94802
-
Davyd12 #7586 nem tom mi bajotok van az evo-val sztem jol megy lehet hogy gyengeb egy kicsivel mint a mazda de sztem jo -
#7585 jujuj... Nem szép dolog. :( miért is csalnál? Én elvesztettem az autóim jó tulajdonságait novemberben, mégse csaltam... -
#7584 Van ez a free boost generator valaki kipróbálta ? :D működik ? :D Én letöltöttem és generáltam 8000 boost pontot magamnak állítólag hamarosan jóváíródik :D -
#7583 Ha rá kattintasz a versenyre, NE nyomkodd a WASD gombokat. Eleve, út mellé állj, ne tudjon beléd jönni senkise, már civil, hogy rá toljon rendőrre. A load képernyő csalóka, mert ha közben nyomod a W-S gomb valamelyikét, hallhatod, hogy a verda megindul. Amikor síri csend lesz, akkor tölt igaziból. -
#7582 Ja, lehet, hogy Driver ezért nem hitte el. Én is tudtam volna még mondani, hogy hiába a legszebb, a legelbaszottabb is egyben, mert én 2x is megvettem az evo9-et a TUTUHAWER profilban. Azért jó üzleteket tudok csinálni, na :D -
#7581 Na, én nagyon sokat várok a pachtől, éa az tuti, hogy utána rögtön be is lépek. A kártya csomagokat elvileg én is meg tudom venni, és megéri majd, erre a részre vagyok kiváncsi... -
chris1997 #7580 Béta matricát csak a Bétások kaphatnak(pl mint én a másik accountoban(Egy barom voltam és egy másik accountomban keztem nagy karriert))! -
#7579 Nekem is kell olyan béta matrica
Am az evóo9 valóban kaki...biztos nincs összehasonlítási alapod azé nem hitted el :D -
chris1997 #7578 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
MONDTAM HOGY NE VEGYÉL EVÓÓÓÓÓTTT!!!!! -
Davyd12 #7577 szevasztok megvettem az evo9-et es sztem jo most dolgozok rajta egy festesen a tokyo driftbol csinalom meg az evo9-et mar majdnem kesz
-
Ez a max sajna ennél jobb nem lesz:( -
#7575 Az ötlet jó de már lenne ilyen verda ha elég lenne a matrica :D Tutuhaver már biztos csinált volna :D Én meg akartam csinálni a halálosabb iramban ból a hemit de nem kínlódok vele :D Pedig az nem lenne nehéz :D -
#7574 -
#7573 -
#7572 srácok hogyan tudom vagy lehet e a matricák mennyiségét megváltoztatni kevés a 31:( -
#7571 Nekem mindegy végülis ha 10Gb-t szedne az is lenn lenne hamar :D -
#7570 Nekem is volt olyan most már inkább benevezek a versenyre félreállok és várok szépen :D -
#7569 nálam 99,64 megát ránt le :P...am van valami fül a bejelentkezéskor "Download size" névvel...talán ott a megoldás :D
-
#7568 Arról a baromságról mikor szoknak már le, hogy megyek a városban és a semmiből b*szza le elém a rendőröket, de úgy hogy esélyem se legyen kikerülni??? Főleg ha már rákattintottam hogy tegyen be egy versenyre. Mert bedobja a loading képernyőt, de se verseny, se rendőrözés, közben hallgathatom hogy elkapnak a rendőrök. Már nem az első hogy így szopat be. -
#7567 Team escape-en mentem külföldiekkel az elején felbaszták az agyam mert lökdöstek neki a falnak de mint az őrültek...na kibújtam és ott hagytam őket a picsába...a verseny végén meg elkezdték nekem írni h cheater meg h report :D Az EA-először utánna néz h van e nyoma csalásnak és csak akkor töröl nem ?:D Mert nálam kereshetik fair play játékos vagyok :D Csak jól ismerem a pályát :D A Cheater jelzőt meg megtiszteltetésnek vettem tőlük :D:D:D -
RYO21 #7566 Nekem csak 15 megát töltött le. A World mappája meg csak 2,5 giga. -
#7565 Mindenkinek letöltötte ezt az 1,43Gb-ot ??? :D -
#7564 Hehe...mi az az axon ? :D -
RYO21 #7563 Nah, betették az axont. Lemerem fogadni, h mindenhol oroszul fognak pofázni. :D -
highdrift #7562
Ez tetszik :Ð -
#7561 Ugye-ugye? Csak azt sajnálom, hogy édesanyámnak fel kellett mondania, különben áprilisban vettem volna egy kódot a cd-galaxisban, és a skyline-ba beledobtam volna mindent, az hétszentség -
#7560 Na ez érdekes lenne, két hasonló tuning cuccokkal rendelkező autót egymásnak ereszteni. Ilyenkor sajnálom, hogy nem lehet egyik kocsiról átpakolni a másikra a cuccokat. Rx-7-em teli van 3 kulcsos cuccokkal (csak a fék 2 kulcsos), szívesen áttenném kíváncsiságból a Skylinera, megnézni milyen vele. -
#7559 felmerült a skyline problémája, én nem kötözködöm sosem a fórumban, csak kérdezek. Ki meri azt állítani, hogy látott már 600-575-550 adatot mutató nissant, ami ha minden igaz +140+140+140 körüli adatok, javítsatok ki, ha tévedek. Ki tudja így összehasonlítani a lotusszal? Én nem mentem még ilyen skyline-nal, és nem is nagyon versenyeztem az én nissanomhoz mérhető lótusszal... Fenntartom, hogy a skyline-nal megverem a lótuszt, majd összecsapok bárkivel, és beismerem, ha tévedek. Csak tudjam meccselni a statisztikáját. -
chris1997 #7558 EVO IX? Olyan tilos az NFSW-ben mint a drog a valóságban!!!!!
Evo X az már más mielött valaki megszólalna hogy "bezzeg neked van Evod és az se sokkal jobb...."
Na visszatérve a IX-re Szarul kanyarodik, a Mazda3-am otthagyja, és a csúcssebessége is alulmarad a Mazdámnak. Úgyhogy Jó az RX-7 az az egyik legjobb kocsi a t2-ben! -
#7557 srácok dolgozom egy festésen elméletben:)
meg akarom valósítani a piros pöttyös autót:)
-
#7556 Na így nem lesz meg a 25-ös szint ma :D -
#7555 Nekem is befosott...de ma jó napom volt 4 tuningot is nyertem igaz mindegyik t2es egy csavarkulcsos...de Tuned és sport...szóval a kis EVO10be pont jólesz :D...asszem egy darabig nemtoom überelni a BMWt meg a Lotust :D -
#7554 Persze ahogy akarod Én csak úgy mondom :D -
#7553 Engem ki is dobott a server:S:D
-
barack1997 #7552 Valamiért igen csak lassú az egész játék hirtelen -
#7551 DARKI93 néven megtalálható vagyok :)) -
Davyd12 #7550 de rap igyis nullarol hoztam fel a penzem 2 nap alatt 60 ezer-re
es vannak hozza cucok
csak megkell vegyem
-
Szabi1991 #7549 nagyon jó, de a rendszer automatán frissíti magát, nem én írogatom át :D -
#7548 Háth a Lotus nekem nem tetszik...:D Az Audi S5 és a Skyline között nagyon vacilálok mert az Audi kurva jól néz ki de nem sokat látni belőle :D
Jaaa...Szabi a szintem 24 már de estére meglesz a 25 is :D Holnap remélem már meglesz a 27es szint és építgethetem a skylinet :D -
#7547 3 napja még én is 15 szinten voltam :D Meg is vettem a Subarut benne is volt 250.000embe :DMost 32500-at ér én csak jószándékból mondom h ne vegyél...inkább feküdj rá a team escape re pár napig meglesz a szinted a pénzed meg a fasza kocsid :D Nekem is van 25% cash de ami megmarad pénz azt már gyűjthetem a T3-as kocsira :D Hosszú távon gondolkozva így jobban megéri :D