47495
German Truck Simulator
-
#471 Értem! teljesen igazad van -
#470 Ide tök mindegy, mit írsz be, megtalálja...
Például ezt is megtalálta :D
Tele van ilyen kamukeresőkkel a net -
#469 Nem,én jártam így egy hétig semmi gépe mert elcseszte a vinyómat. -
#468 Ilyenek általában vírusok szoktak lenni, szerintem nem érdemes kipróbálni. -
vajo #467 Honnan lehet letölteni??
[URL=http://download-zzz.com/?mod=search&file=7ce73360883803ee220626e1442281b1&q=german+truck+simulator&wmid=2&scheme=2]"mondjuk innen"[/URL]
nem tudom mi ez. Véletlen bukkantam rá, de 100% hogy nem a játék, szóval felesleges fárasztani magatokat, de gondoltam megosztom. Hátha jobban tudjátok mi ez. :D -
#466 ha átrjuk akkor is fognak linket kérni úgyhogy szerintem teljesen mind1(bár tényleg át lehet majd írni...:D)
de úgyis ha valaki betéved a topikba az lesz az első dolga h megkérdi h "honnan lehet letölteni" nem pedig az hogy megnézi a bannert... -
#465 tényleg akkor valakinek majd át kellene írni a bannerban az időpontot, mert jön még egy két selejt és itt fognak linkeket kéregetni... -
#464 Üdvözletem az uraknak!
Áhh de kár, jó lett volna téliszünetben tolni a TGX-et. Nem baj, marad majd az újjáélesztett ETS. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra feelingje van a téli kamionozásnak.
Lehet tudni, hogy a GTS-ben, visszakerül az élet az utakra? (Gondolok én itt például a CB rádióra)
#460 Egyet értek... -
#463 Az új megjelenési dátum: 2010. január 13.
Ejj, de messze van az még... -
#462 Itt nem a korról van szó szerintem, hanem az értelmi szintről.
és lehet így is:
baze cószbe olyatütökrád hgy meghaszl mikro jlenki már mge ez a szar játké
(figyeljük meg az elcsápolt szavakat a mondat elejét és végét azonosító jelek hiányát és a stílust)
Az a gáz, hogy ez ok most poén így, de rengeteg ilyet látok mostanában. Olvasni, írni megtanulni az iskolában nem lehet, mert oda baromkodni járnak ugye meg beugatni a tanárnak. Bezzeg ha szájbaveri a tanár, akkor megy a rinya, hogy ügyvéd meg ilyenek. A mai fiatalság nagy része szerintem degenerált selejt! (TISZTELET A KIVÉTELNEK, MERT AZ IS VAN NAGY SZÁMMAL HÁL'ISTENNEK!) -
#461 Én szerintem teljesen igazad van habár az én 15-éves fejemmel probálok normálisan és érthetően ha lehet akkor helyesen írni.Egy két hiba előfordul de az mégse olyan mint amikor egy nap 3x megkérdezi valaki hogy mikor adják ki. -
#460 #458: Most komolyan mit vársz egy 11 évestől?!
Lássuk be, h ma már ott tartunk, h a hónapokat sem tudják a "mai fiatalok". Nem, h nem tudják normálisan/helyesen használni a saját anyanyelvüket, a helyesírásuk kritikán aluli, és ahelyett, h megtanulna helyesen írni/fogalmazni, inkább azzal takarózik, h ez itt nem az iskola. Pedig pont, h itt kellene helyesen írniuk, hisz itt vadidegen akár 10-15-20 évvel idősebb emberekkel kommunikál, aki joggal várnák el, ezt az alapvető dolgot egy közösségi fórumon! Mind1 nem is ragozom tovább mert csak felbasz.... magam rajta!
A megjelenési dátummal kapcsolatban, sztem azért az is elég nagy szerepet játszik a csúszásban, h nagyon közel lenne a 2 játék megjelenése egymáshoz (ET, GTS). Mivel minden a pénzről szól, nem lett volna elég idő, h az ET-t többen vegyék meg, pláne így, h külföldi fórumokon a trucksim közösség inkább lehúzta a játékot mintsem, h magasztalja. És mivel a Rondomédia mind2-t forgalmazza így neki ez veszteség lenne, ha kiadná a GTS-t az ET után pár héttel! Szal sztem itt megint a pénz dominál inkább mint a bug fixek, amik persze lehetnek benne, hisz tökéletes program nincs, de biztos, h van olyan állapotba már ami "kiadható" lenne. Hát ez van srácok, akkor várunk! Bár a Rondomédia oldalán még a "régi" dátum van kint... -
#459 #458: Most komolyan mit vársz egy 11 évestől?!
Lássuk be, h ma már ott tartunk, h a hónapokat sem tudják a "mai fiatalok". Nem, h nem tudják normálisan/helyesen használni a saját anyanyelvüket, a helyesírásuk kritikán aluli, és ahelyett, h megtanulna helyesen írni/fogalmazni, inkább azzal takarózik, h ez itt nem az iskola. Pedig pont, h itt kellene helyesen írniuk, hisz itt vadidegen akár 10-15-20 évvel idősebb emberekkel kommunikál, aki joggal várnák el, ezt az alapvető dolgot egy közösségi fórumon! Mind1 nem is ragozom tovább mert csak felbasz.... magam rajta!
A megjelenési dátummal kapcsolatban, sztem azért az is elég nagy szerepet játszik a csúszásban, h nagyon közel lenne a 2 játék megjelenése egymáshoz (ET, GTS). Mivel minden a pénzről szól, nem lett volna elég idő, h az ET-t többen vegyék meg, pláne így, h külföldi fórumokon a trucksim közösség inkább lehúzta a játékot mintsem, h magasztalja. És mivel a Rondomédia mind2-t forgalmazza így neki ez veszteség lenne, ha kiadná a GTS-t az ET után pár héttel! Szal sztem itt megint a pénz dominál inkább mint a bug fixek, amik persze lehetnek benne, hisz tökéletes program nincs, de biztos, h van olyan állapotba már ami "kiadható" lenne. Hát ez van srácok, akkor várunk! Bár a R -
#458 te most komolyan ennyire h.lye vagy vagy csak ügyesen tetteted?
alapból 1 hónap múlva jelent volna meg, és most kb 10 HSZ-t(de lehet h nincsen annyi)kellett volna viszaolvasnod hogy a kiadás elcsúszott januárra(ebből szerintem lesz majd úgy március mire megjelenik)
szóval legyetek szívesek ne lámáskodjatok már!köszönöm -
#457 Holnap jelenik meg,de azért kíváncsi vagyok mi az a sok új fejlesztés az előző "sikeres" játékuk óta. -
#456 Baszod a lovat kiskakukk, 5 hszt kellett volna visszaolvasnod, és rájössz, hogy nem jelenik meg egy hónap múlva... -
szabensz #455 hát azért nem hiszem el hogy 1 hónap mulva megjelenik és csak 13 kép van róla és egy videó sincs meg a demo!!amikor az ETS még meg se jelent már több kép volt róla meg volt vidi is azért meg a demó is megvolt ilyenkor!! -
#454 Hát azért ha tisztességesen megcsinálják akkor nem pénzkidobás:) Mondjuk a modderek gondolom még akkor is tudnak szebbet csinálni
Majd meglátjuk. Kérdeztem amúgy múltkor,csak nem kaptam választ: erről a játékról nincsenek még előzetes képek/videók mint az extreme truckerről volt? -
#453 Én reménykedem, mert szerintem a rondomedianak is vannak elvárásai, és főleg a kamiongyártóknak, akik a nevüket adják ehhez a játékhoz.
(egyébként a truckpolon is sokan azt mondják, hogy fölösleges pénzkidobás az eredeti kamionok licensze) -
#452 De legalább talán nem lesz olyan elszart mint az Extreme trucker -
#451 Tényleg várható volt, 1 hónappal a megjelenés előtt még az SCS-nél és a rondomediánál sincs ekkora csend hírek terén... -
#450 Új megjelenési dátum: 2010 január (várható volt, hogy késni fog)
Ok: Hibákat javítanak, és az új kiegészítők hozzáadása is több időt veszigénybe. -
#449 bocs, *hangjuk -
#448 remélem Jó hangja lessz a tgx-eknek xd
-
#447 Mármint reméled, hogy jól megcsinálták? :D
Ugyanis a megjelenési dátumhoz képest a Gold már vagy 2 hónappal előtte el lett küldve soxorosításra. Max ilyenkor már csak a patch-en dolgoznak. :D -
Haulin #446 bakker én is azt hittem h ehónap:S elnéztem de semmi az az 1hónap és pár nap...de rem jól megcsinálják:P
-
vajo #445 nagyon jó lenne.. :D
csak kiváncsi vagyok min tökölnek ennyit.. :D? tán lesz Iveco ?? :D -
#444 Jó is lenne ha csak annyi lenne hátra... -
#443 Csodálkoztam is... -
#442 hopssszz..:D egy hónappal elnéztem a dátumot..:D bocsi! -
#441 Már csak 4nap és ha minden igaz jön a GTS :D -
#440 Ment privát. -
DIESEL DOG #439 Nem mondasz vele hülyeséget... van nekem jobb dolgom minthogy pesztrálgassak. Nem vagyok én valami óvóbácsi... -
vajo #438 csak mivel itt nem "rontom" a levegőt, így ez a topik megmarad békében.
Majd akkor szabadul el a pokol, ha majd jönnek a kezdők, és el lesznek küldve a tudjuk hova a buta kérdéseik miatt. -
#437 igen, és ha itt is sokáig rontod a levegőt a "haverjaiddal", ennek is az lesz a sorsa. -
#436 Egyetértek! -
vajo #435 jaja..töröltetném a topikot XD
DOG....azt a topikot zárni kéne örökre!!!! -
DIESEL DOG #434 Te? FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!4444444 -
#433 Én el se vállalnám.
Neked meg aztán örülne mindenki. -
vajo #432 inkább mint te.