Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Battlefield2 az egyetlen kivétel, és ezzel máig nem tud mit kezdeni az agyam racionális oldala. Több, mint 4 éve játszom vele, és máig nem látom csúnyának. A játékélmény fergeteges még most is. De hát ilyen csak 10 évente egy-kettõ jelenik meg. És ezt is EA value-ben vettem meg 2k-ér 😊
There\'s no replacement for displacement
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy átlag amerikainak 10-15k HUF annyi mint nekünk 3-5k (55-80 USD jelen árfolyamon!) És most ugye premier gamekrõl beszélünk!
Amit én megveszek, az meg a max 4k HUF, ez nekik zsebpénz. Ennyiért kéne kijönnie a játéknak, hogy itt nálunk is nagyobb számban vegyék.
És azt ne is feszegessük, hogy a jólétet az USA-ban mi, "elmaradott" országok tartjuk fenn azzal, hogy olcsón megtermeljük amit felélnek, rosszabb esetben szép haszonnal eladnak vissza nekünk. Legdurvább, vérforraló példa: USD-EUR átváltás 1:1 amcsik szerint... és ezt EU hagyja...
Kicsit elkalandoztam, bocs <#vigyor2>#vigyor2>
There\'s no replacement for displacement
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
All hail the double x!
Raadasul, egy ilyen szintu programot, mar csak a belefektetett munkaido miatt is, tobb evre (2-5) keszitenek. A PC gyorsan fejlodik, 1-2 ev mulva mar lefikaznak az egeszet😊
Tobb megoldas is lehetseges lenne, hogy 2-3 ev alatt, felhizlalnanak egy NFS reszt GT-szinture (alap program, plusz evente kiadott addonok - 50-100 auto, 20-30 palya, palya-, utcai-, ejszakai-, gyorsulasi-, drift versenymodok, es persze engine-frissites), de ennek az alapfeltetele lenne a bevetel😉 Realisan 15000 Ft lehetne az alapprogram, es evente 8-10000 Ft az addon-csomag.
Tegye fel a kezet, aki megvenne😊 Koszonik szepen, az EA inkabb kiad evente egy-egy NFS programot, es a konzolbol visszahozza az arat - nyeresegesen😊
Eleve aki mindig warezel es/vagy aki nem vesz meg soha semmit, sot, meg meg is magyarzza a tutit, hogy miert nem is fog soha, az ne akarjon mar kapalozni es megmondani a frankot;D
- mindenki lewarezolná, ps3-on ugye nincs warez
- senki nem venne ps3-at miatta, pedig az is cél a huzocimeknél
Forza.
enélkül meg az éjszakai táj ugye semmi, "randa" 😊
Forza.
(aminek igazán örülnék, ha a codemasters lépné ezt meg a GRID enigne-el.)
szerintetek mi lehet a probléma ha a kormányom fordítva rezeg mint kellene.A rezgést ki se tudom kapcsolni a játékban.
Ez alatt azt értem hogy amikor az úton vagyok rezeg amikor a füvön akkor nem.A többi játéknál teljesen tökéletesen mûködik (GTR evo,Grid,Richard Burns Rally)Más problémám nincs csak ez idegesítõ hogy amikor tölti a pályát már akkor el kezd rezegni.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
NFS 1-2-3-4 semmi tuning, max elenyészõ... kevésbé illegális versenyzés, mint utcai móka...
NFS 5, itt már volt tuning valamelyest de az illegalitás itt is megkérdõjelezhetõ...
NFS 6 tuning 0 illegál már alakul de az igazi illegalitás
UG1-2 tuningolos illegálos utcaibetyáros
Most wanted szintén elfogadható
carbon egyfos
pro street nagykirályság (Y)
undercover 10 percig volt a gépemen, carbon szintû szarság
Shift : Igazán fasza lenne G25el, szép graf, meg satöbbi, csak kurva fagyás
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
😄DDDDD
(mást nem is írnék erre)
Forza.
#8323: valszeg az ATI kártya miatt is...thx EA&SMS <#wow3>#wow3>
All hail the double x!
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
All hail the double x!
hát pont hogy nem...
All hail the double x!
c115
Üdv.
c115
Végül kiderült hogy: "Ekstrak - Induction Kit"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont annyiban helyesbítenem kell önmagam,hogy ezt a gammát,nem küldtem ki 100%-ra,hiába nyomtam le 2x is az 50 es szintet,kb 30 csillagom,hiányzik ami javarészt a kanyarmester-bõl fakad,de már annyira felhergelt,hogy nemis igen szenvedek vele..Talán meg kell nyugudnom,de billel az igy eléggé lehetetlennek tünõ feladat..
Mondjuk az is igaz,a TDU-t is csak 99%-ig lehetett vinni,de az bug volt...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
i7 azt szevasztok :P