659
King`s Bounty: Armored Princess
  • kavaro
    sziasztok

1 küldetés nincs meg "odvesti donesenje marsali delouri na veroni"

de hogy mit kell és hova, már többször végigjártam mindent.

Üdv Misi
  • Hiperwolf
    Az az átlagos, amit 3D filmekhez használnak, de nem akarok hülyeséged mondani, mert én nem használom a 3D-t. :)
  • kavaro
    sziasztok

milyen 3D-s szemüveg kell??

az az LCD-be bedugható, vagy amit moziba használnak, vagy ami nekem is van ugy néz ki mint egy szabványos 80 éves nagypapa szemüvegje??

Üdv Misi
  • Hiperwolf
    Oké :D
  • Szkaga
    Igazad van, meg ne legyen összeOFFolva a topic.
  • Hiperwolf
    Jah és amíg ez fejlesztés alatt van, addig szerintem legyen privát.
  • Hiperwolf
    Hol állítottad be az ékezetet?
  • Szkaga
    Csak a kép beszúrása nem megy :-)

• Szkaga
    Egy kis előrelépés (menni fog ez):

• Hiperwolf
    PÜ! :D
  • Szkaga
    Hmm, nekem is ez van meg, az 1.0-ás verzió ezzel megy, de az 1.1-es már nem. Majd később szórakozok vele még egy kicsit.

Bocsi, késve vettem észre :-)
  • Hiperwolf
    Ahha... megtaláltam, csak nem hittem, hogy az mert nem tudtam rendesen megnyitni. Köszi. :) A patch-el kapcsolatban: nekem működik. Tessék egy egy "védelembecsapó" dolog: LINK

Mellesleg küldtem egy PÜ-t. :)
  • Szkaga
    Itt: C:\Games\King's Bounty - Armored Princess\sessions\addon\loc_ses.kfs

Ez egy sima tömörített állomány, Total Commanderrel belemész, és ott vannak a nyelvi fájlok. A patch-t viszont felraktam, de sajnos a védelmet is frissíti, így nem tudtam elindítani a játékot, vissza kellett raknom az alapot. De nem hiszem, hogy a nyelvvel kapcsolatban lenne benne valami, hiszen az csak egy javítás.
  • Hiperwolf
    Jah és esetleg megpróbálhatnád feltenni az 1.1-es patch-et. Lehet, hogy nincs hozzá semmi köze, de nem tudom h a nyelv változik-e.
  • Hiperwolf
    Nagyon jó vagy, gratula! Esetleg azt elárulnád, hogy hol találom ezt a fájlt?
  • Szkaga
    Lefordítottam a főmenüt és egy skillt (a mondat nem teljesen értelmes, de most csak ki akartam próbálni gyorsan, hogy milyen buktatók vannak a fordítás során), egyelőre csak ékezet nélkül, majd utána nézek, hogy lehet ráerőszakolni erre az orosz verzióra a magyar nyelvet, de ha máshogy nem is, ékezet nélkül le lehet fordítani a játék szempontjából fontosabb dolgokat:

• Szkaga
    Ebben én is benne vagyok, szívesen segítek, ha valaki elakad. Ahogy az előző hozzászólásomban írtam, a medálokat, varázslatokat, skilleket a varázsló kaszthoz már ismerem, tudom, hogy mi mit jelent, ha van rá érdeklődés, akkor lemagyaríthatom ezeket, és csak egy 700 KB-os fájlt kellene csak kicserélnie mindenkinek.
  • Szkaga
    Nem az eredeti KB:Legend-re gondoltam, hanem hogy az Armored Princess összes orosz szövege egy 700 KB-os fájlban van. Amikor valami nem volt egyértelmű a játék folyamán (épp tegnap fejeztem be egy 57-es szintű mágussal), akkor abban a fájlban kerestem meg a lefordítandó részt. Igazából egy kis munkával meg lehetne azt csinálni, hogy csak a fontos részeket kell lefordítani, pl. a medálokat, varázslatokat (a varázslóhoz tartozó dolgokat már úgyis tudom, hogy mi mit jelent), és máris bárki számára játszható lesz az orosz verzió is. Persze így a történet nem lesz az igazi, de aki hamar akar játszani vele, az már játszhat.
  • Hiperwolf
    Szerintem csinálhatnánk itt olyat, hogy ha van valakinek olyan küldetése amit nem ért akkor itt megírja valahogy, hogy melyik az, vagy valahogy bemásolja a szöveget és aki ért jól oroszul, az lefordítja. Szóljatok, hogy ha rossz ötlet.
  • Hiperwolf
    Aha, már én is gondoltam... De ha valaki le tudná fordítani az nagyon joe lenne. ;)
  • lammaer
    gondolom ott van, ahova telepitetted a jatekot :P Igaz, az oroszul.

Szkaga sztem meg az eredeti KBrol beszelt, amivel nyilvan sok kozos mondata van a KB:AP-nek is, de a ket fajl biztosan nem teljesen azonos. Ergo az eredeti KB nyelvi fajljaval nem mesz sokra.
  • Hiperwolf
    ?
  • Hiperwolf
    És azt a 700 kbyt-os fájl-t honnan lehet megszerezni
  • Szkaga
    A magyar nyelvi fájlok aránylag egyszerűen beépíthetőek, egy 700 kbyte-os fájl tartalmazza az összes szöveget (innen fordítottam én is le a szükséges mondatokat), meg van néhány png kép is. Már csak le kellene fordítani valakinek :-). De mivel lesz hivatalos fordítás (gondolom), ennek kicsi az esélye.
  • Hiperwolf
    Igen :)
  • lammaer
    Lehet az orosz verziot nyomja :)
  • Sheltem
    A teljes verzióval nem játszol.
  • Hiperwolf
    Én a teljes verzióval játszom és meg kell hogy mondjam, tényleg vagyon jó lett. Várom a magyar verziót. Vajon lesz magyarítás vagy újra kell telepíteni?
  • Jocisan
    Fergeteges a Demó!
    Én már végig toltam. Iszonyú nagy feeling. Próbáljátok ki a 3d-t is. Options menüben, állítsd be, ha van szemüvegetek hozzá, naon király. Ez nagyon ott lesz! Jó játékot!
  • Jocisan
    THX!
  • RZednik
    És itt egy újabb link is, nekem a másik nem volt jó. Armored Princess demo (russian)
  • Jocisan
    Köszi varázsló!
    Sajnos nem akar lejönni a demó.
    De majd idővel.
  • Zóanagyvarázsló
    Ide is:

Armored Princess demo (russian)

A hivatalos oldalon is megtalálható, de innen gyorsabb.
  • Zóanagyvarázsló
    Ide is:

720p

800x450

YouTube
  • Jocisan
    Sziasztok!
    Angol verzió megjelenés 2009 Q.3!
    Az alábbi kézikönyv letölthető!
    Nagyon szép munka nézd +!
    Csak nyáron dédelgethetjük a játékot.
    Üdv: Jocisan
  • Jocisan
    Kings_Bounty_Armored_Princess - Kézikönyv_Orosz_Verzió!
    Rengeteg új infó, kép, karakterek, szörnyek...................

Megnézem_Klikk!!!
  • Jocisan
    Köszi Zóanagyvarázsló!
    Látom te is nagy fan vagy!
    Én is frissítettem.
    Mega THX a sok segítséget.

• Zóanagyvarázsló
    Itt a tréler párja, Baal helyett Ktahuval
  • Zóanagyvarázsló
    Remélem így már nem lesz duplikált.

Friss Armored Princess képek

Új tréler, jelenet a Baal elleni csatából