903

A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.

Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
  • tigeroo
    hidd el, elég baj a melegeknek hogy ilyenek. hány olyan ember lehet aki meleg de pszichésen képtelen felfogni, és "tiltakozik" ezellen?
    őkis csak emberek, nem tehetnek erről.

de könyörgöm, ha a seggükön maradnának mindenki örülne.
    juli néni a közértben, apuanyu az ovibamenet...
    a média sajnos ezt igényli. pár divatbuzi meg vevő erre, és "élnek a jogukkal".
    abba bezzeg nem gondolnak bele hogy egy társadalomba nem való ez a viselkedés. kezdjük ott hogy egy gyermeki tudat is egy egészséges apa + anya képpel indul.
  • Goruck
    na végre! :D
  • extramagascsaj
    mert egy agyhalott kretén, azért...
  • extramagascsaj
    ugyanolyan emberek mint mi...ne legyen belőle se hátrányuk, se előnyük...sztem így lenne fair

ja, és fiúk! ha homom,akkor homo
    ha egy nő leszbi, az igenis ugyanolyan, mintha a pasi meleg...
    "2. a lányoknál és/vagy a leszbikusoknál teljesen más a helyzet" ez baromság, ahogy van...miért lenne már más?
  • Pluskast
    Amúgy ha szerbnek tartja magát mi a francért írkál ide? Vagy benne is van magyar vér? Akkor kezdje a kiírtást saját magával...
  • Sir Quno Jedi
    ez ölég kétértelmű volt ! :D
  • tigeroo
    igen, és az a baj hogy a "normális" meleg párok nagyrésze otthon marad vagy legalábbis titkolja (vagy nem híreszteli) hogy zacsipacsiznak, sok "divatrózsaszíninges" csóka megy általában a melegparádékra
  • VRSDM
    megjöttem :]
  • Goruck
    elég érdekes téma...:D visszaolvastam az első oldalra...a vitákra
    nekem az a meglátásom, hogy
    1.
    a "melegek" (miért kell kisajátítani ezt a melléknevet) vagyis hogy azok(ők), miért lettek hirtelen ennyire felkapva, illetve miért kell erre büszkének lenni, ez nem természetes, természet ellenes BETEGSÉG, akkor meg miért kell meleg >BÜSZKESÉG< napot tartani??? és miért kell ezt nyomni a médiában...

2. a lányoknál és/vagy a leszbikusoknál teljesen más a helyzet, náluk pl ha két lány összevissza puszilja egymást, ölelgeti egymást vagy talán kézenfogva sétálgatnak, az egyáltalán nem jelenti azt hogy bármilyen ferde hajlamuk lenne, de ha megnézed hogy két férfi csinálja ezt...ott már más a helyzet, ezért nem szabad a kettőt egybevenni...

összegzés: nekem szerencsére nincsenek tapasztalataim, nem utálom őket, de azt utálom, hogy ha valakit emiatt tisztelni kell, vagy emiatt jobban érvényesül(lásd a médiában) engem amúgy nem zavarnak, csak ha mutogatják magukat
    Védjétek a seggeteket!
  • tugyiti
    szájba verném a kisgyereket irl azért amit a cseten művelt:
    "14:37 panther112: magyar valaha jó nép volt, de most már el kéne pusztulnia"
  • extramagascsaj
    meleg párok is lehetnek normálisak...meg heterók is full agyhalottak
    nem ítélkezem emberek felett nemzetiség/vallás/szexuális hovatartozás alapján...van olyan h értelmes meg nem értelmes ember...rendes meg gané...ennyi
  • Sir Quno Jedi
    Ez történik perpé! :D
  • extramagascsaj
    hát nem kellett sokáig küzdenie a chatbanért sem...pedig értelmes embernek tartja magát gondolom...csak ott a baj, hogy nem látja a fától az erdőt..
  • mila69en
    nekem az számít, hogy a gyerekemnek ne azt kelljen néznie minden egyes tv csatornán
  • Sir Quno Jedi
    Dehogynem, de még hagyjuk kivérezni. Majd, ha már teljesen elásta magát és már vár a halálra, AKKOR kapja meg a kegyelemdöfést (mert kegyesek vagyunk). :DDD
  • Pluskast
    Mondom én hogy egy agent provokátőr. Nem kell vele foglalkozni. Körbe kell röhögni azt jó napot.
  • mila69en
  • Sir Quno Jedi
    Akkor elvenném mások szórakozását és ez nem áll szándékomban. A hülyéket nem kirekeszteni kell, hanem pellengérre állítani, hogy szembesüljön saját magával és a nép döntsön a sorsa felől. Látod ő is milyen gyorsan elvágta magát derékban. Órákig lehetne bizonygatni, hogy milyen rongy ember és akkor mindenki védené, de saját maga pillanatok alatt kivívta a közútálatot önerőből.

MINDENKI azt kapja, amit megérdemel szvsz. OSU!
  • tigeroo
    dettó.
    nekem nem a melegekkel van bajom hanem hogy utcára vonulnak vele.
    persze hogy felháborodok, sőt a nyócvanéves julinéni meg pláne felfog háborodni. erre ők jönnek a negatív diszkriminációval, meghogy csakazértis buzulni fognak mert joguk van ehhez!!
  • degenerator
    mint már írtam, puskacső elé akart állítani, aztán kiírtani. ezért nem járna alapból ban?
  • extramagascsaj
    chaten is amit levágott
    diszkriminálta a túlsúlyos embereket, meg igazából mindenkit, aki nem szerb
    bort iszik és vízet prédikál :I
  • JAG1
    Aszongya' a doktor úr, - mert, hogy annak mondja magát - hogy lever minket, mint vak a poharat. Boxbajnok is.
    Igaz, 60 kiló.

Amíg nem kezdett el itt népírásról beszélni, még csak szimplán hülyének néztem...
  • mila69en
    nincs bajom a ratyikkal amíg nem reklámozzák meg mutogatják őket felőlem annyit sz*pnak meg segbe kukist játszanak amennyit csak akarnak
  • DJS8
    panther112 amúgy szerb csak mindenkinek szólok és keményen szidott minket magyarokat
  • Tinman #316
    Faszé' nem adsz az ilyeneknek IP bant... itt oldalakon keresztül védi a fartúrókat, de a súlyosabb embereket meg elmondja mindennek.

Így már semmilyen alapja nincs megkülönböztetésről regélni.
  • extramagascsaj
    így van
    nem érzem magam elnyomva...pláne nem férfiak által
    a homofóbia engem nem érint...nekem semmi bajom a melegekkel (sem)
    nekem csak a hülye/bunkó emberekkel van bajom
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan. Csak más véleményen van mint a többiek. :D
  • Tinman #313
    Ez tényleg buzi ^^
    Most is a te szerveddel volt elfoglalva... vááááá meneküljünk!
  • Sir Quno Jedi
    Értem. Szóval te nem hagyod magad és így nem is vagy elnyomva?! Ez esetben mi a véleményed a topicnyitó feltevésére?
  • extramagascsaj
    azt nyomnak el, aki hagyja magát...ez függetlenül nemtől így van sztem
  • Sir Quno Jedi
    Majd azt nézd meg, ha frissül odakint a toplista! :DDD Igaz, gyorsan megelégeli valamelyik helyi modi szvsz. de majd szépen megkérem őket, hogy hagy maradjon a tátyik egy ideig. Ha nem lesz forgalom, úgyis elsüllyed, de már így is jól szórakoztunk szvsz. Kár, hogy a nyitó végleg elvesztette az önuralmát, így már fele olyan hiteles sincs. Ezért nem jó amatőrökkel dolgozni...
  • Sir Quno Jedi
    Hamár itt vagy. DE őszintén! Téged, mint nőt ugyebár, elnyomnak akkor, vagy senem?! :DDD
  • Pluskast
    Lol milyen szép színe van a totyiknak:))
  • extramagascsaj
    nem 100-ban emiatt...
    de volt köze hozzá
    már megkapta a chatbant egyébként
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy én szerencsés vagyok, mivel a céges HTML proxy úgysem engedi át a chat-et sem, így napközben mentesülök az idiótáktól (vagy legalábbis egy részüktől).
  • immovable
    +m
  • immovable
    jaja olvasta rossz arcok topikban :)

csetbant viszont télleg kaphat, mert csak szétbarmolja.
    itt kiröhögtetheti magát nem számít :D
  • Sir Quno Jedi
    Az gondolom nem függ ezzel össze. Várjuk itt szeretettel vissza! :D
  • extramagascsaj
    én meg kértem rá chatbant :P mert loreal
  • Sir Quno Jedi
    Pocsi de kerek 97 percig kínoztak a projectátvizsgálók. DE már vagyok.