47495
German Truck Simulator
  • Szobi30
    ígéretesnek tűnik így elsőre... a DAF interrior az nagyon bejön... :D
    és lesz benn SC-s DAF is... ezt vártam már ETS-be is de abba még daf se volt :(
    mindenestre ez egy jó gém-nek tűnik eddig...majd elválik h mien lesz de sztem jó :D:D
  • RS
    IVECOOO!
    Nem rég írtam egy e-mailt nekik hogy mindent tegyenek meg hogy legyen benne IVECO. És teljesült az álmom.
  • R420
    Azt írták nem kell hozzá egy atomerőmű de télleg szép környezet és DAF,Iveco,Man!
  • DIESEL DOG #633
    Áhh... mesésen néz ki így elsőre!

Gépigényről lehet már valamit tudni?
  • yokel
    Jaja, lesz benne...

Íme itt van egy pár kép a promo videoból:

Egész jól néz ki a környezet! Hmm, egész szép kis térkép módok készülthetnek majd ehhez a játékhoz...
  • Tinka123
    Nagyon ígéretesnek tűnik ahogy nézem Iveco is lesz benne :):D
  • yokel
    Megnyílt a hivatalos website! (http://www.germantrucksimulator.com)

Amin rögtön látható egy Promo Trailer video

Nagyon biztató, érdemes megnézni, akár többször is mert gyorsan váltanak a képek, de van benne DAF is (1:01-nél)!
  • RS
    Az lenne az igazi ha állítható lenne. ;D
  • 94mike
    Itt mérnem láccódik a pótkocsi? vagy a traktor után nincs semmi?? mert remélem,a jobbos tükőr nem marad ilyen:SS
  • 94mike
    7 éve??
  • gumikacsa
    Van saját topicja, ott beszélgessetek erről.
  • Blum
    hivatalos oldalt hol találom? Bocs,az OFF-ért...
  • LTomi
    Eredetileg 2004-ben jelent volna meg, azóta halasztják. Talán most...
  • Szobi30
    hát...elméletileg akkorra van kiírva, de már 7 éve vagy nem tom h mióta csak halsztgatják...:S
  • Blum
    tényleg akkor jön Rig n roll? :O
  • vajo
    11 nap és rig n roll :D
  • RS
    Szerintem kellene:
    -Élethűbb fizika.
    -Normálisabb eső, illetve az ablakon a víz mint pl. majd lesz a Rig 'n' Roll-ban.
    -Élethű árnyék.
    -Stb. stb.
  • Napközis
    Igen a törlőt azt én is kihagytam.
    Ha nem törlőzök is lazán kilátok.
    Igaz, hogy szinte biztosan nem lesznek benne ilyen újítások, de reménykedjünk, hogy sok új dologgal megörvendeztetnek minket.

És a multkoriból csak egy nagyon fontosat hagytam ki: A nagy térképet, mert ami az ETS-ben volt az maga volt a vicc. Kicsi és csak autópályák.
  • Carlos
    patchben majd viszontlátod őket. Vagy már csinálják a következő be nem jelentett cuccukat.
    Így megy ez.
  • Carlos
    Végre nem olyan gagyi lowpoly minden, mint az 18WoS -ekben.
  • gumikacsa
    Mindenesetre, így hogy eltolták, 2 hónappal, nem nagyon látom okát, miért ne csinálgatnának rajta ezt-azt. Hisz biztos nem fogják 2 hónapig a töküket vakarni.
  • yokel
    95% hogy igazad van, hisz maga a játék gyakorlatilag kész van, ill. ugye itt van az üzletpolitikai része is a dolognak, de én is pont így gondolom, h amiket itt páran felsoroltak, h de jó lenne benne ez+az, abból szinte semmi nem lesz benne a GTS-be, hisz ha lenne erre esély, 1-2 infó szinte biztos, h napvilágot látott volna már. Az igazság az, h ezeket még az elején kellett volna magának az illetékesenek megírni, de még akkor se lett volna biztos, h figyelembe veszik a felhasználók kéréseit.

A grafikával kapcsolatban, annyit szeretnék mondani, h az előzetes screenshotok alapján nem lesz nagy változás, gyakorlatilag pont olyan mintha csak ETS-be lettek volna fotózva.

Íme 3 kép a GTS-ből:

Még több GTS kép...
  • gumikacsa
    Nem is azt írtuk, hogy ebben így lesznek a dolgok. Csak azt, hogy mikkel lehetne még kicsit élethűbbé tenni a játékot. Ezeket a dolgokat már több százan leírták a truckpol fórumán, amin a fejlesztők is jelen vannak, mégsem történik semmi..
  • Carlos
    95% hogy igazad van a kész termék üzletpolitikai cuccban.
  • TopGun
    Szerintem az a baj, hogy a jatek gyakorlatilag mar kesz van, csak uzletpolitika miatt nem adtak ki, ugyhogy amiket leirtatok, abbol ebben a jatekban semmi nem fog megvalosulni ugy gondolom, bar jobban orulnek neki, ha maskepp lenne.
  • bazsa06
    Nagyon jó meglátások a játék terén.... jó lenne ha ezek így is lennének! mivel az Extreme Truck-er eléggé leírta magát most a Kamionszimulátorok terén...
  • DIESEL DOG #610
    Viszont egy ilyen ötlet valóban jó lenne a játékba. ETS-ba már kellett ADR vizsgát tenni a veszélyes áruk fuvarozásához, ha pedig lenne ilyen amit említettél akkor már egy kicsivel közelebb lennénk a valósághűséghez.
  • gumikacsa
    Aham, igen, nem figyeltem, de úgy gondoltam, C és E
  • DIESEL DOG #608
    D kategória az buszra van. :)
    C+E (nyerges vontató)
  • gumikacsa
    Igen, azon felül, hogy bizakodom, sajnos azt kell mondjam, nem alaptalan a félelmed. Az scs-ről már többször kiderült, hogy nagy ívben les***ja a játékosokat, és többször ígértek fűt-fát, hogy jobban fogyjon a játék, amiből később nem lett semmi.

Bár, meg kell mondjam, nekem eddig az ETS tetszett a legjobban.

Valóban lenne még sok dolog, amin javítani kellene, csak pár dolog ami eszembe jut:

Ami engem a legjobban bosszant az az irányítás: Én egy logitech g25-el játszom, ami nagyon jó lenne, de sajna a játékban a kormányzás nem a legjobb. Itt ugye az a lényeg, hogy a kormányom 900 fokot fordul. Sokszor, mikor kereszteződéshez, vagy csak élesebb kanyarhoz érek, elkezdem fordítani a kormányt, fordul is, amíg el nem ér egy pontot, ahonnan elkezd egyenesen menni. Ez nagy sebességnél nem is lenne gond, de sajna kis sebességnél is így van.

Fizika: Na, az nagyon kellene...

Kereszteződések, lámpák: Jobb lenne, ha sokkal több féle kereszteződés lenne, megfelelő kanyarodó-, lassító-, és gyorsító sávokkal. A lámpákat belőhetnék rendesen, pl. zöldhullám, vagy ilyesmi.

Világítás: Pár hsz-el ezelőtt már leírtam, jó lenne külön gombokon a tompított, fényszóró, helyzetjelző, ködfényszóró.

Időjárás: jó lenne, ha dinamikusabb lenne, és ha elkezd esni, és nem törlőzök, akkor ne lássak. Elviselnék durvább ködöt, mondjuk egy kis éjszakai havazás, köd, amikor alig lehet araszolni, mert nem lát az ember...

Váltás, gyorsulás: Na, itt lenne mit fejlődni. Bár, pedállal, nem tövig nyomva a gázt, egyszerre 2-3at váltva egész tűrhető... Kuplung, nagyon kellene... (igaz, a mai gépekbe lassan már nincs is...)

Szerkesztő: A pttm- óta várok egy olyan szerkesztőt, amibe rendesen lehet a saját modelleket beletenni. Gondolok itt olyasmire, hogy egyéni utakat, és egyéni kereszteződéseket lehessen beletenni.

Fuvarok: Kicsit jobban odafigyelni, ahol dobozos árút veszel fel, onnan ne hozz szenet, követ, és fordítva. Én csípném, ha pl. billencsel mész, akkor alá álsz a rakodó alá, mikor célba érsz leöntöd.

Kamionok: Na igen, Az extreme truckerben láthattuk, hogy lehet nem csak nyerges szerelvényekkel is fuvarozni. Ha rajtam múlna, először nem is lenne, csak C-kategóriára vezetési licensz, és ahogy haladunk a játékban, úgy kapnánk meg a D-t. És lehetne szóló, pótos, és nyerges szerelvény.

Na, így hirtelen ennyi, lehetne még sokmindent írni, de már lassan álmos vagyok.
  • vajo
    Meg legyen forgalom... Ne az hogy 1-2 kamion menjen elöttem, és 5 percenként betölt egy AI kamiont a gém elém. Előzzenek, külső, belső sávban, némelyik menjen gyorsabban mint 90, és legyenek tandemok!!
  • Blum
    Időjárás az az,ami engem nagyon nem zavar,át lehet írni mentésben. Inkább azt csinálják meg,hogy az ablaktörlőknek tényleg legyen értelme. (mint a King of the Road-ban).

Multi még jópár évig tuti nem lesz. Többivel egyetértek. :)
  • Napközis
    Szépnek szép az tuti.
    A rendszám is igen ötletes :D

Bár én a grafikát még mindíg nem találom benne jobbnak. Ne értsetek félre, nem vagyok pesszimista, de ahogy a jóöreg SCS-t ismerem, nem merek nagyokat álmodni, azt hiszem méltán mondhatom: joggal.
    Én lennék a legboldogabb, ha egy tényleg a kis részletekre is koncentrált játékot kapnék kézbe január 13.-án és nem mod-ok formájában kellene tökéletesítgetni.
    Jójó ok, licence-elt kamionok, de most valjuk be őszintén az lenne az utolsó dolog, mert ugye azt sokan tudnak készíteni, szebbnél szebbeket (Én nem vagyok köztük), de mondjuk egy értelmesebb AI-t, ami már nem akar sávot váltani, ha mellette vagy, vagy egy kicsivel szebb grafikát, mégha nem is mérföldekkel már nemigen tudnának sokan megcsinálni.
    Szerény személyemet igazából nem is érdekli a grafika, inkább a játékélmény az ami megfog.
    És akkor én le is írnék egy kis összeállítást (már ha nem zavar senkit), amit én szívesen látnék a játékban.

-MultiPlayer: Ugye ez nem kis dolog, de nekem ne mesélje be senki, hogy nagy dolog. Ha egy GTA-t vagy sok on-line játékot meg tudnak csinálni, akkor ezt is, bár jól tudom nem éppen a legnagyobbak közé tartozik az SCS.

-Lámpák: Engem kifejezetten irritál, hogy (és most senki ne nézzen hülyének) a lámpák rövid ideig pirosak. Engem borzalmasan zavar, pláne, ha kapok egy pirosat és gyorsan rá akarok gyújtani. :P

-Időjárás: Na ez is szép és jó nem is kis dolog. De nem lenne rossz egy kidolgozottabb időrendszer, napokra, hónapokra bontva és így évszakok váltakozásával. Bár ugye az "amerikai" sorozatokban már láttunk hasonlót és ott a havazás nagyon is szépen lett megcsinálva, habár ugye ott nem évszakokhoz volt köthető, hanem területekhez.

-Váltás: Na igen. Zavaró mikor tudod, hogy elvileg kamionban ülsz, de mégis olyan benyomást kelt benned a valtó, mintha F1-es kocsival gyorsulnál.

Na így elsőre ezek jutottak eszembe. Kérlek benneteket ne hurrogjatok le, sőt ti is irhattok hasonló jellegűeket én kíváncsi vagyok mindenkiére.

Kacsa neked meg külön köszi a linkeket meg a képeket!
  • Carlos
    OMG!
    Szép!
  • gumikacsa
    Illetve ide érdemes még elnézni
  • gumikacsa
    na...

akkor copy/paste

http://www.rondomedia.de/index.php?id=42&tx_ttnews[tt_news]=354&cHash=b95455cca7
  • gumikacsa
    Na mégegyszer a link
  • gumikacsa
    http://www.rondomedia.de/index.php?id=42&tx_ttnews[tt_news]=354&cHash=b95455cca7

Két kedvenc képem:

• Napközis
    Mondjuk őszintén én hülye vagyok ehhez.
    Ha megtudnál dobni egy olyan linkkel valahogy, ahol találkozok képekkel a játékról vagy valami hivatalos oldallal azt megköszönném. Én annyit tudok a játéról, amennyit itt olvastam meg pár gagyibb oldalon.
  • vajo
    helyes.