94802
-
#7708 Köszi a képet :) Egyébként most kipróbáltam egy kamu account-tal a boost kódot és tényleg azt írja hogy The code has been disabled. :/ -
#7707 Kaphatok fejlécet? exact6 a nevem -
Szabi1991 #7706 vagy ő rontott el valamit, vagy már nem érvényes a kód.. :) -
#7705 Állítólag nem jó az ingyen 1000 boostos kód, disabled feliratot mutat - mondta egy magyar srác. Mondtam neki, hogy rákérdezek itt, hátha valaki tud valamit mondani vagy csak ő rontott el valamit -
Szabi1991 #7704 -
#7703 Ingyen Lamborghini Gallardo LP 540 1 napra:
D4R2-P7M5-UT6B-MV7H -
#7702 Néhányan kérdeztétek már régebben is játék közben, hogy honnan a fenéből szedtem ezt a BMEGNFS nevet. Nekem erre mindig az volt a rövid válaszom,hogy azért, mert az első profilom beszart és azért lett ez a név. Na és értelmesebb nevet miért nem találtam? Hosszabb élménybeszámoló következik, aki allergiás az ilyenekre, vagy nem érdekli az ne olvasson tovább.
Naszóval, egy szép napon haverom mutatta nekem a gépén ezt a játékot, egész jónak tűnt. Hallottam már róla régebben, de onnantól kezdett jobban érdekelni amikor full ingyenessé tették a játékot, nem csak a 10-es szintig lehetett elmenni ingyenesen. Másnap reggel elkezdtem feltenni a gépre, igen lassan kezdte tölteni azt a másfél gigát, mert szar mikronetem van, ami nemcsak lassú, hanem elég drága is. Le is szedte késő délutánra, én meg játszottam... volna, ha nem fagyott volna ki a menüben elindulás után kb fél perccel. Sebaj, előfordul az ilyen indítsuk el megint. De utána már nem a menüben fagyott ki, hanem amikor a városba akartam kimenni. És ezt csinálta egészen estig amikor meguntam a kínlódást vele. Megnéztem a readme-t, amiben az volt, hogy fél megás net kell hozzá. A fenébe, nekem meg ennél lassabb van, biztos azért fagy ki mindig amikor a városba akarok kimenni. Tök mérges lettem, hogy elbasztam egy egész napot erre a szarra és a netem miatt nem működik.
Nem is foglakoztam vele pár napig, de akkor jött az isteni szikra. Csináltam egy másik profilt, tök poénból. Nem néztem se a profilképet, se az autót amikor csináltam. Névnek meg ezt a BMEGNFS-t adtam, ez jutott eszembe először erről a vacakról. És hopp, máris működött a játék. Áááá király, jáccunk vele! Szóltam is haveromnak, hogy jöjjön fel ő is, mert mégis működik a játék. Elmentem még aznap a tízes szintig amikor leesett, hogy nem az eredeti GergelyHun profillal játszok, hanem a Bmegnfs-el, de nem akartam hogy kárba vesszen ez a tíz szint, meg nem tudtam ha csinálok másik profilt az is működni fog-e vagy kitol velem mint a legelső.
Szóval innen jött ez a név, aki pont ma kérdezte az megkapta rá a választ. -
Davyd12 #7701 ja allien nem kell controllerel nem az a lanyeg -
#7700 Szerintem ENNEK (a játéknak) mindegy. Nem szimulátor, annyira precízen nem lehet nyomni, mint egy Drirt v Grid gammát, és nem is kell. -
Feri65 #7699 Igen nincs több választásom marad a billentyüzet. -
Davyd12 #7698 nekem is van genius es nem megy de jo bilentyun is jatszani -
Feri65 #7697 Köszönöm a válaszodat.Sajnos nekem Genius Speedwheel Pro 5-ös kormányom van ami ezek szerint ehhez nem jó. -
lolhunter #7696 Sziasztok.Most kezdtem a játékot.Segitenétek mit kell tudjak? -
Davyd12 #7695 vagyis csak ezekel lehet rajta jatszani -
Davyd12 #7694 The following controllers and racing wheels are officially supported:
Microsoft
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech
Logitech® ChillStream™
Logitech® Rumble Gamepad F510
Logitech® RumblePad™
Logitech® Rumblepad™ 2
Logitech® WingMan® Cordless Gamepad
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® G25 Racing Wheel
Logitech® G27 Racing Wheel
Thrustmaster
Thrustmaster® Universal Challenge Racing Wheel
ezeket a controlereket tamogatja a tobbi mas fajtat nem tamogatja -
Davyd12 #7693 aze nem csinaltam mert ugyse tom ide fel rakni -
#7692 De ahhoz is kell valamilyen program még, nem? Mert akkor tesztelem a szar kormányomat én is, rosszabbul úgíse tudok menni. A silviádról miért nem csináltál egy PRintSCreen képet, amit ide betehettél volna. Most így hogyan reagáljak rá? -
Davyd12 #7691 figyelem kesz a tokyo driftes nissan sylviam meg lehet nezni a profilombanezetek meg es mondjatok meg mi kell meg hogy jobban nezen ki -
Davyd12 #7690 de lehet hasznalni kormany de csak logitechek olvastam a neten csak a logitechet tamogatja sajna -
#7689 Sajnos nem. -
Feri65 #7688 Sziasztok. segítség kellene. lehet e az NFS Worldben Kormányt használni?!?! és ha igen akkor hogyan lehetne beállítani? Help pls. köszi előre is. -
#7687 Egy idejig 3an aztán már csak ketten :D Nyertem egy halom alkatrészt asszem 9 et :D:P -
#7686 Igen, az is én vagyok. Fél 6-ig? Az igen. :D
Maradtatok hárman, vagy lett helyettem vki negyedik? -
#7685 Szóval akkor Te vagy Kismalac :D Háth jól elszórakoztunk az biztos :D Én reggel fél 6ig felvoltam :D -
#7684 A Lexust szerintem felejtsd el :D Ha nem akarsz kínlódni vele :D -
#7683 Hát gyerekek, én meg hogy jártam tegnap. Felmentem másik profilommal, mentem volna erre a bulira, de annyi versenymeghívást meg üzenetet kaptam, hogy azt se tudtam merre nézzek hirtelen. Volt olyan is, hogy épp írni akartam a 3-as chanelre, erre pont a mondandóm végén ugrott fel az ablak, nem is néztem fel a monitorra, nyomtam a végén egy entert, erre pont bekerültem egy versenybe. Úgyhogy én max csak lélekben voltam ott veletek. A vége felé meg bekerültem egy groupba Rap4ever618-al meg 2 cimborájával, tök jó volt leszámítva azt hogy nekik volt mikrofonjuk nekem meg nem. De így is fasza volt, jó ez az axon vagy mi a rák. -
Legpuska #7682 OFF
csizihungary te véletlenül nem KF-eztél? :)
ON
na vett már végre valaki LEXUS-t? :D
ja és kérhetek szépen egy fejlécet :D nevem Legpuska autóm MAZDASPEED 3 és ha jóltudom 15-ös szintü vok :D -
#7681 :D -
#7678 3 képet én is raknék be:
csoport kép 1
csoport kép 2
kis csoport :-)
-
simon7108 #7677 asszem holnap ujra teszem a windowst már elég rég volt utoljára újrarakva. -
simon7108 #7676 már mindent próbáltam.
most feltettem egy laptopra azon meg megy.
szóval valami a géppel lehet de mi?nem értem. -
#7675 próbáld meg ujra letölteni a telepítőt hátha sérült letöltés közben elöferdülhet.
-
#7674 pedig zöld, helyi probléma van. Na én ittam pár sört, jobbb így nem is jut eszembe, majd inkább délelőtt. Most ha gondolod, írd be egy hsz.-be, mit csináltál eddig, és mi a szar, és holnapra megkapod a választ -
simon7108 #7673 nem,semmi.
ujra raktam és még mindig ugyan az...
probáltam kikapcsolni a tűzfalat is de semmi. -
#7672 az elején tök jól ment de aztán valamelyik ötök meglökött és onnantól annyi volt:)
az egy kicsit nehéz ezen a szinten irányítani is a járgányt nincs megtanulva teljesen a kormány skillem:) -
simon7108 #7671 ugyan azt adtam meg ahová a játékot tette.
lehet ez a baj?megprobálom oda tenni ahová eredetileg akarja hátha ugy jo lesz. -
#7670 meg, amelyik mappát majd megadod, mint a letöltések , frissitések helye, az meg legyen osztva tutira -
#7669 Nekem zsír, neked szar. az internet kapcsolatod nézegesd, meg a tűzfalat főleg, nehogy blokkolja a programot -
simon7108 #7668 de épp ez az,hogy nem tudom letolteni sem a teljes játékot.
csak a 9 mb-s setupot tudtam letolteni az oldalról.azt feltettem és ami kijott ikon rámentem de nem nyitja meg és nem kezdi el a letoltést hanem azt az errort írja ki... -
#7667 videó megnézve, kár, hogy be voltál rúgva