Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem onnan szedném...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
================================================
2009 - Soundtracks - MP3, 256 kbit (VBR) 44,1kHz, Joint Stereo - 190 MB
1. Buraka Som Sistema feat. Pongolove – "Kalemba (Wegue-Wegue)"
2. Chase And Status feat. Plan B – "Pieces"
3. Deadmau5 – "Ghosts N Stuff "
4. Eagles Of Death Metal – "Anything 'Cept the Truth"
5. Fort Knox 5 feat. Asheru – "Insight (The Nextmen Remix)"
6. Gallows – "I Dread The Night"
7. In Case Of Fire – "This Time We Stand"
8. Jamal – "Pull Up"
9. Kanye West – "Paranoid (Part 2)"
10. Kasabian – "Underdog"
11. The King Blues – "The Streets Are Ours"
12. Mala Rodriguez – "Te Convierto"
13. Mando Diao – "Mean Street"
14. MSTRKRFT feat. E-40 – "Click Click"
15. N.A.S.A. – "Whachadoin? Feat. Spank Rock, MIA, Santigold and Nick Zinner"
16.The Prodigy – "Run With The Wolves"
17. The Qemists feat Mike Patton – "Lost Weekend"
18. Regular John – "Transmitter"
19. Rootbeer – "Under Control"
20. Shinichi Osawa – "Electro 411 (Lies In Disguise Mix)"
21. Spoon Harris & Obernik – "Baditude"
22. TOKIO feat. Druga Rika – "Dogonim"
23. Twisted Wheel – "Oh What Have You Done"
24. Two Fingers feat. Sway – "High Life"
INNEN
vagy INNEN (zöld Szkacsaty)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Közel sem.
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Rövid összefoglaló tõlem.
Ami tetszett:
- Igényes megvalósítás. Mindenképp nagy fejlõdés az utóbbi évek NFS részeihez képest
- Nagyon korrekt gépigény (tudom. Sok embernél gond van vele, fõleg ATi tulajoknál. De mivel mûvelt semmiféle fura anomáliát a játék, nem írom a rovására
- Szép grafika. Nincs teleffektezve hdr-el meg minden sz*rral, de szerintem jelen esetben nem is baj. Ez így jó ahogy van
- Tökéletesen kidolgozott belsõ nézet
- Megfelelõ hosszúság
Ami nem:
- A driftet nagyon szokni kell
- Billentyûzetrõl nehéz irányítani
- Kevés pálya és autó
- Egy idõ után nagyon egysíkúvá és unalmassá válik az egész. Komolyan mondom még 1 játékra sem untam rá ennyire mint erre. A world tourt már cska muszájból nyomtam le. Mondom itt már nem kap unistallt...
Összeségében azt kell mondjam, nem taglózott le a játék. Tény hogy látszik a belefektetett sok munka, de valami még is hiányzik (talán a változatosság, nem tudom)
A hasonló stílust képviselõ GRID nekem mérföldekkel jobban tetszett. Ráadásul azzal még végigvitel után is elversenyezgettem. Ezzel biztos nem fogok 😊 Inkább várjuk a Dirt2-t.
Nálam ez csak 75%
Ez pedig az utolsó autó amit megvettem 😊
További jó játékot mindenkinek 😊
Mellesleg ez a megpöccintem a másikat effektus a Toca 3-ban is megvolt, néha még a GRID-ben is elõfordult.
S egyet tudok mindenben érteni vele - engem is rohadtul idegesít a játék összecsapottsága. Még úgyis, hogy már nem faltól-falig játszok vele, hiszen - úgy-ahogy - vezethetõ lett gamepad-del és billentyûzettel is...
There\'s no replacement for displacement
Szóval:autós játékban,ennyi hibát én még nem láttam,pedig ami az elmúlt 10 évben megjelent,azt én végig játszottam..
Igazság szerint nem akartam ide beírni,de annyira felkurt agyilag,hogy nem tudom megállni..
A legjobb példa,hogyan lehet hazavágni valamit,ami alapjaiban,még nagyon jó is lehetne..
recept:adj 5-10 hájas,hamburgerzabáló,zsiros seggü,200 kilós hájpacni amcsinak a kezébe,egy jól megtervezett játékot,csinálnak rá olyan fizikát,amit a föld még nem hordott a hátán..
Persze,ha valakik,még TV-ben se láttak autót,versenygéprõl,meg még nem is hallotak,igy nem is lehet csodálkozni a végeredményen..
Igazság az,hogy nem is az irányithatattlansága,vágott haza,mert egy idõ után,mikor már tudsz fejleszteni,ez némileg korrigálható..
A tuningnál kezdõdött ell..,aztán hogy minden verde tök egyforma,csak a km számláló mutat külömbséget,de még a 2 kerekü meg az összhajtásosnál sincs diferencia..
De a kaput a nehézségi szintek tették be,amit úgy oldottak meg,hogy sokkal vezethetettlenné tették az autót,az ellenfelek,meg csak arra mennek,hogy kilökjenek..
Tehát a vicc,az annyira enyhe kifejezés,hogy ,az már sértõ..
Tulajdonképpen,még több ezernyi probléma van vele,de a Háború és Béke tarltalma ehez képest egy egyszerû kis ,közmondás lenne..
Nálam ez a game, az ovi szintet se üti meg és azért fogalmaztam ilyen finoman,mert nem akartam a lelkébe taposni senkinek sem....
Azért jó szorakozást hozzá,már akit ez szorakoztat és nem idegesít.....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ha a korod reális, tiszta szégyen vagy.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PErsze nm 12k-ért venném hanem kba feléért
szolval mgéri az árát?
A véleményemet nem technológiai szempontok alapján írtam, ilyen mértékben nem értek hozzá, színplán gazdasági okokra vezetem vissza.
hogy érsd:
Az MS egy jelentõs szeletet birtokol a játékipar konzol szegmensében, viszont komoly kihívókra talált (sony, nintendo) akik árgus szemekkel figyelnek hogy az ellen mikor hibázik.
"lehúz minden bõrt"- hát persze ,mond egy gazdasági ágazatot ahol nem ezt teszik, mindenki profit orientált, és pont ezért nem ülhetnek a seggükön, ha valamelyik játék stúdió készít egy nagy durranás gamét már mehet is a harc a kizárólagosságért és szerintem ez egyre inkább így lesz és ez jó, harcoljanak csak értünk.
Abban is biztos vagyok hogy a sony elõbb utóbb lépni fog Pc fronton, ha máshogy nem hát kényszerbõl, azért mondom õket mert bennük látok komoly potenciát. Megalkották a PS2-t még most is kaszálnak rajta, aztán jött a PS3 van PSP mind életképes, innen már csak egy lépés hogy saját op rendszerrel mûködõ PC-t adjanak ki, végre lenne egy komoly windows ellenlábas.
Tudom hogy mondandóm több sebbõl vérzik és száz helyrõl bele lehet kötni, de a lényeg az hogy MS-ék nem állhatnak egy helyben és húzhatják végtelenségig a fejlesztéseket, hiszen könnyen jöhet valaki aki bemondja az "all in"-t és mindent visz.
akkor mindenképp.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.tenke.hu
nem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szerintetek mi lehet a probléma ha a kormányom fordítva rezeg mint kellene.A rezgést ki se tudom kapcsolni a játékban.
Ez alatt azt értem hogy amikor az úton vagyok rezeg amikor a füvön akkor nem.A többi játéknál teljesen tökéletesen mûködik.Elöre is köszi a segítséget.