11230
-
#8929 Nem késik csak rosszul van beállítva. -
#8928 Szoszerint "nincs mit", a valaszt, sajnons, en sem tudom:) -
#8927 kösz -
#8926 Naponta megkerdezik..., talan az Off Topic-ban tudjak. -
LimPeti #8925 Driving Force Pro kormány késik a játékba..biztos van rá már megoldás, csak nincs időm visszaolvasni az egész fórumot! Aki tudja leírná röviden! Köszi -
Jossua #8924 Srácok a real mod 2.0 telepitése : csak annyi h be kell másolni a packfile mappába?meg ami a UNPACKED-be van azt is és ennyi ? -
#8923 hello, gondolom mar sokszor feltettek ezt a kerdest de mert van az hogy mikor inditom ell a jatékot akkor fekete s nemtudok mit kezdeni vele, drivert frisitettem crak et csereltem , kompabilitast csinaltam de semmi, valaki tudna megoldast a problémámra??? -
gepetto86 #8922 Szia
és ezt hova kell másolni?
-
#8921 lol
-
#8920 nem, sajnos ehez ki kell csomagolni a fájlokat :(
dark night: egy mod a sok közül, amitől reálisabb lenne a játék -
#8919 Sikerült áttenni! :D
Végre normális hangja van TDU alatt az RS4nek. Köszi Alexease. :) -
#8918 Oks, akkor nyithatóak. :) Köszi a hangokat. Megpróbálom áttenni TDU alá.:) -
#8917 Megneztem, normal RAW-fileok (44100khz, 16 bit, Intel, PCM, 0 header). nevezd at a WAV file-okat RAW-nak, es ilyen parameterekkkel nyisd meg.
De azert itt van az RS4 hangja WAV-ban:)
http://trackswork.extra.hu/files/NFSSHIFT_AudiRS4_EngineSounds.zip -
#8916 Az RS4 hangja kellene. :) -
Szabi1991 #8915 lol :D -
RYO21 #8914 Véletlenül írtam ide. :D a google translatebe akartam tenni. :) -
#8913 Please use the keyboard to enter your birthday below 4 yards (example: March 8, enter 0308) -
#8911 Azok nem normal WAV-ok, duplan csomagolt, nyers RAW file-ok. Ha megmonmdod melyikre lenne szukseged, megcsinalom WAV-ba:) A "mindegyik" nem jatszik:))) -
Csokis #8910 Grafikai mód készül a játékhoz! A béta verzió már elérhető, KATT! -
dark night #8909 és ez mi?? (kezdő vok a játékban) -
#8908 Próbáltad már? -
#8907 kijött a 2.7 ! :D
http://www.people.zeelandnet.nl/sebastiansk/NFSSIMSKV27.rar -
#8906 :D
#8904: Okés, meglesem majd. :) TDUba szeretnék 1-2 hangot átpakolászni (pl. RS4) :D -
#8905 nemtom. jah a wav-ra akartam írni valami okosságot, aztán mégsem, sé úgy maradt -
#8904 A wav64 sem rendelkezik a wav headerjével... a SF pedig kezeli.
-
#8903 Még nem, meg az audacityt sem, azt is ajánlották. De TCMDben F3-mal belenézve a fájl headerje sem wavnak tűnik. -
#8902 És ezt miért az én HSZ-emre linkeled? -
#8901 -
#8900 Hát ezen a játékon Gandalf, a Fehér se tudna segíteni...
-
#8899 hogy én mennyire utálok "tesztelni" játék helyett... de köszi azért, ma meglesem, ugy sem birom ki, annyira szeretném, ha egyszercsak jó játékká változna :D -
#8898 -
#8897 Ez konkrétan nekem nem segít - tömörítse ki a játékot az, akinek 2 anyja van...
Jobb szeretném, ha nem kellene még buherálni semmit, hanem Ctrl + c, Ctrl + v és exe indít.
-
#8896 a sok síró pityogónak, hátha nem látták még...
NFS Shift Simulation SK MOD V2.6
This mod makes NFS Shift more sim-like:
* Realistic Grip and physics !
* Improved physics tick rate !
* Correct center of gravity !
* Fixed Stupid AI !
* Removed all blur !
* Removed Bloom ! (thnx to yodastar which released the file for each track)
* Fixed G25 Controller ! (no more steer LAG !!!) and good direct ffb feeling
* Correct kerbstone feeling now ! (not just rumble)
* Correct Forcefeedback from Front Wheels
* Better Feeling of the car
* Correct steering ! although ingame graphics wont show enaf turn
* No Repacking
Important: This mod requires an unpacked version of NFS Shift. Use the NFS Shift Unpacker and start the game with the -loose parameter.
link -
#8895 Sony SoundForge-dzsal próbáltad már?
-
USAMEN POWER #8894 Nem azért írtam amit írtam, hogy egyesek elkezdjenek pattogni. Spontán vélemény, saját tapasztalat, és leírtam hogy nem az én műfajom az rFactor, mert unalmas... részemről ennyi. -
USAMEN POWER #8893 Ismerős a wav, de nem hinném hogy az a windows audio vocal. :D Ha az, akk lehetne konvertálni. -
#8892 Nekem tiltva van a reklám, csak FF topicban írta valaki, hogy sipákol a NOD, Kaspersky, Avast.
Avirat akkor töröltem le, mikor a saját frissen fordított exémre közölte, hogy vírusos. :D
Más: A játékból ki lehet valahogy szedni az autók hangjait? Odáig eljutottam, hogy kicsomagoltam a bff-eket, meg az abban lévő fájlokat, így kaptam wavokat. De ezeket a wavokat semmi nem játsza le, nem tudom konvertálni. :D -
#8891 Az rFactornak nem az AI elleni verseny a lényege, hanem az online egymás elleni csaták, amiben az egyik legjobb! Én nem igen hasonlítanám a TDU-hoz, mert az egy arcade valami... A különösebb tudás ott jön elő, amikor az F1 GP79-el versenyzel (Ha próbáltad egyáltalán), az AI-t megvered, az online játékostársadtól pedig kapsz körönként 5 másodpercet. Egyébként nem nehéz, ha minden segítséged be van kapcsolva! -
USAMEN POWER #8890 Csak hasonlítottam... Nem tom mit vagytok elszállva attól a játéktól.
Egyáltalán nem nehéz, a kanyaroknál kell figyelni hogy ne pördülj ki, meg valamivel több súlya van az autónak, mint TDU non HC -ban, de inkább ahhoz hasonlít. Különösebb tudást, nem igényel a game. -
#8889 miii? tdu non HC = egy szimulátorral? mennyit ittál ma reggel?