Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

direwolf
Hát azért lásd be nem ez az átlag. Én nem panaszkodom, de 10k-t nem fogok kiadni egy játékér, amit jó esetben is max egy év múlva már elfelejtek.
A Battlefield2 az egyetlen kivétel, és ezzel máig nem tud mit kezdeni az agyam racionális oldala. Több, mint 4 éve játszom vele, és máig nem látom csúnyának. A játékélmény fergeteges még most is. De hát ilyen csak 10 évente egy-kettõ jelenik meg. És ezt is EA value-ben vettem meg 2k-ér 😊

There\'s no replacement for displacement

SötétBarom
NP, akkor majd TDU2, vagy csak lesz valami értelmes. Ha mást nem, kipörgetem a pro streetet negyedszer is 😄DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Alexease
A hirek szerint, jovore mar masik fejleszto ceg csinalja, ami inkabb arkad es tores-zuzas😉
Alexease
Kozep- es Kelet-Europaban a PC-s jatekeladasok a vilagviszonylathoz kepest, kerekitve nulla😊 Kint senkit nem fog erdekelni, ilyen eladasok melett, hogy Pistikenek draga volt a 2-300E Ft-os szamitogepe, draga a csaladban a 2-3 auto fenttartasa, es koltsegesek a kulfoldi nyaralasok, es emelett persze nem telik jatekra, mert mindenki szarul keres😊 Tisztelet a kivetelnek😛
SötétBarom
Hála istennek. Talán megmaradnak ennél és nem lesz több szappanfizikás rész..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Alexease
Darabszamokkal erdekesebb lenne😊
direwolf
Nem kell ezen ennyit agyalni. A játékok nagy részét zsírosan megfizetett, G8-beli országokban "tengõdõ" emberekkel íratják, marketingelik stb. Ez, és a tervezett haszon akkora plusz költség a 2-3 éves projekteken, hogy mi itt a világ másik felén nem tudjuk (nem akarjuk) ezt megfizetni.
Egy átlag amerikainak 10-15k HUF annyi mint nekünk 3-5k (55-80 USD jelen árfolyamon!) És most ugye premier gamekrõl beszélünk!
Amit én megveszek, az meg a max 4k HUF, ez nekik zsebpénz. Ennyiért kéne kijönnie a játéknak, hogy itt nálunk is nagyobb számban vegyék.

És azt ne is feszegessük, hogy a jólétet az USA-ban mi, "elmaradott" országok tartjuk fenn azzal, hogy olcsón megtermeljük amit felélnek, rosszabb esetben szép haszonnal eladnak vissza nekünk. Legdurvább, vérforraló példa: USD-EUR átváltás 1:1 amcsik szerint... és ezt EU hagyja...

Kicsit elkalandoztam, bocs <#vigyor2>

There\'s no replacement for displacement

modelcar
A Zonda R nagyon tetszik.Gyors,jók a fékjei,jól irányítható,csak hamar ki lehet vele csúszni.Vagyis megpördülni😄

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

pxxl
tudom, ezt vágom én is, ez csak egy költõi kérdés volt. azért is van egy reménykedõ emo a végén. mert úgysem lesz ilyen 😞

All hail the double x!

Alexease
Egy GT szintu program (tobb szaz auto es palya) osszehozasa tobb ev es rengeteg penz (tobb 10 milla dollarban). A PC-s eladasok az 5%-ot is alig erik el, semmi ertelme😉

Raadasul, egy ilyen szintu programot, mar csak a belefektetett munkaido miatt is, tobb evre (2-5) keszitenek. A PC gyorsan fejlodik, 1-2 ev mulva mar lefikaznak az egeszet😊

Tobb megoldas is lehetseges lenne, hogy 2-3 ev alatt, felhizlalnanak egy NFS reszt GT-szinture (alap program, plusz evente kiadott addonok - 50-100 auto, 20-30 palya, palya-, utcai-, ejszakai-, gyorsulasi-, drift versenymodok, es persze engine-frissites), de ennek az alapfeltetele lenne a bevetel😉 Realisan 15000 Ft lehetne az alapprogram, es evente 8-10000 Ft az addon-csomag.

Tegye fel a kezet, aki megvenne😊 Koszonik szepen, az EA inkabb kiad evente egy-egy NFS programot, es a konzolbol visszahozza az arat - nyeresegesen😊

Eleve aki mindig warezel es/vagy aki nem vesz meg soha semmit, sot, meg meg is magyarzza a tutit, hogy miert nem is fog soha, az ne akarjon mar kapalozni es megmondani a frankot;D
arty
ha lenne pécén gt5:
- mindenki lewarezolná, ps3-on ugye nincs warez
- senki nem venne ps3-at miatta, pedig az is cél a huzocimeknél

Forza.

PC-n?
Máté94
Pontosan!Nem értem miért nem teszik.Biztos sokkal több bevétel lenne de ezek hülyék.
pxxl
inkább dobjanak össze egy GT-t pc-re <#whatever>

All hail the double x!

arty
utálom az éjszakát játékokban ... sz*rt se látni, csupa parasztvakito fénnyel, csillámmal, tükrözõdéssel probálják visszaadni és én ettõl hányok 😞

enélkül meg az éjszakai táj ugye semmi, "randa" 😊

Forza.

SötétBarom
Miért? Tök jó móka.. Ha ezzel a fizikával csinálnának egy U3-at, lefosnám a bokám 😄D

(aminek igazán örülnék, ha a codemasters lépné ezt meg a GRID enigne-el.)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Gyáá nekem a Porsche Unleashed részben a havas pálya nagyon tetszik!Milyen feeling már ahogy esik a hó a szélvédõre <#wow1>

sziasztok.
szerintetek mi lehet a probléma ha a kormányom fordítva rezeg mint kellene.A rezgést ki se tudom kapcsolni a játékban.
Ez alatt azt értem hogy amikor az úton vagyok rezeg amikor a füvön akkor nem.A többi játéknál teljesen tökéletesen mûködik (GTR evo,Grid,Richard Burns Rally)Más problémám nincs csak ez idegesítõ hogy amikor tölti a pályát már akkor el kezd rezegni.
arty
nappal megy = jobb

Forza.

Lacee86
Játszottam a Griddel, de nem volt egy nagy durranás sztem, elég hamar meguntam. Szép grafika, de azonkívül semmi extra nincs benne.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

pxxl
hát a Gridben halálfos a touge sztem <#wilting>

All hail the double x!

Ha a carbonban szeretted ezeket a hegyi versenyeket akkor ajánlani tudom a Grid-et, az már vmi!!

arty
éjszakai játék = FAIL

Forza.

Lacee86
Nekem is tetszett a Carbon, kövezzetek meg. Tényleg nagyon rövid volt, de a driftek és a kanyonos versenyek vmi eszméletlen hangulatosak. Sztem a Carbont komolyan továbbfejlesztve igen ütõs játék tudna létrejönni. Nem is beszélve egy esetleges UG3-ról...

Willi Betz
Látom,ezért írtam😉

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Inkább nézd meg h kinek válaszoltam😊
pxxl
nem kell ahhoz még 1 sem

All hail the double x!

Carbont nem kéne összehasonlítani az Undercoverrel ! Carbon az 10000x jobb mint az Undercover, egyetlen szépséghibája volt, hogy aki nekifekszik, 1-2 nap alatt kitolja...

Willi Betz
Idézõjelbe tette,nem Õ írta.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Ezt vhogy nagyon rosszul tudod😄
ChuckyHUN
"Az NFS mindig is az illegális autóversenyzésrõl és a kocsik tuningolásáról volt híres."

NFS 1-2-3-4 semmi tuning, max elenyészõ... kevésbé illegális versenyzés, mint utcai móka...
NFS 5, itt már volt tuning valamelyest de az illegalitás itt is megkérdõjelezhetõ...
NFS 6 tuning 0 illegál már alakul de az igazi illegalitás
UG1-2 tuningolos illegálos utcaibetyáros
Most wanted szintén elfogadható
carbon egyfos
pro street nagykirályság (Y)
undercover 10 percig volt a gépemen, carbon szintû szarság

Shift : Igazán fasza lenne G25el, szép graf, meg satöbbi, csak kurva fagyás

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

arty
"Az NFS mindig is az illegális autóversenyzésrõl és a kocsik tuningolásáról volt híres."

😄DDDDD

(mást nem is írnék erre)

Forza.

pxxl
jajam...

#8323: valszeg az ATI kártya miatt is...thx EA&SMS <#wow3>

All hail the double x!

Miért lehet az, hogy 800*600 minden minimumon sem akar menni a game?? Ennyire gyenge lenne a gépem? 😊 A GRID közel max beállításokkal fut zökkenõmentesen...

Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7

pont az underground vonaltól kezdett az egész elkorcsosulni, porsche még jó volt osz csõ

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

pxxl
azért mert neked az nfs a zándergránd-al kezdõdött, attól még nem ez a profilja a játéknak. ez csak a szakadt F&F filmek hatása volt. a nép megboldodult pár évre, tunying mindenre, aztán abból élt meg az nfs, de köze nem volt ehhez elötte...gondókoggyá' aztán beszélj hülyeséget <#ticking><#idiota>

All hail the double x!

pxxl

hát pont hogy nem...

All hail the double x!

..és elnézést az elírásokért kicsit gyengélkedik a csuklóm mert nemrégiben tört el.

c115

Üdv mindenkinek. hát szerintem egyszerûen siralmas. Komolyan mondom sírva fakdtam a gameplay videótól... Nem értem, a Pro Streettõl kezdve csak szar NFS -ek jöttek ki. Az NFS mindig is az illegális autóversenyzésrõl és a kocsik tuningolásáról volt híres.Erre idedobnak egy ilyet ahol lassan már a gumikat sem lehet lecserélni. Nem értem mire jó ez... Igen autóversenynek az de közel nem adja vissza a jó régi UG2 , Most Wanted vagy Carbon os hangulatot ahol még kedvünkre mászkalhattunk kíhívva úton útfélen valakit. Sajnos mára ez meghalt az NFS ben.Grafikailag egyre jobb a játékl de élényileg egyre rosszabb. Sokkal élethûbb igaz mint eddig bármelyik rész de akkor sem adja vissza az NFS hangulatot. Majdnem úgy éreztem magam mint a Forma 1 ben mikor ezt néztem. Végrére is szerintem a Pro Streettõl leáldozott az NFS nek ... legalábbis ezzel a Shift el ezt bizonyították. Bízzunk benne talán a következõ rész visszatér a jó öreg megszokott illegális,tuningolós stílushoz.

Üdv.

c115

Ez volt a helyzet az NFS Carbonnal is...
Végül kiderült hogy: "Ekstrak - Induction Kit"

IMYke2.0.0.0
Az tuti nem soundtrack hanem a játék menüzenéje.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt az ambient-szerû menü zenét nem lehet valahonnan megszerezni?

Lacee86
Sztem is uncsi kissé, pedig nekem még csak most nyílt meg a 4. szint. Túl kevés versenyfajta van benne, úgy érzem. Nekem pl. a drag és a speedtrap race hiányzik belõle +vmi újat is igazán ki lehetne találni. A driftet nagyon szerettem eddig, de ebben nem élvezetes sajnos.

Nem hinném,hogy mondandóm lényege a helyesírás szabályai lennének.
Viszont annyiban helyesbítenem kell önmagam,hogy ezt a gammát,nem küldtem ki 100%-ra,hiába nyomtam le 2x is az 50 es szintet,kb 30 csillagom,hiányzik ami javarészt a kanyarmester-bõl fakad,de már annyira felhergelt,hogy nemis igen szenvedek vele..Talán meg kell nyugudnom,de billel az igy eléggé lehetetlennek tünõ feladat..
Mondjuk az is igaz,a TDU-t is csak 99%-ig lehetett vinni,de az bug volt...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Zinaj
Beallitom a kisebb felbontást kiirja, h inditsam game-t ujra.megteszem, de semmi se valtozik!miert lehet ez ?:S

i7 azt szevasztok :P

pxxl
<#vigyor2>

All hail the double x!

DJ Skyline
kalózöbölben is úszkál már a cucc. 😊 (aki esetleg torrentezik inkább)

pxxl
én sem 18-19k-val... 😄 majdnem 3 óra. inkább torrent 😊

All hail the double x!