903
A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.
Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
-
homeless #180 -
#179 összegezzük a működését:
azzal kezdte, hogy puskacső elé állítana néhány hájas homofóbot. aztán jött az, hogy a nőket törvényileg elnyomják, a férfiak pedig egyenértékűek az erőszakoskodó bűnözőkkel. közben lehülyézett mindenkit, bizonygatta felsőbbrendűségét, aztán kifejtette, hogy a férfiak 95%a undorító, akit megölne. elítélte a túlysúlyosokat is. utána pedig kategórisan kijelentette, hogy kiírtaná, átnevelné a nem megfelelőként gondolkodókat.
ez egy nagyon gyenge provokációkísérlet!!! ilyen hülye emberek nincsenek, nem léteznek! kizárt dolog.
remélem garfield az utóbbiakban azért nem hozzá, mert rájött, hogy hiába nem vagyunk egy véleményen, de azért mégiscsak durva, amit ez a párduc itt néha kijelent. -
#178 Az ellenkező véleményen lévők bizonyos típusú problémákban ellenségek. Az már csak szokás, és ízlés kérdése milyen eszközökkel akarjuk őket megsemmisíteni. Fizikai kiirtás, átnevelés, meggyőzés, stb. tulajdonképpen lényegtelen. -
#177 Pedig Carl Schmitt óta lehet tudni, hogy ez egy nagyon naiv várakozás. -
#176 De honnan a jó szarból tudod, hogy nekem milyen a világnézetem?? Mert ebből a néhány közbeszólásomban nagyon nem vázoltam fel és nem is áll szándékomban, mert amit leírnék, az máris összeférhetetlen lenne a te álláspontoddal és máris én vagyok a nyomorék, hogy így gondolkodok.
Egyébként nekem is van elég bajom a társadalommal (buzik, cigányok, csalók, kétszínűek). De meg sem próbálom másra ráerőszakolni a nézeteimet, ha különbözik az enyémtől, mert felesleges! De te éppen azt teszed, próbálod a másikat rávenni, hogy amit ő gondol az szar és undorító ellenben a te álláspontoddal. Te kérted ki mások véleményét, hát tessék megkaptad, de akkor ne győzködj és ne erőltesd tovább, mert magadat minősíted!
Részemről befejeztem, mert ez a téma már teljesen más irányba sodródott.. -
#175 Osztom a véleményét! Nanu-Nanu! -
#174 "Kövér = buzi ??? Ezt a marhaságot honnan szedted ?!?"
Holnap első utad egy könyvesbolt legyen, Osiris-nál mindig árulják, ha jól tudom 2000ft, nálad életmentő az a könyv! -
#173 Onnan szedte, hogy még gyerek. Kár vitatkozni vele, még nem nőtt be a feje lágya. -
#172 Gyerünk aludni, azt hittem érdekes vita lesz, de ez a gyerek beteg ... -
#171 Helyes. A fasiszták is így kezdték. A melegek meg fogják neked biztos köszönni. :D -
#170 Egy férfi a másik férfit férfi szemmel méri fel: erős, magas, lenyomna...
Szexuális oldalát a férfinak éppen ezért egy nő nézi (ágyék, fenék), vagy egy homo.
Az hogy a mai férfiak kevésbé kidolgozott testűek ugyebár ered abból, hogy pl szellemi munkát végez ÜLVE a gép előtt, utána fáradt agyal meg örül ha hazáig elbotorkál. Jó IT-sból két fajta van: a nagyon kövér, és a csontsovány (a különbség csak a genetika, más táplálékfelszívódás). Kidolgozott, kigyúrt jó szakember NINCS, mert nem jut rá ideje.
És igen, attól mert kövér, még férfi, és NEM a férfiakat szereti !!!
Kövér = buzi ??? Ezt a marhaságot honnan szedted ?!? -
#169 Ahá. Szerintem nézesd meg magad orvossal, mert úgy tűnik neked vannak fóbiáid! :D Éppen szénné p0wnolod magadat. -
#168 Már leírtam az elején is, hogy ha csak az én akaratomon múlna, reggel csak a jelenlegi férfi lakosság max 10-15%-a ébredne fel, a többi menne a Farkasrétibe. -
#167 Nem, én attól hányok, ha egy túlsúlyos (és ezért 95%-ban férfiatlan) férfi arról fröcsög, hogy ő az igazi macsó, meg buzizik, meg ribizlizik. Jól lecsippentenél a pöcsét az ilyennek, attól talán észhez térne. -
#166 Ez igen! Szép volt egy emberjogi élharcostól! -
#165 Oppácska-oppácska! Még jó, hogy nem szundiztam be! Nézzük csak részleteiben!
SZÓVAL te a túlsúlyos férfiakat is undorítónak találod, miközben toleranciáról, meg elnyomásról papolsz?! Nem gondolod, hogy most kúrtad éppen seggbe saját magadat??!?!? 10/10 -
#164 Nem, nem volt magasröptű, épp ellenkezőleg, annyira bugyuta volt, hogy nem értettem ehhez miért kérsz segítséget másoktól, egy ép elméjű embernek az ilyen megy magától is. -
#163 Kiül a petyhüdt hájas pofátokra, nem tehetek róla, hogy látszik. -
#162 Nem szoktam nőnek képzelni magam, amikor felmérem, hogy egy férfi milyen, mint ahogy Te sem szoktad, és Te is felméred a többi férfit, vagy, ha nem, akkor egy alapvetően fontos funkció hiányzik belőled (a vetélytársak kategorizálásának képessége), és afféle félnótás lehetsz. Amúgy a mai férfiak azért olyanok, mint a pondrók, mert egyrészt mind úgy néz ki, mint egy 8. 9. hónapban lévő terhes nő, hisztisek, követőzőek, önállótlanok, gyávák... -
#161 "kimegyek az utcára és látom milyen ocsmányak vagytok mind. "
itt már csak gratulálni tudok. Szóval mindenki aki nem a te felfogásod szerint gondolkodik az "ocsmány".
-
#160 Csak nem túl magasröptű volt az eszmefuttatásom? Levezessem, hogy megértsd, vagy menni fog egyedül is? -
Dodo55 #159 Sehogy, ez nem fóbia, ez vallás. Úgy hívják médiaizmus. Amit a TV-ben mondanak, ami mellett a TV-ben kiállnak a híres emberek, az szent, és aki ezzel nem ért egyet, az gonosz.
Persze van több fajtája, amit itt láthatunk, az kb mtvizmusnak nevezhető, lényegében csak állami és kormányzati(másnéven közszolgálati) médiaforrásokra támaszkodik a hitük. De a legelterjedtebb formája az rtlizmus, annyiban tér el az mtvizmustól, hogy a hitük közvetlen forrása a kereskedelmi média, ami viszont nagyrészt az állami médiával megegyező állásponton van. Azonban a vallás ezen formája kiterjed hírességeknek nevezett humanoid lények istenítésére is. -
#158 Azok nyújtani is tudtak valamit a pöcsükön kívül, bár ahogy hallom ma már elég sok férfinak az se megy... -
#157 No mentem alukálni, mert 2 óra múlva kelek, megyek melózni (asszem a férfiakat is elnyomják, vaze). Legyetek jók! -
#156 Ehhez ugyebár az kell, hogy női szemmel nézd a férfiakat. Nem homo már ez is egy kissé? Én momentán nem tudnék úgy nézni egy férfira, hogy de lesz.pnám, vagy azt nem mert kövér disznó ...
No és miért pondró a mai férfiak nagy része, kifejtenéd? Önzők, gyerekesek, előzékenység és lovagiasság eltűnőben van, de ettől még nem lesznek buzik vagy köcsögök. Ostoba segfejek igen, de nem melegek.
-
#155 Ez nem összeesküvés, hanem tény. Amúgy mit tegyek, lőjek le találomra 3-4 férfit? Lehet, hogy pont beakad egy normális.
Egyszerűen kifejtem a véleményem az olyan felfújt hólyagokkal szemben, mint Ti. Talán tetszik majd néhány más embernek is, és akkor ők nem lesznek olyanok. Talán.. -
#154 Ez egy természetes folyamat része. A férfiak elpuhulnak és elnőiesednek, a nők pedig fokozatosan átvesznek tipikusan férfi szerepeket. Mi ezzel a baj. Magam is jobban kedveltem a réi mácsó férfiakat, de azokat te még jobban utáltad volna, az tuti, mert azok nem tűrtek ellentmondást, vaze! -
#153 Ruzsa Imre: Bevezetés a modern logikába
Kiváló könyv, csak azért ajánlom, mert nem először vannak alapvető logikai kérdésekkel (logikai szerkezetek nem felismerésével) problémáid. -
#152 Nodemost tééényleg! Ha "tényleges eredményeket" nem lehet tőled várni, akkor mégis miféléket? Mit tettél eddig élete során KONKRÉTAN, hogy ezt a nagy űberösszeesküvést megváltoztasd?! Sorold nyugodtan, ráérünk! -
#151 Igen, a mai átlag hetero férfi ocsmány. (Erősen konzervatív nagyanyám csak annyit mondott, hogy a mai férfiak 98%-a egy pondró, aki egy 30-as 40-es évek beli férfinak csak a rossz karikatúrája, és mennyire igaza volt!) -
#150 Igen érdekes kérdést vetett fel tanul kollégám, és én rátromfolnék:
Létezik olyan hetero, aki homofób-fóbiás lehet, vagy mivel ez az állítás eleve önmaga ellentéte, ezért csakis homo-ra lehet igaz? -
#149 No ez már tényleg a nyiff-nyaff kategória! Jól látom, WoW-os vagy?! Ja, akkor mindent értek, bocs. -
#148 Párszor már leírtam húszas évei végén járó hetero férfi vagyok. Nem kell ehhez privát. -
#147 Kár ilyenekkel elkendőzni azt, hogy Te azon vagy, hogy a dolgok így maradjanak, ezt is akarod, én pedig azon, hogy megváltozzanak. Egyéneknek igen kicsi a befolyásuk, így tényleges eredményeket várni tőlem igazán hozzád méltó ostobaság lenne. -
#146 Demost tényleg! Akinek homofób FÓBIÁJA van, azt hogy hívják?! -
#145 namost eddig összegezve, vagy egy női feminista vagy, vagy egy feminista buzi, csak egy a testén kívűl élő férfi. zavarbaejtesz, de komolyan.
viszont, ezzel a névválasztásszal elsőre egy 16 éves zsebnáci ugrik be, szóval ez most provokáció? áruld már el, legalább privátban:D -
#144 "kimegyek az utcára és látom milyen ocsmányak vagytok mind"
És ismét kibújt a szög a zsákból. Szóval mi heterók ocsmányak vagyunk.
Nos, csak sajnálni tudlak, ébreszd fel a Gyurcimókusod és rídd el neki szépen, hogy mennyire bántanak téged azok a mocskos homofóbok .... -
#143 Ez kész! Valóban ennyire felizgat a téma?! Nagyon jó. Kár hogy valószínű csak egy átlagos troll vagy, vagy valami fiatalka pszicho-szakos, akinek dolit kell írnia ebből... Ehhh... Pedig akár érdekes is lehetett volna. -
#142 "#129. példádból kiindulva, te is minden nőt meg akarsz erőszakolni, vagy legalábbis passzívan elfogadod ezt a tényt?"
A magam módján harcolok a mai társadalom ellen, míg Ti istenítitek. Tehát kár összemosni magatokat velem, mert szerencsére nagyon, de nagyon különbözünk. -
#141 Örülök, hogy kibújta lóláb! Gondolom az apartheid idején is mentél a fekete haláltáborokba védeni az igazságot, mert ha pl. nem, akkor máris kollektíven bűnös vagy TE is és minimum heccsátot tudok neked javasolni önkezüleg elkövetve! :DDD
Szegényke...