94802
  • RoboKutya78
    a kézifékes trükkre én is rájöttem hogy jobb mintha fékeznél
    Fékkel ha jól vettem észre nagyobb lendületet vesztesz és az nem kifizetendő:)
  • HUN BECSEHELY
    [IMG][/IMG]

Hehe Police:-)
  • modelcar
    Én ma adtam el az S5ösöm. Porschét kellett volna vennem, már bánom hogy nem azt vettem.
  • tutika14

Az enyém ilyen :D
  • tutika14
    Apropó kézifékes kanyar XDDD kézifék tök fölös leges mert ha kicsit megcsúsztatod olyan szinten belassul hogy majd be döglik a kocsi XDD Ez is elég ratyi lett benne :D
  • Szabi1991
    autópályán is vannak izgalmas pillanatok :D

• jetblack
    Puhány Városba kell nyomni ellenük ott a jó hirtelen kézifékes kanyarok meg egyéb nyalánkságok
  • Qrush
    nincs :(
  • HUN BECSEHELY
    Nyugi.Tudom hogy ronda,de ha megkapot 25-nél a tuningot,hidd el nem lesz gyorsabb a T1es charger.
  • tutika14
    én is. De versenyt nincs ilyen pálya?
  • Qrush
    Én ezt használom a rendőrök ellen :D
  • tutika14

Ilyen pálya nincsen? :(
  • Szabi1991
    megvan, de minek.. :/
    a tuningok rondák rá, alapként meg a T1es charger alázza :S
  • jetblack
    Nah megvan a Subaru használd egészséggel
  • Szabi1991
    ennyi
    (nem véletlen charger a rendőrautó is :)
  • jetblack
    Azért imádjuk mert rendőrök ellen tökéletes speciel én kézifékkel kanyarodom mert kibaszott jól csúszik
  • tutika14
    Adja nagyon :D
  • Szabi1991
    soha nem mondtam hogy jó lenne versenyre, 2es tuningal jól lehet vele sodródni, de nem fordul jól :D
  • tutika14
    nekem 1 es tuning pack van rajta :D magasabb a handlingje mint a silviának még is mintha taknyon csúszna és alul kormányzott
  • RoboKutya78
    srácok nem tudom mért imádjátok a tie 2 es dodge-t de update nélkül baromi szar irányítani.
    szinte lehetetlen, sajnálom hogy kiadtam érte 60.000-ret.inkább a VOLKSWAGEN-t vittem volna el
    Lehet hogy a zsaruk ellen talán, jó de versenyhez szerintem alkalmatlan alap frissítéssel.

• tutika14
    Ja amúgy hol kell nekik olyan levelet küldeni hogy mi kéne a játékba? én kérnék egy Hummert :DDD azzal lehetne rendőrt zúzni :D
  • tutika14
    De mindig ilyen kis hülyeségeken csúszik el egy jó játék :S
  • Szabi1991
    épp ezaz, ezért nem lehet abbahagyni mert ingyenes.. ha havidíjas lenne tuti nem játszana vele senki (legalábbis nagyon kevesen) :DD
  • Qrush
    Én nem értem miért kell állandóan szidni ezt a játékot... ha ennyire szarnak találjátok, hogy teljesen INGYEN kaptok egy ilyen játékot, akkor uninstall és el kell felejteni... még megérteném ha mindenki fizettet volna érte, de nem hiszem!!!
  • tutika14
    Hát ez a rendőrös dolog ugyan olyan idegesítően szar lett mint az összes eddigi nfs-be nagyon korrekt hogy már 50 et megyek és BUSTED!! meg már tolatás közbe amikor már megyek rendesen és Busted... Ez milyen dolog már? meg hogy a zsaruk 200 nál 1 szempillantás alatt megállnak előttem.
  • Szabi1991
    katt fent az autó statisztikára :D
  • B0GE5z
    és a béemwén kivül? nincs 2 millám.. :)
  • Szabi1991
    brubrubrubru..
  • modelcar
    BMW
  • B0GE5z
    melyik tier 3as autó a legnormálisabb (irányithatóságra gondolok leginkább)?? az audit meg a nissant próbáltam de hát kaka mind2 xd
  • Szabi1991
    amúgy már frissítettem neked az előbb, nálam már 14 van a kisképeden :D
  • jetblack
    Istenem ekkora barom legyek hogy erre nem gondolok
  • MerlinW
    Egy jó ideje...:)
  • gduck
    Az új verziójó launcherben már nincs odabiggyesztve a "béta" a játék neve alá. Elkészült a játék?
  • Szabi1991
    a versenyek után járó pontok alapján van egy lista az összes játékos között: Leaderboard :)

#4674: jobbra a nevednél ott van hogy 'NFS World Profil', katt rá és középen kb van az Update gomb, ha arra rányomsz, lekéri a játékból az adatokat újra, bár elméletileg ezt naponta párszor automatán megcsinálja, de ha mégse akkor lehet manuálisan is frissíteni :)
  • tutika14
    ÉS hogy értve hanyadik? lvl? vagy ügyesség?
  • jetblack
    Az a gon én már vígan lvl 14 vagyok XD
  • Szabi1991
  • RYO21
    Mik ezek a számok itt a nevek mellett?
  • tutika14
    nyihahahahahhaa dulakodnak a pacik a motorháztetőm alatt XDDDDD