903

A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.

Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
  • panther112
    Mi a Te vadászösztönöd? Honnan tudod, hogy egy nő hogyan gondolkodik? Alig 50 éve tudnak egyáltalán valamit is mondani a szexualitásukról, azelőtt tabu volt. A különféle férfi mítoszokból pedig nem kérek, kimegyek az utcára és látom milyen ocsmányak vagytok mind.
  • degenerator
    anyámnak ugyanolyan specifikus képzettsége van, mint apámnak. jóval többet keres, ugyanannál a cégnél. nem egyedi eset.

#129. példádból kiindulva, te is minden nőt meg akarsz erőszakolni, vagy legalábbis passzívan elfogadod ezt a tényt?

#127(hívőkkel ne vitatkozz, mert agyvérzés lesz a jutalmad)
  • panther112
  • mrzed001
    "Mondjuk azért szorul rá erre, mert a nők alulfizetettek"
    Vagy inkább HATALMA van (dekoratív külső), és szépen vissza is él vele. Tudod, a férfi a vadász, a nő pedig hagyja magát elejteni (és ilyenkor egyszerűen az ősi férfi vadászösztönre gyúrnak a némberek)
    Ennyi.
    Mellesleg egy >közepes prosti mondjuk 4-6x annyit keres egy hónapba, mint te. Hatalma van, és (vissza)él vele.
  • panther112
    csak*
  • Sir Quno Jedi
    Ezen elmebeteg nézeteddel nem leszel túl népszerű, de sebaj. Én azonban kikérem magamnak, hogy te a saját kis elvakultságodban összemossál engem mindenféle tetves útszéli drogdílerekkel! Ezt gondolom már csak megérted?!

Mert ha nem érted meg, akkor valóban kár vitáznunk, hiszen te kollektíven elítélsz minket előre, valamiféle képzelt globális bűntettünkért! :DDD Ez esetben pedig valszeg. hülyébb vagy, mint az első jehovista, aki becsönget csütörtök délben.
  • panther112
    Nem, Ti rosszabbak vagytok ezeknél a bűnözőknél, ők legalább még erre képesek, Ti már szarral gyurmázni tudtok.
  • panther112
    Nyilván, mivel el volt nyomva. Gondolod ők szentek? Ha most hirtelen fordulna a társadalmi helyzet nem szeretnék férfinak látszani...
  • panther112
    Az x a-nak tűnik, de mégse a típusú problémákat már Platónék megoldották...
  • Sir Quno Jedi
    Naugye. Akkor most mi van. Ha megalázásképpen rakom seggbe, máris nem vagyok buzi?! Nekem ez is gyenge érv. Továbbra is az a véleményem, hogy ne zárt bűnözői csoportok alapján ítéld meg a tisztességes embereket. Ugye a kannibálok is megeszik az ellenségeiket, de ettől mi még nem vagyunk gonosz emberevők?!?!?
  • degenerator
    mivel bűnözőkről beszélünk, valószínűleg alulkutúrált, a törzsközösségek értelmi képességével rendelkező emberekról van szó, akiket azért ne akarj összemosni a többségi társadalommal, rendben? szerintem mindenki felháborodna ezen a topikban.

#121. na erről tudnék mesélni, a női rendőr sokkal jobban visszaél a hatalmával, mint a férfi, a női katonatiszt (történetemben őrmesterasszony) pedig egy valóságos sátán:)
  • panther112
    Nincs radikális különbség közted, és aközött a bűnöző között, aki ilyenek tesz, Te passzívan elfogadod, fenntartod ezt, ő kivitelezi. A történet ennyi, kár mosakodni...
  • mrzed001
    Nahoppá, már a melegként viselkedők se melegek? Hogy is van ez, akkor most ki is a meleg, és ki nem? Szóval akkor ez nem egy férfi megerőszakolása?
    Vagy liberalizáljuk ezt is úgy, mint ahogy Clinton óta a felláció már nem is tartozik a szexuális cselekedetek közé?
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk ismerek egypár feminista érzületű hölgyeményt, de a topic nyitótól szerintem ők is beesnének az asztal alá... :DDD
  • panther112
    Látoma börtönéletről sincs halvány fogalmad se, főleg nem azrt erőszakolnak meg férfiakat, mert annyira ki vannka éhezve, hanem mert ez egy megalázás.
  • Sir Quno Jedi
    Egyszóval legaljabűnözők értékrendje alapján ítélnél el bennünket is, avagy mi a rák van?! Noooormális?! :D
  • panther112
    "szépen elcsavarja a szegény (addig hűséges) főnök fejét"

Nane. Mondjuk azért szorul rá erre, mert a nők alulfizetettek, mert nincsenek úgy megbecsülve + szegény főnök, elcsavarták az ártatlan kis drága fejét...
  • Sir Quno Jedi
    Namost. Aki seggbe basz egy másik férfit önszántából, az nálam már megkapja a NEM HETERO minősítést. :D Ha marokmarcsa már nem elég, akkor csőbuzi a szentem, debizony. Csak könnyebb azzal takarózni, hogyhát a szükség nagy úr, meg csak úgy elsült.
  • panther112
    A bűnöző családtagja is bűnöző? Ez egyre jobb kezd lenni. Az a cirka 13 éves kislány is nagy bűnöket követhetett el. Amúgy meg a bűnözős eset is engem igazol. Ott a nőt vagyontárgynak tekintik, és a kínhalálával a férfit figyelmeztetik az adósságára. Mi ez mint a legnagyobb bizonyíték amellett, amiről itt uagtok?
  • mrzed001
    "de főleg a törvények betartatásának a hiánya korlátozza a nőket a valódi egyenjogúságban"
    Idehaza nem.
    Sőt, a szex fegyver! Fizetésemelést akar a pipi, szépen elcsavarja a szegény (addig hűséges) főnök fejét, aztán ahogy kell zsarolja vele.
    Jobb állásokat is ez alapján osztogatnak (nem mesélnék, pedig lenne mit, sokat ...)
    Már rég átbillent a mérleg, és azt kell mondanom, hogy nő hatalommal még sokkal gec:bb tud lenni néha, mint egy férfi
  • degenerator
    mutattál 2 képet, melyből az egyik photoshoppolt. ha jól gondolom, megölték őket, vagy megerőszakolták előtte. (rape a címben)

azzal akarod tehát bizonyítani, hogy általánosan kizsákmányolják a nőket, hogy néha akad egy alacsony önbecsülésű, a nőktől egyébként félő vadállat, aki ilyeneket csinál? ergo, ha emiatt utálni lehet a férfiakat, akkor én utálhatom a cigányokat, mert négyszer próbáltak meg kirabolni eddigi életem során?

egyébként, ha olvastad volna engels, a család, a magántulajdon, és az állam eredete című könyvet, kicsit világosabb képed lenne az egész dologról.
  • panther112
    Biztos volt már olyan, hogy egy nő megerőszakolt egy férfit, de az szenzáció. Ami a képen van, sajnos mindennapos újsághír...
  • Sir Quno Jedi
    Drug Dealers Girlfriend

Jól hangzik. De ugye nem kell hasra esnem, hogy bűnözőkhöz csapódó más bűnözőket (esetünkben nő(ke)t) bántottak a bűnözőbácsik?!

Ha ezzel a nők elnyomást szeretnéd igazolni, akkor perpé nem sikerült.
  • panther112
    Mert a börtön az őszinte meleg szerelem galambfészke... mindenki nagyon jól tudja, hogy heteroszexuális férfiak erőszakolnak meg más heterokat a börtönökben...
  • mrzed001
    Sajnos nem tudok képet mutatni arról a szerencsétlenről, aki bekerült a börtönbe és addig toszták hátulról, amíg fel nem akasztotta magát.
    Ja, hogy melyikről is, mert minden évben van jópár ...
    Azokat az "intenzív" hittérítő jellemű melegeket (is) próbálod éppen kimosdatni itt? Ők is csak áldozatok ugyebár ....
  • SLICK
    ezt most teljesen úgy mutatod be, mintha a nők nem tettek volna hasonlókat férfiakkal.
  • panther112
    A mai törvények (iszlám országokban is élnek emberek meglepő módon), de főleg a törvények betartatásának a hiánya korlátozza a nőket a valódi egyenjogúságban.
  • panther112
    #109 #110 nem elég Neked 'korlátozott' nőkről?
  • Sir Quno Jedi
    Valóban nem. Mivel mi nem erőszakolunk nőket. SŐT, jómagam igyekszem mindig a kedvükre tenni, mivel engem jófiúnak neveltek. Hiába próbálod felkelteni bennem a kollektív bűntudatot ezzel nem mész semmire. Még nagyon sok minden történik a világban, amihez vajmi kevés közöm van, ez is közéjük tartozik. Jómagam a zéró tolerancia híve vagyok és úgy igen gyorsan eltűnnének a bűnözők az utcákról, többek között azok is, akik a nőket szemelik ki célpontnak.
  • degenerator
    elmondanád, a mai törvények miben korlátozzák a nőket? egyet mondj!

#102: ez most vagy az elhallgatás, vagy az egyoldalúság tipikus esete. ugyanis még a legnácibb médiában is azt olvasom csak, hogy a vonulós buzik vegyenek példát a csöndes buzikról.

összemosást pont a részedről látok, hogy minden másként gondolkodó ugyanúgy gondolkodik, ahogy te elképzeled. (ergo én minden éjszaka karóba húzott melegekkel álmodok, és titkon talán az is vagyok, mert nem tartom helyesnek, hogy valaki azért tüntessen, mert más, mint én?)
  • panther112
    Vagy Ő is azért fejezte be így, mert akkora szerencse nőnek születni...
  • panther112
    Ő is remekül kihazsnált egy-két férfit...
  • Garfield

Erre most lenne egy annyira, de annyira jó példám; más, ámde nagyon hasonló téma kapcsán szokták a jelzőt emlegetők azt mondani, hogy de hát kérem, miért baj, hogy azt mondják rá, hogy #&@{!%, mikor tényleg az? Miért gond a homofób jelző használata, amikor az csak annyit jelent, hogy félelem, idegenkedés a homoszexualitástól?
  • Sir Quno Jedi
    Nyugi, nálam már ott elvágták magukat, hogy felvonulgatnak. Az már messze áll a "csendes" általam elfogadott verziójától. :D
  • SLICK
    "Mindenféle nőket kizsákmányolást meg szépen elfelejtheted, ez egy égbekiáltó ökörség "

Ja főleg, hogy egy nő bárhol, bármikor képes egy/több férfit kihasználni ahogy akar.
  • panther112

Neki is jobb lett volna, ha férfinak születik... De csak csukjátok be a szemeteket... Nem a Ti felelősségetek...
  • Sir Quno Jedi
    Miféle jogokra gondolsz?!
  • degenerator
    #a 32esre nem fogok választ kapni soha?
  • Garfield
    A csendes homikkal nincs baj? Akkor mi a baj a felvonulásukkal?
    Megmondom: a többséget egy kalap alá veszítek a kisebbséggel és a kisebbség alapján ítélitek meg. Ha semmi baj nem lenne a többséggel, akkor simán meglenne a különbségtétel a két csoport közt, csakhogy feltűnően nincs meg.
    A felvonulás nem a pöcsrázásról szól. Viszont ugyebár manapság nem véletlenül a bulvárújságok fogynak a legjobban: az extrém az érdekes, a hétköznapi unalmas. A melegfelvonuláson is csak a pöcsrázás fog feltűnni és azon megy a hiszti, hogy miért is van felvonulás, az már a kutyát sem érdekli. Blikk-korszak, ez van.
  • Sir Quno Jedi
    A társadalom maximum megbüntet, ha nem tetszik neki, hogy gyakorlom istenadta jogaimat. Az más tészta.