903

A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.

Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
  • panther112
    De a kulturált emberi társadalomban csak a nők fölötti pökhendi uralkodás, a fizikai, szellemi, nemi erőszak, a prostitúció, a minden értelemben vett kihasználás, stb. elfogadott.
  • Dodo55
    Teljesen egyetértek. Először az volt, hogy fogadjuk el őket. OK, végülis nem tehetnek róla, és akármennyire undorító a többség számára a dolog, ez van, és ettől ugyanúgy emberek mint mindenki más. De ami az utóbbi időben megy, az már felháborító. A fogadjuk elből kb vegyünk róluk példát lett, legalábbis ez az érzés jön le az egészből, úgyhogy nem csodálom, hogy mindenki fel van háborodva, és az elfogadási folyamatuk visszafordult.

Persze erről a reklámozásról nem a többségük tehet, hanem a híresebbek, akiket szépen lefizettek, hogy vállalják fel a dolgot, hogy így sok emberből ellenérzést kiváltva szítsák az indulatokat. Erről szól az egész, manipuláció, hogy menjen a balhé, egyre több legyen a homofób, ezáltal egyre aggresszívabban védjék a melegeket, így még több homofób lesz, és a végén az ország fele homofób lesz, a másik meg a melegeket élete árán is védő média mellé áll majd, és jobban fogják egymást gyűlölni a magyarok mint valaha is bármi miatt.

Úgyhogy észre vehetné már mindenki, hogy eszközök vagyunk mi is, ők is.
    Viszont ők tehetnének annyit, hogy fellépnek a magukat reklámozók ellen, mert biztos többen vannak, akik még mindig titkolják a dolgot, és nem szeretik a nyilvánosságot.
  • Sir Quno Jedi
    Főleg a huncutságok! :D
  • Sir Quno Jedi
    Mivel nem győztél még meg, hogy valóban hímsoviniszta elnyomással nevelik biszexuálissá a női társadalmat, a "férfi" homik társadalmi elfogadottsága pedig már így is nevetséges méreteket kezd önteni (és tipikus álprobléma, mikor is az emberek nagyobb része a napi betevőt sem tudja előteremteni), így erre a programra nem adnám le a szavazatomat egyelőre. :DDD
  • panther112
    Ezt nem sértésnek szánom, de félek tőle, hogy nem igazán vagy képben a mai fiatalokkal. Jelzem én is régen voltam már tizenéves, de már akkor is egyértelmű jelek mutattak ebbe az irányba, mára teljesen elszabadult a dolog.
  • degenerator
    állatvilágban felelhető természetes dologként még a nekrofília, a fekalofília, a vérfertőzés, és egyéb huncutságok.
  • panther112
    Fellépni a nőkre nehezedő hímsoviniszta nyomás ellen, illetve különféle eszközökkel (propaganda tudjuk, hogy gyorsan, és sokra képes) növelni a valóban homoszexuális férfiak társadalmi elfogadottságát.
  • Sir Quno Jedi
    Jelzem, azt még mindig ne értem, hogy nekem, mint "genyaelnyomó" férfinak miért is lenne érdekem biszexuális nőket nevelni?!?!? Ha nem vagyok strici és nem ebből élek, ugyan miért is tenném én, vagy bárki?

Kicsit összeesküvés elméletbe fulladunk itt lassan, de azé' már kíváncsi vagyok, mire akarsz kilyukadni (merthogy még az nem nagyon sikerült).
  • Sir Quno Jedi
    Fanatisztikus. És ez esetben akkor mi a teendő?! Mármint szerinted.
  • panther112
    A tapló jelzőt az általam leírt embertípusra írtam, de ha Te azonosulsz azzal, akkor nem esem kétségbe attól, hogy levonjam a következtetést, és oda soroljalak.

Amúgy nem hiszem, hogy valódi melegeket, illetve biszex nőket lehet nevelni, viszont azt fenntartom, hogy az a társadalmi nyomás, ami a mai lányokon van kihozza ezt a magatartást, mert csak így tudnak érvényesüni (bizonyos körökben persze). Ehhez képest mindeki (a jó90%) passzívan elfogadja a lányokra nehezedő valós nyomást, miközben kreál egy fantom veszélyforrást, ami fiainkat meleggé teszi, és ez ellen tüntet, harcol, stb.

Nekem ez több, mint undorító.
  • edios
    Ez most már kezd brájenes lenni
    "- Miért jössz állandóan a nõkkel, Szten?
    - Az akarok lenni.
    - Mi!?
    - Nõ akarok lenni. Mostantól mindannyian hívjatok Lorettának.
    - Mi?
    - Egy férfinak joga van ehhez."

ui: wtf is this shit!?
  • Sir Quno Jedi
    Az egésznek már csak azért sincs sok alja, mivel máig vitatkoznak azon, hogy a homoszexualitás betegség-e, vagy sem. Mindig példálóznak az állatvilággal, ahol ez természetes jelenség, csak pár apróságot ugye szokás szerint figyelmen kívül hagynak.

Kíváncsian várom, szerintetek mi az?! :D (reggel megvitathatjuk)
  • Sir Quno Jedi
    Szóval már tapló is vagyok?! :D Te beszélsz toleranciáról?! Aki másképp gondolkodik mint te, azt rögtön máglyára is küldenéd gondolom!

Ezzel el is vágtad magad a vitában (is).

Azt meg végképp nem értem, hogy minek összemosni a kettőt?! Természetesen ugyanúgy semmi értelme leszbikusnak nevelni a fiatal lányokat SEM. Főleg mert meglehetősen nehezen fognak boldogulni az életben (és ez jó, mindennek ÁRA van). DE attól még a férfiakat sem kell homokossá tennünk nagyobb számban (pláne reklámoznunk), hogy ezzel megvalósuljon az egyenjogúság (ekkora baromságot rég hallottam).
  • panther112
    És mivel magyarázod azt, hogy mindenhol leszbikus jelenetek, utalások bombázzák a lányokat? Az nem baj? Ja, hogy attól a 'jóérzésű' férfi nem viszolyog? A nőknek meg kuss, ugye? Belőlük lehet biszexuálisokat nevelni... Ha meg nem sikerült az átnevelés jól meg kell verni, ugye? Meg a nőknek vékonyaknak, szépeknek kell lenniük és biszexuálisoknak, az 'igazi' férfiaknak meg kondis (zsír)pacsirtáknak, akik készek mindig helyretenni (egy-két pofonnal) a nőket...

Na pont az ilyen felfogású (tapló) emberek növekvő aránya miatt nyitottam a topikot. (Kívánok Neked egy meleg fiút, és egy hetero lányt:) )
  • Sir Quno Jedi
    Vajon másik bolygón-e élünk?! Még a csapból is a homik folynak, vazze!

Tudod miért nem szeretik őket az emberek. Mert jó érzésű férfi viszolyog tőlük, sőt már a gondolatuktól is. Azt dugnak seggbe, akit csak jólesik és hagyja, de ne reklámozzák magukat és ne mutassanak "jópéldát" a médiában mások gyermekeinek! Szimplán ennyi velük a "gond".

Attól még nem feltétlenül ítélek el valakit, mert homi, de attól már igen, ha harcos homi.

TUDOD mekkora balhék voltak anno a gimijeinkben, mikor az egyház szépen visszakapta őket és hirtelen finoman szólva is megindult újra az agymosás! NINCS joguk még nekik sem hozzá, hogy befolyásolják mások gyermekeit, csak mert nekik más a hitük. Tiszta sor. Meg kellett oldaniuk, hogy teljesen "világi" osztályok is legyenek, ahol nem a feszület/jézuska, meg a villásfarkú sátán a fő téma. Ugyemilyenérdekes...

Az éremnek mindig több oldala van ám! A tolerancia NEM azt jelenti, hogy tartsuk oda a másik orcánk (esetleg a seggünk, az ő esetükben), vagy szégyelljük magunkat, hogy mi nem vagyunk olyan "felvilágosultak" mint ők!
  • panther112
    Ezt a rendkívül szellemes megjegyzésedet kifejtenéd részletesebben is? Még csak esélyt sem akarok adni a félreértésre.
  • FL Zoli
    Akinek nincs baja a székletével, nem beszél a szarásról...

• panther112
    Azért kíváncsi vagyok azokra a tömegeknek szánt filmekre, ahol ez nem tabu, én egyről sem tudok. Az ellenpéldák viszont hosszú listát tennének ki. Legutóbbi, amit láttam a Prison Break 4/7 volt.
  • n3whous3
    Filmekben rég nem tabu, beszélgetésben sem, sehol sem. Egyszerűen vannak akik gyűlölik őket, vannak akiket meg nem érdekel a téma. Ennyi.
  • panther112
    Kíváncsi vagyok miért lángolt fel megint a homofóbia világszerte, illetve, hogy ki mit tesz ellene. Engem nagyon elszomorít ez a jelenség pedig semmilyen szinten nem vagyok érintett, de akkor is zavar. Ott tartunk, hogy egy amerikai tömegfilmben naturális eszközökkel lehet a gyilkosság legelképesztőbb formáit is ábrázolni, ám a férfi-férfi kapcsolat olyan szinten tabu, hogy még szinte szóba se lehet hozni, legfeljebb poénkodás, vagy összekötve egy negatív figurával. Ábrázolása tabu. A leszbikus jelenetek pedig mindenhol megtalálhatóak. A hímsovinizmus legsötétebb korszakába kezdünk visszalépni?