29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
RedRiot #1317 Az "E" a blip switch? Kipróbálom otthon, hátha sikerül felgyújtani a motort. Vhol azt olvastam, hogy IRL a blip switch nyomásakor az üzemanyag továbbra is keresztülment a motoron, csak egyszerűen átfolyt rajta. Ha túl sokáig tartotta nyomva a pilóta a gombot, a nafta a motoron kívül is berobbanhatott. Ezért volt a legtöbb forgómotoros gépnek alul nyitott, patkó alakú motorburkolata, hogy a blippeléskor kijövő el nem égett üzemanyag lent ki tudjon folyni. :)) -
#1316 Itt van két Link:
Overclock.net X52 fix topik
ED fórum X52 MOD topik
Megpróbáltam leírni a saját szavaimmal, de inkább kitöröltem, ha érdekel benneteket akkor megfogalmazom valahogy :)
Roppant egyszerű különben ... Csak nehéz leírni ... -
#1315 Ja.EZt kifejthetnéd "kicsit" bővebben is. -
#1314 Mi az a sens. mod? -
#1313 Nem is a csavarhúzó a fő gond ... Hanem hogy mind a Joy-on, mind a gázkaron a 4-ik csavar a gumitalp alatt van ... ha azt leszeded, simán vissza lehet tenni de későbbi esetleges szervizelésnél észrevehetik :)
Az a vicc, hogy ki kell venni belőle 3 alkatrészt hogy jobb legyen xD
Bár az afterburner detent csak ROF-nál vagy helis játékoknál zavaró. (DCS-nél nem is annyira ... Nekem ROF-nál tűnt fel igazán ...)
A Sensitivity mod-ra meg semmi szükségem nem lett volna, tökéletes lett volna nélküle, de gondoltam, ha már egyszer szétszedem akkor kicsit kitakarítgatom, megkenem az egészet ... és akkor + 10 perc kipróbálni ... max visszacsinálom ... De nem csináltam, mert jobban tetszik így az egész :) -
otiq #1312 Ja a Blip switchet kipróbáltam és nem rossz. Míg a többi repülőnél ha megynomod az E-t lekapcsol a motor itt csak szünetelteti. Amint elengedem rögtön megy tovább.
Zuhanásnál jól jön mert nem pörög túl a motor így nem kell a gázkart mindig le föl tologatni. -
otiq #1311 Szétszedni azt nem akarom, de nincs is otthon olyan hosszú és vékony csillagcsavarhúzom amivel ki tudnám csavarni. -
#1310 Ehhh ... Garivesztés nélkül sehogy, mert szét kell hozzá szedni a joy-t ...
De az enyém nem garis (Külföldről behozott darab ...), ezért én 1-2 olyan modot megcsináltam rajta ami roncsolásmentesen bármikor visszaalakítható ...
Az egyik egy sensitivity mod a mágnesekkel (qrva jó :) ), a másik pedig az, hogy ha leveszed a Gázkar alját, abban egy kis bölcsőben 2 rugón áll egy kis bütyök ami az akadást szolgáltatja ... azt nemes egyszerűséggel kivettem és kész :) -
otiq #1309 Hol tudod kikapcsolni az akadást?
Van ott egy force tekerő de még csak tegnap kaptam egy másikat a hibás helyett és még nem volt időm mindent kipróbálgatni. -
#1308 Köszi urak ... Most mosogathatok hónapokig xD -
#1307 Még ha eltalálnak azt is. Az előbb szakadt le a szárny, rántott egyet a bot, utána teljesen elengedett. :)
Felszállás, leszállás, gépágyú, találatok, sebesség függő kormánylapremegések, erős fordulók... mind megjelenik.
Szerintem sokkal jobban mint IL-2 -ben.
Nekem egy sima FFB-s Logitech van, de az is isteni :) -
#1306 Az saitekes joyokkal nem tudom osszehasonlitani, max egy evoval :), mert csak az volt. De annak minden porcikajat utaltam, a tuzgombot leszamitva, de ezt mar valamikor kifejtettem valamelyik repulos topikban, osszevetve egy logitech extreme 3d-vel.
Igy mondhatni egy szuz kez fogja tesztelni. A g25 gaz kuplung pedaljanal viszont minden jobb lesz, szoval lehet, hogy majd el kell osztani kettovel az elso benyomasaimat mielott leirom :)
Bar szerintem csak black sharkig jutok majd egy ideig.
Viszont BS foruman van jo par velemeny, beallitas otlet stb hozza
-
#1305 A gép remeg, a kormányok elkezdenek lötyögni, naná hogy érezni. :) -
#1304 Nagyon szépen köszönöm :)
Ezek érdekeltek :) Ha nincs ilyen "afterburner-detent" vagy mi ennek az akadásnak a neve az csak jó :) Ha lehet csökkenteni az érzékenységet, az mégjobb :) (Valahol a Neten láttam hogy lehet beállítani a Cougar-t, rendesen érzékenység görbe meg minden, pofám leszakadt ... Bár az tény hogy a Cougar azért etalon cucc ... főleg SW téren ...)
FFB-nél istenigazából majd az fog érdekelni, hogy tényleg jól jelzi-e hogy jön az átesés (SEVa - Dolphin vagy Pfalz esetén pl :) ) -
#1303 - FFB RoF: felszállás közben nagyon rángat, eszméletlen élmény
- az ergonómiája jó, kényelmes. A bot talán egy kicsit jobban kézre is áll mint az X52-nél
- a gázkarnál nincs akadás, de lehet hogy nem állítottam elég szorosra
- lehet érzékenységet állítani, százalékban megadva, 0-150%-ig -
#1302 Ugyan, el ne kapkodd a dolgot! Nem baszogatni akarunk, inkább legyen alapos mint összecsapott :)
Az alább írtam pár kérdést, ami eszembe jutott időközben :) Ha majd lesz időd (Ráér a cikk után is bőőőőven ... sajnos nem kapkodhatom el ...) megnézhetnéd ezeket :)
Előre is köszi!
-
#1301 Üdv! Mint minden szim, ez is zabálja a procit, szóval nem tudom ... a Minimum proci az: Intel® Core™2 Duo 2.4 GHz
Viszont az állandó netkapcsolat az mint előttem írták, szükséges, ugyanis be kell loggolni minden indításkor ... -
#1300 Ne haragudjatok, de rengeteg olyan dolgom volt/van mostanában, ami miatt hétközben nem tudom folytatni az írást. Igyekszem megírni a második részt, ebben lesz majd szó a játékon belüli beállításokról. Talán videót is tudok csinálni, de erre is rá kell készülnöm még. -
#1299 Szia, úgy tudom, net kapcsolat feltétlen kell, nem csak telepítéskor, hanem amikor játszani szeretnél akkor is. -
#1298 Estét!
Netkapcsolat nélkül is megy ez a játék?Örömmel látom hogy van rendelhető dobozos verzió is-bár az ára "nem gyenge".Intel Dual Core 5200-as procim van,a 3d kártya és a memória az erős de ez a proci elég lesz hozzá vajon? -
#1297 Ja, és persze én is gratulálok a választásodhoz! :) Biztos nagyon finon kis cucc lesz.. :) -
#1296 Korábban valahol írtam, az én módszerem az, hogy egy jól beállított oprendszert mentek le Norton Ghost-al. Természetesen minden programot felteszek, ami nekem fontos,pl szimulátorok., így ha aktivációs a program nem veszítek aktiválást a reinstallal... -
#1295 Gratula hozzá :)
Sorolom a kérdéseket, ha Sanyo erre jár, tőle is várom a válaszokat :)
- FFB milyen ROF alatt (Megéri-e a többletet az X-52-től ...)
- Ergonómiailag mennyire jó/gáz (Joy és gázkar is ... Ha lehet az X-52höz hasonlítani akkor az lenne a legjobb :) )
- A gázkarnál van-e ilyen akadás 20-80%-nál és mennyire kemény - kikapcsolható-e (ROF-nál én nagyon nem szeretem, hála istennek X-52-nél roncsolás mentesen kikapcsolható :) FC-nél oké, de helizni vagy ROF-hoz nagyon nem kell, főleg mivel a felső pont ott van ahol a legtöbbet variál az ember :( )
-Lehet-e állítani a joy érzékenységét driver-ből, SW-ből (Neadjisten mondjuk érzékenység görbével, mint pl: Lonciban? Gondolom nem olyan mint Cougar-nál, de hátha ... Kellett pár év mire rájöttem X-52-nél ez hogy műxik xD Sosem volt rá szükségem, csak ROF-nál jött elő :)Ráadásul itt csak növelni lehet ... )
Összességében, megéri-e érte eladni az X-52 Pro-mat :) -
#1294 Sok modszer van ra, hogyan mentsuk meg a jatekainkat egyszerubb, bonyolultabb. pl egy eleg egyszeru modszer, ha ezt a file-t elmented, C:\WINDOWS\system32\config\SOFTWARE
az uj windowsban a regeditbe be tudod tolteni, igy az osszes regi softwared regsitry-s bejegyzese megvan. csak at kell tenni az aktualisba amit szeretnel. Igy meg cd kulcsokat se kell megegyszer beirni.
Holnap jon elmeletben a g940-em, nem birtam kivarni mig befejezik a cikket :)
-
#1293 Nekem mindig külön vannak a játékok, aztán Win resintall után végigpróbálom melyik megy, melyik nem :)
Igen, ez a lényeg, sok szimulátor figyeli ezt, emlékeim szerint a Falcon 4, talán a Flaming Cliffs is.. :) -
#1292 Nekem mindig külön vannak a játékok, aztán Win resintall után végigpróbálom melyik megy, melyik nem :)
Bár ROF-al még nem próbáltam, általában párom játékait sosem kell újratelepíteni, mindig csak az az enyémeket :) -
#1291 Sziasztok!
A Practice missions mappa tartalmát a Missions mappába kell másolni?
Képzeljétek el, újra kellett húzom a Vista-t. Norton Ghost-ot használtam, szépen visszahúzta a rendszert. Ebben a képfájlban még nem volt benne a RoF, és mivel a szimukat külön partícióra raktam, gondoltam kipróbálom elindul vajon.. :)
Ez azért lehetett érdekes, mert a visszahúzott Vista-n ugye nem volt installálva a RoF, nyoma sem volt.
ÉS elindult! :) A user adatokat, (név jelszó) is megtartotta a program. A vásárolt gépeket is látta, és semmilyen gondom nem volt.. :)
Szóval ezt a progit, nem kell újrarakni Win reinstall esetén, ha másik partícióra rakjuk.. :)
De lehet ez csak nekem új.. :) -
#1290 Blip switch ...
Mellesleg én sem használtam még, de én ritkán repülök Nieuport-al, főleg mióta tudok dogfightolni a német gépekkel :) -
#1289 http://www.theaerodrome.com/forum/aircraft/26336-what-blip-switch.html -
otiq #1288 A Guide amit találtam.
http://riseofflight.com/Forum/download/file.php?id=967 -
otiq #1287 Az új gyakorlásokkal én is repülök.
A fórumon találtam egy guideot de az nem tér ki teljesen a motor állítgatásokra csak a felszállásnál. Ott olvastam , hogy a Nieuportokon van valami kapcsoló a botkormányon ami jó például leszállásnál meg írtak valamit dogfight közbenre is (Blip switch). Én még sose használtam :) -
#1286 Van egy topik ami erről szól a ROF fórumon, én is szenvedtem vele, pont azelőtt kapcsoltam ki az auto cuccokat mielőtt jött a peccs ... kapcsoltam is vissza utánna, mert elég volt kerülgetni a snipereket ...
Amire én emlékszem és rájöttem: Felszálláskor mixture majdnem maxra, radiátorokat bezárni, és járatni kell a motort addig amíg rendesen be nem melegszik (ezt onnan lehet látni hogy egyenletesebben jár a motor, nem ugrabugrál a fordulatszámvisszajelző ...)
Repülés közben is a Mixture olyan szinten legyen hogy ne köhögjön a motor, a radiátor pedig legyen annyira zárva hogy ne hűljön túl a cucc ... Dog alatt lehet zárni a radiátorokat kicsit, mert süllyedés közben jobban hűlik a motor ... ez olyan egyszerűen hangzik, de alattam olyan szépen megállt a SPAD mint a huzat, mert elfelejtettem és lehűlt a motor ... Vagy kevés volt a mixture :) dogfight közben gáz ha megál a motor :)
De ha találsz akkor linkeld majd be mert engem is érdekel ... Bár én most Auto-n repülök ... (Noob vagyok na ...)
Viszont ezeknek a practice küldiknek kurvára örülök ... Tudom hogy csítelés egy kicsit, de teljesen más a német gépekkel a dogfight ...
Átszerkesztettem a Random orosz rulett küldit, hogy Nieuport 17, Pfalzok, Alba-k és a Fokker jön ellenfélként ... A Veteran enemyk már csinálnak olyan manővereket, hogy csak lesek :) Teljesen más így a dog ... Qrva jó :) -
otiq #1285 Nem talált valaki egy jó engine management-es guide-ot a rof-hoz?
Ahol benne van, hogy kell a mixture-t radiatort állítani felszállásnál, menet közben különböző magasságokban és légiharcban.
-
RedRiot #1284 Szívesen!
Én nem hiszem, hogy ezekután el fogom indítani a "gyári" orosz rulettet. :) Jó hogy előbb-utóbb minden komolyabb szim körül felbukkannak kreatív emberkék, akik hozzá tudnak tenni egy kis pluszt az adott játékhoz. -
#1283 xD Most csináltam egy gyors "Russian Roulette for Dummies" missiont :)
Beraktam a Fokker ellen az összes lassabb vadászt, hogy a hangsúly ne az outrun-on legyen, hanem a dogfighton :)
Köszi a linket! -
#1282 Jaja, azt nyomom már vagy 2 órája :) Tetszik :) A leggázabb az hogy míg a veteránt leszedem, a Novice mindig megviccel :)
Bár ez sem a német gépeknek van kitalálva ... Fokker-el első ellenfél egy Dolphin volt, ami azt játszotta hogy 10 percig stabilan tartotta az 1,2 km-es távot ... Ha lefordultam róla, utánamjött, de csak lassan ... és ennél közelebb sosem ... utánna megunta, rámrepült, majd outrun ...
Várom majd az új, dogfight-os multit, kiváncsi lennék egy olyan harcra, ahol az ellen nem repked állandóan el a picsába ...
Meg kéne lassan hekkelni ezt a rulettet, hogy csak lassabb gépek legyenek benne, hogy picit lehessen élvezni a német gépeket is ... -
RedRiot #1281 No próbálgattam egy kicsit: a practicék között van random orosz rulett is -> a géptípus és az ellenfél tudása is véletlenszerű. Nagyon rendben van! -
Lejött! -
RedRiot #1279 Megoldjuk valahogy. Próbáld meg innen:
Practice missions -
#1278 Azt írja hogy prémium sloton van a tartalom, és nem tölt le :(