659
King`s Bounty: Armored Princess
  • Hiperwolf
    Sziasztok!

A forditást nem tudom, hogy mialatt nem tudtam haladni társam (Szkaga) csinálta-e, ezért minél hamarabb beszélni szeretnék vele. Én most a magyar oldalt csinálom, ott majd tudtok egymásnak segiteni. És kélek titeket, annyiban segitsetek, hogy szerintetek lenne-e igény egy magyar oldalra, mert ha nem akkor nem lesz, ha meg igen akkor a kingsbounty.hu-ra számitsatok. Köszönöm, sziasztok!

Hiperwolf
  • farferi
    És olyat én hol találok? Vagy esetleg pont azt akarja feltenni indításkor és a daemon tools miatt nem lehet?
  • RZednik
    Igen, van egy ilyen védelmi cucc. Ha jól rémlik csak egy StarForce drivert kellene feltenned külön, és utána már lefut a game ellenőrző procedúrája.
  • farferi
    Leszedtem egy orosz verziót(mert nem tudok várni, majd megveszem ha megéri) és az indításkor egy drivert akar felrakni de a daemon tools miatt nem engedi, még ha kikapcsolom sem.Gondolom ez valami védelem.Szóval ha valakinek ez a verzió van meg(MAXSPEED) akkor segítene az elindításban?
  • mnorbi
    esetleg angol amatör föritásrül tud valaki ? vagy hogy készül-e ?
  • RZednik
    Önállóan is fut, nem kell hozzá az alap!
  • farferi
    A kieghez kell majd az alapjáték, vagy magában is elfut? A hétvégén sajnos vírushalált halt a gépem, így az alapjáték oda.
  • Sheltem
    Jóval nehezebb? :))))))))))))
    Vaze az alapjáték se sétagalopp a démonoktól kezdve:) (Bár mostmár, hogy másodszor játszom végig talán egy kicsit egyszerűbb lesz). Félre ne érts, ha nehezebb a játék akkor csak mégszimpatikusabb a számomra.
  • Jocisan
    Kb: a Demóval egy időben jelent meg az Orosz verzió. A fordítás készül.
    Nagyon hangulatos, de jóval nehezebb játékra számítsunk.
    Sajnos betegség miatt csúszik a fordítás.
    Lassan neki állok a végigjátszás leírásához.
    Üdv: Jocisan
  • RZednik
    Pedig onnan már csak nagyon kevés van vissza! ;)
  • lammaer
    vagy csak jobban osztja az XPt :)

Azért durva lenne ha 2x hosszabb lenne mint az alap, az alap is olyan bődületesen hosszú (meglepő ez manapság) én a végefelé (ha egyáltalán a végefelé vagyok, az elfek utáni sárkánylabirintusban járok) már kicsit unom, félre is tettem egy időre.
  • JackSparrow88
    Ez am mikor jelenik meg angolul, mert már az orosz jó ideje fent van. (demó) A teljes még nem jelent meg vagy már igen?
  • Sheltem
    56os szint? Ennyivel hosszabb mint az alapjáték ?? Ott 27. szintű voltam a végére ezekszerint a kiegészítő 2szer hosszabb ?
  • Jocisan
    Köszi a tippeket!
    Grat!
  • hegege
    Közben sikerült megoldani a problémát sikerült befelyezni a játékot. Igaz a végén elég sokszor körbejártam az össze szigetet és még jó néhány küldit megcsináltam és beszéltem szinte mindenkivel még leglább kétszer ( aki nem tud oroszul az így jár mint én) és utána a nagy taknősnél sikerült úgy kattingatnom, hogy eljutottam a végső csatához :)
    Én egy mágussal csináltam meg és 56-os szinten felyeztem be.

Tipp.: Fő dögöknél nagyon ajánlott aktiválni a tekerecseket amik +10 inteligenciát, +10 tamádás, +10 védekzés, +20% hirnév, +20% kritikus talált, +30 mannát adnak ezek nagyon hasznosak és némelyik több csatáig is él. A +30 raget meg hősök legyőzéséhez ajánlom mert azt fő dögöknél úgy se tudod használni.
  • RZednik
    Hát, sajna én sem tudom, de ha már kristályok, én is játszogatok az orosz verzióval, és már elég sok szigetet bejártam, de eddig össz 1 db kristályom van a főküldihez, és az sem rémlik, h honnan lett meg. Ezeket milyen események során lehet begyűjteni? Kint vannak a "terepen", vagy vmi nagyobb ellentől lehet megszerezni? Két bosst is kipipáltam már (a pókot és Drillt), de tőlük se jött ilyesmi.
  • Jocisan
  • hegege
    Sziasztok

Egy kis segítség!!!

Megszereztem ez összes gyémántot a fő küldetésben. És mikor a hídnál beszélek az emberkével az megnyitja a teleportot és ott a nagy teknős, de ahogy vele beszélek, nem jön a fő csata hanem elvesztem a játékot, mit kell még csinálni? Mert hát sajnos oroszul nem tudok:(

Előre is köszi a segítséget
  • Jocisan
    Sziasztok!
    Ezt én is szeretném tudni, de remélem a két fordító úriember válaszol majd. Sajnos nem egyszerű az eset, de remélem jól haladnak. Jó munkát, és ha van időtök válaszoljatok. Köszi!
  • hegege
    Btw a forditás hol tart ?:)
  • RZednik
    Vagy ha meglesz belőle 7db akkor megidézheted Shen Longot!
  • hegege
    Találtam kristály gömböket (gondolom vszinü a föquesthez tartozhat)....de nem tudom biztosan..
  • Jocisan
  • lammaer
    Ez jo. Orosz jatekokban biztos ilyen az easter egg :)
  • hegege
    Hi.Vettem zöld meg piros pöttyös tojásokat,majd használva kikeltek belölük sárga csibék..Mit lehet ezekkel kezdeni ?Bent vannak az inventoryba továbbra is nem egység lett belölük.
  • Jocisan
    Ok!
  • Hiperwolf
    Ennek az oldalnak a magyar nyelvű másolata.
  • Jocisan
    KBAP!
  • Jocisan
    Sziasztok SZKAGA & HIPERWOLF!
    Erre gondoltok?URL=http://www.kingsbounty.ru/]KBAP[/URL]
    Ha van valami meló írjatok![
    Csőváz
  • Hiperwolf
    Sziasztok!

Jó hír! Készítem a magyar fanoldalt. Az oldal 1:1 az eredeti lesz módosítva, magyar szövegekkel. Fórum is lesz, ahhoz segítőket örömmel fogadok.
    Üdv: Hiperwolf (Хиперволф )
  • Jocisan
    Sziasztok!
    Milyen karaktert indítasz vagy indítottál a King's Bounty: Armored Princess-ben?

SZAVAZÁS

SZAVAZÁS_LINK!
    Kíváncsian várom az eredményt!
  • Jocisan
    Ok!
    THX.
  • hegege
    Btw az 1c oldalán szoktam olvasgatni a forumot ott is van firditással kapcsolatban pár hasznos dolog.
  • hegege
    Jaja ,csak a belinkelt képet néztem nekem az nem jött be :)
  • Jocisan
    Felpattant a Skill-Tree fordított magyar verziója. Kép és magyarázó szöveg. (Szkaga & Hiperwolf)fordítása.
    Nézd meg!
  • Jocisan
    Köszi +van!
  • Jocisan
    Na ez kéne Szkaga!
    Itt paladin, harcos, mágus fa.
    THX!
  • Jocisan
    Skill-Tree
  • Jocisan
  • Jocisan
    THX!