11230
  • Csabika12
    vagy akárki !! :DD
  • Csabika12
    samsung !!! mikor tudsz jáccani (a hamachin ) ??? mert már nagyon szeretnék neten jácccani valakivel (pl veled is):DD(mert az ismerőseimnek gyenge a gépük és/vagy nem szeretnek jáccani a shift el -.-) !
  • Csabika12
    ok kösz én is erre gondoltam
  • Csabika12
    (azt gondoltam hogy nem kell cd key :DD )
  • Fehercsoki
    A hamachi azt csinálja,hogy neten keresztül összeköti a gépeiteket,és olyan mintha hálózatban lennétek=lanon tudtok játszani,ahoz nem kell cd kulcs.
  • Csabika12
    köszi a válaszokat :D
    de tudnál segíteni a hamachi-be ? :D
    mert azt már letöltöttem valamikor de nem sikerült jáccani vele mert németül volt -.- :S
    meg a hamachi az amúgy olyan mint 1 szerver ? hogy szólok a haveroknak hogy jöjjenek fel (ha nekik is megvan a hamachi :D) és már jachatok is :D ? lécci válaszolj , előre is köszi : Csabi
  • barmi
    nemhát! nadebasszus... mind1. no comment
    Hátha az 9.10-es catalyst javít valamit rajta
  • Lacee86
    Hát jó, nálad valszeg CPU limit van, de ez meg nem az nVidia vagy ATI hibája... Amúgy az "1 darab szar" futás mit takar? Milyen grafon hány FPS?
  • Fehercsoki
    Hát azért nem is túl nagy...
  • barmi
    háát, nekem 3870 van de úgy fut mint 1 darab
    A prociéhsége sem gyenge a játéknak :O
  • Lacee86
    Óbazze, nem vettem észrve, lenyúltad a téket!

Na, de amúgy persze, vannak dolgai az nVidának, de túl van lihegve szvsz.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt azért elfogadhatod, hogy az elmúlt időszakban elég sok infó került ki az nVidia "szarságairól" - na és persze, nem jeleskednek mostanság, ezért inkább megy a sárral dobálás...
  • Lacee86
    Írta Fatal, h 1680-ban max grafon futtatja ATI-val. Amíg ez lehetséges, addig mit fáj nektek, h nVidia PhysX így meg úgy? Nekem nVidiám van, mégse tom futtatni 1680-ben, megb*szhatom a PhysX-met. Szívesen cserélnék egy 3870-nel. Úgyh ennyit a rinyáról...
  • berczely

Nvidia keze van a dologban azt kész!
    Lásd: Nvidia Physix
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, komoly ATI-ellenesség honol ebben a topikban. Talán savanyú a szőlő mostanság?
  • samsung123
    1)neten játszani csak eredeti gamával lehet...ha nem eredeti akkor lanba vagy Hamachin keresztül lehet(én is igy nyomom a többiekkel)
    2)amugy lehet driftelni minden autóval....CSAK a tuning menünél kicsit okoskodni kell aza leszoritóerőt csökkenteni hátoul, guminyomást emelni hátul rugókat állitani meg sokminedent ja és nagyon fontos hogy MINDEN segitség ki legyen kapcsolva! és egy jó kormány legyen a kezedben! VOÁLÁ a kőnigseggel egész hosszúkat lehet driftelni normál pályákon szinte úgy mintha drift módban(aminek köze nincs valójában a drifthez mert szinte telejesen más fizikát használ mint normál versenyeken azaz egy kamu szar) lennék, persze 3-4óra gyakorlás után. én igy drifetlgetek, nagyon nehéz(de ez van a drift valóságban sem könnyű).
    3amugy vágom mire akartál kilyukadni, én tudomásom szerint nincs olyan mód ami engedi driftelni az összes autót...
  • zsotesz
    Ez szerintem hülyeség, nekem is ati kártyám van és nincs vele semmi bajom.
  • Csabika12
    Hali !
    -Valaki jáccott már multyplayeren (a shift-el) (úgy hogy nem eredeti a game) ? ha igen akkor lécci mondja meg hogy hogyan ! :D mert én csak letöltöttem a netről (mint ahogy rajtam kívűl még sokan) és ugye a multyplayernél azt írja ki hogy rossz a cd key !
    Tud valaki olyan progit amitöl lehet multyplayeren jáccani ???
    -(és még 1 kérdés) Valaki nem tud valami olyan mod-ot (vagy nem tudna csinálni 1 modot) amitől bármelyik autóval lehet driftelni (pl.:bugattyval :DD ) ???
    A válaszokat előre is köszi :Csabi !
  • Fehercsoki
    Am magamtól is rájöttem csak valami tesztvezetés szerű menüpontot kerestem.
  • IMYke2.0.0.0
  • Fehercsoki
    Köszi sikerült.
  • overx
    Rendben köszi, megnézem.
  • IMYke2.0.0.0
    Fehércsoki: egyéni versenyt indítasz
    overx: megnézed a vezérlés beállításaidat - ha billentyűzettel nyomod máshol van, mint amikor más vezérlővel.
  • overx
    Hogy lehet külső nézetre rakni pcn ? :)
  • Fehercsoki
    Nekem sincs semmi gondom ati-val.Lehet valahogy olyat csinálni hogy választok egy autót meg egy pályát és ellenfelek nélkül addig gyakorlok rajta amíg akarok?
  • [HUN]FaTaL
    Az kettővel ezelőtti kártyám egy 7600gs volt, botrányosan rusnya képe volt, váltottam is vissza ATi-ra. Ez a harmadik negyedik radeonom és még soha egyetlen játékkal sem volt problémám, nem tudom mit szerencsétlenkednek az emberek. Ez a trágyadomb, bughalmaz is fut fullon, 4xAA-val, 16xAF-fel 1680ban.
  • [HUN]FaTaL
    "Szerintem a képlet egyszerű; valamit elcsűr az ATI, és a kártya nem úgy megy, ahogy a dx szabvány előírja."

:DDDDDDDDDDD

Csak ezt ne írtad volna. Nézzél körül melyik kártya, hogyan támogatja a DX szabványokat. Gondolok itt főképp a shaderekre... Segítek: Az NV nem annyira.
  • SötétBarom
    Nekem ez az első cucc, ami szarabb atival, mint NV-val.. Ráadásul teljesen egyértelmű, hogy a fospisztoly physx miatt szar, ami egy akkora kamu, mint a ház.

Emlékszik még valaki a cell factor nevű aegia techdemo játékra? Egyes arcok meghaxolták anno (ugye physix only cucc volt elvileg) és egy combosabb procival vidáman játszható volt.

Amúgy az első ati kártya amit használtam (egy rage) a voodoomhoz képest botrányszar volt (de a voodoo megsült, és volt egy ilyen kéznél :DD).
  • Alexease
    Nekem a Voodoo utan csak nVidia-m volt, bar minden ATI generaciot megneztem - talan most:) De nem:) Az utobbi tizen evben sose volt gondom semmilyen programmal, nem volt fagyas, hiba, erdekes anomalia, nem kellett varnom, mig osszedrotozzak az ujonan megjelent programhoz a friss videokartya drivert;)

Nem rossza az ATI - sot! De nekem nem eri meg az az esetleg 5-10%-al gyorsabb sebesseg, a talan szebb kep, es az elelmosas trukkok a megbizhatosag, szabvany feladasat...

Regen, meg talan az ara elonyere szolgalt, volt kompromisszum, mert a kanadaiak tudtak annyit drotozni a kartyan, hogy olcsobban osszeraktak, es meg "gyorsabb" is volt - csak persze ehez, trukkozni kellett:) Ma mar, nem hinnem hogy annyival olcsobbb...
  • Lacee86
    De most miért mondod h szarok az ATI kártyák? Hiszen a tesztek szerint jelenleg ár/teljesítmény tekintetében szinte minden kategóriában verik az nVidia karikat. Jó, nekem is nVidiám van, de akkoriban, mikor vettem, még nem foglalkoztam annyira a témával, szóval ez csak úgy jött. Ha most vennék karit (lehet h a közeljövőben fogok is), elég esélyes h ATI-t vennék.
  • Dante73
    Én, nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez az nV hibája lenne. Azért gondold már végig; Ez hányadik ATI fix, amire az atisok várnak? Sokadik. nV-fixről még nem hallottam, csak 1-2 játéknál új, ajánlott driverről.
    Azért nem hinném, hogy ennyiszer benne van az nV keze a dologban, és "direkt rossz"... 1-1 alkalmat el tudnék hinni, de gyakorlatilag minden 2. játéknál ez, vagy hasonló van. Ennyivel nem drágábbak az nV kártyák.

Szerintem a képlet egyszerű; valamit elcsűr az ATI, és a kártya nem úgy megy, ahogy a dx szabvány előírja.
    Ideje volna összeesküvés elmélet helyett belátni, hogy az ATI kártyák... nem mondom ki micsodák. Ennyi hiba, ennyi gebasz, ez nem létezik, hogy az nV lefizetéses taktikája, vagy a fejlesztők sara.
    Bár, tuti bosszantó a dolog, aláírom.
  • Lacee86
    De elvárható, de ettől még miért szar a játék? Amúgy meg csomóan játszanak itt ATI kártyával, és érdekes módon nem sírnak-rínak meg szaroznak...
  • bgabor
    Persze, tökre nem elvárható egy játéktól hogy a videókártyapiac mindkét gyártójának kártyáin egyformán menjen, mi? Na ne röhögtess!
  • fekete0012
    fekete0012
  • modelcar
    Mi ONLINE a nick nevetek?
  • BIZ0906
    Minek az?
  • attila2323
    Nem!
  • SötétBarom
    Lehet ez az idióta problémám dx11 miatt?
  • Lacee86
    Jóbarát, savanyú a szőlő?
  • pxxl
    és csak most jössz rá?