11230
  • Fitti83
    Probáld meg frissíteni a hangkártya driverét. Hátha...

Amúgy a 7600GT-m nekem is sokáig megvolté s alázott sok kártyát. Most cseréltem le kb 2hónapja. De most Ati-t érdemes. Vettem is egy 4890-et.
  • Adam II
    Ezen kívül még az a probléma, hogy elmegy a hang. A menüben szól a zene meg minden, elindítom a karriert jön az intro és amikor tölti be a pályát még van zene de hirtelen elkezd sípolni a hangszóró majd teljesen elmegy a hang, nincs se zene, se motor hang semmi. Már levettem dxdiag-ban a hardveres gyorsítást akkor már az intronál elmegy a hang.
  • Adam II
    Ok.
  • SötétBarom
    Első versenyt told le billel, ne törődj semmivel. Utána majd lesz.
  • tmisi
    Én simán ki tudok lépni... Viszont próbáld meg lefelé görgetni a menüt, mert lehet nem fért ki!
  • tmisi
    Azért volt olyan időszak, amikor NV-t volt érdemes venni, lásd Geforce 7-es sorozat. A 7600GT-m jobban teljesített az ATI X1600-asoknál, talán az X1650XT képes volt befogni, de az meg nem volt AGP-re.
    Az NV logótól a játék elején már én is sokszor rosszul vagyok.
  • Adam II
    Nálatok se lehet visszalépni főmenübe ha egyszer elkezditek a karrier módot? Ülök a kocsiba megnyomom az escapet de nincsen quit vagy quit to the main menu opció.
    Hogy állítsam így be a kormányt és, hogy lépjek ki a játékból?
  • pxxl
    de érdekes nem, hogy ha eltekintünk attól, hogy tud vagy nemtud írni dájvert (márpedig tud) akkor sem értem, milyen alapon istenítik az nv kártyákat, mikor annak dacára, hogy szarrá fizeti az agyát, hogy az ő mocskaikra optimalizálják a játékot, és ennek ellenére folyamatosan alázva vannak ati oldalról. érdekes. fiziksz? hova szarjak. max 3-4 játék támogatja, és attól sem lesz üverállat. szvsz el vannak tájolva nem kicsit az nv-át istenítő tulajok...
  • tmisi
    NFS World Tour kinyomva. Nem tudom lesz-e e türelmem még csillagokat gyűjtögetni (most 500 felett járok).
  • IMYke2.0.0.0
    Hagyd...!
    Mindenki ott tart még, amikor "ATI-ék nem tudtak driver-t írni"...
    Most néznék meg.
  • arty
    ha saját bevallásod alapján is ZÉRÓ a tapasztalatod ATI kártyákkal, akkor mégis mi alapján itéled meg?

"Az utobbi tizen evben sose volt gondom semmilyen programmal, nem volt fagyas, hiba, erdekes anomalia, nem kellett varnom, mig osszedrotozzak az ujonan megjelent programhoz a friss videokartya drivert;)"

A 4850 előtt nekem 8800gt majd 9600gt is volt (még előtte ati 1950, előtte nv 7900, 7600, 7300, 6600 ... azelőtt ati x800 9800 9600 9500, előtte nv gef4 gef3 gef mx, előtte voodoo3 banshee voodoo1 :D ), és detto ugyan az van/volt mint nálad: soha semmi gond - játékokkal legalábbis. A Shift kivétel, aljas modon szarul fut ATI 4xxx-en a legtöbbünknél :) És az általad is belinkelt interju alapján ez beza EA sár. Az okot meg mindenki képzelje oda maga, de én a véletlenekben nem hiszek.

("Mozizás" esetén mindkét gyártónál durva hibákkal sikerült összefutnom, ezért is "cserélgettem", mindhiába. Minden azon mulik, kinek a "keze alatt" dolgozik egy kártya.)
  • arty
    milyen "hanyadik ATI fix"? minden játék megy "perfektül" - ezt kivéve. meg ne magyarázd már, h ATI-val több gond van játékok alatt, mert lemegyek hídba...
  • manitounickfree
    hi
    valaki megtudna mondani h tudom kivenni az nfss-bol a tablakat, es h tudok fajlokat mecsomagolni, progi megvan csak hasznalata nem megy. elore is koszi
  • SötétBarom
    Viszont jobban fut, mint xp-n :]
  • SötétBarom
    Nekem meg nem :D
  • zaki
    köszi
  • BIZ0906
    Nekem patch nélkül és crack nélkül simán ment.
  • SötétBarom
    win7 nemfuást megoldotta az 1.1 patch + crack :]
  • ASTON117
    mindenki aki akar játszani jöjjön az ASTON1171 hamachi szerverre a jelszó 123
    aki nem tudja hogy kell játszani hamachin az is jöjjön nyugodtan majd segítünk (win7 ügyben nem tudunk :'( )
  • Csabika12
    Hali
    Én is erre gondoltam de utána leszedtem 1 másik helyről is (szerintem az hivatalos oldal volt) és felraktam, oszt semmi xD még egér sincs :S !
  • bpeti72
    Tudod mi van? Nagy fejed kevés eszed.
  • vonaltyin
    vki segitsen lécci:S elindítom a game-t,betölt aztán feketeség és nemlec semmi sem:S ienkor mivan?kajak felidegesít már:/
  • pxxl
    ezektől függetlenül tény, hogy nincs optimalizálva ati-ra. köszönjétek a zenvidiának!
  • USAMEN POWER
    Még a videókártya hűtése, nagyon fontos !
    Pár napig le volt szedve a gépház egyik oldala, a kerintgetővel együt, és pl. a TDU nagyon szarul futott, megnéztem a frapsal hogy hány fps -el terelek, és else hittem mikor kiírta hogy 20...
    Tegnap kitakarítottam mindent a ventilátoroktól kezdve, visszaraktam a gépház oldalát a kerintgetővel, és a TDU érdekes módon 40-50 fps között tartotta magát, idővel lesüllyedt erős 40 körülire. Lényeg a lényeg, hogy rengeteg apró tényező lehet, amit át kell gondolni, mielött valaminek/valakinek a véleményezésébe belekezdünk.
  • USAMEN POWER
    "de nekem nincs LAN" ---> Szar a cracked.

Az Ati VS Nvidia vitához meg annyit fűznék, hogy ha valaki a szar gépébe, belerak egy qrwa jó videó kártyát, majd csodálkozik hogy változás nem sok van, a gamek szarul futnak, stb... az nem feltétlenűl a gyártók hibája.
    Pl. ha a processzor szar, az örömmel húzza vissza a videókártya teljesítményét.
    Volt egy haldokló Maxtor winchesterem, az kb. megfelezte a gépem teljesítményét, az új WD -vel pörög minden. Hoppá mennyi minden kis gebasz előfordulhat...
  • tmisi
    Nekem ATI-n is jól megy, kivéve amikor elindul a csürhe, na akkor enyhén leesik az fps. Ja és egyáltalán nem fagy (pedig tört version).
    Grafikai bugot én még nem láttam, de AI bugot annál többet. Pl. felmászik falra, keresztbe áll az úton (persze hogy az ideális íven), elhúz az egyenesben mind a kisangyal, ugyanolyan kocsival.
  • pxxl
    nem fogjátok fel, hogy teljesen független attól hogy kinek milyen konfogja van? van akinél szaggat, van akinél nem. nem lehet megmondani látatlanban, hogy ezen meg ezen a konfigon fut, azon nem.
    grafikai bugok meg igenis vannak, mégha nem is feltűnő mind.
  • zsotesz
    nem azt mondtam, hogy nem szaggat, hanem grafikai bug-ok nincsenek, ha lentebb olvasol, akkor láthatod, hogy ment az ati szapulása, erre írtam, hogy nekem nincs semmi gondom.
  • samsung123
    nem elég ha ott W betű...át is kell épiteni...a fejlesztésekbe mindent maxra tuningolsz és jobb alul megjelnik az átépítés felirat...átépited és már mehetsz is versenyezni:)
  • tmisi
    Na lenyomtam az NFS live-ot, de volt verseny amit újra kezdtem mert 4. lettem (minden versenyen dobogós helyezés kell sajnos), közel egy óra egyhuzamban. Csak azt nem értem, hogy mi a büdös lófaszért nem lehet az ilyen szériákat félbehagyni majd onnan folytatni legközelebb, mert marha fárasztó volt egyben lenyomni. A GRID és a DIRT tudta ezt, itt olyan nehéz lett volna megvalósítani?
  • batihu
    Ezt azért eléggé kétlem, hogy nincs problémád, mert nekem kb. olyan procim van mint a tiéd (X2 5200),4 GB ram, Ati HD 4850, és eléggé beszaggat!
  • zaki
    üdv

a tier 4es kategóriában a works restrictes competitionnál milyen autók kellenek? works carok gondolom, de hiába van egy csomó ilyen autóm, aminél ott van a W betű (pl Dodge Viper, Chevi Corvi, Lambo Murci) azt írja, hogy nincs ilyen autóm ehhez a versenyhez
  • Black Ghost
    Szerintem olvasgass, egyszerűbb mint válaszokra várni.
    hamachi faq
  • Csabika12
    oh bocsi lekközeleb majd lyobban oda figgyellek .:DD
    darki81 én meg nem nagyon értem ezt a hamachi-s dolgot de amúgy pl.:NFS-Shift 1.1 (12) -ba vannak 5 en , NFS-Shift 1.1 (13)-ba is vannak 5 en :DD !
    de amúgy valaki nem tudna segíteni hogy ez a hamachi -s dolog hogyan működik ? mert én belementem 1 szerverbe (hálózatba) de onnan hogyan tovább ? :D (én úgy gondoltam hogy a játékba a LAN -nál ; de nekem nincs LAN -.- :D (és feltelepítettem a pach-et))???
  • darki81
    tudtok olyan hamachi cimet ahol sokan játszanak?
  • lacica
    Magyar helyesírás!!!
  • Csabika12
    fekete0012 ilyet nekem is szokott csinálni de én ilyenkor csak alt+ctrl+del és bezárom a játékot és ujra bele megyek :DD
    ALEXEASE ezt hogy érted ???
  • fekete0012
    hali valaki tud erre megoldást a game megy rendesen egy ideig aztán egy verseny után nem ad be semmit csak megy a visszajátszás és enyi aztán megprobálok kilépni de nem enged csak az alt+tab gombal és ezután lefagy az egész gép.mi lehet a probléma valaki segítsen.
  • Alexease
    "jáccani" <- EZ neked nagyon nem megy...
  • Csabika12
    áá senki -.-