Homofóbia vs. Homofilia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pacal17
Te csak a társadalmi elnyomásról tudsz beszélni?

vótam

Sir Quno Jedi
Most épp elnyomod a nõket, azt ugye tudod! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Olyan 45-50 éves bombázók vannak, hogy mind a 10 ujjamat lenyalhatnák...
Lsd. ezt az 56-ban született cicust:

Mint a lopott cajgát úgy...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tugyiti
JAG1
:-DD
Jahh, értem az iróniát...
Abszolút igazad van...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sir Quno Jedi
Én csak azt nem értem, hogy ha minden homofób egyben látens homoszexuális szerintük, akkor tulajdonképpen azok is buzgárok, akiknek viszont már VÉDENI kell a jogaikat! Ergó aki útálja a buzikat, azt kell védeni és támogatni, hiszen õ még náluk is sokkal buzibb (és még tagadja is szegény)!?!??! Hogyvanez?! Kit biztosítson szerencsétlen rendõrség?! ÉN személy szerint védelmet kérek akkor!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Õõõõ láttál már nõt?! 😄

Voltan
Én arra számítottam, hogy eltartják magukat 😞((((

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hellhammer
Te rejtett ödipusz koplexusban szenvedsz és mivel egy homofób topikba írsz, ezért nyilván homofób is vagy, ami azt jelenti hogy a tudatalattidban rejtve buzi is vagy. Szal igazából apádra vágysz 😄 (semmi személyeskedés, csak poénból írtam a liberális logikát követve)

Sir Quno Jedi
Akkor bezzeg nem lesz majd ilyen nagy pofátok, ha a topignyitó megkeres titeket élõben és felvágja az ereiteket a tolerancia jegyében, mert mind mocskos hímsoviniszták vagytok-e! 😄DD

tugyiti
mature FTW!4
Hellhammer
Ja bocs 😊 De nem is magyarkodó, hanem mélymagyar vagy vérmagyar...

Amúgy a buzikban azt nem bírom még, hogy ugye elvileg õk természetüknél fogva liberálisnak vallják magukat, de a fene nagy tolerancia általában csak addig tart, amíg nem találkoznak valakivel aki ellentétes nézeteket vall. Onnantól kezdve oda a fene nagy liberalizmus és tolerancia, meghazudtolják saját "elveiket" és a könnyebb utat választják, azaz megy a gyûlölködés és feszültség keltés, mert igazából liberálisnak és toleránsnak lenni kurvára nehéz dolog (jó példa erre a topiknyitó olvtárs - ).

joebacsi
a granny poresz sincs hájpolva a ménsztrím médiában, én inkább ezt tartom felháborítónak!!!44négy

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sir Quno Jedi
Nafigyuzzá! Azokat el is kell tartani ám, meg törõdni is kell velük stb.-stb. Néha bizony egy nõ is túl sok, képzelj el 9-et! (Jerry Springer sóban volt egy ipse, akinek éppen 9 felesége volt, azt mit össze szívatták már... 😄DD)

joebacsi
ennyi undi, korcsikorlátolt heterót egyrakáson, pfújj

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Voltan
Én is szeretnék néhány feleséget.
Megyek is, szerzek párat. 😄

Sir Quno Jedi
Mondjuk tény, hogy egy hetero férfit nagyon be kell osztania annak a 10 nõnek, de ezt ügyesen megoldják a mormonok is, meg még egypár többnejû népség is. Ott a legidõsebb feleség (az elsõ) osztja be, hogy mikor, melyik asszony van a férfival és mi a teendõ. Tiszta nõuralom vaze! Jogokat a pasiknak! 😄DD

Pluskast
A magyarkodó szót kifelejtetted 😄 😄 Már ez is negatívum...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sanyix
kilenc buzgár azt csinálja, hogy sorban, és körben dokkolnak egymásba, mert ugye mindnek van egy lyuk meg egy dugó 😄

heteroknál már nem jön be, mert ugye ott a férfi inkább becsatlakozik az aljzatba, és nem hozzá csatlakoznak, mellesleg a nõnek csak anya típusú csatlakozói vannak, de ez így van jól 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hellhammer
Sztem nem volt szûkebb a kör, csak máshogy voltak kezelve a dolgok. Ha megnézed akár csak az utóbbi 5-6 év hazai történéseit simán látszik, hogy radikalizálódik az ország. Az elsõ melegfelvonulás körül nem nagyon volt az a felhajtás, ami idei meg a múlt évit körbevette. Idegesek az emberek, nincs türelem, ezért ha két külön véleményt valló csoport szembetalálkozik, akkor nincs középút - flame war megy már sajna mindenhol.
Amúgy leszarom a médiát, azért írtam, hogy elvileg már nyilas is vagyok bizonyos körök szerint, amin jót röhögtem és kérdeztem is annó a páromat, hogy hajlandó-e egy nyilashoz feleségül menni (nem elég, hogy részt vettem fasiszta kiképzéseken meg lõgyakorlatokon, most pár napja egy nyilvánvalóan szélsõjobboldali üdülõfaluban voltam nászúton, ahol nem átallottak mindenféle történelmi Magyarországra emlékezõ dolgokkal agymosást végezni rajtam 😊). Szal olyan könnyen bélyegeznek meg már akárkit, hogy az sztem nem normális. Homofób fasiszta antiszemtia vagyok, és még büszke is vagyok rá 😄

Pluskast
Na ja igazán mehetne a gumiba..

Ez egy kurvára felesleges flametopik.

Sir Quno Jedi
Hajrá baner!

Pluskast
Tudod az én dédnagyanyám meg mindíg azt mondta a fateromnak, hogy édes drága unokám vigyázz mert a nõk gonoszok! Amúgy meg te szerintem ilyen tipikus agent provokatõr vagy...

Sir Quno Jedi
Mikroközösségekben igen. Nincs vele gond, ha elegendõ számú más buzgár is jár hozzá.

Tinman
"Nézzünk szembe a ténnyel, Panther, akkora homár vagy, mint ide Lacháza."

Sírva röhögtem :-DDDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

JAG1
Tehát a buzi jó. :-DDD

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sir Quno Jedi
Dejhát ezt ugáztam! Hogy mikróban ez elõnyös neked, mint heteronak. 😄

Lord Nomak
+fav már csak azért is mert egy teljesen felesleges topic ez. Természetellenes szvsz, innentõl mit lehet még beszélni róla. Olvastam az elején ezt az állati példálozást, hogy szaporodás stb. Igaz, akár tetszik akár nem. Férfi a férfival ? Szaporodás nulla. Nõnél szintén, ergo saját magunkat irtanánk ki.
Vicc meg röhej, hogy valaki járványnak tünteti fel azt, ha nem szimpatizálok a homokosokkal, omfg.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

JAG1
Akkó' meg pláne...
A 9 buznyák engem hol zavar a dugásban? Megalapítom szépen a kis klánom és aztán befogom a 9-et, mint visszamaradott bennszülöttet rabszolgának...

JAG1
Ezek nem újkeletû történetek. Régen is ez volt, csak szûkebb volt a kör, amit ráhúzhattak az emberre. Kapitalista disznó, meg ÁVÓ-s voltál.
Egyébként pont ez a baj, hogy azt nézzük, mit mond a média. Engem és az értékrendemet nem a szaros média fogja meghatározni...

Sir Quno Jedi
Buzgárokról volt szó! 😄 A kilenc buzgár micsinál? Párokat alkot és az uccsó miatt létrejön egy szerelmi háromszög, ergó felszámolják saját magukat!

JAG1
Na most ezt végi gondoltam.
Tegyük fel van 10 nõ, 10 férfi...
Azt mondják, hogy rajt és mindenki elkezdi a saját fajfenntartását.
Egy Jedi azt csinálja, hogy elõbb kiírtja a tömeget. Tegyük fel, hogy mindig a Jedi gyõz.(Azzal nem számoltam, hogy lehet egy Joda is köztük. :-))A többi meg elkezdi dugni a nõket. Tehát 8-an kefélnek, 2 meg verekszik. Jedi gyõz. Köv kör. 7-en dugnak 2 megint verekszik. Azt látva, hogy 3 suna csak masszírozza magát, gyorsabban dugnak, mert van szabad luk. így a végére én, (tegyük fel szerencsés vagyok) akit utolsónak öl meg, sokkal többet dugok, mint a Jedi, aki addigra kimerül, ha meg nem hal. Keffent két kört és összesik. :-DD
Ráadásul a sok fatty addigra annyian lesz, hogy legyõzik a Jedit. :-D

Voltan
Egyetértek, de manapság a homofóbia kifejezést mindenkire értik, aki nem öleli rögtön keblére a buzogányokat, nem a betegesen fóbiásokra.

Hellhammer
Én nem idegesítem fel magam a buzi szó hallatán, nem megyek felvonulásra verekedni, szimplán csak nem bírom elviselni a nagy hype-ot ami manapság a buzikat körülveszi, illetve ha egy homo van a társaságban ahol vagyok, akkor inkább megpróbálom kerülni (volt már rá példa, hogy egy meleg csávó elkezdett nekem bókolni, mondtam neki, hogy inkább ne és arrébb mentem - szerencsére nem az erõszakos fajtából való volt, mert ha utánamjön akkor elõbb üvöltözés lett volna belõle, aztán meg ki tudja mi...)
Azért mondom hogy homofób vagyok, mert manapság az a jellemzõ, hogy ha valaki nem ért egyet valamivel, akkor egybõl szélsõséges csoportba sorolják, sajna manapság odáig fajult az ország , hogy szinte sajnos már nincs középút (ja amúgy már az is kiderült rólam az utóbbi idõben a médiára alapozva, hogy szélsõséges fasiszta nyilas is vagyok)...

JAG1
Szóval szerinted az energiám nagy részét arra kellene fordítanom, hogy rendet tegyek a világban, kiirtsam a vetélytársakat és mikor már csak jártányi páwöröm van, meg vagyok vagy 80 éves akkor menjek puncit szagolni?

Sir Quno Jedi
Jó. Ha kiraknak egy szigetre 10 nõvel, meg 9 buznyákkal együtt, akkor máris javultak az esélyeid a "puncilátásra". De egy valódi társadalomban, ami nem ilyen mikro alapokra épül, ez nagyon rosszfelé viheti el a dolgokat hosszútávon.

JAG1
A fajfenntartás ösztöne nekem mást jelent. Nem azt, hogy zacsipacsisakat püföljek, hanem azt, hogy minél több puncit lássak.

Sir Quno Jedi
Node nem hinném, hogy innen akármelyikünk kimegy buzikat verni bárhova is?!

JAG1
Nem, nem így értettem.:-)
A fóbia mindenképpen valami degenerált reakciót jelent. A véleményt, vagy elõítéletet nem keverném vele.
Akkor van baj, ha egy bizonyos dologra egybõl dühroham a válasz.
Én sem bírom õket, de nem kezd habzani a szám, ha meghallom a buzi szót.

Szóval ha direkt kimész a tüntetésre buzit verni, akkor fóbiás vagy és beteg.

Sanyix
"Nedobáld a buzit he!"

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
a homofóbiát a buzik maguk gerjesztik. A rohadt felvonulásaikkal, meg a buziság reklámozásával. Nézzétek meg, hogy egykét eredetileg buzi dolgot a heterok is csinálnak. pl ma már nagggyon menõ a rózsaszín póló/ing ami bizony a buziktól származik. Férfiembernek alapból undorodnia kéne ettõl a színtõl, ha kivétel ha egy nõ bizonyos testrészei ilyen színekben pompáznak 😄
A buziság nem ilyen genetikai izé, ez sima elmebetegség, méghozzá súlyos.

Egyébként már a topik címe is sokatmondó.
😊))

járvány...
😄DDDDDDD

fotográfik kolomp edisön :D

Szerintem ez a fajfentartás ösztöne.

fotográfik kolomp edisön :D

Sir Quno Jedi
És ha pl. a peodfilokat nem bírod, akkor az is fóbia és gyógyítandó?! Merthogy szeretned kell õket és punktum?! Ez egy f@szság. A buzgárok nem pókok. 😄DD

JAG1
Ez is egy betegség, mint az arachnophobia, amit kezelni kell...
Nem én mondom, hanem hozzáértõ orvosok. Volt is egy mûsor ezzel kapcsolatban.
Ha bele gondolsz igaza is van. Az sem normális, hogy már a szótól is dühös vagy. A tolerancia teljes hiánya. Ami jelen esetben részemrõl jobban elfogadott, mint a magamutogató buzi.

Voltan
"Idáig fajult a homofóbia. Már elképzelni se tudjátok, hogy egy 30 körüli hetero férfit idegesít a sok szardobálás, buzizás, amit az átlagos férfiak folytatnak."

Egy 30 körüli hetero férfi marhára nem foglalkozik ezzel a hülyeséggel. Nézzünk szembe a ténnyel, Panther, akkora homár vagy, mint ide Lacháza.

Mellesleg felõlem aztán mindenki olyan lyukba gyömöszöli a bögyörõjét, amilyenbe neki tetszik, tõlem akár egy koalát is dughatnak (feltéve ha nincs a koala ellenére 😄). Az ún. "homofóbia" a homárok által generált dolog. Mindenki szart az egészre addig, amíg nem kezdte a média, meg a politika, meg a "kultúra" az emberek képébe lapátolni iszonyú ocsmány módon. Akárhogy is nézzük, egy deviáns viselkedésformát tuszkolnak le a torkunkon. A nyilvános részegeskedés-kötekedés is az. Az sem, zavar, egész addig, míg a részeg rám nem száll. Onnantól már zavar, és akkor leütöm.
Ez ennyire rohadtul egyszerû.

Mellesleg, Panther, mint "semmilyen módon nem érintett" (hehe, persze), irigylem a problémáidat, de rohadtul.

Hellhammer
Azt nem értem, hogy miért van manapság mindenhol az hangsúlyozva, hogy a homofóbia rossz és bûnös dolog, aki viszolyog a buziktól az egybõl fasiszta szemétláda. Ez is lehet szintén olyan "megmagyarázhatatlan" viszolygás, mint amikor valaki a magasságtól, bezártságtól, tömegtõl, bizonyos állatoktól meg még ezeregy akármilyen más dologtól szorong (szóval akármelyik más fóbia). Az egyéb fóbiákat simán elfogadják az emberek és megértõek azzal szemben, ellenben a homofóbia szinte már bûnnek számít.

Ha azt mondom hogy homofób vagyok (az vagyok és semmi rossz érzés nincs bennem emiatt), akkor bizonyos rétegbe tartozók szerint egybõl nem is vagyok már ember. Ha valaki megpróbál meggyõzni az ellenkezõjérõl, és erõszakkal rávenni, hogy márpedig akkor is szeressem és fogadjam el a homoksokat, akkor természetes reakcióm az, hogy védekezem ellene, és ha nem tágítanak ezzel, akkor egyre erõszakosabban védekezek, ami természetes dolog, hiszen fóbiáról beszélünk (próbáljon csak meg valaki egy klausztrofóbiás embert betuszkolni egy szûk kamrába, lehet hogy még verekedés is lesz a végén belõle).

Szal azt magyarázza meg nekem valaki (akár a topiknyitó is lehet), hogy miért bûn a homofóbia, amíg más fóbiákat elfogadottnak tekintenek.

Christiansen
Még ne klóz,
érdekelne a csajok mit szólnak a témához

Christiansen
"Nebántsd a buzit!"<#ejnye1>