903

A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.

Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
  • tugyiti
  • Sir Quno Jedi
    Vagykitudja. Egészséges nő kívánja a férfiakat, szexinek tart egy ágaskodó hímtagot és nem vágyik más nők társaságára olyankor. Ergó nem írtaná ki a "himsoviniszta disznókat", hanem isnkább szeretné őket magán belül tudni. Nekem ez a tapasztalatom...
  • Voltan
    Úristen! KI-RE-KESZ-TŐ!!!!!!!!!!!!!!
  • Voltan
    Az is lehet, hogy Panther úrnő szerint :D
  • SLICK
    Sajnos igen :(
  • Pluskast
    looooool
  • Gundark1234
    A homofóbia rossz??! Jó én csak azt mondom hogy a topiknyitó meg egy szarosszájú szarosfaszú homofil népi spermatároló edény(aki nem értené annak egyszerűbben: buzeráns köcsög). Ja és majd nyitok egy topikot hogy:
    "Homofília az újult erővel támadó járvány". A topiknyitó kisgeci meg bujjon el sürgősen az apja valagába mert, ha megtudom ki ő, megkeresem, kiherélem, majd lenyeletem vele a golyóit. Ennyit erről.
  • Sir Quno Jedi
    Mer te már úgy elnyomtad a nődet, hogy agymosottként, helsinki szindrómával küszködve, mazochista pincsikutyaként dörgölődzik a rajta taposó hímsoviniszta, vasalt csizmád orrához! LEGALÁBBIS panther úr szerint! :DDD
  • Pluskast
    Tőlem azt csinálnak egymással, egy helyiségben amit csak akrnak. De nagyon szépen megkérem őket, hogy ne háborodjanak már fel azon, hogy a társadalmi többségnek ez nem tetszik! A természettől azért kaptunk farkat - már bocsánat - hogy gyerket csináljunk. Persze mindenki szeret sexelni de ez a természet fortélya miatt van. Ha nem lenne jó rég nem lenne emberiség. Nagyon sajnálom de akárhogy és akármennyiszer is fogják a homokosok egymást fenékbe dugni akkor sem lesz belőle gyerek. Márpedig a lábunk között ez azért lifeg ott. Semmi másért. Ehhez képest meg azonos nemüek közötti szexuális viszony nem természetes. Ergó nem kell csodálkozni és nagyokat pislogni, ha a társadalom nagy részének ez nem tetszik.
  • SLICK
    Most egy kaidós alvás után újra olvasgatom, hogy miket írogatott össze az ipse, de szakadok azóta is.
    Barátnőm meg szimplán hülyénak tartja. Érdekes, hogy nő létére nem így látja az elnyomás kérdését. És engem igazol, miszeritn a nő amikor csak akarja, akkor irányítja a férfit. Mert ugyebár a szép női test az "fegyver"-ként is szolgál.
    Példákat meg nem hiszem, hogy mondanom kéne, de ha mégis akkor írhatok..
  • Pacal17
    Te csak a társadalmi elnyomásról tudsz beszélni?

vótam
  • Sir Quno Jedi
    Most épp elnyomod a nőket, azt ugye tudod! :D
  • Tinman #248
    Olyan 45-50 éves bombázók vannak, hogy mind a 10 ujjamat lenyalhatnák...
    Lsd. ezt az 56-ban született cicust:

Mint a lopott cajgát úgy...
  • tugyiti
    [lebukott,elkullog logó orral]
  • JAG1
    :-DD
    Jahh, értem az iróniát...
    Abszolút igazad van...
  • Sir Quno Jedi
    Én csak azt nem értem, hogy ha minden homofób egyben látens homoszexuális szerintük, akkor tulajdonképpen azok is buzgárok, akiknek viszont már VÉDENI kell a jogaikat! Ergó aki útálja a buzikat, azt kell védeni és támogatni, hiszen ő még náluk is sokkal buzibb (és még tagadja is szegény)!?!??! Hogyvanez?! Kit biztosítson szerencsétlen rendőrség?! ÉN személy szerint védelmet kérek akkor!
  • Sir Quno Jedi
    Őőőő láttál már nőt?! :D
  • Voltan
    Én arra számítottam, hogy eltartják magukat :(((((
  • Hellhammer
    Te rejtett ödipusz koplexusban szenvedsz és mivel egy homofób topikba írsz, ezért nyilván homofób is vagy, ami azt jelenti hogy a tudatalattidban rejtve buzi is vagy. Szal igazából apádra vágysz :D (semmi személyeskedés, csak poénból írtam a liberális logikát követve)
  • Sir Quno Jedi
    Akkor bezzeg nem lesz majd ilyen nagy pofátok, ha a topignyitó megkeres titeket élőben és felvágja az ereiteket a tolerancia jegyében, mert mind mocskos hímsoviniszták vagytok-e! :DDD
  • tugyiti
    mature FTW!4
  • Hellhammer
    Ja bocs :) De nem is magyarkodó, hanem mélymagyar vagy vérmagyar...

Amúgy a buzikban azt nem bírom még, hogy ugye elvileg ők természetüknél fogva liberálisnak vallják magukat, de a fene nagy tolerancia általában csak addig tart, amíg nem találkoznak valakivel aki ellentétes nézeteket vall. Onnantól kezdve oda a fene nagy liberalizmus és tolerancia, meghazudtolják saját "elveiket" és a könnyebb utat választják, azaz megy a gyűlölködés és feszültség keltés, mert igazából liberálisnak és toleránsnak lenni kurvára nehéz dolog (jó példa erre a topiknyitó olvtárs - ).
  • joebacsi
    a granny poresz sincs hájpolva a ménsztrím médiában, én inkább ezt tartom felháborítónak!!!44négy
  • Sir Quno Jedi
    Nafigyuzzá! Azokat el is kell tartani ám, meg törődni is kell velük stb.-stb. Néha bizony egy nő is túl sok, képzelj el 9-et! (Jerry Springer sóban volt egy ipse, akinek éppen 9 felesége volt, azt mit össze szívatták már... :DDD)
  • joebacsi
    ennyi undi, korcsikorlátolt heterót egyrakáson, pfújj
  • Voltan
    Én is szeretnék néhány feleséget.
    Megyek is, szerzek párat. :D
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk tény, hogy egy hetero férfit nagyon be kell osztania annak a 10 nőnek, de ezt ügyesen megoldják a mormonok is, meg még egypár többnejű népség is. Ott a legidősebb feleség (az első) osztja be, hogy mikor, melyik asszony van a férfival és mi a teendő. Tiszta nőuralom vaze! Jogokat a pasiknak! :DDD
  • Pluskast
    A magyarkodó szót kifelejtetted :D :D Már ez is negatívum...
  • Sanyix
    kilenc buzgár azt csinálja, hogy sorban, és körben dokkolnak egymásba, mert ugye mindnek van egy lyuk meg egy dugó :D

heteroknál már nem jön be, mert ugye ott a férfi inkább becsatlakozik az aljzatba, és nem hozzá csatlakoznak, mellesleg a nőnek csak anya típusú csatlakozói vannak, de ez így van jól :)
  • Hellhammer
    Sztem nem volt szűkebb a kör, csak máshogy voltak kezelve a dolgok. Ha megnézed akár csak az utóbbi 5-6 év hazai történéseit simán látszik, hogy radikalizálódik az ország. Az első melegfelvonulás körül nem nagyon volt az a felhajtás, ami idei meg a múlt évit körbevette. Idegesek az emberek, nincs türelem, ezért ha két külön véleményt valló csoport szembetalálkozik, akkor nincs középút - flame war megy már sajna mindenhol.
    Amúgy leszarom a médiát, azért írtam, hogy elvileg már nyilas is vagyok bizonyos körök szerint, amin jót röhögtem és kérdeztem is annó a páromat, hogy hajlandó-e egy nyilashoz feleségül menni (nem elég, hogy részt vettem fasiszta kiképzéseken meg lőgyakorlatokon, most pár napja egy nyilvánvalóan szélsőjobboldali üdülőfaluban voltam nászúton, ahol nem átallottak mindenféle történelmi Magyarországra emlékező dolgokkal agymosást végezni rajtam :)). Szal olyan könnyen bélyegeznek meg már akárkit, hogy az sztem nem normális. Homofób fasiszta antiszemtia vagyok, és még büszke is vagyok rá :D
  • Pluskast
    Na ja igazán mehetne a gumiba..
  • Cat #229
    Ez egy kurvára felesleges flametopik.
  • Sir Quno Jedi
    Hajrá baner!
  • Pluskast
    Tudod az én dédnagyanyám meg mindíg azt mondta a fateromnak, hogy édes drága unokám vigyázz mert a nők gonoszok! Amúgy meg te szerintem ilyen tipikus agent provokatőr vagy...
  • Sir Quno Jedi
    Mikroközösségekben igen. Nincs vele gond, ha elegendő számú más buzgár is jár hozzá.
  • Tinman #225
    "Nézzünk szembe a ténnyel, Panther, akkora homár vagy, mint ide Lacháza."

Sírva röhögtem :-DDDD
  • JAG1
    Tehát a buzi jó. :-DDD
  • Sir Quno Jedi
    Dejhát ezt ugáztam! Hogy mikróban ez előnyös neked, mint heteronak. :D
  • Lord Nomak
    +fav már csak azért is mert egy teljesen felesleges topic ez. Természetellenes szvsz, innentől mit lehet még beszélni róla. Olvastam az elején ezt az állati példálozást, hogy szaporodás stb. Igaz, akár tetszik akár nem. Férfi a férfival ? Szaporodás nulla. Nőnél szintén, ergo saját magunkat irtanánk ki.
    Vicc meg röhej, hogy valaki járványnak tünteti fel azt, ha nem szimpatizálok a homokosokkal, omfg.
  • JAG1
    Akkó' meg pláne...
    A 9 buznyák engem hol zavar a dugásban? Megalapítom szépen a kis klánom és aztán befogom a 9-et, mint visszamaradott bennszülöttet rabszolgának...