29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • alma2
    Sajna annyira nem vagyok otthon a temaban, de gondolom nem voltak ezek meg olyan hatekony bombak, mint a whII-ben. Vagy tevednek ?
    Igy ha en lennek a fejleszto biztos ezzel vedekeznek :)

• LeonSilver
    Én sokat kínlódtam a bombázással.A vonatot nagy nehezen sikerült kisiklatni ( nem nagyon akarózott neki!! ) de a hidat hiába találtam el semmi sem történt.Ezért is faramuci kicsit ez a motor.Alapvetően szép az biztos de ezek a sérülésmodellek nagyon gázosak.Direkt lebombáztam hangárt is, meg sem látszott rajta pedig telitalálat volt!!!
  • alma2
    Jut eszembe, foldi harc biztos van benne, amikor a foldrol szalltam fel, elsore sikerult megtalalnom a bomba kioldo gombot, lett is alattam egy jo nagy krater. Van benne hid rombolas, vonat szetloves stb ?
    Csak en nem latom az oldalukon a jatek arat ?
    Viszont az nagyon durva, hogy ne csak az a.i iranyithassa a gepet 7 dollar-t elkernenek gepenkent.. Kicsit elszalltak ezzel.

• alma2
    feltettem a ROF-ot, beallitasa viszonylag egyszeruen ment, de legalabb 6x futottam neki a demo missionnek mire eloszor meglattam az ellen gepet :)
    Aztan mondjuk sikerult lelonom is, de nem volt egyszeru feladat. A ketfeledes gepek pilotainak nem volt egyszeru feladatuk, gyakorlatilag semmit nem latni ki a gepbol.. Pedig trackir-rel jol ki lehet hajolni a fulkebol.
    Ezt az engine-t megneznem egy WHII-es jatek alatt.
    ----
    g940: Lock-on szo nelkul ment, ket hajtomu stb elsore mindent korrektul kezel.
  • LeonSilver
    Hát kérem szerintem nem csak az AI-ba piszkáltak bele de az SE5 annyira szar lett, hogy az kimondhatatlan.Akárki akármit mond ez a gép nem ilyen volt.
  • RedRiot
    Én 33., de magam sem értem hogy miért. :)
  • DummyBoy
    Hmm ... lol ... én benne sem vagyok a listában xD

Mondjuk asszem azért lehet, mert amellett hogy béna vagyok, a Rulettet nem is számolja a gép :)
  • LeonSilver
    Mondjuk így belegondolva kicsit elég érdekes ez az egész.
    Nem akarok senki megvádolni semmivel de más játékokból ismerem a ruszkikat és hát az a helyzet, hogy szeretnek "tisztességtelen" eszközöket használni.Mivel pedig a RoF-ban semmiféle védelem nincs ( még a szar GG sem ) így egyes eredmények eléggé megkérdőjelezhetőek.

szvsz
  • LeonSilver
    Én meg singlébe 45 ;)
  • otiq
    Ez tök jó ötlet volt tőlük. Már csak bővíteni kell olyanra mint a wwiionline-ban, hogy légiharcban ki lőtt le és mivel. Nekem tetszik de ki ez a Lornar? :)
    a Kelet európaiak között ahol az orosz befolyás lehengerlő ott a 76. vagyok.
  • LeonSilver
    Na megint elkell kezdenem repkedni vele peccs ide vagy oda mert csak a 688. vagyok :D
  • Sanyo
    Beindult a statisztika oldala.
  • JoeDestroy
    Írd mellé a Falcon 4-et is, mert ott nekem négy eszközt kezel le az AF OF FF -is. TM Cougar, CH Pro pedál, Logitech F3D Pro, és a Saitek (Game Commander) Cyborg Command Unit egységeket. ROF szintén. Azt hiszem az FC is (bár nem vettem elő kb fél éve).
  • Sanyo
    Nem rossz ötlet, ki fogom próbálni, köszi. :)
  • alma2
    Vauuu sikerult megoldanom a gazkar/collective/ problemat, csak nem hagyott nyugodni.
    Roviden a BS forumaval ellentetben mindent kitoroltem a jatekon belul az axis controllban, majd a logitech profile progival kezdtem buveszkedni es osszejott.
    A gazkaron levo trim1 -et mapeltem a jobb oldali gazkarra, ez felcserelheto, igy meg is kaptam a hasznalhato eredmenyt.
    Holnap kiprobalom a ROF-ot is.

• DummyBoy
    Üdv!

Céges drájverek felejtősek, simán szedd le a legújabb 9.9-es Catalystet és kész ...

Valamilyen szinten igazad van konzol témában, de azért nincs ilyen gond a konzolokkal mert csak 1 HW-re kell optimalizálni a játékokat, míg PC esetén a kombinációk száma határtalan :) (Én szeretek mellesleg "építkezni", HW-eket válogatni, meg tuningolni ésatöbbi, szóval nekem jobb emiatt a PC ...)

Oldjuk meg a problémádat :) Szóval: Ha lesz egy kis időd, és van kedved vele szórakozni, akkor tölts le egy Prime95-öt, és éjszakára engedd rá a "Blend" nevű tesztet a gépedre ... ha egész éjjel fut szépen és nem hibázik - fagy - áll meg akkor a HW-es rész elvileg stabil ...

Mennyire vagy "kocka" ? (Értem ezalatt, hogy pl: BIOS állítgatást és ilyeneket szoktál-e csinálni?)

- Ha kellőképp kocka vagy, akkor Prime95, memtest és ilyenek mehetnek ... Ha nem akkor elég a Prime, és utánna kitaláljuk mi lehet :)

Pl: egy simán default-ra állított BIOS is okozhat egy rakat hibát (Az én lapom pl: kevesebb feszt ad a memóriáknak default értéken mint amennyivel menniük kellene, és folyamatosan fagyogatott a gépem ...)

Esetleg megcsinálhatod azt, hogy letöltöd a netről az Everest nevű programot, és csinálsz vele egy riportot, aztán azt valahogy elküldöd, és kitaláljuk ...

Driver akadás is okozhat ilyet ésatöbbi ... Bocs, én szeretek ilyesmivel foglalkozni xD (Ez a munkám is :) )
  • Willenbrock
    Van Fokker Dr I is?
  • LeonSilver
    Nekem HD4870 1GB van és tökéletesen elégedett vagyok vele.A fiam gépében HD4850 512 van és szintén semmi gáz vele.

Egyébként az, hogy párban vetted semmit sem jelent.Én ilyen esetben az üzletben először a memtesztet futtatom le.Tedd ezt Te is ;)
  • Fokker
    a vas: MSI P45 Neo alaplap, MSI HD4850 512 VGA, 2GB Kingston RAM(egy csomagban, tehát párban vettem), Core2Duo E5200 2.5, 320 WD SATA. ezért gyűlölöm a PC-t, olyan nincs hogy csak összeraksz egy gépet és működik. jönnek a rejtélyes hibák, amiket nem kevés pénzből sem biztos hogy rendbe lehet rakni. a driver most a legújabb, korábban a régebbi volt; u.az a hiba. ja, az MSI legújabb letölthető driverként egy régebbi drivert rak föl az oldalára! nem semmi. faszfejek. ezzel most szembesültem, nem updateltem, a CD-n van az újabbik. lehet bármi a hiba forrása, lehet hogy vga-hardver hiba, vagy alaplap, vagy memória. az ati 4800-as család mint kiderült, nem a legjobb választás. nagyon ritkán, de csinált "ati2dvag.dll" hibát más játékoknál. szarul van legyártva. fasza. ezért írtam korábban, hogy egy ps-nél nincsenek ilyen problémák. csak ugye ps-re soha a büdös életben nem fognak semmilyen szimulátort írni. marad a szopáshegyek leküzdése, meg grafika lebutítása pc-n. isteni.
  • LeonSilver
    Erről van szó!Ehhez hozzá tartozik vastagon, hogy a szoftvergyártók hiába kapálóznak : ezért is jó a torrent.Az ember letölti ha fasza -megveszi.Ha meg nem delete.Elhiszem, hogy nem tetszik nekik mert így az emberek kevesebb szutykot vesznek meg de magukra vessenek.Egyrészt mert sok szart kiadnak másrészt meg ma vagy nem is jelenik meg demo vagy adott esetben több giga.
    Sajnos a HW-val ezt nemlehet megtenni.Megveszed és vagy szopsz vagy nem.
  • Her Laca
    Látjátok!
    Ez az én nagy problémám sok sok mai dologgal.
    Megveszed ,kiadsz érte egy raklap pénzt,és utána matekozhatsz napokat ,hogy rendesen tudd használni.
    Nem is értem,hogy ezt hogyan képzelik a gyártók. Azért 100 000 az nem kevés pénz még nálunk nyugatabbra se.
  • DummyBoy
    Nem akartam elkiabálni de a logitech nem a drájvereiről híres :(

Szomorúan hallom, hogy gondok vannak a cuccal ... BS-hez ED fórumon van egy teljes topik, hogyan kell belőni, hogy működjön ...

Ja és alma2: ROF-nak 3 napos demóját ki tudod próbálni :)
  • RedRiot
    Szomorúan hallom, hogy még mindig fagy nálad a RoF :( Videokártya-drivert esetleg megpróbálhatsz másikat felrakni. Ha a legújabb van fent próbáld meg egyel régebbivel.

Esetleg RAM hiba? Melóhelyemen múlthéten azért buzult meg az egyik gép, mert két különbőző RAM volt benne.

Nem a memhiány miatt fagy szerintem. Tőlem szemetesebb winfosa szerintem nincs itt senkinek, ram csak 2GB a vga 512-es. Mégsem fagyott egyszer sem. Az más kérdés, hogy realtime végig lehetne játszani az I.vht mire betölt egy missönt. :)))

• LeonSilver
    Milyen vas van most alatta?
  • Fokker
    hétvégén újraraktam a gépet, a RoF kapott egy saját partíciót, saját rendszerrel. arra nem is megy más, csak driverek, RoF, meg SP3 van rajta. indulás után a memória ilyen: betöltve 17 folyamat, 135MB... se háttérkép, se ikonok, se semmi. ennél lejjebb nem tudok menni. leteszteltem, u.úgy fagy mint azelőtt(1-1.5 óra után). be kell szerezzek egy 1GB-os 4890-est, vagy inkább 5870-est. ez utóbbival lehetne 3 monitoron RoF-ozni... nemsokára megnézem ezt a gyakorlós-rulettet, mert nekem is kivan a tököm az új patch AI szintjével.
  • Sanyo
    Hasonló problémákra nálam bevállt az, hogy a joystick kábelt kihúztam pár másodperce. Vissza a helyére, minden oké.
  • Sanyo
    Az Il-2 mellé felírnám a Rise of Flight-ot is, mint amivel tökéletesen működik. A Black Shark nálam sem megy jól, a gázkar mozgatására a bot is mozdul, próbálom a tengelyeket rendesen belőni, de olyan sok van, hogy még elkezdeni sem volt erőm. Egyelőre küzdök a konfigurálásával.
  • otiq
    Nekem olyan gondom van az X52-vel hogy repülés közben egyszercsak elfelejti a fő nézetváltó felfelé irányait. Kilépek rofból, control panel settings és ott se tudja. Újraindítom a windowst és akkor újra jó.
  • otiq
    Remélhetőleg a Logitech van annyira nagy cég, hogy kiadják a javított új drivert és profile programot.
  • alma2
    Szerintem meg varjal vele :)
    a lenyegi jateknal nem tudom beallitani rendesen Black shark, amivel nem vagyok egyedul. Tele ezerfele problemaval a foruma. Bar mar valaki irt ra led szin kapcsolgatast a gombjaira.
    Mar 5 cimmel kiprobaltam, nem mind komoly repszim, pl arma2, bf2, de nem tudnak mit kezdeni a joy-al. Foleg a gazkarral. Harom eszkoz latszik egy helyett, illetve ket tengelyt tolsz fel amikor kalibralod, minden meghulyul tole. Egyedul az IL-2 aminel gond nelkul be tudtam allitani azt amit szeretnek. MASNAL NEM !
    rohadt idegesito.
    Persze meg mindig csak futolag tesztelgetem, de ordibal a fel vilag, mind a magatol rezges miatt.
    Bar nekem azota nem csinalja, ha figyelve hagyom beken,
    logitech
    mind a BS es tarsainal mert nem kezelik a jatekok. A legtobb jatek a "gazkart" siman a joy x iranyanak erzekeli, holott fizikailag kulon id-ja van, igy ha gazt adok, mar borul is a gep :)
    Egyszeruen fogni kene a logitechnek es 1 eszkozt mutatni a windows fele, a problemak 90 %-a megoldodna. De igy igazbol semmivel nem tudok jatszani teljesen.
    Lock-on-t este megnezem, irtak fura modon ott jol mennek a dolgok. A Rise of flight meg nincs meg, de rajta van a listan :)
  • DummyBoy
    xD

TrackIR-t én is szerettem volna, de hála istennek a FreeTrack + Wiimote tökéletesen működik ... Ruddert eszkábáltam magamnak, egyelőre jó, de még tökéletesíteni szeretném, de az új Joy ezt a problémát is megoldaná :)

SSD meg még nem kell, amíg a kattintgatással több idő megy el, mint a Load time-al, addig nem foglalkozok vele xD

De ha belemegy a főnökasszony, akkor Joy-t és homemade Ruddert tudok majd adni xD
  • RedRiot
    Rudder, joy, TrackIR - ezek nekem is jöhetnek, + egy SSD, hogy az elhatározás és a repülés közti idő kevesebb legyen mint negyedóra. :))))
  • DummyBoy
    Én is kiváncsi vagyok ... főleg mivel pár dolgot sikerült eladnom, még az ára is meglenne .. csak hát az engedélyt nem kaptam még meg rá ...

2 dolgot akarok most update-elni otthon, az egyik egy wide monitor, a másik a joy ... Csak sajnos életem párja mindig talál valamit a lakásban aminek nagyobb a prioritása mint a hülyeségeimnek :)
  • Her Laca
    Nem a kormányaira gondoltam:) Azok hibátlanok,nekem is van. De a Joyok?:))
    Eddig a Logitech Joy-t még nem tudott tartósat összerakni,de remélhetőleg ez sikerül most neki.
  • alma2
    Ja a lenyeget lefelejtettem, szoval a logitechbe is vannak jo szeriak, szerintem nem sok szetesett g25 van a piacon, marmint ami a kormany reszet illeti. Megis csak a csucs termekuk volt egeszen mostanaig. Persze a valtokar az botranyos.
  • alma2
    volt logitech joyom, extreme 3d, imadtam, de tobb is tonkrement, pontosabban a Z irany. Ezert lett saitek, amit utaltam, de azt kell hogy mondjam meg mindig annak all a legjobban a kezre a tuz gombja. Aminek egyszeru szamomra a magyarazata, mert azt majdnem a harmadik ujpercemmel tudom megnyomni, kb a 2-3 hajlatanal, igy igen kenyelmes. Mig ennek a g940 nek tul kozel van a fejehez, es az 1-2 ujpercem kozott tudom nyomni, kenyelmetlen.
    win 7 alatt nekem harom device-nak latja kulon pedal, gaz, joy. Igy bizonyos regi jatekoknal problemas lehet eletre kelteni az osszes reszet, mert pl csak ket device-ig keresnek. Hirtelen a freefalcon se ment. El kellett inditanom az xp-t mas okbol ahol viszont meglepodve lattam 1 eszkozkent latja, igy a freefalconnal is konnyu lett volna beallitani, mig fel nem tettem a profile-ert hozza, akkor mar ott is harom eszkoz kent szerepel.
    A joy resze kicsit orr nehez, marmint a karja, igy hajlamosm ha csak elengedi az ember, picit elore dolni /ha mar nem jatszik/ De erre bekapcsolodik az egyik motorja, es mint a kavedaralo zorog, arrol nem beszelve reggelre szerintem le is egne, ha igy hagyna az ember.
    Erre nem art figyelni. /Vagy csak a hazunk nincs viszszintesen epitve :)/
    Viszont Black Sharkba majd leestem a gyonyortol amikor /sose szoktam trimmelni en mar csak ilyen vagyok/ De letoltottem hozza egy profile-t, marmint ami a jatek iranyitasat allitja be, nem kell bohockodni a logitech programjaval, majd leestem a gyonyortol amikor elore-jobbra dontottem a joyt. majd trim es ugy maradt a kormany, na meg a heli is.
    itt elerheto :
    black shark g940
    Na jo befejeztem az offot.
  • Her Laca
    Ha pár hónap használat után még tökéletesen működik akkor revidiálom az álláspontomat a Logitech joyokkal kapcsolatban:)Kíváncsian várom miket tapasztaltok majd az idő elteltével. Addig is gratula hozzá. És jó játékot.
  • alma2
    10 perce csomagoltam ki, de tetsztos darab.
    Igen hosszu ujjaim vannak, de meg a csuklom felemelese nelkul eppenhogy elerem a joyon a felso bal gombot. A csuklo tartot ugye nem lehet fel-le allitani.
    Ennyi penzert vegre nem sajnaltak a kabelt a pedalrol, ez mar ater az asztalom mogott is. kb 40 cm-el hosszabb mint a g25 pedaljanak kabele.
    Persze maradtak a 20 eves soros portos csatiknal, de ha nem varialtak el a kabeleket benne, akkor ebbe mar hosszabitot is konnyen bele lehet dugni, nem ugy mint a g25 kormany alatti elrejtett reszebe.
    Nekem meg szoktlan a kisujjam alatti tuzgomb, ha kell ha nem megnyomom.
    A force-a nagyon brutal eros, A'la g25 a szomszed is hallja ha remeg az asztal tole :). A kezembol siman kitepi ha akarom, ha nem.
    . A tapja egy az egyben g25 igy eleg egyet hasznalni es csak bedugni az eppen aktualis joyba.
    Viszont a gazkarnal, ha egyre gondolunk van fent is lent kb 80 %-nal is az a bizonyos beakadas, eleg finom, de lehet erezni.
    A joy kar mozgasa mint egy alom, megerte varni, semmi alkatresz nem surlokik, sot semmi gagyi rugo nincs beepitve/jaj saitek/ bar utobbi furcsa is lenne egy ffb-s joynal :)
    Jo otlet volt a joyon levo harom trim, igenytelenebbeknek mint en, ha nincs kedvuk elovadaszni a gazkart, egy egyszerubb jateknal, pl bf2 heli, bar igazabol mindegyiknal siman lehet hasznalni azt "gazkarnak".
    Szamomra a "gazkar" is picit oriasinak tunik, itt sem mondhatnam, hogy minden gombot konnyeden elerek.
    Na de eleg a beszedbol, megyek vegre kiprobalom.
  • RedRiot
    És lesz is még, ha kijön a RoF-hoz a Dr.I. Van egy olyan sanda gyanúm hogy a háromfedelű Fokker és a Sopwith Camel lesz a neoqb karácsonyi meglepetése.
  • Gundark 1 1
    A forgómotor úgyis a világ 8. csodája volt :)