11230
-
#1191 Szerintem az UG1től az összes. :D -
#1190 Sztem már a carbon is :) -
#1189 hát az amilyen borzalamsan szar lett, magát a teljes játékot sem kellett volna kiadni, az az NFS név arconfosása volt -
#1188 Mondjuk nem csodálom, hogy az UC-t nem merték demozni :DDDD -
#1187 Aha, értem! Kössz a választ! -
#1186 *kiadni -
#1185 nem tudjuk, hogy lesz-e demo. Undercovernél nem volt tudtommal.
Amúgy általában 2 héttel megjelenés előtt szokták kaidni -
#1184 Nem is szerettem volna tobbet belekepzelni, de aki az utolso videon jatszik, ha mar bekapcsolta ezt a segitseget, akkor nezzen mar ra legalabb. Lehet, hogy nem lattam az osszes videot errol a jatekrol, de ha lattatok olyat, amin kepes vegigmenni az ember egy kort utkozes nelkul szoljatok, szivesen megneznem. Az nem szamit, ha kozben ketszer lekorozik, de legalabb a palyan maradjon, az se baj ha picit erzodik, hogy jatszott mar autos jatekkal :)
-
#1183 Szevasztok! A demo PC-re mikor jelenik meg? Vagy egyáltalán megjelenik?:D -
#1182 Forza2ben és a Race Proban is van ideális ív vonal és fékvonal ami szineződik, pedig ezek inkább szimek és konzolra vannak és csak kormánnyal élvezetes és játszható. Ez csak egy segítség, nem tudom ki használja, talán azok aki nem ismerik a pályákat, de ebbe kár többet beleképzelni... ez olyan segítség mint bármi más, rfactorban is van kormány rásegítés, mint ha nem tudnák fordulni, vagy fék rásegítés, pedig az szim ( vagy az az F1Cben volt? passz sosem használtam :D -
#1181 Ha jol latom az idealis nyomvonal csikja, mint tobb konzolos jatekban itt is szinezodik, ha tul gyorsan ersz a kanyarhoz. /piros lesz/ mig az idealis sebesseg eseten zold szinu.
Ez a nyomoronc aki jatszik vele gondolom meg szinvak, vagy csak egyszeruen vak. Amig ilyen egy "atlagos" jatekos akiknek keszulnek ezek az autos jatekok, kar barmiben is remenykedni.
Persze ha itt lenne koztunk biztos azt mondana, a toresmodellt tesztelte :)
-
#1180 Nem. Leszűrhető, hogy néz ki. -
#1179 Igen, de egy autos jatekot elsosorban a vezethetosegerol, kezeleserol lehet megitelni, es nem arrol, hogy hogyan nez ki:)
-
EK1TEP #1178 Hasonlíts már össze egy grid trailert meg egy ilyen shift trailert...
Leszűrhető minden :) -
#1177 ezzel is játszottál már? akkor honnan tudod, hogy "neked a grid jobban tetszik" ? -
EK1TEP #1176 Tudom, biztos többen írták már de nekem ez annyira GRiD feeling hogy az fájdalmas!És nekem a GRiD jobban tetszett és sztem lesznek olyanok akik ezt kipróbálják és vissza térnek a GRiD-hez mert ez nem olyan ütős, vagyis eddig nem néz ki annak!Tök másolat az egész ez a sok túra,széria autó a pályák hasonlósága stb.Nem értem mit akar ezzel az EA ... -
#1175 Van mar tores..., de minek?!:) Az elso frontalis utan, olyan lazan megy tovabb, mintha semmi sem tortent volna;) Vagyis van tores..., latvanynak:))))))
De meg en is remenykedem, hogy lesz valami hasznalhatobb beallitasa is. -
CamelX #1174 Ha jól megy kormánnyal és picit lehet realisztikusabbá tenni, akkor áldani fogom ezt a játékot :)
Első videóknál megijedtem h abszolut nincs törés, de utóbbinál már látom kifejlesztették. Csak így tovább! -
#1173 na, ez már tűrhetőbb video ... néhol nagyon furán mozog a kocsi, de a második verseny belülről nem rossz -
#1172 na nincs is olyan nagy választék, én is a BMW-vel meg a Nissannal mennék szivesebben. -
RYO21 #1171 Demo autók:
És egy pagani zonda ami ugyanazon a vidin van amin ezek.
Demo pályák:
Ez ami a lenti videón van, és egy pálya ami már a pro streetben is bennne volt. -
#1170 Es ha lesz demo, akkor csak ez a palya, es csak ez az auto lesz benne (es csak arkad moddal):))))))))) -
#1169 gondolom nem minden autó van lemodellezve, nem beszélve arról, hogy egy Demo játékban biztos nem lehet választani 2-3 autónál többet -
RYO21 #1168 Ez már kezd uncsi lenni. Mindig úgyanaz a pálya, ugyanaz az autó.... -
#1167 Nem olyan vészesen szar, bár a pro street is csak unalmas volt. Adok majd ennek egy esélyt. Remélem azért a modellek kiszedhetők lesznek és akkor majd jönnek TDUhoz. :D -
#1166 :/ Pro Street feeling
-
High end PC #1165 De messze van még, mire kijön :D -
#1164 Pro streetben is volt, sztem itt is lesz..
A videók alapján fasza, a hangok hozzák a szokásos etalon szintet, a sebességérzet nagyon a helyén van, és ha ezek all assists on videók, akkor egy szavam sem lesz. Max annyi, hogy pofátlanul meg akarják lovagolni a GRID sikerét. Őszintén szurkolok, hogy ez most ne legyen totálszar. -
csoli31 #1163 Honnan veszed hogy a törésmodell tiszta GRID? Játszottál vele? A GRID-be az ilyen második ütközésnél már totálkáros szokott lenni az autó (az első ütközés után csak félrehúzna a kocsi, de nagyon)! Mellesleg a GRID-ben sokkal jobban törnek a kocsik! Nekem egyedül csak a grafika tetszik jobban a videók alapján a GRID-nél (a GRID-ben kicsit mosottas a grafika). Nekem biztos hogy ez se kellesz. Elég Nekem a GRID. -
LMNO #1162 Az a nyögés elég idegesítő minden ütközésnél
+ azért totálkár lehetne benne -
High end PC #1161 Nekem ilyen hòt nem rèmlik, igaz, csak a grafikai összehasonlításra használtam öket , na majd utánanèzek hètvègén. -
High end PC #1160 Nem èrtem, èn se mondtam azt, hogy fizetni kell èrte, csak hogy beszerzem majd. -
RYO21 #1159 Arra akartam célozni, hogy WO ingyenes lesz. -
RYO21 #1158 Mindben van splitscreen, keress rá a youtube-on. -
High end PC #1157 Attól még be lehet szerezni valahogy, én sem úgy gondoltam, hogy bemegyek itthon egy boltba, azt megveszem. -
High end PC #1156 Picsába, megint a gumiszobás reggel írtam. :)
-
Lambo fan #1155 Melyik részekben?
Most Wanted megvan X360-ra, a Carbon meg PS3-ra, de nem emlékszem, hogy ilyen lenne bennük. -
RYO21 #1154 Most is van osztot képernyő Need For Speed-ekben. Csak sajnos konzolon.
Tipp: pcsx2 vagy dolhin emu -
RYO21 #1153 A World Online-t nehezen fogod megvenni! -
High end PC #1152 A készítők szerint kissé emelkedni fog a gépigény az Undercover-hez képest, vagyis értsd szavaikat: ha fut maxon a Crysis Warhead a PC-éden, ez is futni fog fullon.
Az NFS minden kijövetelének évében szerintem a leg-gépigényesebb játékok kategóriában volt, egészen a közelmúltig az volt nálam a megszokott rend, hogy mindig az NFS kijövetelére időzítettem a gépem tovább csiszolását, RAM cserével, vagy videókártya cserével, vagy komplett gép cserével, hogy maxon élvezhessem, elég megszállott voltam akkoriban, az NFS-nek kultusza volt/van nálam, első részeknél osztott képernyő unokatesóval, aztán miután megszűnt a játékban az osztott képernyő mód, LAN party az osztálytársakkal a későbbi részekben, majd később a széles sávú internetkapcsolat itthoni elterjedésével az azutáni részeknél online hajtás, de az is főként ismerősökkel előre megbeszélve. Rég volt, igaz se volt.
Ma már csak tradícióból, gyűjtői megszállottságból szerzem be a legújabb részeket, de a Shift most sok év után az első NFS lesz nálam, amit úgy megyek beszerezni, hogy komolyabban is érdekel a single-online része egyaránt.
Ellentétben a Nitro-val, és a World Online-al, amik mennek a gyűjteménybe.