Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
hud kikapcsolhato
onanizálás elnyomhato

még kérdés?

Forza.

Attelee
Hát nem tudom engem fusztrál a belsö nézet,de az biztos h pl a Nissan silvia külsõnézetbe irányithatatlan,belsöbe meg kezelhetõ!És sztem ez mindegyik autónál igy van!Ez elég LOL!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Rettenthető
Kicsit már untam a Porsche Unleased-t, ezért naivan megnéztem ez milyen.
Hát nem billentyûzetre írták az a sanda gyanúm. Még nem tudtam benne túl sokat egyenesen menni, s egyelõre többet vagyok a szántásban, mint az úton), de még egy próbát majd nézek.
Viszont ami számomra az irányításon kívül csöppet zavaró:
A HUD beállítás az kritikán aluli (semmi nem érdekel, csak a visszapillantó, de hogy ezt miért nem lehet önmagába kitenni?), illetve, hogy miért kell minden verseny elején 10 másodpercet onanizálni a kocsim körül, az rejtély.
A grafikája viszont szerintem szép.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Az uninstall szerintem gyorsabb lett volna. <#idiota>

pxxl
<#eljen><#hehe><#taps>

All hail the double x!

DJ Skyline
úgy érzem mára is elég volt 10 perc NFS. <#idiota> de már sikerült mennem egy kört az elsõ world tour pályán. <#gonosz1>

Persze, kétezerforintos mosóporhoz tízezerforintos shiftet adnak ajándékba, mi? Nem gondolhatod hogy valaki beveszi ezt.

volt már vagy 2 hónapja 😄D

Pl. öcsém. 😊))
Ja és mindig baszogatom mert magasra van kapcsolva a kormány-, és fékrásegítés, mondom így a gép vezet. <#hehe>

DAVE23
Az a kocsi elég jól betapadt a kanyarba ilyen Spiderman mód.<#worship>

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

Külsõ nézettel,csak a pancserek és amatõrök játszanak😊)))

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Még 10 csillag hiányzik,DE már nagyon kivagyok tõle...
Azé megcsinálom,bár már egy billentyûzetem szétvertem<#falbav><#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ez a nemsemmi ! 😄 <#pias>

MerlinW
Ahogy Prágában játszanak a Shift-el😊

[merlinw.org]

pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

Gabisan
Valaki tolse mar fel legyszives a mod zipeket,mert 1szeruen nem tudok bereggelni az oldalra.Koszi

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

samsung123
ja igaz, de azért van mit csinálni...pl a fák azok trék(2d) és a porfelverõdés az hányadék(kb 5 évvel ezelötti szint,a füst viszont jó) ha ezt a két dolgot kijavítanák tényleg garfban kircsi lenne

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

De szerintem túlzás a végletekig fokozni már egy amúgy is kb. élethû grafikát. Másrészt nem hiszem hogy ez elõnyös azoknál akiknek alig, vagy épphogy megy a game.

samsung123
amugy a fordon a képeken..krómra van állitva a festés hogy jobban látszódjon a részletesebb tükrözõdés..ezért csillog úgy

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

pxxl
én a gt-r-el vertem végig a world tour-t. ha élre kerülsz onnan már nem szednek le 😊

#8433: sztem is mph. am figyeld meg hogy nagyon hosszú egyenesben (1-2 pálya csak) mikor már 5. vége, 6. váltás, és 6.-ban lassul <#idiota><#falbav> de amúgy meg állat vas 😊

All hail the double x!

batihu
Nem mérföld/óra?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

szép :-)

pajti

Lacee86
Nem mint ha bírná a gépem, de ez már a hányinger kategória, ahogy csillognak ezek a szerencsétlen kocsik. Persze lehet h vkinek bejön... Amúgy ehhez a játékhoz mindenféle mod meg öreganyám kínja kiadható lenne bármiféle téren, egyedül a grafika pont az, amihez aztán abszolút nem kéne nyúlni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

samsung123

gigamen
Ha valaki tudjon légyszives segitsen vettem egy büdös Murci-t feltuningoltam majd átépitettem és az istenért sem akar 190-nel többel menni pedig 20.99 szinten van a gép.Mindent állitottam rajta de sehogy sem találok megfelelõ beállitást aki nagyon ért hozzá segitsen.Elõre is köszönöm.
DJ Skyline
én eddig akárhányszor kezdtem el a world tour-t, abból mindig egy erõs alt+f4 lett. 😄 néha lezsibbad az agyam az AI-tól, direkt easy-re állítottam ezt a részt, mert éreztem hogy egy mélytorkos cida lesz belõle. néha olyan helyen fékeznek, ahol igazából nem kéne, õk is szeretnek lökdösõdni, ami nem baj, de néha akkorát kapok, hogy a gumifal adja a másikat. ha már elsõ helyen vagyok, onnantól már nincs gond, de addig eljutni...felér egy Mad Max-be illõ jelenettel szerintem <#idiota>

pxxl
10 versenybõl álló sorozat. asszem 4 felé van osztva.

am mekkora szpás már a bugattis pályán van egy 3 körös verseny. <#guluszem1> nagyonnagyonnagyon nagy ívben elkerültem eddig 😄

All hail the double x!

DJ Skyline
280 csillag kell, hogy megtudd nyitni a world tour-t. abban van 3 versenysorozat (vagy kettõ, az uccsó már csak egy verseny talán), azokat végigzongorázod, és tulajdonképp vége. persze ha szeretnéd feloldani a többi cuccot (felni, matrica, autó, stb), ahhoz el kell érned különbözõ szinteket a profiloddal.

valaki végigtolta már a cuccot? hány csillagot kell összehozni, vagy szintet megnyitni, vagy mikor van vége? <#vigyor>

darki81
ha vki szeretne multiba játszani, és xp-je van, annak itt a hamachi cim: nfssgame jelszó nincs! kb 10-en vagyunk, eddig 4-5-en tudtunk egyszerre jétszani

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

IMYke2.0.0.0
A tapadást jelenti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
<#eljen>az faszájos

All hail the double x!

norbi2fraktal
én már tudom, próbáltam 5fps-em van<#duma><#wow2>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Black Ghost
Letöltöttem ezt a mod-t, kiad 6 mappát, viszont azt kéri hogy csak a "PHYSICSBOOTFLOW.bff"-rõl csináljak biztonsági másolatot, most akkor az összes mappa tartalmat be kell másolnom vagy választanom kell?

Azt látom hogy van 100 ill. 120-s érték, gondolom ez az agresszió mértékét jelenti.
IMYke2.0.0.0

Need for Speed Shift – Damage Mod Released

Posted 12 hours, 15 minutes ago in Need for Speed Shift

Following first available mod that adjust Need for Speed Shift’s AI agression and grip levels, YodaStar has released the first mod that tweaks Shift’s damage system.

The mod will enable gearbox, engine and tire damage for enhanched realism. Furthermore, sharp objects will now play a part on car impacts and tires can fall off.

The release includes both loose files and a repacked archive, make sure to check out the included readme before installing.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Danecay
nem tudom, még nem próbáltam 😊

Na ezért jó a GTA4.<#pias>

pxxl
így van, ezért mondom hogy vontatott, nincs sok választási lehetõséged. Elõre mgszabott úton kell menni, azt KELL csinálni amit a fejlesztõk akartak. unalmas sztem.

All hail the double x!

norbi2fraktal
igaz..

amugy hogy kell használni a cuccost? elég ha game unpack, majd ez install_reduce_bling_modfiles??
nem értem hogy mit írnak a használtaról...help légyszi

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

sõt van már grafika javító mod is

Danecay
Inkább az ATI dobhatná már ki a játékhoz igazított drivert.

norbi2fraktal
csak jöjjenek, egy kis FPS növelés mindig jól jön, gondolom ezután a közönséget "dobják" ki a game-bõl

Danecay
Érkeznek azért szépen a módosítások a játékhoz:

need-for-speed-shift-damage-mod-released
módosított damage mod (100% GRIP és módosított AI beállítás) bár nem tudom, hogy eredetileg a MOD ilyen AI és tapadási beállításokkal operál.

Következõ: need-for-speed-shift-track-objects-removal-mod, ahogy a nevébõl is kiderül, a módosítás eltávolítja a készítõje szerint nem a versenypályákra illõ dolgokat, úgy mint cirkuszi sátrak, léggömbök, graffitik stb.

IMYke2.0.0.0
Nem bugról beszélek!
Batman bácsi ott áll egy olyan romos épületnél, melynek leszakadt emeletére - ha igazi Batman volna - szó nélkül felugorhatna, de a fejlesztõk úgy gondolták, a játékos nem tenné, ezért nem tették lehetõvé (nem jelenik meg az odaugrási lehetõséget jelzõ ikon), hogy a játékos megtehesse.
De ugyan ez a példa számos helyen elõfordul - tetõkön, túloldalon lévõ perem stb. Egyszóval, hülyének nézik a játékost.

[HUN]FaTaL
GTA jó? Mire?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

lowreider!!!!!!!!
Black Ghost
Ez mi ez?
Máskülönben crackelt játékkal próbáltad?
Mert az eredetiben nincsenek ilyen bugok ,ezt csak a Rocksteady rakta bele ,hogy aki crackeli megszíjja mint a torkos borz.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Ezzzz jóóó a Batman a média által felfújt játék<#wow1><#vigyor3>
Hahhooo nem az NFS fórumban vagyunk?
Most minden szarhoz pelenkához ,mosóporhoz,vibrátorhoz NFS SHIFT-et kapsz ajándékba...ja akkor hogy van ez?<#beka2><#vigyor3>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit