903

A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.

Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
  • mrzed001
    Úristen, ezt amit leírtál te tényleg komolyan gondolod? Na ennél azért intelligensebbnek tűntél elsőre...
    Kereslet kínálat, talán így megérted:
    Férfi gyakran kívánja a nőt (volt egy felmérés, hogy egy átlag gimis srác napi >100x gondol a szexre)
    A nő ritkán kívánja a férfit (peteéréskor max 2 nap, és nem minden hónapban ...)
    Ennyi, nagy a kereslet szexelő nőre, kicsi és ritka a kínálat (sok a vadász, kevés a fóka tipikus esete ).
    Mindenféle nőket kizsákmányolást meg szépen elfelejtheted, ez egy égbekiáltó ökörség
  • panther112
    Kár debilkedni, és ilyenekkel rombolni a beszélgetést, gondolom Te is világosan tudod mi lenne egy normális megoldás... egyenlő jogokat a nőknek, és ezt szigorúean be is tartatni.

• Sir Quno Jedi
    Ebben is tévedsz. Valószínű hetero tüntesékre sem járnék ki, mivel eleve hülyének tartom aki bármilyen felvonulásokra és tüntetésekre jár. Vicces emberkék azok. Nem képesek önállóan vállalni a véleményüket és erejüket, csakis tömegben, mint a birkák. Kösz, de kösz nem.
  • panther112
    Istenadta joga már senkinek sincs, legfeljebb olyan jogod van, amit a társadalom ad.
  • degenerator
    ha igény van rá, akkor mindig lesz prostitúció. és hidd el, a kurvák nagy része önként választja ezt az életformát, pedig mindegyiknek lenne lehetősége rendesen dolgozni. jahogy azért nem kapnának annyit...ja de kérem:)

egyébként arról forrást, hogy a társadalomban a nőket elnyomják, és nem hagyják érvényesülni.

#78. úgy néz ki, teljesen ignoráltad a szöveg első részét. nem mondtam, hogy minden meleg exhibicionista, és rózsaszín bibliával vonul a munkahelyére nap mint nap. de tudod, nem rakok egy rendezvény középpontjára olyanokat, feltéve persze, ha nem provokálni akarok, akikről tudom, hogy a többségi társadalomban ellenérzéseket keltene. ezt kéne megérteni.

zanzásítva, hogy megértsd biztosan: ha egy csoportot el akarsz fogadtatni egy nagyobb csoporttal, meg akarod értetni velük, hogy mi jók vagyunk, csak picit különbözünk tőletek, akkor valószínűleg nem fogod hagyni, hogy a nagyobb csoport számára irritáló alkoholista pistát, vagy a fekalofil gyurit rakod reklámarcnak. mert a nagyobbik csoport rájuk néz, és csak annyit fog mondani, köszönjük, ebből nem kérünk. a kisebbik csoport kultúrált tagjai meg miattuk szívnak.

(egyébként a hetero ellentüntetésen jópár meleg volt, akik inkább beálltak hozzájuk, mert szerintük a melegfelvonulás már nem a melegekről szól.)
  • Sir Quno Jedi
    ÉS most akkor operáltassuk át magunkat nőnek, a nőket meg férfiaknak és most ők "nyomjanak el" miket párezer évig??!?!
  • panther112
    Dehogynem vonulnál, most semmi szükség arra, hogy itt mutogasd mekkora fütyid van, mégis ezt teszed, pedig tényleg semmi tétje, mert a társadalom 95%-a mögötted áll. Képzelem milyen vehemensen vonulnál, ha buzi lennél, ha itt is ezt vágod le a másik oldalon.
  • Sir Quno Jedi
    A homofób eleve pejoratív jelző.

Másrészt jogom van valakiket kedvelni, avagy éppen nem kedvelni, sőt lehetek semleges is. Ehhez istenadta jogom van, nem vagyok én Jézus Krisztus, hogy mindenkit szeressek.
  • panther112
    A homofób egy teljesen bevett szó, és elsődleges értelme a homszexuálitástól hisztérikusan viszolygó.
  • panther112
    Nem, ennek oka, az, hogy a férfiak erősebbek fizikailag a nőknél, és egy hímek uralta, nőket kizsákmányoló társadalmat építettek ki évezredek alatt. Megint csak elkented azt a szart, amit senki nem mer felvállalni.
  • Sir Quno Jedi
    Pont fordítva. A csendes homikkal nincs baj. Ha jómagam homi lennék, AKKOR sem vonulnék fel a pöcsrázó exhibicionistákkal. Tudod miért?!
  • Garfield
    Feleslegesnek tartom a homofóbiázást, mivel az ilyen címkézések csak elmérgesítik a helyzetet és akkor jönnek az olyan színvonalú viták, mint homofób/nácik vs buzik pávatollal a seggükben.
  • mrzed001
    Nem, ugyanis egy átlagos hetero férfi nem mondja azt a másikra, hogy homofób (AZAZ BUZI), csak mert nem szereti a melegeket. Ezt a melegek szokták csinálni, nem a heterók !
  • panther112
    Álmodj királylány(esetedben -fi)....
  • Garfield
    Mivel onnan indult az egész, hogy a homoszexuális környezetben homoszexuális gyereket nevelnek, akkor ezt úgy kell érteni, hogy igen, "Elképzelhetők, hogyne. Százalékos és elenyésző számban, mert kivételek mindig vannak."
  • panther112
    Majd ha leírtok valami olyat, amire érdemben lehet reagálni fogok. Amúgy ezt köszönöm: "ehet homofób, vagy tényleg meleg és most próbálja mások által elfogadtatni önmagával saját aberrációját."

Idáig fajult a homofóbia. Már elképzelni se tudjátok, hogy egy 30 körüli hetero férfit idegesít a sok szardobálás, buzizás, amit az átlagos férfiak folytatnak.
  • Sir Quno Jedi
    Most ezt komolyan nekem mondod??! Én vagyok moderátor ember! :D
  • mrzed001
    "Hogy világszerte több a női prostituált, mint a férfi?"
    Ennek oka ugyebár a biológiában keresendő, ugyanis az ösztönt, a szaporodási vágyat nagyrészt a férfi kapta (majd ha születendő félbe lesz az első gyereked, majd te is megtudod milyen az a farkas-póz)
  • Garfield
    Kijelentés =/= bizonyítás. Biológiaverseny nyerteseként ezt neked kellene a legjobban tudnod.
  • Sir Quno Jedi
    De most a női prostik szerinted mind leszbik, avagy mivan??!?

Jelzem a világtörténelem során mindig is szép számmal akadtak prostituáltak, sőt a legcivilizáltabb korokban és társadalmakban kitüntetett szerepük volt, esetleg vallás is épült rájuk. Tiszta sor. A férfiak mindig is hajlandóak voltak fizetni a nőkért így-, vagy úgy.

Az is tény, hogy sok prostituált akkor sem lépne ki a szakmájából, ha erre lehetőséget kapna, mivel szereti csinálni, amit csinál.
  • panther112
    Ateista vagyok mióta az eszemet tudom. Meg kell hagyni volt a családomban bőven ateista, persze ennke ellenére némileg vallásosak voltak (politikai, társadalmi hovatartozás kifejezése végett).
  • mrzed001
    Á, semmiféle forrása nincs ... lehet homofób, vagy tényleg meleg és most próbálja mások által elfogadtatni önmagával saját aberrációját.
    Értelmesen és logikusan eddig legalább is még egyetlen felvetésre sem reagált..
    Vitatkozni szeretek ... veszekedni útálok (aki esetleg nem tudná mi a különbség a kettő között, kérdezze meg kezelőorvosát, pszichiáterét, gyógyszerészét ...)
  • Garfield
    Ugyan hagyjuk már ezt a buta reklámozás-dumát. Ti egy tucatnyi exhibicionista faszfejre hivatkoztok a melegfelvonulás kapcsán/ellen, és figyelmen kívül hagyjátok azt a több száz, több ezer, az átlagemberek közé teljesen besimuló meleget, akik ugyanúgy ott vonulnak, csak rájuk hivatkozva nem lehet műhisztit csinálni, mert amikor előtted áll a sorban a szupermarketben, melletted áll a metrón, rázza az öklét a dugóban rohadva, ő lakik a szomszédodban, de meg nem mondanád róla, hogy a saját neméhez vonzódik.
    Ti azt próbáljátok az emberekbe súlykolni, hogy a homók egyenlők a magamutogató kisebbséggel, rájuk hivatkoztok állandóan (ugyebár most is) és teljesen ignoráljátok a csendes, átlagos többséget. Pedig a felvonulás a többségről szól.
  • panther112
    Aki továbbra is álbiológiát folytat, illetve erre tereli a szót a társadalmi problémáról ki lesz moderálva. Arra van bővel elég másik topik, nem azért nyitottam ezt, hogy ugyanazt a szart hallgassam, mint ami a csapból is folyik. Ha ez nem tetszik, nem kell ide járni.
  • Sir Quno Jedi
    Azé az kicsit más, mint a jóval erősebb vallás. Könnyebb levetkőzni, vagy kiforgatni.
  • Sir Quno Jedi
    Elképzelhetők, hogyne. Százalékos és elenyésző számban, mert kivételek mindig vannak. Pont ez erősíti a szabályt.
  • panther112
    Forrást miről? Hogy világszerte több a női prostituált, mint a férfi? Thököly út, fóti kivezető út megteszi forrásképpen?
  • Sir Quno Jedi
    Kapaszkodik a halál. De tény, hogy szaporodnak. Amíg nem tudjuk miért és/vagy nem gyógyítható/szűrhető, addig nem árt az óvatosság.

Még a tetves alkoholizmus is örökölhető, nem beszélve a gyilkos hajamról stb. Aki ezek után ki meri jelenteni, hogy neeeem, a homik nem öröklik egymástól a hajlamot, az vagy tudja már az igazságot (megy neki a Nobel), vagy csak buta és blöfföl.
  • tugyiti
    homár para topig joag,negem sámmli pajom velük ha dicsenek hárométerenbelül,és nőket tukni jopp izs
  • degenerator
    sok homofób puskavégre való hájas 'férfitól'.

akasztani nem akarsz?

inkább a forrásokat cipeld elő, kérlek.
  • panther112
    Mert az a kettes eset egyik alesete lenne Te kis zseni versenygyőztes...
  • Garfield
    Miért, a te példádnál maradva mi mással lehet a legbiztosabban megutáltatni a vallást, ha nem azzal, hogy túlzásba viszik? Teljesen normális reakció...
    (És mielőtt még azzal jönnél, ezzel nem azt mondom, hogy minden bigottan vallásos családnak ateista gyereke lesz, hanem ezt, hogy az ilyen pálfordulások simán elképzelhetők.)
  • panther112
    Jobb oldali, néha már szélső jobb oldali... családban nőttem fel...
  • Sir Quno Jedi
    Kész vagy! :D

Mi az az álmeleg fiú?! Mivel sem te, sem én, sem senki nem tudja még most sem, hogy mitől is lesz valaki valóban homi, így te honnan veszed, hogy álhomi fiúcskát nevelnének a homi szülei??!?! Ez számomra cájenfingsöny kissé! :D Miért ne lehetne tisztességes, VALÓS csőbuzi? :DDDDD
  • Garfield
    Tehát akkor ha jól értem, egy homó meg egy hetero szülő gyermeke lesz, de amúgy genetikailag nem bizonyított a homoszexualitás öröklődése, és amúgy se biztos, hogy előjönne?
    Ugye érzed, hogy ez inkább kapaszkodás abba a leheőségbe, hogy ha neadjisten homoszexuális lesz a gyerek 20 év múlva, akkor legyen mire fogni...
  • degenerator
    szerintem itt alapvetően elbeszélünk egymás mellett. le kell szögeznem, hogy probléma nincs a homokosokkal, amig nem gúnyolják a többségi társadalmat, és nem reklámozzák magukat olyan módon, ahogy nyaranta szokták. (ugyanis ezt csak árt az elfogadásuknak, de semmiképp sem használ.)
  • panther112
    Hogy mire tudnám ösztönözni az átlagos magyar férfit? Magas épületekről való akrobatikus ugrásokra mindenféle flancos felszerelés nélkül.

Komolyra fordítva a szót. Melyik szituáció életszerűbb:

Valóban meleg fiú elutasító családi, és társadalmi háttérrel
    Valóban meleg fiú elfogadó családi, háttérrel elutasító társadalmi háttérrel.
    Álmeleg fiú (mert a csúnya buzi szülei ilyet faragtak belőle...) elfogadó háttér, elutasító világ.

Az első kettő valós probléma a harmadik ocsmány mocskolódás a sok homofób puskavégre való hájas 'férfitól'.
  • Sir Quno Jedi
    Igen. Az is elképzelhető, hogy egy BIGOTT KERESZTYÉN család full ateista gyerekeket nevel ki (esetleg hithű muzulmánokat). Elképzelhető, persze... Hagyjuk.
  • Garfield
    Nagyon is jól értettem.
    Ha látok egy homó párt, nem képzelem el magam, hogy milyen lenne, ha az a srác velem smárolna, mert tudom, hogy én a nőkre bukok. És ugyanígy nem képzelem el azt sem, hogy milyen lenne egy leszbikus párral hemperegni, mert azt is tudom, hogy az ő szexuális preferenciáiba nem férek bele, számukra olyan vagyok, mint számomra a homoszexuális férfipár.
  • mrzed001
    És ezt hívják hajlamnak, ami könnyen ugorhat egy generációt, és az unokákban aktivizálódik