29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#3277 Urak,akár most is röppenhetünk... :) -
#3276 Willenbrock-al hajnal 2-ig nyomtuk! :D
-
#3275 Meddig voltatok fent ti kis izék ;) ?? -
#3274 Persze, gyere! :) -
#3273 Azt kapcsold ki így:
-
#3272 Jó a mod pipát kivettem,ma játszotok még? -
#3271 Igen a modok aktiválva vannak és nincs saját skinem csak a gyári. -
#3270 xD Nem úgy értem xD
Settings-ben a Mods On be van pipálva? Ha igen akkor vedd ki a pipát és akkor látni fogod a többi szervert is :)
Valahogy így:
-
#3269 Saját Skint használsz? :) -
#3268 A hang probléma talán megoldódott,nem a Realtech input/output volt kijelölve a hangbeállításoknál hanem elsődleges akármi,szerintem az volt a baj. -
#3267 Durva hogy ennyire hülye vagyok mi?:) -
#3266 Egy szervert láttam csak a játék multi menüjében mikor a TS-be is be voltam lépve,valami francia neve volt,akkor az nem az övé volt? -
#3265 Ez nem lehet gond ...
Megtaláltad a játék Multiplayer menüjében a Papa szerverét?
Csinálok majd egy screent, hogy érthetőbb legyen ... -
#3264 A TS-t úgy állítottam be ahogy fent megvan adva(Rise of Flightet írtam be szervernévnek,csatornajelszó abc 123),eleinte sikerült ugye csatlakozni de gépet nem engedett választani,se németet se antantost,hiába kattintottam rá.Mi lehetett a gond?Azt hiszem az IP címem dinamikus nem fix-talán ez a baj v. mi lehet? -
#3263 -
#3262 Hoppá ... van ma este játék?
Jövök - jövök! -
#3261 Hogy tetszik? -
#3260 Amíg nincs kész a Fokker Dr.I cikk, addig csak azzal foglalkozom. Persze meg is reptetem egy kicsit. :) -
#3259 Mármint a Rof-on belül... -
#3258 Enter
-
#3257 A TS használata nem nehéz! :) pár képet belinkeltem a Szerver és Teamspeak adatok online repüléshez és egyéb hasznos dolgok...
linkre...meg persze kérdezz bátran! :)
-
#3256 És mivel jön elő a cheatablak?
-
#3255 Ok megpróbálok csatlakozni de a TS eléggé újdonság nekem.
-
#3254 Persze, gyere bátran! :) Repülés közben Enter-t ütve tudsz csetelni. -
#3253 Headset nélkül is érdemes repülni a szerveren?Nekem még nincs mikrofonom.Nagyon kezdők is repülnek ott?Talán kipróbálnám. -
#3252 Sanyo, Willen, Ti repültök ma este? :) -
#3251 Szerintem valóban kellemesebb így! -
#3250 Fekete! :) Próbáld ki, hogy tetszik... :) -
#3249 Az jó,vagy a kék is elég sötét. -
#3248 Próbáljuk meg a feketét. :) Többiek? -
#3247 TS, Szeró megy! :) -
#3246 Vagyok gyerekek! :)
Komolyan belekezdenétek??? Az szuper lenne!! Én húgomat tudom megkérni, bár nem tudom, hogy ezt a haditechnika részt ő hogyan értené...
(Olvastátok Dale Brown a Bombázó című könyvet? Na annak a fordítása sem volt semmi... :D )
Valamiben esetleg én tudok segíteni?
Szín: Persze, milyenre szeretnéd?
-
#3245 Tényleg elég könnyű a nyelvezete, de mivel elég terjedelmes, nekem több napba is beletelne. Lehet, hogy szakítok rá időt, de egyeztessünk, hogy ki melyik részét csinálja meg. :)
más: nem lehetne a hozzászólás írásnál a piros színt lecserélni valami kevésbé szemet bántóra? -
#3244 Nekiessek? Nem túl bonyolult és nem is túl hosszú ... Bár én csak koca-angolos vagyok ...
Mondjuk melóban jobb lett volna, otthon tuti nem fogok nekiállni xD Bár lehet ráveszem magam :) -
#3243 Milyen szép lenne ez mégékesebb magyar nyelven :P -
#3242 Üdv!
Melléraktam egy Black Shark unofficial tutorial-t is, egy elég érthető és egyszerű leírás a Black Shark kezeléséről, pdf-ben, igaz ékes ángélus nyelven íródott, de minden benne van és nem 500 oldal mint a manual :)
http://www.mediafire.com/file/nzjmyzxgt1n/DCS%20Stuffz.zip -
#3241 Mi a klanok.hu nál vagyunk, tudod.. :) Ott még teszt üzem van TS3 ügyileg.
Dummy: Ha feltennéd, megköszönném! :)
A holnapi BS multi csak egy ötlet! :) Akár RoF is mehet tőlem! :D -
#3240 Most írt a THOMi, hogy januártól ts3-at használnak! -
#3239 Igen, sajna nem ismerem annyira az IL-2-t hogy tudjam valami fontoshoz hasonlítani, de Black Sharkban az első dolog amit érdemes rendesen elsajátítani még a fegyver-rendszer előtt, az az automata pilóta módok kezelése, különbségei és a trimm rendszer :)
Ezek ismerete nélkül is lehet repülni, de sokkal nehezebben kezelhető lesz a madárka ...
Természetesen itt nem a "csítelés" automata pilóta módokra gondolok, amit pl: a nehézségnél lehet állítani, hanem ténylegesen a BS vezérlő rendszerében található automata módokra :) És van egy pár lehetőség xD -
#3238 Itt a trimm kicsit más mint a merevszárnyúaknál.Nembeszélve arról, hogy itt folyamatosan használja az ember a trimm és a reset trimmet.