94802
  • exact6
    Köszi a képet :) Egyébként most kipróbáltam egy kamu account-tal a boost kódot és tényleg azt írja hogy The code has been disabled. :/
  • exact6
    Kaphatok fejlécet? exact6 a nevem
  • Szabi1991
    vagy ő rontott el valamit, vagy már nem érvényes a kód.. :)
  • tutuhawer #7705
    Állítólag nem jó az ingyen 1000 boostos kód, disabled feliratot mutat - mondta egy magyar srác. Mondtam neki, hogy rákérdezek itt, hátha valaki tud valamit mondani vagy csak ő rontott el valamit
  • Szabi1991
  • exact6
    Ingyen Lamborghini Gallardo LP 540 1 napra:

D4R2-P7M5-UT6B-MV7H
  • illesgergely
    Néhányan kérdeztétek már régebben is játék közben, hogy honnan a fenéből szedtem ezt a BMEGNFS nevet. Nekem erre mindig az volt a rövid válaszom,hogy azért, mert az első profilom beszart és azért lett ez a név. Na és értelmesebb nevet miért nem találtam? Hosszabb élménybeszámoló következik, aki allergiás az ilyenekre, vagy nem érdekli az ne olvasson tovább.

Naszóval, egy szép napon haverom mutatta nekem a gépén ezt a játékot, egész jónak tűnt. Hallottam már róla régebben, de onnantól kezdett jobban érdekelni amikor full ingyenessé tették a játékot, nem csak a 10-es szintig lehetett elmenni ingyenesen. Másnap reggel elkezdtem feltenni a gépre, igen lassan kezdte tölteni azt a másfél gigát, mert szar mikronetem van, ami nemcsak lassú, hanem elég drága is. Le is szedte késő délutánra, én meg játszottam... volna, ha nem fagyott volna ki a menüben elindulás után kb fél perccel. Sebaj, előfordul az ilyen indítsuk el megint. De utána már nem a menüben fagyott ki, hanem amikor a városba akartam kimenni. És ezt csinálta egészen estig amikor meguntam a kínlódást vele. Megnéztem a readme-t, amiben az volt, hogy fél megás net kell hozzá. A fenébe, nekem meg ennél lassabb van, biztos azért fagy ki mindig amikor a városba akarok kimenni. Tök mérges lettem, hogy elbasztam egy egész napot erre a szarra és a netem miatt nem működik.
    Nem is foglakoztam vele pár napig, de akkor jött az isteni szikra. Csináltam egy másik profilt, tök poénból. Nem néztem se a profilképet, se az autót amikor csináltam. Névnek meg ezt a BMEGNFS-t adtam, ez jutott eszembe először erről a vacakról. És hopp, máris működött a játék. Áááá király, jáccunk vele! Szóltam is haveromnak, hogy jöjjön fel ő is, mert mégis működik a játék. Elmentem még aznap a tízes szintig amikor leesett, hogy nem az eredeti GergelyHun profillal játszok, hanem a Bmegnfs-el, de nem akartam hogy kárba vesszen ez a tíz szint, meg nem tudtam ha csinálok másik profilt az is működni fog-e vagy kitol velem mint a legelső.

Szóval innen jött ez a név, aki pont ma kérdezte az megkapta rá a választ.
  • Davyd12
    ja allien nem kell controllerel nem az a lanyeg
  • Alien69
    Szerintem ENNEK (a játéknak) mindegy. Nem szimulátor, annyira precízen nem lehet nyomni, mint egy Drirt v Grid gammát, és nem is kell.
  • Feri65
    Igen nincs több választásom marad a billentyüzet.
  • Davyd12
    nekem is van genius es nem megy de jo bilentyun is jatszani
  • Feri65
    Köszönöm a válaszodat.Sajnos nekem Genius Speedwheel Pro 5-ös kormányom van ami ezek szerint ehhez nem jó.
  • lolhunter
    Sziasztok.Most kezdtem a játékot.Segitenétek mit kell tudjak?
  • Davyd12
    vagyis csak ezekel lehet rajta jatszani
  • Davyd12
    The following controllers and racing wheels are officially supported:

Microsoft
    Xbox 360 Controller for Windows

Logitech
    Logitech® ChillStream™
    Logitech® Rumble Gamepad F510
    Logitech® RumblePad™
    Logitech® Rumblepad™ 2
    Logitech® WingMan® Cordless Gamepad
    Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
    Logitech® Dual Action™ Gamepad
    Logitech® G25 Racing Wheel
    Logitech® G27 Racing Wheel

Thrustmaster
    Thrustmaster® Universal Challenge Racing Wheel

ezeket a controlereket tamogatja a tobbi mas fajtat nem tamogatja
  • Davyd12
    aze nem csinaltam mert ugyse tom ide fel rakni
  • tutuhawer #7692
    De ahhoz is kell valamilyen program még, nem? Mert akkor tesztelem a szar kormányomat én is, rosszabbul úgíse tudok menni. A silviádról miért nem csináltál egy PRintSCreen képet, amit ide betehettél volna. Most így hogyan reagáljak rá?
  • Davyd12
    figyelem kesz a tokyo driftes nissan sylviam meg lehet nezni a profilombanezetek meg es mondjatok meg mi kell meg hogy jobban nezen ki
  • Davyd12
    de lehet hasznalni kormany de csak logitechek olvastam a neten csak a logitechet tamogatja sajna
  • illesgergely
    Sajnos nem.
  • Feri65
    Sziasztok. segítség kellene. lehet e az NFS Worldben Kormányt használni?!?! és ha igen akkor hogyan lehetne beállítani? Help pls. köszi előre is.
  • Player 360
    Egy idejig 3an aztán már csak ketten :D Nyertem egy halom alkatrészt asszem 9 et :D:P
  • illesgergely
    Igen, az is én vagyok. Fél 6-ig? Az igen. :D
    Maradtatok hárman, vagy lett helyettem vki negyedik?
  • Player 360
    Szóval akkor Te vagy Kismalac :D Háth jól elszórakoztunk az biztos :D Én reggel fél 6ig felvoltam :D
  • Player 360
    A Lexust szerintem felejtsd el :D Ha nem akarsz kínlódni vele :D
  • illesgergely
    Hát gyerekek, én meg hogy jártam tegnap. Felmentem másik profilommal, mentem volna erre a bulira, de annyi versenymeghívást meg üzenetet kaptam, hogy azt se tudtam merre nézzek hirtelen. Volt olyan is, hogy épp írni akartam a 3-as chanelre, erre pont a mondandóm végén ugrott fel az ablak, nem is néztem fel a monitorra, nyomtam a végén egy entert, erre pont bekerültem egy versenybe. Úgyhogy én max csak lélekben voltam ott veletek. A vége felé meg bekerültem egy groupba Rap4ever618-al meg 2 cimborájával, tök jó volt leszámítva azt hogy nekik volt mikrofonjuk nekem meg nem. De így is fasza volt, jó ez az axon vagy mi a rák.
  • Legpuska
    OFF
    csizihungary te véletlenül nem KF-eztél? :)

ON

na vett már végre valaki LEXUS-t? :D
    ja és kérhetek szépen egy fejlécet :D nevem Legpuska autóm MAZDASPEED 3 és ha jóltudom 15-ös szintü vok :D
  • Player 360
    :D
  • Alien69
    3 képet én is raknék be:
    csoport kép 1
    csoport kép 2
    kis csoport :-)
  • simon7108
    asszem holnap ujra teszem a windowst már elég rég volt utoljára újrarakva.
  • simon7108
    már mindent próbáltam.
    most feltettem egy laptopra azon meg megy.
    szóval valami a géppel lehet de mi?nem értem.
  • RoboKutya78
    próbáld meg ujra letölteni a telepítőt hátha sérült letöltés közben elöferdülhet.
  • tutuhawer #7674
    pedig zöld, helyi probléma van. Na én ittam pár sört, jobbb így nem is jut eszembe, majd inkább délelőtt. Most ha gondolod, írd be egy hsz.-be, mit csináltál eddig, és mi a szar, és holnapra megkapod a választ
  • simon7108
    nem,semmi.
    ujra raktam és még mindig ugyan az...
    probáltam kikapcsolni a tűzfalat is de semmi.
  • RoboKutya78
    az elején tök jól ment de aztán valamelyik ötök meglökött és onnantól annyi volt:)
    az egy kicsit nehéz ezen a szinten irányítani is a járgányt nincs megtanulva teljesen a kormány skillem:)
  • simon7108
    ugyan azt adtam meg ahová a játékot tette.
    lehet ez a baj?megprobálom oda tenni ahová eredetileg akarja hátha ugy jo lesz.
  • tutuhawer #7670
    meg, amelyik mappát majd megadod, mint a letöltések , frissitések helye, az meg legyen osztva tutira
  • tutuhawer #7669
    Nekem zsír, neked szar. az internet kapcsolatod nézegesd, meg a tűzfalat főleg, nehogy blokkolja a programot
  • simon7108
    de épp ez az,hogy nem tudom letolteni sem a teljes játékot.
    csak a 9 mb-s setupot tudtam letolteni az oldalról.azt feltettem és ami kijott ikon rámentem de nem nyitja meg és nem kezdi el a letoltést hanem azt az errort írja ki...
  • tutuhawer #7667
    videó megnézve, kár, hogy be voltál rúgva