29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#3557 -
#3556 Akkor hasonlítsd össze a két pds fájlt hogy miben különböznek. Valahol biztos van valami turpisság.
Nekem még sosem sikerült PS-ből 5 csatornás textúrát dds-be menteni épp az alábbi hibaüziből kifolyólag. Ezért e célra az FXS-hez mellékelt ImageTools-t használom, esetleg a DXTBmp is megteszi. -
#3555 Az a helyzet, hogy valóban öt csatorna van.De az egyik ki van kapcsolva.Ha ki törlöm azt a csatornát akkor meg olyan más lesz a szkin.Nem fénylik vagy mi, már régebben próbáltam.Csináltam más szkint a játékból kiszedett .dds-ből, ott is megvan ez a csatorna, kikapcsolva és nem okoz gondot a mentése.
-
#3554 Szerintem nem a rétegekkel van a baj, hanem egyel több csatorna maradt benn. Csekkold le a 'Channels' fülön! -
#3553 Dummy.Nekem így lenne szükségem a tempre de ha kikapcsolom azt a szart ( azért, hogy a gyári festés nelegyen ) akkor nemtudom elmenteni .dds-be..
Nem tudod véletlenül a megoldást ?
-
#3552 Simán..., bár az durvább volt... :D -
#3551 Aha, tisztára mint a Dr.1 :) -
#3550 Jaja.. a szabadság alatt épp nincs az embernek ideje saját magára... :d
Leon, Tetszett a leszállás? , Eléggé durva a tömörítő hatékonysága...:) -
#3549 Mit szólsz a Teve szárnyához Dummy? -
#3548 Bocs Papa, nemvoltam itthon de látom azért megoldódott ;) -
#3547 Én sejtettem mondjuk hogy ez lesz ... amint elkezdődik a melószezon, megint lesz időm repkedni :) Majdnem minden szabi után az első 1-2 nap a melóban az hogy kipihenem a szabik fáradalmait :) -
#3546 Oké, csak repüljünk, mert már elég régen röppentünk, bár tudom sok minden összejött, és hát persze ünnepek is vannak... :) -
#3545 Asszem nekiállok valami fasza kis Saját Camel Skinnek :)
Ezek után lehet hogy Mods On-al repülünk majd xD -
RedRiot #3544 Köszi, de vártam már ezt a hírt! -
#3543 Érdekes leszállásom, Pfalz-al... :)
Link -
#3542 Én még továbbra is a Pfalz III-asra esküszöm! Annál a gépnél tényleg csak az ellenfelet kell figyelni! :)
Közben megoldódott a probléma Xvid MPEG-4 kodek-et letöltöttem és feltelepítettem.. a 650mb-os állományból csinált egy 24 mb-osat! :) -
#3541 Fokker DVIII. Kicsit izomgép. Repültem vele kb 20 percet, és azt kell mondjam, hogy rendesen műrepülhető. A motor felszálláskor már félgázon gurítja a gépet, lendületből palástorsót lehet vele művelni több fordulattal és még a késállást is bírja egy jódarabig. Kis idővel ha megszokja az ember, lerepülheti a Redbull pályát.
Amúgy az AI ma sorozatosan nekemjött. Tiszta kamikaze volt a rulett. -
#3540 Köszi Leon! :)
Abban még tudnál segíteni, hogy a Fraps-ben nekem nem látható a Xvid MPEG-4 a kodek-ek között...
Szerinted miért?
Sanyo: Köszi a linket!! :) -
#3539 Skin template-ok, bocs ha már volt. :) -
#3538 A lassítás - gyorsítás az "ő" és a "ú" billentyű a RoF-ban.
Kössz Papa!
-
#3537 Vid: De kemény!!!
Korábban írtam, hogy bízom benne lecsengenek ezek a gép módosítások...
Leon, hogy Csinálod ezeket a vágásokat a videóban? (lassítás) Baromi látványosak...
Jó étvágyat és, szórakozást Neked estére! :) Majd jövőre tesztelünk!! :) -
#3536 Asszem ma mégis kimarad Papa.Mindjárt kajálnom kell azán meg megyünk át a lányomékhoz egy kis meetingre ;) -
#3535 Na srácok azért a f@xom tényleg kivan a neoqb-vel.
Gondoltam kipróbálom a tevét a D.VIII ellen.
Bár az elejétől nincs meg teljesen a vidió, Isten bizony mondom, hogy nem talált el és a gépet sem terheltem agyon.Talán hallani is lehet, hogy a teljesítményből is visszavettem egy kicsit.Mentem a Fokker után majd egyszer csak a videón látható esemény történt.Minden előzmény nélkül letörtek a szárnyak.Komolyan mondom, hogy kezd elegem lenni belőle.. Legfőképpen azért, mert nemlehet tudni melyik gép lesz a következő "áldozat".
-
#3534 Leon mester, hazaértem... :)
Mikor legyen a teszt?? :) -
sakkay #3533 Teszteltem a Wings of preyt..majdnem szimulátor.. de nagyon gyönyörű. Törésmodell is van, ha nem is olyan mint a rise. -
VO101 tvr #3532 A demoban található Single Patrol küldetésben érdekes szituáció tud kialakulni, mikor szintben megérkezik az 5 FokkerDVII-es. Egyedül egy Spad-ben ülve kissé esélytelennek érzem a harcot. :) Lelőni nem tudnak, mert ki lehet emelkedni, de én nem találtam fogást rajtuk. BnZ-olni lehet rájuk, de túl jól fordulnak és rövid sorozatokkal nehét tönkretenni őket. Nyilván nem vagyok egy gyakorlott RoF pilóta. Ti hogy boldogultok ezzel a mission-nel? -
#3531 Az, hogy amit feltettem az ilyen teherautóról leesett példány ;)
Egyébként erősen gondolkodok a megvételén.Tényleg megéri azt a 37$-t. -
#3530 Kösziii! :) Tökéletesen működik! :) Mi különbség a két progi között?
Van egy nagyon aranyos repülésem, tegnap jött össze, egy Pflaz dIIIa-val felső szárnyak nélkül sikerült leszállnom ugyanúgy mint Fokkernak múltkor.. :)
Ha hazajöttem átkonvertálom és kiteszem! :)
Az új rulettet is kiteszem a letöltések közé... :) -
#3529 Van új orosz rulett az 1.010-es peccshez.
Practice, practice, practice! (serial dog fight missions) -
#3528 Ehhh, látod erre nem is gondoltam.Próbáld ezt Papa ;) -
#3527 Rájöttem... :((( A demó verzió sajnos csak 30 másodpercet rögzít... :) -
#3526 Értem ,köszi szépen! :) -
#3525 Itt az sg-n van Wings of Prey topik, ott találsz linket a torrentre ...
Utána le kell töltetni az 1.0.2.1-es peccset és felrakni ...
így lesz Demo ... -
#3524 Urak, PC demót talált valaki? Mert én sajnos nem leltem.. :( -
#3523 Elfelejtettem megemlíteni a leglényegesebb momentumot :)
Ha meghalsz, nyomhatsz Enter-t és folytathatod xD Qrva béna vagyok, de iszonyat milyen hangulatos ez a szar xD -
#3522 Tény, a Pflaz III, szerintem messze a legkezelhetőbb cucc...
Dummy, köszi a leírást, én nem hiszem, hogy megveszem, nem mintha nem érdekelne, de így is sok olyan szimu van, amit megvettem , alig repülök vele, mert sajna nincs időm.. pl Condor
De a demót azt megnézem!
Az biztos, hogy a ROF-ot nem hanyagolom el... :) -
#3521 Szerintem, elég új játék ez. Lefog csengeni hamar, és akkor tényleg nem fogják buzgerálni a gépeket... Esetleg érdemes ezt felvetni a hivatalos fórumban.. -
#3520 egyetértek. a sok hülye amcsi biztos sír a hivatalos fórumokon, és ezért piszkálnak bele a repülőkbe. nagyon nem kéne. aki nem tud vele repülni, ne repüljön. ennyi. olyan gép úgysem lesz(szerencsére), ami messze ver mindent. pedig egy 220 lovas DVII-es Fokker csúnya dolgokra lehet képes :) nagyon remélem, hogy soha többé nem nyúlnak bele utólag a gépek viselkedésébe. pl. a PfalzDIIIa. vízsszintesen jobban ment mint most, ez azért erősen érződik rajta. valamit butítottak a DVII-es Fokkeren is, messze nem fordul úgy, mint 2 peccsel ezelőtt. ésatöbbi. -
#3519 A Dr.I esetében nemigen lehetett tapasztalni változást a repmodellben az új patch után sem.A jellemző tulajdonságai szerintem megmaradtak,remélem ez a későbbiekben is így marad. -
#3518 Huhuuu Dummy, én most megint nagyon élvezem a röppenést.Egész fasza ez a D.VIII Viszont azt most megmondom, hogy ha a neoqb megint belepiszkál a következő peccsben én leteszem a RoF-ot.Qrvára nincs kedvem havonta szívni (a fogam) és elölről kezdeni egy gép tanulását.