29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • LeonSilver
    Mi a p. ez a Sevenm ?
  • otiq
    Megnéztem a Sevenm oldalát és az 5990 Ft-os ár brutálisan jó ahhoz képest, hogy majdnem duplájáért vettük meg külföldről. Egyébként van demo csak regisztrálni kell előtte a www.riseofflight.com-on.
    Letöltési információk. http://riseofflight.com/About.aspx?item=Download
  • RETROB0Y
    Rise of Flight

A Sevenm szerint novemberben jön?

De más modon m lehet kapni itthon?

Vagy valami demo vagy akármi nincs amivel játszhatnék?
  • RedRiot
    Fokker, itt is "out of memory" a téma. Nem volt időm beleolvasni, de hátha van benne vmi megoldás:

hivatalos fórum - out of mem

OFF: új Arch Enemy-t hallgasd meg, és elmúlik a feszültség :)))
    AE - Bury Me An Angel
    ON
  • otiq
    Tudja valaki, hogy a leaderboard listán lévő számokat hogy számolja a Rof vagy látszódik a játékban valahol a statisztikában? Mert hétvégén játszottam kicsit vele de nem multiztam és adott egy csomó pontot.
  • DummyBoy
    Ok, elég a driver is nem kell a CCC ... (Bár nekem az Ati Tray Tools fagyasztja csontra a gépemet, szóval maradt a CCC ... Visszasírom az nhancer-t keményen ...)
  • Fokker
    memtestet próbáltam úgy 2 hónapja, tökéletes volt. hétvégén lefuttattam egy compaq diagnostic toolt, az sem jelzett hibát. BIOS-t nem hekkeltem, utoljára 2000-ben követtem a pc-s világ dolgait, majd 9 év után idén tavasszal váltottam ismét vissza pc-re. azóta sokminden változott. nem sok energiám van bios-állítgatáshoz, ami általában úgy néz ki, hogy beállítok vmit, teszt, 1 óra után fagy, vissza, másik beállítás, teszt, 1.5 óra után fagy stb.... ilyen hülyeségekkel én már nem foglalkozom. az alaplap BIOS-át még tavasszal frissítettem, nehogy az legyen a gond. bár lehet hogy az eredetivel jobban menne.

kipróbálom a prime95-öt, kíváncsi vagyok mi lesz a vége. catalystot nem teszek föl, max. csak drivert. előző rendszerben volt catalyst, zabálta is a memóriát, másra meg nem jó.
  • otiq
    Egyébként amikor a tápra gondoltam akkor kipróbáltam, hogy kihúztam webkamerát a gamepadot, lehúztam a dvd-t és a második vincsit, de így sem lett jó.
  • LeonSilver
    Az a szar, hogy én az üzletben nem egy "nagynevű" táppal találkoztam ami vagy alapból szar volt ( értsd : tökhalott ) vagy 2-3 nap után hozták vissza.És bármennyire is hihetetlen de találkoztam fordítottan beszerelt elkoval is.Még alaplapon is ( Asus ) ami elviekben ugye nem fordulhatna elő közben meg majd' ki lőtte a szemem.
    És nagyon-nagyon sok "névtelen" tápot eladtunk ami azóta is tökéletes.Persze inkább egy jobbat kell venni mert ha esetleg elszáll akkor a drágább táp nem viszi magvával a motyót is.

Még annyit, hogy valamit tehetnének már a gyártók vagy kitalálhatnának kisebb fogyasztású eszközöket mert azért az egy katasztrófa, hogy egy szaros gépet amin játszanak a népek kilowattal kell megkínálni.
  • DummyBoy
    Off: Az tény, hogy a táp a gép legfontosabb része, de mostanában szeretik egy kicsit túlzásba vinni a dolgot ... 6-800W-okkal dobálóznak egy középkategóriás PC esetében, amiről simán 2 is elmenne xD

otiq: Kiváncsi vagyok, mi lesz végül a joyoddal ... remélem megoldódik gyorsan a dolog :)
  • LeonSilver
    Ha kevés a naftalin akkor nem vagy nem úgy működnek az eszközök ahogy kellene.Sok galibát tud okozni a kevés vagy nem stabil nafta.Viszont azt elég erősen kétlem én is, hogy jelen esetben a táp lenne a kevés.Ha van lehetőséged ( saját vagy kölcsönkért HDD ) akkor próbálj ki azért egy új, szűzies windózt.

**--**

Ha kell valakinek meghívó az iwiwre és jönne a klubba is az szóljon mert van egy.
  • otiq
    Hehe, én is gondoltam erre nade akkor vagy lekapcsol a gép, vagy ha nem jut elég feszkó az eszközök nem müködnek, de nem úgy, hogy 3 irány eltűnik a többi meg megy ugyanazon a kapcsolón.
  • DummyBoy
    Még szerencsés vagy, hogy nem azzal kezdték, hogy cserélj tápot :)

Mostanában ez a varázsszó ... Felraktam egy problémát én is MSI fórumon, a válasz, cserélj tápot ... megnéztem pár hasonló topikot, mindegyik úgy kezdődött, hogy cserélj tápot ... xD

Igaz, hogy az enyém épp határeset, de ha választanom kell egy 400W-os Enermax és egy 800W-os Csing-Szung-Tang táp között, akkor nem kérdés ...
  • otiq
    Az első joy-t is szeptember végén október elején vettem, de én már annak is örülnék ha végre rendesen működne és akkr nem érdekel meddig tart a garancia.
  • LeonSilver
    Arra figyelj, hogy ha kicserélik akkor az új garanciája attól kezdődill amikor a csere megtörtént és nem az előző eszközé folytatódik!
  • LeonSilver
    Ez szinte mindennel így van.

Egyre olcsóbb -> egyre többet adnak el ( emiatt megint esik az ár ) -> egyre többet gyártanak -> egyre több a szar.
  • otiq
    Válaszoltak. Azt tanácsolta egy supportos emberke, hogy vigyem vissza. Ez már a második. :(
  • otiq
    Feltettem a Saitek hivatalos fórumára a problémámat, kivácsi vagyok mikor válaszolnak.
  • alma2
    On nyert, mindez 200 Mb-os installban.
    Persze nem egy kategoria a ketto, de nagyon jol el lehet vele szorakozni. Mind a tobbi wings over ... -al.
    Ez is szo nelkul kezeli a tobb joy-t, trackirt stb.

• LeonSilver
    Már nincs meg.De ha ez az amire gondolok akkor a Third Wire Productions - First Eagles stuffja.
  • LeonSilver
    Ez nem RoF!Nekem is meg van valahol.
  • alma2
    Ki mondja meg nekem, mi ebben a videoban az erdekes ?
    10 forintos kerdes :)
    20 Mb
    rise of flight
  • otiq
    Ahh, én meg valami kapcsolót kerestem. :) Kösz
  • LeonSilver
    A rugó alatt ami van tányér.Az az.

• otiq
    Egy régebbi hozzászólásotokban említettetek valami visszaállító szutykot ami a pro-n fém a simán meg műanyag. Ez hol van pontosan mert én sehol nem találom.
  • otiq
    Nem a miniegér a gond hanem a boton lévő fő hat ami a felhajthatós tűzgomb alatt van.
    Most próbáltam il-2-t, lekapcsoltam a profilert és kilöttem olyan processeket ami nem volt szükséges. Működik, működik egyszercsak amikor szintén felfelé nyomnám már nem működik.
    Szerintem is valami windows hiba kavar be, mert nem végleges romlik el, de nem tudom mi lehet.
  • Her Laca
    Ez a miniegér a gázkaron? Mert ha az akkor vidd vissza adjanak újat.
    Ez X52 hiba hogy úgy mondjam.:)
    Tiltsd le ,vagy ne használd,tedd rá a középső hat swits re a nézelődést.
  • LeonSilver
    AZ nemlehet, hogy a windózod van megmekkenve?Nekem is sima x52 van és semmi gondom vele, bár ez annyira nem mérvadó mert trekkir-t használok nézelődésre.
  • otiq
    Ez már sima x52 mert nem tudták a prot kicserélni és inkább kértem helyette egy simát és kifizették a különbözetet.
    És tényleg egyre jobban idegesít, hogy mit szenvedek a saitekekkel, az evoval nem volt gondom.
  • LeonSilver
    Én ifjabb koromban sokat robbantottam.
  • RedRiot
    A Dolphinnal kapcsolatban feltűnt nektek, hogy imádja ledobálni magáról a szárnyakat? Az Albatros III-ról írták, hogy óvatosan kellett zuhanni vele, mert az alsó szárnyak a konstrukció miatt könnyen leszakadtak, sérültek. Ehhez képest ha nem úgy repülök mint egy vadbarom, sikerül a gépen tartanom őket. :)

A Dolphin meg elvileg egy erős építésű gép lenne, legalábbis sehol nem írták hogy könnyen szétpereg. :/ Mégis többször előfordult, hogy szárnyaszegetten zuhantam a föld felé. (Vagy lassú, de stabil, korrigálhatatlan dugóban :))))))

Még egy kis adalék a Dolphinhoz: ha már 100% hogy nem lesz sima a landolás, húzzátok be a fejeteket! Egyszer átfordultam vele, behúzott fejjel, és életben maradtam. A bukócső-szerű szárnytartó megvédett. Utána lassan elkezdtem felegyenesedni (PgUp), de amikor a pilóta haubéja megérintette a füvet, minden átmenet nélkül szörnyethalt. Kurvaéles fű nőhetett Franciaországban '18 nyarán, az hót ziher. :))) Nem tudom mi más lehetett a halál oka.
  • DummyBoy
    @LeonSilver: Én nem értek a lovakhoz xD Bár, az tény hogy a hangárt darabokra kellett volna szaggatnia ...

@otiq: Pfffhhh ... ötletem sincs ... próbáld meg hogy legközelebb USB ki/be vagy PS2-es kábel ki/be (Talán ez jobb ötlet is ...) Nekem a 2 X-52-essel (Sima és Pro ...) együtt nem volt ennyi gondom ...

Egyetlen gondom volt a nézelődéssel, az is SW-es (Mármint csak Lonci alatt csinálta ...) Néha "beakadt" valamelyik irány ... és elindult mint a meszes ... Akkor mégegyszer abba az irányba kell nyomni a POV hatot és abbahagyja ...

De megcsináltam a FreeTrack-es fejmozgásérzékelőt, és azóta nincs gondom ...
  • RedRiot
    Szerintem pont annyira szar az SE mint a peccs előtt. Nem lehet hogy hosszabb kihagyás után repültél vele újból? Annyiból talán még jobb is lett, hogy kevesebbszer hal meg alattam a motorja. (Vagy csak én tanultam meg vigyázni rá. :)

Ettől függetlenül rendesen alul van modellezve: az még OK, hogy a magassági trimet egy az egyben lehagyták róla, de hogy alapból ki van térítve a magassági kormány durva emelkedésre, az botrányos. Ahhoz képest hogy "Acemaker" volt a beceneve, és hogy minden korabeli forrás könnyen kezelhető gépnek írja le, az SE elég rigolyás madár a RoFban.
  • otiq
    A problémám az x52-vel, hogy repülök simán a roffal és a fő nézetváltót használom körbenézésre, egyszercsak repülés közben a felfelé bal, fel és felfelé jobb irány eltűnik, nem reagál. Kilépek windowsba és ott se jó már.
    Tökölnöm kell vele egy csomót. Most például driver le aztán fel és újra jó lett.
    Wwiionlineban és il2ben még nem tapasztaltam ezt , igaz azokkal most kevesebbet foglalkozok.
    Ez mitől lehet?
  • LeonSilver
    A lényeg nem is ez hanem az, hogy ezek a piszkok elbaszták az SE5a-t. 100%, hogy belepiszkáltak.
  • LeonSilver
    A hidat megrongálta volna szerintem de a hangár 100%, hogy rombadől tőle.
    Még a 25dkg-os trotil is képes csúnya dolgokra.Nekem elhiheted ;)
  • LeonSilver
    Na, kíváncsi leszek bár szerintem ez tuti aranyárba lesz!A "mezei" sem olcsó ugye.

**--**

25-lb Cooper bomba amit az SE5a cipelt.

• DummyBoy
    Hááát nemtom, egy jó izmos hídnak az a 20 - 40 kg-nyi bombatömeg ...

Főleg mivel Tankok ellen is csak úgy jó ha pont a tetejére ejted ...
  • LeonSilver
    Hát azért ha valamit megkínálok egy ( vagy négy ) 11.3 kg-os bombával annak illene kicsit megborulni.Főleg egy szaros hangárnak, de azért az akkor hidak is megsínylették volna.
  • DummyBoy
    Ja, én is szeretek bombázgatni ... csak nem megy xD Ettől függetlenül király xD

Kis off: Új Thrustmaster HOTAS jön ... HOTAS WARTHOG ...

3 kérdés: FFB? Mikor? Mennyiért xD