskor, igen...
Soroljam még?
Ha az lesz az Év Játéka, akkor komoly baj van a Világgal...
All hail the double x!
am fail, hogy fólia van az ablakon, de ha belülrõl átlátni rajta, akkor meg tiszta az üveg <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Hááátha ráveszel valamelyikre amit eddig még nem próbáltam,ja igen az új PES az lesz még meg a Dirt 2.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Spirit of Perfomance Koenigsegg
A codok meg a gta amik jók ezen a listán,de ami idén mindent vinni fog az a Batman,hibátlan,fenomenális játék...manapság sajna ez ritka<#szomoru1>#szomoru1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit