47495
German Truck Simulator
-
#511 Vállalnám. Kemény vagyok, de igazságos.
Ja, és a napi 14 óra SG nem gond... :) -
#510 Rendben. :) -
#509 Szerintem hagyjunk egy hetet mindenkinek aki akar jelentkezni, majd csinálok egy normális szavazót és ott lehet választani. -
#508 Én is jelentkeznék. -
#507 Nah bocs a duplapostért, de most látom, hogy megvan az 500 hozzászólás, tudunk házigazdát választani. Aki szeretne jelentkezni, írjon a topikba.
Én jelentkezek is a posztra, írjatok hogy támogattok/elleneztek/ti is jelentkeznétek-e hg-nek. -
#506 Hát azok se voltak maguknál akik ezt a döntést hozták. Basszus. -.- -
vajo #505 az egész ország gyászolni fogja őket......!
énis...
Amúgy ezt a pályázatos konkurenciát nem nagyon értem... Mihez kellett volna az a 7-év?? -
#504 Off
Röviden ez!
ON -
#503 Ööö... Bocs hogy itt offolok, de ha nincs semmi a játékról akk szerintem mindegy. Na szóval mi lesz november 18-án? -
#502 LoL:
-
#501 Sajnos igen!
Köszönjük kedves ORTT-s agyhalott barátainknak. Nálam éjjel-nappal az szól még talán néha a Danubius, de sikerült mindkettőt egyszerre elintézni.
Gusztustalan! -
#500 A köszönést akkor is hanyagold... őőő...nagykakukk? :P
Ebből a hozzászólásodból valóban értelmes embernek tűnsz. Na meg abból is, ami az aláírásodban van... (sajna nov.18 gyászos nap lesz nekünk...és nem azért mert akkor jött volna a gts, és mégsem jön...) -
#499 Üdv!
Akkor, hogy a vitát elkerüljük én is tisztáznám, hogy nem úgy köszöntem, hogy "Szevasztok bas**átok, meg szóval neked se legyek kiskakukk. Nem ETS topicból jöttem. Nem szokásom agyhalottakkal beszélgetést kezdeményezni, ritkán írtam csak oda, ha valami problémám volt, de akkor is elküldtek a halál f*szára a "törzstagok".
Csupán azért jöttem ide, mert ahogy a hozzászólásokból megítélem itt értelem van, ellentétben az ETS topiccal és mellékesen érdekel a GTS.
Nem vagyok taknyos kölyök, tudok normálisan fórumot használni, nem szoktam monitor mögül arcoskodni és másokat minősíteni.
Remélem itt már formát önt valami értelem és érdemes lesz hozzászólni a témához, amire nem anyázás, pofázás lesz a válasz.
Ha normális a hangnem és a hozzászólás, akkor én is normális vagyok!
-
#498 Szeva kiskakukk! Látom idetaláltál az ETS topikból. Nem megbántás képen, csak szólnék, hogy ez nem chat, nem msn, itt nem kell beköszönni, meg elköszönni, csak akkor koptasd a billentyűzetet, ha van valami értelmes hozzászólni valód lehetőleg a játékkal kapcsolatban. -
#497 Sziasztok! -
vajo #496 Vajon beleteszik az új Scania R-est a játékba??? -
vajo #495 sok pénz...milliók.. -
#494 Sajna erről nincs infóm. Szerintem fejlesztő és autógyártó függő. -
#493 aha, am nagyságrendileg mennyibe kerül licenselni egy autót? -
#492 "negatív reklám".
Ugyanis ha fogod és belerongyolsz 180-al az alagút falába a játékban, majd kirakod a netre, akkor szerintük (!!!!!) mindenki úgy gondolja, hogy az igazi is így törik és ez miatt nem fog venni senki ilyen kamion-t/autót.
Az más kérdés, hogy ez már csak PR és Marketing dolog leegyeztetni... -
#491 mi a fasz? :O
azért nemkicsit pofátlanok, mi káruk származik abból hogy a játékban törik az autó :/ -
#490 "kicsit"? Hehe... Ez jó volt. Mondjuk a kicsi egy olyan 10x -es körül lett volna plusszban (autónként) amikor a CRC-t csináltuk. -
#489 Na igen a törés a másik ami nagyon jó lenne, csak ha licencelt kamionok vannak akkor a gyártók nem szokták engedni, esetleg kicsit több pénzért. -
vajo #488 hát a KotR az a legjobb kamionszim..csak gyenge minőségben...de a legjobb!
De ha már kotr....Törés mér ne lehetne??? -
#487 Ha már itt tartunk, az esőt is megcsinálhatnák rendesen, mert ami az eddigi játékokban volt az nem túl élethű, simán kilátsz akkor is, ha nem törlöd az ablakot. Ami pl anno a King of the Road-ban volt (és a trailerek alapján a Rig 'n' Roll-ban is lesz, ha még ebben az évezredben megjelenik), ott törölni kellett ezerrel, mert egy idő után annyira elmosódott lett a kilátás a víztől, hogy nem tudtál vezetni. -
#486 Nah már pár uj képet dobhatnának.. :S -
vajo #485 jaja..helyzetvilágítás pl... de ezeket a lehetőségeket napokig sorolhatnám.. -
#484 kis apróság, de annál könnyebb lenne megvalósítani, a világítás sokoldalúságát. Én pl. külön gombra tenném a tompítottat, és a fényszórót. Ezen kívül nem ártana még - természetesen külön gombokon - helyzetjelző, és ködfényszóró. De lehetne még beletenni ilyen apróságokat, amiknek a megvalósítása nem lenne nagy ördöngősség... -
vajo #483 dede...kifagy a rendszer hiba üzenettel 1 óra játék után :D -
fulcrum falcon #482 Egyszer rakhatnának bele olyan "funkciót" mint ami a king of the road-ba volt, hogy kopik a gumi, fék stb, mert azért így már unalmas, hogy megy az ember xezer km-ert és nem történik semmi a kamionnal. -
vajo #481 szar..de ez GTS és nem ET topik...azt itt találod.. -
#480 Miér mien? meséllj:O -
#479 Kéne bele 10.000 kilométernyi útszakasz az eredeti léptékekkel, és pár hónapig nem unatkoznál :D -
#478 igen pl ez az új rész is extreme trucker ..inkább hagyjuk ! -
#477 Mondhatni, hogy szimulátor legyen és nem egy árkád fos, mint az 18WoS sorozat mostanában. -
#476 Újabb késés nem veszem jó szemmel de én várnék rá akár egy évet is ha kellene csak tényleg valósághűen kamionozzak ! bőven ráérnek csak sikerüljön nekik sok minden,hogy valósabb legyen a játék :) -
#475 csaknem... -
stuka85 #474 a végen az a game is a Rig \'n\' Roll sorsára jutt -
tomi0113 #473 apumnak akkor lesz a szülinapja :-) -
#472 Itt van az új megjelenési dátummal a banner.
Ki lehet cserélni...