659
King`s Bounty: Armored Princess
-
#138 Sziasztok!
A forditást nem tudom, hogy mialatt nem tudtam haladni társam (Szkaga) csinálta-e, ezért minél hamarabb beszélni szeretnék vele. Én most a magyar oldalt csinálom, ott majd tudtok egymásnak segiteni. És kélek titeket, annyiban segitsetek, hogy szerintetek lenne-e igény egy magyar oldalra, mert ha nem akkor nem lesz, ha meg igen akkor a kingsbounty.hu-ra számitsatok. Köszönöm, sziasztok!
Hiperwolf -
farferi #137 És olyat én hol találok? Vagy esetleg pont azt akarja feltenni indításkor és a daemon tools miatt nem lehet? -
RZednik #136 Igen, van egy ilyen védelmi cucc. Ha jól rémlik csak egy StarForce drivert kellene feltenned külön, és utána már lefut a game ellenőrző procedúrája. -
farferi #135 Leszedtem egy orosz verziót(mert nem tudok várni, majd megveszem ha megéri) és az indításkor egy drivert akar felrakni de a daemon tools miatt nem engedi, még ha kikapcsolom sem.Gondolom ez valami védelem.Szóval ha valakinek ez a verzió van meg(MAXSPEED) akkor segítene az elindításban? -
mnorbi #134 esetleg angol amatör föritásrül tud valaki ? vagy hogy készül-e ? -
RZednik #133 Önállóan is fut, nem kell hozzá az alap! -
farferi #132 A kieghez kell majd az alapjáték, vagy magában is elfut? A hétvégén sajnos vírushalált halt a gépem, így az alapjáték oda. -
#131 Jóval nehezebb? :))))))))))))
Vaze az alapjáték se sétagalopp a démonoktól kezdve:) (Bár mostmár, hogy másodszor játszom végig talán egy kicsit egyszerűbb lesz). Félre ne érts, ha nehezebb a játék akkor csak mégszimpatikusabb a számomra. -
Jocisan #130 Kb: a Demóval egy időben jelent meg az Orosz verzió. A fordítás készül.
Nagyon hangulatos, de jóval nehezebb játékra számítsunk.
Sajnos betegség miatt csúszik a fordítás.
Lassan neki állok a végigjátszás leírásához.
Üdv: Jocisan -
RZednik #129 Pedig onnan már csak nagyon kevés van vissza! ;) -
lammaer #128 vagy csak jobban osztja az XPt :)
Azért durva lenne ha 2x hosszabb lenne mint az alap, az alap is olyan bődületesen hosszú (meglepő ez manapság) én a végefelé (ha egyáltalán a végefelé vagyok, az elfek utáni sárkánylabirintusban járok) már kicsit unom, félre is tettem egy időre. -
#127 Ez am mikor jelenik meg angolul, mert már az orosz jó ideje fent van. (demó) A teljes még nem jelent meg vagy már igen? -
#126 56os szint? Ennyivel hosszabb mint az alapjáték ?? Ott 27. szintű voltam a végére ezekszerint a kiegészítő 2szer hosszabb ? -
Jocisan #125 Köszi a tippeket!
Grat! -
hegege #124 Közben sikerült megoldani a problémát sikerült befelyezni a játékot. Igaz a végén elég sokszor körbejártam az össze szigetet és még jó néhány küldit megcsináltam és beszéltem szinte mindenkivel még leglább kétszer ( aki nem tud oroszul az így jár mint én) és utána a nagy taknősnél sikerült úgy kattingatnom, hogy eljutottam a végső csatához :)
Én egy mágussal csináltam meg és 56-os szinten felyeztem be.
Tipp.: Fő dögöknél nagyon ajánlott aktiválni a tekerecseket amik +10 inteligenciát, +10 tamádás, +10 védekzés, +20% hirnév, +20% kritikus talált, +30 mannát adnak ezek nagyon hasznosak és némelyik több csatáig is él. A +30 raget meg hősök legyőzéséhez ajánlom mert azt fő dögöknél úgy se tudod használni. -
RZednik #123 Hát, sajna én sem tudom, de ha már kristályok, én is játszogatok az orosz verzióval, és már elég sok szigetet bejártam, de eddig össz 1 db kristályom van a főküldihez, és az sem rémlik, h honnan lett meg. Ezeket milyen események során lehet begyűjteni? Kint vannak a "terepen", vagy vmi nagyobb ellentől lehet megszerezni? Két bosst is kipipáltam már (a pókot és Drillt), de tőlük se jött ilyesmi. -
Jocisan #122 -
hegege #121 Sziasztok
Egy kis segítség!!!
Megszereztem ez összes gyémántot a fő küldetésben. És mikor a hídnál beszélek az emberkével az megnyitja a teleportot és ott a nagy teknős, de ahogy vele beszélek, nem jön a fő csata hanem elvesztem a játékot, mit kell még csinálni? Mert hát sajnos oroszul nem tudok:(
Előre is köszi a segítséget -
Jocisan #120 Sziasztok!
Ezt én is szeretném tudni, de remélem a két fordító úriember válaszol majd. Sajnos nem egyszerű az eset, de remélem jól haladnak. Jó munkát, és ha van időtök válaszoljatok. Köszi!
-
hegege #119 Btw a forditás hol tart ?:) -
RZednik #118 Vagy ha meglesz belőle 7db akkor megidézheted Shen Longot! -
hegege #117 Találtam kristály gömböket (gondolom vszinü a föquesthez tartozhat)....de nem tudom biztosan.. -
Jocisan #116 -
lammaer #115 Ez jo. Orosz jatekokban biztos ilyen az easter egg :) -
hegege #114 Hi.Vettem zöld meg piros pöttyös tojásokat,majd használva kikeltek belölük sárga csibék..Mit lehet ezekkel kezdeni ?Bent vannak az inventoryba továbbra is nem egység lett belölük. -
Jocisan #113 Ok!
-
#112 Ennek az oldalnak a magyar nyelvű másolata. -
Jocisan #111 KBAP! -
Jocisan #110 Sziasztok SZKAGA & HIPERWOLF!
Erre gondoltok?URL=http://www.kingsbounty.ru/]KBAP[/URL]
Ha van valami meló írjatok![
Csőváz -
#109 Sziasztok!
Jó hír! Készítem a magyar fanoldalt. Az oldal 1:1 az eredeti lesz módosítva, magyar szövegekkel. Fórum is lesz, ahhoz segítőket örömmel fogadok.
Üdv: Hiperwolf (Хиперволф ) -
Jocisan #108 Sziasztok!
Milyen karaktert indítasz vagy indítottál a King's Bounty: Armored Princess-ben?
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS_LINK!
Kíváncsian várom az eredményt!
-
Jocisan #107 Ok!
THX. -
hegege #106 Btw az 1c oldalán szoktam olvasgatni a forumot ott is van firditással kapcsolatban pár hasznos dolog. -
hegege #105 Jaja ,csak a belinkelt képet néztem nekem az nem jött be :) -
Jocisan #104 Felpattant a Skill-Tree fordított magyar verziója. Kép és magyarázó szöveg. (Szkaga & Hiperwolf)fordítása.
Nézd meg!
-
Jocisan #103 Köszi +van! -
Jocisan #102 Na ez kéne Szkaga!
Itt paladin, harcos, mágus fa.
THX! -
Jocisan #101 Skill-Tree -
Jocisan #100 -
Jocisan #99 THX!