29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • DummyBoy
    Torrentről le tudod szedni a telepítőt, de a loginhoz kell a regisztrált kulcs, szóval ott bukik a mutatvány ... legalábbis én anno ezt találtam :)
  • RedRiot
    Rise Of Flight - A Film

kb. 2:00-nál a legjobb dogfight jelenet amit életemben láttam. :)
  • Her Laca
    Tévedés ! Van hozzá warez,legalábbis olvastam róla. Bár nem tudom működő képes lenne e.
  • Sanyo
    Nem is hinnéd, hány találatot kap a flyhu a "rise of flight key"-re. :)
  • LeonSilver
    Mert így talán kevesebben jönnek egyből a "hol keressek hozzá krekket" kérdéssel.
  • Falcon87
    De egyébként miért van kint a banenrban "No warez!" felirat, elvégre nincs is warez verzió? Vagy éppen ezért?
  • RedRiot
    "én van mikor elég sokáig bírom vele a levegőben, de mindig a legbutább helyzetben esek le én xD"

Ahogyan én is. Érdekes gép nagyon, mert ettől függetlenül a pl. alacsony sebességnél is simán repül. Az SE-vel nem tudok lelassítani teljesen egy másik gép mögött, ha az elveszi a gázt, mert ha nem nyomom a gázt elkezd imbolyogni mint egy részeg ember akit a feje húz.

A Dolphin irányítható marad ilyenkor is, kevésbé kóválygós, egyenesebben repül. De amikor már kezdem nyeregbe érezni magam, szinte kirepül alólam. És tényleg, ahogy vki már megjegyezte laposan dugózi, a gép szinte vízszintes szögben áll. Volt hogy rögtön a legelején leborítottam és sikerült egyenesbe hozni, de ha beáll pörgésbe akkor kész.
  • DummyBoy
    Jaja, gyorsan átvette a vezetést a SEVa-tól ezügyben :)

Pedállal kicsit jobb a helyzet, én van mikor elég sokáig bírom vele a levegőben, de mindig a legbutább helyzetben esek le én xD

Tényleg nagyon jó a kilátás abból a gépből ... de csak előre ... örültem neki vagy 5 percig, de aztán egyre jobban elkezdett idegesíteni, hogy hátrafelé ha ki akarok nézni akkor mindig nyújtogatnom kell a nyakam :)
  • otiq
    Kezd nagyon idegesíteni a Dolphin. Ennyiszer én még nem zuhantam le átesés miatt mint ezzel. Légiharcban nem bírom a fordulást tartani a másikkal átesek és utána a többi gépnél nagyon gyorsan le tudom nyomni az orrát és kihúzni de ezzel nem csak ha jó magasan vagyok. Szinte vízszintesen áll az orra és úgy pörög nem pedig előrebukva.
  • RedRiot
    Fejlemények AI sniperkedés ügyében:

-hivatalos fórumban már 10 oldalon át panaszkodtak az emberek

-felbukkant az egyik programozó, és azt mondta, hogy szerinte elég bénán harcolt az AI, néha csinált hülye manővereket, és úgy gondolta, hogy amíg nem megfelelő a manőverezése/taktikája az AI-nak, addig felnyomja egy kicsit a célzóképességét, hogy ezzel ellensúlyozza ideiglenesen a hiányosságokat

-el lett neki magyarázva, hogy az AI nem volt gyenge, viszont hiába változtatott csak kis mértékben a paramétereken, a játék így sokak számára játszhatatlan, elveszett a jó élmény.

-a programozó jelezte, hogy tudomásul vette az észrevételeinket, és hangol az AI-n

-én azt írtam (többek között) hogy az 1.06-os célzás megfelelő lenne, és hogy egyáltalán nem rossz az AI, bár néha tényleg csinál hülye manővereket

A magam részéről örülök, hogy a fejlesztők reagálnak a vásárlók észrevételeire, kritikáira. Jó lenne, ha a RoF a későbbiekben sem lenne magára hagyva.
  • Fokker
    sikerült ismét fagyasztanom egyet. de legalább sokáig bírta.
  • LeonSilver
    Én valahol itt olvastam.Azt hiszem az IL2-ben.
    Már ki is csengettem neki, talán a héten letudják hozni.
  • DummyBoy
    Bakker ... persze hogy mindenhol néztem, még hirdetést is adtam fel ... csak a vmh fórumon nem ... Mázlista xD
  • DummyBoy
    Nekem nem tudsz egyet annyiért? xD
  • Fokker
    na ja, repcsis játék. inkább akciójáték repülőkkel, szimulációhoz az égvilágon semmi köze. fölösleges itt erőlködni, hogy a RoF ennyire meg annyira gyenge, mert nem a RoF gyenge, hanem az aki nem tud játszani vele. azoknak maradnak a "repcsis játékok". kinek a papné... ez teljesen olyan, mint ha egy need for speed-en nevelkedett gamer megpróbálná meggyőzni a GTR2 vagy iRacing fórumozókat arról, hogy mekkora szar ez a két szimulátor, mert a need for speed-del jobban lehet játszani. persze, mert az nfs egy "autós játék", és nem szimulátor mint a gtr2 vagy az iRacing. röhej.

más. a legújabb patch óta tényleg nagyon bedurvult az AI, sebészi pontossággal lő bármilyen szögből. orosz rulettben ha eljutnék 10 győzelemig, az már nagy szó lenne. de eddig még nem jött össze. lehet hogy nem is fog. több lőszert igényel a lepuffantás, mivel manőverezésben is igencsak kiképezték magukat. ahogy RedRiot is mondta, nem tudom mi lesz, ha az AI között megjelenik holmi Manfred von Richtofen akár egy piros albatrossal, még csak nem is kell rögtön foker-dr1-gyel repülnie.

a fagyásaim lehet hogy megszűntek, némi memóriafelszabadítás miatt kilőttem a folyamatkezelőből a CatalystCC-t, MOM-ot, ez úgy látszik instabillá tette a rendszert. most bent hagyok mindent, szerencsére csak néha röccen be. muszály lesz vennem a 2GB mellé +1G ramot, viszont így nem fog dual channelben menni. majd kiderül hogy mi lesz belőle.
  • otiq
    Na visszajött a válasz és megkaptam a Dolphint az Albatros 3 helyett. Otthon majd kipróbálom én is.
  • LeonSilver
    Nekem most 20k-ért sikerült venni egy saitek pedált.Igaz használt de jó állapotban van.A héten talán le is tudják hozni ;) Egyébként pedig valóban túlárazottak.Talán a felét érik annak amennyiért árulják.
  • RedRiot
    "És a végére egy kis pozitívum ... Én nem bánom hogy az AI agresszívabb, csak ne lenne sznájper ..."

Szerintem a többségnek ez a véleménye. Nagyon szépen taktikázik a gép, a 1vs2 már komoly kihívás, jól manőverezik. Az 1 ezredmásodperc gyors célzás, majd egyetlen lövéssel halálos találat egyszerűen nem életszerű. Talán még Ace AI-nál sem...
  • DummyBoy
    Én is próbálgattam tegnap futólag ...

Télleg sznájperek xD Bár izgalmasabb volt így a dog, de a végére idegesített ...

Kipróbáltam a Fokker-t megint orosz rulettben, de a Nieuport még mindig csak körbe-körbe repülget, azzal a különbséggel, hogy most ha véletlen elékerülök, akkor 1 lövés és restart mission :(

A Dolphin meg érdekes ... ugyanazt tudom mondani mint Redriot ... Élvezetes volt vele repülni, egész addig amíg egyszer csak be nem dugózik ... teljesen váratlanul ...

Én valszeg gyengébb pilóta vagyok mint ti, nekem pl: a SEVa-val is sikerült ezt párszor megjátszani, de a Dolphin-nal ez lényegesen gyakoribb volt ...

És a végére egy kis pozitívum ... Én nem bánom hogy az AI agresszívabb, csak ne lenne sznájper ...

De pl.: mintha a peccs óta a SEVa nem lenne olyan hajlamos az átesésre ... emiatt egyszer sem estem le ... igaz csak pár órát repkedtem, különböző gépekkel ... De a végén pár rulettet nyomtam vele és egyszer sem dugóztam ... Volt mikor majdnem átestem, de most vissza tudtam hozni a gépet ...

Majd még próbálkozom vele, csak sajna hétköznap nincs időm játszani vele :(

@Leonsilver: Én is szeretnék venni pedált, de sajnos a jelenlegi árak mellett ez csak álom marad ... Műszaki emberként nem láttam még ennyire túlárazott dolgot mint ezek a pedálok ...

A Saitek pedál drágább mint egy X52 Pro ??? Pedig az elektronikailag és mechanikailag is lényegesen összetettebb és bonyolultabb (Még a sima is ...) szóval nekem ez elvi kérdés lett ... Amíg nem lesz olcsóbb, vagy nem tudok olcsóbban szerezni mint az X-52-esem, addig nem veszek, ennyit nem vagyok hajlandó fizetni ... Szóval marad az otthoni tökéletesítése ...

(Arról nem beszélve, hogy ez is csak nállunk van így ...)
  • RedRiot
    Kicsit teszteltem az AI-t. Nem orosz rulettben, hanem generáltam egy 1vs2 fightot. Én egy Dolphinnal egy Pfalz XII és egy Alb.III ellen, normal szintű AI.

Addig rendben, hogy számukra veszélyes pozíciót nem is tudtam kiharcolni, olyan profin manővereztek. Legyen, nem vagyok túl jó pilóta. Viszont az már vicc, ahogy kapáslövésből osztották a végzetes találatokat. Nagyon rövid, pontos sorozatok, gyakran az első lövedék halálos. Félig szemből, szabálytalan szögből nem is egyenesen repülök -> egy tompa "ra-ta", és már sárgul/pirosodik is a képernyő.

OK, legyen ilyen szintű AI is a játékban, de ne ez legyen a Normal szint, mégcsak ne is a High. Ha ez a normál, akkor mondjuk hogyan jelenne meg René Fonck vagy Richthofen a RoFban? Öt kilométerről eltalálnák a fejemet, miközben egy felhő közepén pörgök dugóhúzóban???

A hivatalos fórumba is beírtam, remélem finomhangolják az AIt. Elég sokan panaszkodnak.

• RedRiot
    "Ami még új volt, hogy a lelőtt bombázóból láttam kiugrani és ejtőernyőt nyitni a személyzet egyik tagját.. :)"

Ilyet még nem láttam!
  • otiq
    Hogy az a. Mindig úgy néztem meg, hogy nem voltam belépve.
  • Papa01 #1175
    Sziasztok!

Ma egy kicsit tudtam RoF-ozni.. :) Tényleg keményebben repülnek az biztos!

Pl, eddig szemberepüléskor eddig nem nyitottak tüzet, most már igen... :)

Ami még új volt, hogy a lelőtt bombázóból láttam kiugrani és ejtőernyőt nyitni a személyzet egyik tagját.. :)

De lehet ez csak nekem új.. :)
  • LeonSilver
    Alul van egy olyan, hogy Send private message.
  • otiq
    Küldtem egy levelet a [email protected] hogy az elhibázott egyik albatros IIId-t cseréljék Sopwith Dolphin-ra. Hétvége van gondolom ilyenkor ők se dolgoznak de utánanéztem azon fórum topkban amiven írják ezt a hibát és kérték hogy a Private msg section-ban kérjék az emberek az igényeiket.
    Hol van privát üzenet lehetőség a fórumban?
  • Papirzacsi
    Nem futna, amúgy sincs belőle warez, megvenni meg úgysem akarod, az írásra még most sem fordítasz elég figyelmet. Hány topikban fogod még előadni ezt? bye!
  • RedRiot
    Új gépeket próbálta már valaki? Ez a Sopwith Dolphin nem is olyan rossz mint amilyennek első próbálkozás után tűnt. Persze a véleményem nem mérvadó, mert többnyire csak orosz rulettben teszteltem, de azért leírom a benyomásaimat:

+gyors, jól emelkedik
    +ha lenyomjuk az orrát szépen gyorsul, és a motor sem pörög túl olyan könnyen mint a hasonló motorral szerelt SE5a-ban
    +elég jól megőrzi a sebességét, lendületesen lehet vele repülni
    +normálisan elhelyezett dupla Vickers fegyverzet, semmi tetőre meg a gép oldalára szerelt perverzió. Megfelelő tűzerő, könnyű célzás
    +nem ugra-bugrál, stabilan repül, jó fegyverplatform
    +ha levesszük a gázt, és lelassulunk, akkor is stabil marad a gép (nem kezd imbolyogni/felborulni mint az SE)
    +előre-fentre kiváló kilátás

-néha nagyon furán átesik. OK, nem vagyok túl jó pilóta, de az SE-vel viszonylag ritkán estem le magamtól. A Dolphin viszont elég meglepő pillanatokban szinte kiesett alólam, mintha hátrafelé kezdett volna repülni :/
    -az ülésből nyújtózkodni kell felfelé ha hátra akarsz nézni, vagy a szárnyak felett oldalra kinézni. TrackIR használók előnyben!
    -a szárnyak elég törékenyek, viszonylag kevés találattól is leválnak

Az új Pfalzot is próbálgattam, de még nagyon keveset. Elsőre borzasztóan lomhának tűnik, különösen a Dolphin után. A kilátás viszont nagyon jó belőle. Egyelőre még nem látom, hogy mi az, amiben esetleg jobb a többi német géptől...

• LeonSilver
    Az FX 5200 cirka 6 éves kártya.Erősen kétlem, hogy akár diavetítés szinten is elég lenne neki.De töltsd le a demót és nézd meg.
  • RedRiot
    4GB RAM az elegendő, a procinak legalább kétmagosnak kell lennie, ha az a 2.8GHz szűken elég. A videokari viszont nagyon soványka, legalább egy 512-es kéne a RoFhoz.
  • adikakk
    hy all
    lenne 1 kérdésem a konfigom proci 2.8GHZ 4GB RAM NVIDIA GEFORCE FX5200 128 AS EZEN FUTNA A GAME??

• Gundark 1 1
    Ez az Ilben is jó sokáig probléma volt. Ma már nem annyira de jelentkezik a PK. Lehetetlen szögekből, lehetetlen távolságból a bombázók zárótüzet adnak :)
  • RedRiot
    " ... és őket könnyebb leszedni?"

Nehezebb. Talán eddig "Normal" szintű AI volt az orosz rulettben, és ezt állították át "High" vagy "Ace" szintre? Mindenesetre többeknek is feltűnt a dolog:

Sniper AI - hivatalos RoF fórumon
  • LeonSilver
    Szerintem is átestek a ló másik óódalárta most.
    Így első nekifutásra.
  • DummyBoy
    Vicceltem persze, de ez így nagyon gáz ahogy mondod ... és őket könnyebb leszedni?

Eddig is elég jól lőttek, bár a legizgalmasabb akkor volt a dogfight, mikor eltalált valamelyik, és beindult a verseny, hogy leszedem-e mielőtt leesek ... Ezt ne veygék már el ... majd ma letesztelem, ha lesz időm ...
  • RedRiot
    Nekem a patch előtt úgy volt, hogy ha lőtt akkor eltalált, de nem volt mindig végzetes a találat. Most viszont olyan szinte már nincs is, hogy mondjuk lelő egy csűrőlapot, vagy kilyuggatja kicsit a szárny szélét. Nem, most már hihetetlen szögekből, kapásból, úgy hogy egy tizedmásodpercig lehetek az irányzékában, fejbelövi a pilótát, vagy robbantja a motort. Néha nagyon komolytalan fílingje van így. :/
  • DummyBoy
    Nekem eddig is ilyen volt ... ha lőtt, akkor lezuhantam xD
  • RedRiot
    Csak nekem tűnik úgy, mintha az AI mesterlövész-kurzust végzett az új patch megjelenéséig?

Sebészi pontossággal osztogatja a fejlövéseket és a géprobbantó találatokat, hogy az néha már kicsit gáz. Kapáslövésből, nagyon durva szögekből kilő három lövedéket -> bumm, lángol a gép.
  • Papa01 #1160
    Elég durva, én kipróbáltam, nálam nem volt gond...
    De mondjuk ez a kattintsunk 8x mielőtt beléphetünk, baromira idegesítő...

Szerintem írj a support-nak, hátha....
  • LeonSilver
    Hát ez kurva fasza.A peccs után ez fogadott

• Sanyo
    Köszönöm, írtam is egy rövidhírt róla. Forrásként is meg vagy jelölve. :)