Homofóbia vs. Homofilia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hallod, egy kérdés.
Te nyitottál egy topikot, hogy _kötekedhess_?

Tökmindegy ki mit mond, a logikája szar, gyökér könyveket ajánlgatsz, hisztizel, pondrózol... Még mindig vernek otthon így a harmincas éveidhez közeledve? 😞

Zárjátok már be ezt a topikot, köpködésre semmi szükség nincs.

Christiansen

Tinman
<#worship><#eljen><#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát te beteg vagy.....

fotográfik kolomp edisön :D

Én is homofób vagyok. Nem kicsit, nagyon.
Ha ez téged zavar akkor...
😄D

fotográfik kolomp edisön :D

Tinman
Ja-ja... kutyát nem érdekli hova dugják, de ezért felvonulni, meg verni az asztalt, hogy liberális vagyok, politikus vagyok, buzi vagyok... kit érdekel?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Emberek vagyunk nem állatok... legalábbis emberként kellene viselkedni, nem állatként ^^

JAG1
Majd ha lesz egy gyereked, megérted. Bár ahogy látom nem lesz...
Az, hogy kimegy az utcára hirdetni, verni a nyálát, hogy Õ más.
Ki a faszt érdekel? Komolyan mondom, a szart nem érdekli, ki mit tesz és hová, ha azt úgy teszi, hogy engem nem zavara vele.
Lehetsz hívõ, vagy buzi, vagy aberrált genny, nem érdekel, csak ne hirdesd és ne akard rám erõltetni a fasságod.
Mondjuk az a gyökér sem különb, aki a 3 éves gyerekével a nyakában odaáll köcsög buzizni a tüntetésen.
Meg az a tizenéves nyúlbéla emos, kit nem lehet megkülönböztetni a mellette álló lánytól.

Szóval én inkább úgy fogalmaznék, hogy normális ember lett olyan, mint a fehér holló.
Vagy buzi, vagy emos, vagy iqfájter izomagy, vagy metrószexuális angolfasz...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Tinman
Igazából a singli témát bírom, bár néha jópofa a szabvány felállás is :-D

Sir Quno Jedi
Tény hogy uncsiak a leszboszporeszok, jobb ha keményen kapnak abból, amit annyira szeretnek. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Na... pont ezt mondom. Esküszöm az a férfi vagyok akit egyáltalán nem mozdít meg a leszbi poresz. Dörszöljük össze a renaultunkat, meg felcsatolják a stuffot... mi ebben az izgató? Nekem hót' semmi.

WTS: Dragon's enchanted Sword

Tinman
Nekem személy szerint nem jön be a leszbi téma... komoly!

+20XP
+HP Potion

Sir Quno Jedi
Ez nem igaz. A nõi testnél, a még több nõi test azé szebb! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
A nõi testnél semmi sem szebb a világon, ezt még raklapnyi nõ is
alátámasztja pedig nem leszbik ^^

+50XP

Tinman
Azért mert természetellenes, unodorító, visszataszító... még csak az kéne, hogy filmekben nyíltan nyomjanak a buzik. Pfeejjj.

+100XP

Tinman
Official LVL99 gayhater vagyok.
Nemsokára szintet lépek...

Christiansen
A leszbijelenetek a médiában igencsak magas nézettséget generálnak..

viszont buzzancs haverjaidra nem lehet panasz, egy többféle karaktert felsorakoztató film/valóságshow/stb. elengedhetetlen kelléke a buzi,
+ amerikában a feka, nálunk a cigus.

gordon 24
VAb egy keményebb is:

Ez is Titkolt: Más Vagy

MÁS VAGY, MÁS VAGY, MÁS VAGY
Színes ruhákban vonagló gusztustalan férgek.
Budapest belvárosában elöntött a méreg,
Felvonulnak, tiltakoznak, büszkék magukra,
De a szivárványszínA zászló vérrel lesz borítva.
Eljön az idõ, a háromszög újra a melleden,
Nem fogsz parádézni kint a tereken.
Gusztustalan életedbõl nekünk már elég,
Soha ne felejtsd el A MI VEZÉRÜNK NEVÉT.

Refr.: Nem fogadom el a másságot,
Nem akarok beteges országot

Downhill!!

gordon 24
Én csk egy dl szöveget idézek..

Nem is vitázok sõt egy szót sem szolok.. Sõt nem is válaszolok😄 Ebben minden benne van:

Titkolt Ellenállás: Másság Himnusza:

Te is más vagy te sem vagy más
Belénk ható agymosás
Minden sarkon reád köszön
E fröcskölõ másság özön.

Ref.:
Mások között mások vagyunk
Tüzön-vizen át önmagunk
Bármit mondasz nem változunk
Mert ez még a mi otthonunk!

És ha más vagy mindent szabad
Ha mégsem hát húzd meg magad
Más a világ más a mérték
Eddig bûn volt most már érték.

Ref.:
Tüzön-vizen át önmagunk

Te is más vagy te sem vagy más
Terjeng a meleg-front hatás
A csapból is e kérdés csöpög:
Miért nem vagy már te is köcsög?!

Mi vagyunk a deviánsok
Száll fejünkre gúny és átok
Haladóbbak mégsem leszünk
Lányoknál jobb nem kell nekünk

Ref.:
Tüzön-vizen át önmagunk

Downhill!!

degenerator
összegezzük a mûködését:

azzal kezdte, hogy puskacsõ elé állítana néhány hájas homofóbot. aztán jött az, hogy a nõket törvényileg elnyomják, a férfiak pedig egyenértékûek az erõszakoskodó bûnözõkkel. közben lehülyézett mindenkit, bizonygatta felsõbbrendûségét, aztán kifejtette, hogy a férfiak 95%a undorító, akit megölne. elítélte a túlysúlyosokat is. utána pedig kategórisan kijelentette, hogy kiírtaná, átnevelné a nem megfelelõként gondolkodókat.

ez egy nagyon gyenge provokációkísérlet!!! ilyen hülye emberek nincsenek, nem léteznek! kizárt dolog.

remélem garfield az utóbbiakban azért nem hozzá, mert rájött, hogy hiába nem vagyunk egy véleményen, de azért mégiscsak durva, amit ez a párduc itt néha kijelent.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

panther112
Az ellenkezõ véleményen lévõk bizonyos típusú problémákban ellenségek. Az már csak szokás, és ízlés kérdése milyen eszközökkel akarjuk õket megsemmisíteni. Fizikai kiirtás, átnevelés, meggyõzés, stb. tulajdonképpen lényegtelen.

panther112
Pedig Carl Schmitt óta lehet tudni, hogy ez egy nagyon naiv várakozás.

SLICK
De honnan a jó szarból tudod, hogy nekem milyen a világnézetem?? Mert ebbõl a néhány közbeszólásomban nagyon nem vázoltam fel és nem is áll szándékomban, mert amit leírnék, az máris összeférhetetlen lenne a te álláspontoddal és máris én vagyok a nyomorék, hogy így gondolkodok.

Egyébként nekem is van elég bajom a társadalommal (buzik, cigányok, csalók, kétszínûek). De meg sem próbálom másra ráerõszakolni a nézeteimet, ha különbözik az enyémtõl, mert felesleges! De te éppen azt teszed, próbálod a másikat rávenni, hogy amit õ gondol az szar és undorító ellenben a te álláspontoddal. Te kérted ki mások véleményét, hát tessék megkaptad, de akkor ne gyõzködj és ne erõltesd tovább, mert magadat minõsíted!

Részemrõl befejeztem, mert ez a téma már teljesen más irányba sodródott..

Sir Quno Jedi
Osztom a véleményét! Nanu-Nanu!

panther112
"Kövér = buzi ??? Ezt a marhaságot honnan szedted ?!?"

Holnap elsõ utad egy könyvesbolt legyen, Osiris-nál mindig árulják, ha jól tudom 2000ft, nálad életmentõ az a könyv!

Sir Quno Jedi
Onnan szedte, hogy még gyerek. Kár vitatkozni vele, még nem nõtt be a feje lágya.

mrzed001
Gyerünk aludni, azt hittem érdekes vita lesz, de ez a gyerek beteg ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sir Quno Jedi
Helyes. A fasiszták is így kezdték. A melegek meg fogják neked biztos köszönni. 😄

mrzed001
Egy férfi a másik férfit férfi szemmel méri fel: erõs, magas, lenyomna...
Szexuális oldalát a férfinak éppen ezért egy nõ nézi (ágyék, fenék), vagy egy homo.

Az hogy a mai férfiak kevésbé kidolgozott testûek ugyebár ered abból, hogy pl szellemi munkát végez ÜLVE a gép elõtt, utána fáradt agyal meg örül ha hazáig elbotorkál. Jó IT-sból két fajta van: a nagyon kövér, és a csontsovány (a különbség csak a genetika, más táplálékfelszívódás). Kidolgozott, kigyúrt jó szakember NINCS, mert nem jut rá ideje.

És igen, attól mert kövér, még férfi, és NEM a férfiakat szereti !!!
Kövér = buzi ??? Ezt a marhaságot honnan szedted ?!?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sir Quno Jedi
Ahá. Szerintem nézesd meg magad orvossal, mert úgy tûnik neked vannak fóbiáid! 😄 Éppen szénné p0wnolod magadat.

panther112
Már leírtam az elején is, hogy ha csak az én akaratomon múlna, reggel csak a jelenlegi férfi lakosság max 10-15%-a ébredne fel, a többi menne a Farkasrétibe.

panther112
Nem, én attól hányok, ha egy túlsúlyos (és ezért 95%-ban férfiatlan) férfi arról fröcsög, hogy õ az igazi macsó, meg buzizik, meg ribizlizik. Jól lecsippentenél a pöcsét az ilyennek, attól talán észhez térne.

Sir Quno Jedi
Ez igen! Szép volt egy emberjogi élharcostól!

Sir Quno Jedi
Oppácska-oppácska! Még jó, hogy nem szundiztam be! Nézzük csak részleteiben!

SZÓVAL te a túlsúlyos férfiakat is undorítónak találod, miközben toleranciáról, meg elnyomásról papolsz?! Nem gondolod, hogy most kúrtad éppen seggbe saját magadat??!?!? 10/10

panther112
Nem, nem volt magasröptû, épp ellenkezõleg, annyira bugyuta volt, hogy nem értettem ehhez miért kérsz segítséget másoktól, egy ép elméjû embernek az ilyen megy magától is.

panther112
Kiül a petyhüdt hájas pofátokra, nem tehetek róla, hogy látszik.

panther112
Nem szoktam nõnek képzelni magam, amikor felmérem, hogy egy férfi milyen, mint ahogy Te sem szoktad, és Te is felméred a többi férfit, vagy, ha nem, akkor egy alapvetõen fontos funkció hiányzik belõled (a vetélytársak kategorizálásának képessége), és afféle félnótás lehetsz. Amúgy a mai férfiak azért olyanok, mint a pondrók, mert egyrészt mind úgy néz ki, mint egy 8. 9. hónapban lévõ terhes nõ, hisztisek, követõzõek, önállótlanok, gyávák...

SLICK
"kimegyek az utcára és látom milyen ocsmányak vagytok mind. "

itt már csak gratulálni tudok. Szóval mindenki aki nem a te felfogásod szerint gondolkodik az "ocsmány".

mrzed001
Csak nem túl magasröptû volt az eszmefuttatásom? Levezessem, hogy megértsd, vagy menni fog egyedül is?

Sehogy, ez nem fóbia, ez vallás. Úgy hívják médiaizmus. Amit a TV-ben mondanak, ami mellett a TV-ben kiállnak a híres emberek, az szent, és aki ezzel nem ért egyet, az gonosz.

Persze van több fajtája, amit itt láthatunk, az kb mtvizmusnak nevezhetõ, lényegében csak állami és kormányzati(másnéven közszolgálati) médiaforrásokra támaszkodik a hitük. De a legelterjedtebb formája az rtlizmus, annyiban tér el az mtvizmustól, hogy a hitük közvetlen forrása a kereskedelmi média, ami viszont nagyrészt az állami médiával megegyezõ állásponton van. Azonban a vallás ezen formája kiterjed hírességeknek nevezett humanoid lények istenítésére is.
panther112
Azok nyújtani is tudtak valamit a pöcsükön kívül, bár ahogy hallom ma már elég sok férfinak az se megy...

Sir Quno Jedi
No mentem alukálni, mert 2 óra múlva kelek, megyek melózni (asszem a férfiakat is elnyomják, vaze). Legyetek jók!

mrzed001
Ehhez ugyebár az kell, hogy nõi szemmel nézd a férfiakat. Nem homo már ez is egy kissé? Én momentán nem tudnék úgy nézni egy férfira, hogy de lesz.pnám, vagy azt nem mert kövér disznó ...

No és miért pondró a mai férfiak nagy része, kifejtenéd? Önzõk, gyerekesek, elõzékenység és lovagiasság eltûnõben van, de ettõl még nem lesznek buzik vagy köcsögök. Ostoba segfejek igen, de nem melegek.

panther112
Ez nem összeesküvés, hanem tény. Amúgy mit tegyek, lõjek le találomra 3-4 férfit? Lehet, hogy pont beakad egy normális.

Egyszerûen kifejtem a véleményem az olyan felfújt hólyagokkal szemben, mint Ti. Talán tetszik majd néhány más embernek is, és akkor õk nem lesznek olyanok. Talán..

Sir Quno Jedi
Ez egy természetes folyamat része. A férfiak elpuhulnak és elnõiesednek, a nõk pedig fokozatosan átvesznek tipikusan férfi szerepeket. Mi ezzel a baj. Magam is jobban kedveltem a réi mácsó férfiakat, de azokat te még jobban utáltad volna, az tuti, mert azok nem tûrtek ellentmondást, vaze!

panther112
Ruzsa Imre: Bevezetés a modern logikába

Kiváló könyv, csak azért ajánlom, mert nem elõször vannak alapvetõ logikai kérdésekkel (logikai szerkezetek nem felismerésével) problémáid.

Sir Quno Jedi
Nodemost tééényleg! Ha "tényleges eredményeket" nem lehet tõled várni, akkor mégis miféléket? Mit tettél eddig élete során KONKRÉTAN, hogy ezt a nagy ûberösszeesküvést megváltoztasd?! Sorold nyugodtan, ráérünk!

panther112
Igen, a mai átlag hetero férfi ocsmány. (Erõsen konzervatív nagyanyám csak annyit mondott, hogy a mai férfiak 98%-a egy pondró, aki egy 30-as 40-es évek beli férfinak csak a rossz karikatúrája, és mennyire igaza volt!)