29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • LeonSilver
  • Clidey
    Akkor hasonlítsd össze a két pds fájlt hogy miben különböznek. Valahol biztos van valami turpisság.

Nekem még sosem sikerült PS-ből 5 csatornás textúrát dds-be menteni épp az alábbi hibaüziből kifolyólag. Ezért e célra az FXS-hez mellékelt ImageTools-t használom, esetleg a DXTBmp is megteszi.
  • LeonSilver
    Az a helyzet, hogy valóban öt csatorna van.De az egyik ki van kapcsolva.Ha ki törlöm azt a csatornát akkor meg olyan más lesz a szkin.Nem fénylik vagy mi, már régebben próbáltam.Csináltam más szkint a játékból kiszedett .dds-ből, ott is megvan ez a csatorna, kikapcsolva és nem okoz gondot a mentése.

• Clidey
    Szerintem nem a rétegekkel van a baj, hanem egyel több csatorna maradt benn. Csekkold le a 'Channels' fülön!
  • LeonSilver
    Dummy.Nekem így lenne szükségem a tempre de ha kikapcsolom azt a szart ( azért, hogy a gyári festés nelegyen ) akkor nemtudom elmenteni .dds-be..
    Nem tudod véletlenül a megoldást ?

• Papa01 #3552
    Simán..., bár az durvább volt... :D
  • LeonSilver
    Aha, tisztára mint a Dr.1 :)
  • Papa01 #3550
    Jaja.. a szabadság alatt épp nincs az embernek ideje saját magára... :d

Leon, Tetszett a leszállás? , Eléggé durva a tömörítő hatékonysága...:)
  • LeonSilver
    Mit szólsz a Teve szárnyához Dummy?
  • LeonSilver
    Bocs Papa, nemvoltam itthon de látom azért megoldódott ;)
  • DummyBoy
    Én sejtettem mondjuk hogy ez lesz ... amint elkezdődik a melószezon, megint lesz időm repkedni :) Majdnem minden szabi után az első 1-2 nap a melóban az hogy kipihenem a szabik fáradalmait :)
  • Papa01 #3546
    Oké, csak repüljünk, mert már elég régen röppentünk, bár tudom sok minden összejött, és hát persze ünnepek is vannak... :)
  • DummyBoy
    Asszem nekiállok valami fasza kis Saját Camel Skinnek :)

Ezek után lehet hogy Mods On-al repülünk majd xD
  • RedRiot
    Köszi, de vártam már ezt a hírt!
  • Papa01 #3543
    Érdekes leszállásom, Pfalz-al... :)

Link
  • Papa01 #3542
    Én még továbbra is a Pfalz III-asra esküszöm! Annál a gépnél tényleg csak az ellenfelet kell figyelni! :)
    Közben megoldódott a probléma Xvid MPEG-4 kodek-et letöltöttem és feltelepítettem.. a 650mb-os állományból csinált egy 24 mb-osat! :)
  • JoeDestroy
    Fokker DVIII. Kicsit izomgép. Repültem vele kb 20 percet, és azt kell mondjam, hogy rendesen műrepülhető. A motor felszálláskor már félgázon gurítja a gépet, lendületből palástorsót lehet vele művelni több fordulattal és még a késállást is bírja egy jódarabig. Kis idővel ha megszokja az ember, lerepülheti a Redbull pályát.
    Amúgy az AI ma sorozatosan nekemjött. Tiszta kamikaze volt a rulett.
  • Papa01 #3540
    Köszi Leon! :)

Abban még tudnál segíteni, hogy a Fraps-ben nekem nem látható a Xvid MPEG-4 a kodek-ek között...

Szerinted miért?
    Sanyo: Köszi a linket!! :)
  • Sanyo
    Skin template-ok, bocs ha már volt. :)
  • LeonSilver
    A lassítás - gyorsítás az "ő" és a "ú" billentyű a RoF-ban.

Kössz Papa!

• Papa01 #3537
    Vid: De kemény!!!
    Korábban írtam, hogy bízom benne lecsengenek ezek a gép módosítások...
    Leon, hogy Csinálod ezeket a vágásokat a videóban? (lassítás) Baromi látványosak...

Jó étvágyat és, szórakozást Neked estére! :) Majd jövőre tesztelünk!! :)
  • LeonSilver
    Asszem ma mégis kimarad Papa.Mindjárt kajálnom kell azán meg megyünk át a lányomékhoz egy kis meetingre ;)
  • LeonSilver
    Na srácok azért a f@xom tényleg kivan a neoqb-vel.
    Gondoltam kipróbálom a tevét a D.VIII ellen.
    Bár az elejétől nincs meg teljesen a vidió, Isten bizony mondom, hogy nem talált el és a gépet sem terheltem agyon.Talán hallani is lehet, hogy a teljesítményből is visszavettem egy kicsit.Mentem a Fokker után majd egyszer csak a videón látható esemény történt.Minden előzmény nélkül letörtek a szárnyak.Komolyan mondom, hogy kezd elegem lenni belőle.. Legfőképpen azért, mert nemlehet tudni melyik gép lesz a következő "áldozat".

• Papa01 #3534
    Leon mester, hazaértem... :)
    Mikor legyen a teszt?? :)
  • sakkay
    Teszteltem a Wings of preyt..majdnem szimulátor.. de nagyon gyönyörű. Törésmodell is van, ha nem is olyan mint a rise.
  • VO101 tvr
    A demoban található Single Patrol küldetésben érdekes szituáció tud kialakulni, mikor szintben megérkezik az 5 FokkerDVII-es. Egyedül egy Spad-ben ülve kissé esélytelennek érzem a harcot. :) Lelőni nem tudnak, mert ki lehet emelkedni, de én nem találtam fogást rajtuk. BnZ-olni lehet rájuk, de túl jól fordulnak és rövid sorozatokkal nehét tönkretenni őket. Nyilván nem vagyok egy gyakorlott RoF pilóta. Ti hogy boldogultok ezzel a mission-nel?
  • LeonSilver
    Az, hogy amit feltettem az ilyen teherautóról leesett példány ;)
    Egyébként erősen gondolkodok a megvételén.Tényleg megéri azt a 37$-t.
  • Papa01 #3530
    Kösziii! :) Tökéletesen működik! :) Mi különbség a két progi között?
    Van egy nagyon aranyos repülésem, tegnap jött össze, egy Pflaz dIIIa-val felső szárnyak nélkül sikerült leszállnom ugyanúgy mint Fokkernak múltkor.. :)

Ha hazajöttem átkonvertálom és kiteszem! :)

Az új rulettet is kiteszem a letöltések közé... :)
  • LeonSilver
    Van új orosz rulett az 1.010-es peccshez.
    Practice, practice, practice! (serial dog fight missions)
  • LeonSilver
    Ehhh, látod erre nem is gondoltam.Próbáld ezt Papa ;)
  • Papa01 #3527
    Rájöttem... :((( A demó verzió sajnos csak 30 másodpercet rögzít... :)
  • Papa01 #3526
    Értem ,köszi szépen! :)
  • DummyBoy
    Itt az sg-n van Wings of Prey topik, ott találsz linket a torrentre ...

Utána le kell töltetni az 1.0.2.1-es peccset és felrakni ...

így lesz Demo ...
  • Papa01 #3524
    Urak, PC demót talált valaki? Mert én sajnos nem leltem.. :(
  • DummyBoy
    Elfelejtettem megemlíteni a leglényegesebb momentumot :)

Ha meghalsz, nyomhatsz Enter-t és folytathatod xD Qrva béna vagyok, de iszonyat milyen hangulatos ez a szar xD
  • Papa01 #3522
    Tény, a Pflaz III, szerintem messze a legkezelhetőbb cucc...
    Dummy, köszi a leírást, én nem hiszem, hogy megveszem, nem mintha nem érdekelne, de így is sok olyan szimu van, amit megvettem , alig repülök vele, mert sajna nincs időm.. pl Condor

De a demót azt megnézem!

Az biztos, hogy a ROF-ot nem hanyagolom el... :)
  • Papa01 #3521
    Szerintem, elég új játék ez. Lefog csengeni hamar, és akkor tényleg nem fogják buzgerálni a gépeket... Esetleg érdemes ezt felvetni a hivatalos fórumban..
  • Fokker
    egyetértek. a sok hülye amcsi biztos sír a hivatalos fórumokon, és ezért piszkálnak bele a repülőkbe. nagyon nem kéne. aki nem tud vele repülni, ne repüljön. ennyi. olyan gép úgysem lesz(szerencsére), ami messze ver mindent. pedig egy 220 lovas DVII-es Fokker csúnya dolgokra lehet képes :) nagyon remélem, hogy soha többé nem nyúlnak bele utólag a gépek viselkedésébe. pl. a PfalzDIIIa. vízsszintesen jobban ment mint most, ez azért erősen érződik rajta. valamit butítottak a DVII-es Fokkeren is, messze nem fordul úgy, mint 2 peccsel ezelőtt. ésatöbbi.
  • Willenbrock
    A Dr.I esetében nemigen lehetett tapasztalni változást a repmodellben az új patch után sem.A jellemző tulajdonságai szerintem megmaradtak,remélem ez a későbbiekben is így marad.
  • LeonSilver
    Huhuuu Dummy, én most megint nagyon élvezem a röppenést.Egész fasza ez a D.VIII Viszont azt most megmondom, hogy ha a neoqb megint belepiszkál a következő peccsben én leteszem a RoF-ot.Qrvára nincs kedvem havonta szívni (a fogam) és elölről kezdeni egy gép tanulását.