29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • DummyBoy
    xD Akkor legalább nem csak nekem nem tetszik ...

Viszont nem értem, nekem miért nem tűnik olyan stabilnak mint Leonnak ... (Bár én sem vagyok valami finom ezekkel a madarakkal :) )
  • LeonSilver
    Vááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!

Összeszaladt a család meg a szomszéd, hogy mi a szaron nyerítek úgy mint egy kivénhedt csataló!Ez a hasonlat bakker!!!!
  • RedRiot
    Örülök hogy tetszik, de próbáld ki olyan küldiben is, ahol 2000m felett kezdődik a harc. Jó eséllyel szárnyak nélkül fejezed be a meccset. :/ Vagy lelövik róla, vagy leszakad egy gyors felhúzásnál. Esetleg dugó. (Habár te jóval finomabban repülsz mint én, a videóid alapján. Alattam úgy dülöngél az SE5, mint egy részeg szamár :)))

Orosz rulettben egyébként nekem is nagyon tetszik Delfin. (ami egyébként szerintem inkább egy szarni készülő galambra emlékeztet, mint delfinre. Ritka ronda gép :)))

• RedRiot
    A Camelről a simhq fórumra szúrt be egy gyerek I.vh pilóták beszámolóit. Ilyeneket hogy:

“Camels were wonderful fliers when you had got used to them, which took about three months of hard flying. At the end of that time you were either dead, a nervous wreck, or the hell of a pilot and a terror to Huns…”

Vagyis három hónap Camel-tréning után vagy halott, vagy idegroncs, vagy a németek réme lett a pilótából. :))))

“And in the more legitimate matter of vertical turns, nothing in the skies could follow in so tight a circle...”
    Baromi szűken fordul.

“The same with the half-roll. Nothing would half-roll like a Camel. A twitch of the stick and flick of the rudder and you were on your back. The nose dropped at once and you pulled out having made a complete reversal of direction in the least possible time.
    Thomson, the squadron stunt expert told him that it (half-roll) was just the first half of a roll followed by the second half of a loop; the only stunt useful in fighting. If you were going the wrong way, it was the quickest known method of returning in your slipstream.”

Fürgén orsózik - egy pillanat alatt fejjel lefelé fordulsz, bot hátra és máris visszafelé repülsz.

“…a Camel had to be held in flying position all the time, and was out of it in a flash. It was nose light, having a rotary engine weighing next to nothing per horse power, and was rigged tail heavy so that you had to be holding her down all the time. Take your hand off the stick and it would rear right up with a terrific jerk and stand on its tail.”

Csak úgy általában repülni is kihívás volt: folyamatos korrekciót igényelt, előre kellett nyomni az orrát. A könnyű motor miatt rázkódni kezdett és egyből a farkára állt, ha elengedték a botot.

“…a Camel was a wonderful machine in a scrap. If only it had been fifty per cent faster! There was the rub. A Camel could neither catch anything except by surprise, nor hurry away from an awkward situation, and seldom had the option of accepting or declining combat…You couldn’t have everything.”

Lassú volt. (Végre egy lassú antant vadász az N17 mellett :)

Így a leírás alapján kb. a Dr.I-el lesz egy kategóriában.

• LeonSilver
    Hát gyerekek ez a Dolphin egy .... nem is tudom mit mondjak.Ez valami qrva jó gép!!!!Első reppenés random rulettben / 5 győzelem!Nekem qrvára tetszik.Már megy fel a videó :D 30-35 perc mire felér.Én most azt mondom, hogy eddig ez érte meg legjobban azt az 1440 ft-ot.Mondjuk éppen tegnap gondoltam arra, hogy ha a Fokker gyorsabb lenne ( at avionikája meg olyan mint most ) akkor nem maradna gép az égen előtte!Hihetetlen stabil és jó gép csak kurva lassú.
    De ez a Dolphin...eszméletlenül jó!!
  • RedRiot
    Én is így értelmeztem. Sőt, a fórumban azt írták, az 1.08 még október legvégén kijön. Az max egy hét!

• LeonSilver
    Ja.A Fokker tuti bekerül e megvásárolt cuccok közé a teve viszont nem biztos.
    Ahogy olvastam ill. hallottam a teve egy nagyon-nagyon izgága gép volt.Bár lehet éppen ezért szerzem be ;)
  • DummyBoy
    Öööö izé ... xD Novemberben jön az 1.009 az új Playback móddal ...

Előtte jön az 1.008 az új gépekkel :) Már ha jól értelmezem szerény ángélus tudásommal a dolgokat ... Vagy nem?

Mindenesetre köszi! Jó hír :)
  • RedRiot
    Novemberben jönnek az 1.08-al, szerintem sokunknak hiányoztak már:

meglepi

Remélem a mesterlövész AI-t is javítják...
  • DummyBoy
    Jók ezek, tojjad csak őket, legalább tanul az ember xD
  • LeonSilver
    Fakk :D

• LeonSilver
    Megint egy.Csak úgy dőlbelőlem :D bár most se felirat se semmi ;)

[flsah]http://www.youtube.com/v/HVL_Nhh1Uak[/flash]
  • LeonSilver
  • DummyBoy
    Irigyellek, nekem nincs akaraterőm xD
  • LeonSilver
    Hubazz, oldalra tényleg nulla a kilátás.
  • LeonSilver
    Ez ok. de én már cirka 5 éve nem cigizek ;)
    olyan ~25 év bagózás után egy hónap alatt leszoktam róla!
    Abszolut nem hiányzik és jó nagy baromnak tartom magam, hogy addig is szívtam azt a szart.
  • DummyBoy

Itt pedig az pár további perspektíva xD

Én büdös bagósként úgy vagyok vele, hogy annyival kevesebbet cigizek, hogy ha kispórolom 3 doboz cigi árát, akkor jöhet egy gép :) Minden csak motiváció kérdése :)
  • RedRiot
    "Tényleg jó lenne ha lenne valami listaféle, hogy milyen gép - kb. mikor várható."

Olyanról nem tudok, de a simhq fórumon vki buherálta a játék fileokat, és a köv. gépekre van benne hivatkozás:

-Dr.I
    -Camel
    -Gotha
    -Handley-Page
  • Papa01 #1419
    Aha, igen, de gondolom, így nem kell magyarázkodni, ha nincs kész a megadott időre... :)
    A Dolphin-ban nagyon vonz a kilátás és a nagy sebesség.. :)
  • LeonSilver
    Én is azon filózok, hogy meg kellene venni csak hát azért mindent mégse kéne.
    Tényleg jó lenne ha lenne valami listaféle, hogy milyen gép - kb. mikor várható.Kicsit jobban lehetne tervezni :)
  • Papa01 #1417
    Rendesek, vagytok nagyon, köszi szépen a válaszokat!! :)

Én meg a programon belül kerestem menüpontként!!! :D

Dolphin: nagyon szemezgetek vele.. :) meg kéne venni...

Nem tudjátok, milyen gépek fognak mostanság megjelenni?

Köszönöm a választ, és még egyszer a segítséget!! :)
  • DummyBoy
    Ezt nevezem kommjunitinek xD

Pont akartam írni a LeonSilvernek, hogy milyen egyszerre ment el ... aztán te is :)

@LeonSilver: Nemsokára megcsinálom a shotokat amit igértem!
  • LeonSilver
    :D

Ez most nagyon ottvan!!!!!Imádom ezt a topikot ;)
  • RedRiot
    Ez de jó: hárman segítettünk ugyanabban a percben! :D
  • RedRiot
    A játék mappáján belül találod: bin_editor\release\ROFEditor.exe

A Dolphin:
    kb. azok amiket Dummy írt. Hirtelen mozdulatokra erősen hajlamos dugóba esni, amiből aztán lehetetlen kihozni. (Ki kéne próbálni kevesebb üzemanyaggal is, hátha akkor kedvezőbb helyre esik a tömegközéppontja, és talán barátságosabb lesz.)

Ezenkívül elég törékenyek a szárnyai, nekem legalábbis gyakrabban eltűnnek mint más gépeknél. Azért vannak ám előnyei is:
    + gyors. Nagyon. Ráadásul nem porcelánból van a motor, mint az SE-nél
    + amíg nem dugózik, nagyon simán repül. JStabil fegyver-platform, ráadásul a géppuskák úgy vannak elhelyezve mint a német gépeken, semmi perverzió.
    + alacsony sebességeknél is kultúráltan repül

Szóval nagyon fura gép. Baromi jó vele repülni, aztán pont mikor legjobban belejön az ember, hirtelen vagy dugó, vagy szétpereg alattad. :/ Nekem mindent összevetve inkább pozitív a véleményem róla.
  • DummyBoy
    A ROF könyvtáron belül van egy pár másik ... nálam:

bin_game
    bin_editor
    data
    updates ...

Na a ...\Rise of Flight\bin_editor\release\ROFEditor.exe a Mission Editor indítófájlja :)
  • LeonSilver
    xyz:\Rise of Flight\bin_editor\release\
  • Papa01 #1410
    Ööö,... lehet én vagyok bamba, amiért bocsi.. :) , de hol található a Mission Editor? :)
  • Papa01 #1409
    Köszi szépen a segítséged, a mission editor-os részt nem tudtam, most ki is próbálom!! :)
  • DummyBoy
    Jaja, úgy tökéletes :)

És igen, ez így van belőve, nincs bombázó bennük asszem. (Azis valszeg a sniper gunnerek miatt maradt ki ... bár tényleg izgalmas volt néha kergetni őket xD)De ezt könnyen tudod orvosolni, ugyanis csak meg kell nyitni a mission editorban és ott át tudod állítani milyen gépek jöjjönek ellened :) Teljesen személyre lehet szabni, és nem is túl bonyolult ...

Én már csináltam magamnak pár különböző verziót belőle, ha van valami kérdés, akkor szólj nyugodtan!
  • Papa01 #1407
    Sziasztok!

A Practice, practice, practice!.zip-et hogyan kell használni?
    A zip tartalmát a ..\data\Missions mappába tömörítettem ki. Ez így jó?

Érdekes mindig ugyanolyan típusú gépet küld ellenem a program. Az eredetiben tetszett h néha bombázók is jönnek... :)

Valamit rosszul csinálok?

Köszönöm a válaszokat,
    Papa
  • LeonSilver
    Kössz fater ;)
  • DummyBoy
    Hááát, izé ... A kilátás előre és felfelé elsőosztályú, oldalra és hátra pedig ki kell nyújtanod a nyakad, különben semmit nem látni :(

Maga a gép talán a leginkább átesésre hajlamos a gépeim közül ... Qrva idegesítő helyzetekben esik át ... Szóval én boldog voltam vele egy darabig, de felidegelt, hogy mindig átesik, és félretettem ... de mióta megvannak az új Rulett missziók, általában német gépekkel repülök xD

Természetesen ez erősen szubjektív dolog, én meg béna is vagyok, szóval lehet ez az oka ...

Ha gondolod csinálok pár screenshotot a kilátásról este ...
  • LeonSilver
    Srácok, használja valaki a delfint?Milyen a gép?Kilátás meg ilyenek ??

**--**

VSzK
  • otiq
    Én nem hallottam különböző típusú megjelenésekről. Szerintem ugyanaz.
  • SnowF
    S!

Régi motoros vagyok repszimekkel (1/3_vszd_SnowFox néven IL-2), és hát már ezt is kipróbáltam demóban és bejött nagyon, bár ahogy hallom a netes része még nem az igazi... Leginlább ezért nem is vettem meg eddig.
    Most viszont kinn vagyok USA-ban és 35$ körüli árban láttam, és hát elgondolkoztam rajta.
    Kérdés: van valami különbség az ami és a többi verzió között repülhető gépek terén? Ha igen akkor mi?

Előre is köszi a válaszokat.
  • LeonSilver
    Ez a maszek, randomized orosz rulett egészen jó!És kezd(ek) olyan lenni mint régen :D 14perc / 5 győzelem ;)
    Mire megszokom a mesterlövész AI-t tuti jön peccs és lehet kezdeni előröl.

• otiq
    Ők forgalmazók nem árusítók. Inkább olyan mint az automex bár nem tudom azok vannak e még. Sevenm-et onnan ismertem meg, amikor megjelent a Cossack2 Gold verzó és ők hozatták be az országba, aztán megvettem az 576-ban.
  • LeonSilver
    Ez az?Olyasmi mint a cdgalakszis :D csak olcsóbb?

**--**

100%, hogy átlehet ugyanis az accountodon vannak a gépek ;)
    Legalább is szerintem.De azért meglehet kérdezni.Ha így lesz meg enyiéret akkor én is megveszem dobozosban is a RoF-ot.DCS meg már megvan :P
  • DummyBoy
    cédégyár ...

Valami forgalmazó ... Ha 6k lesz a dobozos meg 5k-ért kijön végre a BS (Ami még így is olcsóbb mint a letöltős ...), asszem mind a kettő meglesz a polcon is ...

Csak ki kell deríteni majd hogy a CD-s verzió alá át lehet-e pakoltatni a gépeket :)