903

A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.

Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
  • JAG1
    Ezek nem újkeletű történetek. Régen is ez volt, csak szűkebb volt a kör, amit ráhúzhattak az emberre. Kapitalista disznó, meg ÁVÓ-s voltál.
    Egyébként pont ez a baj, hogy azt nézzük, mit mond a média. Engem és az értékrendemet nem a szaros média fogja meghatározni...
  • Sir Quno Jedi
    Buzgárokról volt szó! :D A kilenc buzgár micsinál? Párokat alkot és az uccsó miatt létrejön egy szerelmi háromszög, ergó felszámolják saját magukat!
  • JAG1
    Na most ezt végi gondoltam.
    Tegyük fel van 10 nő, 10 férfi...
    Azt mondják, hogy rajt és mindenki elkezdi a saját fajfenntartását.
    Egy Jedi azt csinálja, hogy előbb kiírtja a tömeget. Tegyük fel, hogy mindig a Jedi győz.(Azzal nem számoltam, hogy lehet egy Joda is köztük. :-))A többi meg elkezdi dugni a nőket. Tehát 8-an kefélnek, 2 meg verekszik. Jedi győz. Köv kör. 7-en dugnak 2 megint verekszik. Azt látva, hogy 3 suna csak masszírozza magát, gyorsabban dugnak, mert van szabad luk. így a végére én, (tegyük fel szerencsés vagyok) akit utolsónak öl meg, sokkal többet dugok, mint a Jedi, aki addigra kimerül, ha meg nem hal. Keffent két kört és összesik. :-DD
    Ráadásul a sok fatty addigra annyian lesz, hogy legyőzik a Jedit. :-D
  • Voltan
    Egyetértek, de manapság a homofóbia kifejezést mindenkire értik, aki nem öleli rögtön keblére a buzogányokat, nem a betegesen fóbiásokra.
  • Hellhammer
    Én nem idegesítem fel magam a buzi szó hallatán, nem megyek felvonulásra verekedni, szimplán csak nem bírom elviselni a nagy hype-ot ami manapság a buzikat körülveszi, illetve ha egy homo van a társaságban ahol vagyok, akkor inkább megpróbálom kerülni (volt már rá példa, hogy egy meleg csávó elkezdett nekem bókolni, mondtam neki, hogy inkább ne és arrébb mentem - szerencsére nem az erőszakos fajtából való volt, mert ha utánamjön akkor előbb üvöltözés lett volna belőle, aztán meg ki tudja mi...)
    Azért mondom hogy homofób vagyok, mert manapság az a jellemző, hogy ha valaki nem ért egyet valamivel, akkor egyből szélsőséges csoportba sorolják, sajna manapság odáig fajult az ország , hogy szinte sajnos már nincs középút (ja amúgy már az is kiderült rólam az utóbbi időben a médiára alapozva, hogy szélsőséges fasiszta nyilas is vagyok)...
  • JAG1
    Szóval szerinted az energiám nagy részét arra kellene fordítanom, hogy rendet tegyek a világban, kiirtsam a vetélytársakat és mikor már csak jártányi páwöröm van, meg vagyok vagy 80 éves akkor menjek puncit szagolni?
  • Sir Quno Jedi
    Jó. Ha kiraknak egy szigetre 10 nővel, meg 9 buznyákkal együtt, akkor máris javultak az esélyeid a "puncilátásra". De egy valódi társadalomban, ami nem ilyen mikro alapokra épül, ez nagyon rosszfelé viheti el a dolgokat hosszútávon.
  • JAG1
    A fajfenntartás ösztöne nekem mást jelent. Nem azt, hogy zacsipacsisakat püföljek, hanem azt, hogy minél több puncit lássak.
  • Sir Quno Jedi
    Node nem hinném, hogy innen akármelyikünk kimegy buzikat verni bárhova is?!
  • JAG1
    Nem, nem így értettem.:-)
    A fóbia mindenképpen valami degenerált reakciót jelent. A véleményt, vagy előítéletet nem keverném vele.
    Akkor van baj, ha egy bizonyos dologra egyből dühroham a válasz.
    Én sem bírom őket, de nem kezd habzani a szám, ha meghallom a buzi szót.

Szóval ha direkt kimész a tüntetésre buzit verni, akkor fóbiás vagy és beteg.
  • Sanyix
    "Nedobáld a buzit he!"
  • Sanyix
    a homofóbiát a buzik maguk gerjesztik. A rohadt felvonulásaikkal, meg a buziság reklámozásával. Nézzétek meg, hogy egykét eredetileg buzi dolgot a heterok is csinálnak. pl ma már nagggyon menő a rózsaszín póló/ing ami bizony a buziktól származik. Férfiembernek alapból undorodnia kéne ettől a színtől, ha kivétel ha egy nő bizonyos testrészei ilyen színekben pompáznak :D
    A buziság nem ilyen genetikai izé, ez sima elmebetegség, méghozzá súlyos.
  • rumkola
    Egyébként már a topik címe is sokatmondó.
    :)))

járvány...
    :DDDDDDDD
  • rumkola
    Szerintem ez a fajfentartás ösztöne.
  • Sir Quno Jedi
    És ha pl. a peodfilokat nem bírod, akkor az is fóbia és gyógyítandó?! Merthogy szeretned kell őket és punktum?! Ez egy f@szság. A buzgárok nem pókok. :DDD
  • JAG1
    Ez is egy betegség, mint az arachnophobia, amit kezelni kell...
    Nem én mondom, hanem hozzáértő orvosok. Volt is egy műsor ezzel kapcsolatban.
    Ha bele gondolsz igaza is van. Az sem normális, hogy már a szótól is dühös vagy. A tolerancia teljes hiánya. Ami jelen esetben részemről jobban elfogadott, mint a magamutogató buzi.
  • Voltan
    "Idáig fajult a homofóbia. Már elképzelni se tudjátok, hogy egy 30 körüli hetero férfit idegesít a sok szardobálás, buzizás, amit az átlagos férfiak folytatnak."

Egy 30 körüli hetero férfi marhára nem foglalkozik ezzel a hülyeséggel. Nézzünk szembe a ténnyel, Panther, akkora homár vagy, mint ide Lacháza.

Mellesleg felőlem aztán mindenki olyan lyukba gyömöszöli a bögyörőjét, amilyenbe neki tetszik, tőlem akár egy koalát is dughatnak (feltéve ha nincs a koala ellenére :D). Az ún. "homofóbia" a homárok által generált dolog. Mindenki szart az egészre addig, amíg nem kezdte a média, meg a politika, meg a "kultúra" az emberek képébe lapátolni iszonyú ocsmány módon. Akárhogy is nézzük, egy deviáns viselkedésformát tuszkolnak le a torkunkon. A nyilvános részegeskedés-kötekedés is az. Az sem, zavar, egész addig, míg a részeg rám nem száll. Onnantól már zavar, és akkor leütöm.
    Ez ennyire rohadtul egyszerű.

Mellesleg, Panther, mint "semmilyen módon nem érintett" (hehe, persze), irigylem a problémáidat, de rohadtul.
  • Hellhammer
    Azt nem értem, hogy miért van manapság mindenhol az hangsúlyozva, hogy a homofóbia rossz és bűnös dolog, aki viszolyog a buziktól az egyből fasiszta szemétláda. Ez is lehet szintén olyan "megmagyarázhatatlan" viszolygás, mint amikor valaki a magasságtól, bezártságtól, tömegtől, bizonyos állatoktól meg még ezeregy akármilyen más dologtól szorong (szóval akármelyik más fóbia). Az egyéb fóbiákat simán elfogadják az emberek és megértőek azzal szemben, ellenben a homofóbia szinte már bűnnek számít.

Ha azt mondom hogy homofób vagyok (az vagyok és semmi rossz érzés nincs bennem emiatt), akkor bizonyos rétegbe tartozók szerint egyből nem is vagyok már ember. Ha valaki megpróbál meggyőzni az ellenkezőjéről, és erőszakkal rávenni, hogy márpedig akkor is szeressem és fogadjam el a homoksokat, akkor természetes reakcióm az, hogy védekezem ellene, és ha nem tágítanak ezzel, akkor egyre erőszakosabban védekezek, ami természetes dolog, hiszen fóbiáról beszélünk (próbáljon csak meg valaki egy klausztrofóbiás embert betuszkolni egy szűk kamrába, lehet hogy még verekedés is lesz a végén belőle).

Szal azt magyarázza meg nekem valaki (akár a topiknyitó is lehet), hogy miért bűn a homofóbia, amíg más fóbiákat elfogadottnak tekintenek.
  • Christiansen
    Még ne klóz,
    érdekelne a csajok mit szólnak a témához
  • Christiansen
    "Nebántsd a buzit!"
  • Dant0r
    Hallod, egy kérdés.
    Te nyitottál egy topikot, hogy _kötekedhess_?

Tökmindegy ki mit mond, a logikája szar, gyökér könyveket ajánlgatsz, hisztizel, pondrózol... Még mindig vernek otthon így a harmincas éveidhez közeledve? :(

Zárjátok már be ezt a topikot, köpködésre semmi szükség nincs.
  • Christiansen
  • Tinman #198
  • rumkola
    Hát te beteg vagy.....
  • rumkola
    Én is homofób vagyok. Nem kicsit, nagyon.
    Ha ez téged zavar akkor...
    :DD
  • Tinman #195
    Ja-ja... kutyát nem érdekli hova dugják, de ezért felvonulni, meg verni az asztalt, hogy liberális vagyok, politikus vagyok, buzi vagyok... kit érdekel?
  • Tinman #194
    Emberek vagyunk nem állatok... legalábbis emberként kellene viselkedni, nem állatként ^^
  • JAG1
    Majd ha lesz egy gyereked, megérted. Bár ahogy látom nem lesz...
    Az, hogy kimegy az utcára hirdetni, verni a nyálát, hogy Ő más.
    Ki a faszt érdekel? Komolyan mondom, a szart nem érdekli, ki mit tesz és hová, ha azt úgy teszi, hogy engem nem zavara vele.
    Lehetsz hívő, vagy buzi, vagy aberrált genny, nem érdekel, csak ne hirdesd és ne akard rám erőltetni a fasságod.
    Mondjuk az a gyökér sem különb, aki a 3 éves gyerekével a nyakában odaáll köcsög buzizni a tüntetésen.
    Meg az a tizenéves nyúlbéla emos, kit nem lehet megkülönböztetni a mellette álló lánytól.

Szóval én inkább úgy fogalmaznék, hogy normális ember lett olyan, mint a fehér holló.
    Vagy buzi, vagy emos, vagy iqfájter izomagy, vagy metrószexuális angolfasz...
  • Tinman #192
    Igazából a singli témát bírom, bár néha jópofa a szabvány felállás is :-D
  • Sir Quno Jedi
    Tény hogy uncsiak a leszboszporeszok, jobb ha keményen kapnak abból, amit annyira szeretnek. :D
  • Tinman #190
    Na... pont ezt mondom. Esküszöm az a férfi vagyok akit egyáltalán nem mozdít meg a leszbi poresz. Dörszöljük össze a renaultunkat, meg felcsatolják a stuffot... mi ebben az izgató? Nekem hót' semmi.

WTS: Dragon's enchanted Sword
  • Tinman #189
    Nekem személy szerint nem jön be a leszbi téma... komoly!

+20XP
    +HP Potion
  • Sir Quno Jedi
    Ez nem igaz. A női testnél, a még több női test azé szebb! :D
  • Tinman #187
    A női testnél semmi sem szebb a világon, ezt még raklapnyi nő is
    alátámasztja pedig nem leszbik ^^

+50XP

• Tinman #186
    Azért mert természetellenes, unodorító, visszataszító... még csak az kéne, hogy filmekben nyíltan nyomjanak a buzik. Pfeejjj.

+100XP
  • Tinman #185
    Official LVL99 gayhater vagyok.
    Nemsokára szintet lépek...
  • Christiansen
    A leszbijelenetek a médiában igencsak magas nézettséget generálnak..

viszont buzzancs haverjaidra nem lehet panasz, egy többféle karaktert felsorakoztató film/valóságshow/stb. elengedhetetlen kelléke a buzi,
    + amerikában a feka, nálunk a cigus.
  • gordon 24
    VAb egy keményebb is:

Ez is Titkolt: Más Vagy

MÁS VAGY, MÁS VAGY, MÁS VAGY
    Színes ruhákban vonagló gusztustalan férgek.
    Budapest belvárosában elöntött a méreg,
    Felvonulnak, tiltakoznak, büszkék magukra,
    De a szivárványszínA zászló vérrel lesz borítva.
    Eljön az idő, a háromszög újra a melleden,
    Nem fogsz parádézni kint a tereken.
    Gusztustalan életedből nekünk már elég,
    Soha ne felejtsd el A MI VEZÉRÜNK NEVÉT.

Refr.: Nem fogadom el a másságot,
    Nem akarok beteges országot
  • gordon 24
    Én csk egy dl szöveget idézek..

Nem is vitázok sőt egy szót sem szolok.. Sőt nem is válaszolok:D Ebben minden benne van:

Titkolt Ellenállás: Másság Himnusza:

Te is más vagy te sem vagy más
    Belénk ható agymosás
    Minden sarkon reád köszön
    E fröcskölő másság özön.

Ref.:
    Mások között mások vagyunk
    Tüzön-vizen át önmagunk
    Bármit mondasz nem változunk
    Mert ez még a mi otthonunk!

És ha más vagy mindent szabad
    Ha mégsem hát húzd meg magad