29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Papa01 #3277
    Urak,akár most is röppenhetünk... :)
  • Papa01 #3276
    Willenbrock-al hajnal 2-ig nyomtuk! :D
  • LeonSilver
    Meddig voltatok fent ti kis izék ;) ??
  • Papa01 #3274
    Persze, gyere! :)
  • Papa01 #3273
    Azt kapcsold ki így:
  • Willenbrock
    Jó a mod pipát kivettem,ma játszotok még?
  • Willenbrock
    Igen a modok aktiválva vannak és nincs saját skinem csak a gyári.
  • DummyBoy
    xD Nem úgy értem xD

Settings-ben a Mods On be van pipálva? Ha igen akkor vedd ki a pipát és akkor látni fogod a többi szervert is :)

Valahogy így:

• Papa01 #3269
    Saját Skint használsz? :)
  • Willenbrock
    A hang probléma talán megoldódott,nem a Realtech input/output volt kijelölve a hangbeállításoknál hanem elsődleges akármi,szerintem az volt a baj.
  • Willenbrock
    Durva hogy ennyire hülye vagyok mi?:)
  • Willenbrock
    Egy szervert láttam csak a játék multi menüjében mikor a TS-be is be voltam lépve,valami francia neve volt,akkor az nem az övé volt?
  • DummyBoy
    Ez nem lehet gond ...

Megtaláltad a játék Multiplayer menüjében a Papa szerverét?

Csinálok majd egy screent, hogy érthetőbb legyen ...
  • Willenbrock
    A TS-t úgy állítottam be ahogy fent megvan adva(Rise of Flightet írtam be szervernévnek,csatornajelszó abc 123),eleinte sikerült ugye csatlakozni de gépet nem engedett választani,se németet se antantost,hiába kattintottam rá.Mi lehetett a gond?Azt hiszem az IP címem dinamikus nem fix-talán ez a baj v. mi lehet?
  • Papa01 #3263
  • DummyBoy
    Hoppá ... van ma este játék?

Jövök - jövök!
  • Papa01 #3261
    Hogy tetszik?
  • Sanyo
    Amíg nincs kész a Fokker Dr.I cikk, addig csak azzal foglalkozom. Persze meg is reptetem egy kicsit. :)
  • Papa01 #3259
    Mármint a Rof-on belül...
  • Papa01 #3258
    Enter
  • Papa01 #3257
    A TS használata nem nehéz! :) pár képet belinkeltem a Szerver és Teamspeak adatok online repüléshez és egyéb hasznos dolgok...
    linkre...meg persze kérdezz bátran! :)
  • Willenbrock
    És mivel jön elő a cheatablak?
  • Willenbrock
    Ok megpróbálok csatlakozni de a TS eléggé újdonság nekem.
  • Papa01 #3254
    Persze, gyere bátran! :) Repülés közben Enter-t ütve tudsz csetelni.
  • Willenbrock
    Headset nélkül is érdemes repülni a szerveren?Nekem még nincs mikrofonom.Nagyon kezdők is repülnek ott?Talán kipróbálnám.
  • Papa01 #3252
    Sanyo, Willen, Ti repültök ma este? :)
  • Papa01 #3251
    Szerintem valóban kellemesebb így!
  • Papa01 #3250
    Fekete! :) Próbáld ki, hogy tetszik... :)
  • Willenbrock
    Az jó,vagy a kék is elég sötét.
  • Sanyo
    Próbáljuk meg a feketét. :) Többiek?
  • Papa01 #3247
    TS, Szeró megy! :)
  • Papa01 #3246
    Vagyok gyerekek! :)
    Komolyan belekezdenétek??? Az szuper lenne!! Én húgomat tudom megkérni, bár nem tudom, hogy ezt a haditechnika részt ő hogyan értené...
    (Olvastátok Dale Brown a Bombázó című könyvet? Na annak a fordítása sem volt semmi... :D )

Valamiben esetleg én tudok segíteni?

Szín: Persze, milyenre szeretnéd?
  • Sanyo
    Tényleg elég könnyű a nyelvezete, de mivel elég terjedelmes, nekem több napba is beletelne. Lehet, hogy szakítok rá időt, de egyeztessünk, hogy ki melyik részét csinálja meg. :)

más: nem lehetne a hozzászólás írásnál a piros színt lecserélni valami kevésbé szemet bántóra?
  • DummyBoy
    Nekiessek? Nem túl bonyolult és nem is túl hosszú ... Bár én csak koca-angolos vagyok ...

Mondjuk melóban jobb lett volna, otthon tuti nem fogok nekiállni xD Bár lehet ráveszem magam :)
  • LeonSilver
    Milyen szép lenne ez mégékesebb magyar nyelven :P
  • DummyBoy
    Üdv!

Melléraktam egy Black Shark unofficial tutorial-t is, egy elég érthető és egyszerű leírás a Black Shark kezeléséről, pdf-ben, igaz ékes ángélus nyelven íródott, de minden benne van és nem 500 oldal mint a manual :)

http://www.mediafire.com/file/nzjmyzxgt1n/DCS%20Stuffz.zip
  • Papa01 #3241
    Mi a klanok.hu nál vagyunk, tudod.. :) Ott még teszt üzem van TS3 ügyileg.

Dummy: Ha feltennéd, megköszönném! :)

A holnapi BS multi csak egy ötlet! :) Akár RoF is mehet tőlem! :D
  • LeonSilver
    Most írt a THOMi, hogy januártól ts3-at használnak!
  • DummyBoy
    Igen, sajna nem ismerem annyira az IL-2-t hogy tudjam valami fontoshoz hasonlítani, de Black Sharkban az első dolog amit érdemes rendesen elsajátítani még a fegyver-rendszer előtt, az az automata pilóta módok kezelése, különbségei és a trimm rendszer :)

Ezek ismerete nélkül is lehet repülni, de sokkal nehezebben kezelhető lesz a madárka ...

Természetesen itt nem a "csítelés" automata pilóta módokra gondolok, amit pl: a nehézségnél lehet állítani, hanem ténylegesen a BS vezérlő rendszerében található automata módokra :) És van egy pár lehetőség xD
  • LeonSilver
    Itt a trimm kicsit más mint a merevszárnyúaknál.Nembeszélve arról, hogy itt folyamatosan használja az ember a trimm és a reset trimmet.