903
A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.
Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
-
#300 láttad volna milyen ügyesen beszélt a cseten :D -
#299 Újabb idézet, amit egyik tagunk kapott tőle:
"Mit akartál írni? Talán nincs igazam, hogy egy ocsmány pacal az a jedi, nem ember? Ha meglátják Dachau-ban kitör a zsidók közt a fogyi láz.. mert senki nem szereti az embernek látszó disznókat. Aki szerint egy jedi kinézetű 'férfit', helyesebben kant emberszámba kell venni, az nem normális."
-
#298 Jah, amúgy nyitva vagyunk. Közkívánatra még a banját is kivettem! -
#297 Idéznék Panther barátunktól:
"Rátapintottam a lényegre látom:D, tudod akár sg-ről is kibannolhatsz, úgyis csak balhézni járok ide, ha unatkozom, vagy (bár ez neked meglepő lesz) ha alacsony a vérnyomásom. A tényeken ez nem változtat egy hájas geci vagy, egy totál csőd, aki gondolom kb. impotens, és egy óra neki, amíg megtalálja a pacalok közt a pöcsét, aztán nyugtázza, hogy ez már nem működik...
Hát grat neked, szar életed lehet, lehet szenved melletted egy nő, és ezért még nem basztad ki magad valami magasabb épületről, mert így még be tudod hazudni magadnak, hogy férfi vagy, de nem vagy az, egy hájas ogre vagy, aki úgy is rövidesen meghal szív, és keringési betegségekben, avgy agyvérzésben..."
Látható mennyire szívén viseli az emberiség sorsát! :D -
#296 Mondjuk igaz... :D -
#295 Engedd má vissza,most mi lesz eme becses topikkal? :cry: -
#294 meh...vége a bulinak....
(pedig két csomag csipszet benyomtam olyan jól szórakoztam) -
#293 Erre én is írnék valamit, de mivel már oda kerültél, ahová való vagy, nincs sok értelme. Döglött lóba mindek belerúgni, ugye. -
#292 Bakter SQJ, most kit buzizunk szembe? :-) -
#291 Megkaptad a választ, remélem elégedett vagy vele, kis toleranciabajnokom... :D -
#290 Szánalmas vagy... YOU'RE A HOMO! -
#289 Láttam a fotóidat, és rájöttem, hogy Téged nem szabad idegesíteni, mert kiemelt rizikó faktorba tartozó hájpacni vagy. Most komolyan hogy bírod elviselni magad, úgy nézel ki, mint egy vágásra megérett mangalica:D ráadásul, ha jól látom falun élsz, nem félsz, hogy tévedésből levág a szomszéd hájpacnikám? Amúgy 10 év és mész az extra méretű koporsóba, ilyen adottságokkal nem hiszem, hogy sokáig el lehet élni... -
#288 Egyébként ha csöndben maradnak a buzik nem zavarnak, sőt... a heteroknak több nő marad :D és én nem bánnám ha több nő is "kihasználna" egymás után, de sztem ezzel nem vagyok egyedül :) -
#287 Mondjuk "fiúk, lányok", azaz a szekció címében nincsnek benne a homik, ergó van benne valami... -
#286 20 évesen már felfoghatnád mi az irónia... -
#285 Semmi gond, ha zárják, akkor majd én szépen kinyitom később. Törölni meg nem szoktak errefelé sem, mivel nem járultak hozzá a topicba írók. :D -
#284 Nem egy harcos típus a kicsike -
#283 Akkor burkoltan buzizzunk, hátha nem zárják... Már csak az kéne hogy a "Fiúk-lányok, kapcsolatok" alatt meleg topic is legyen. Van erre külön fórum, (vagyis gondolom) honlap, úgy vélem ezt nem itt kellene. De ki vagyok én...? -
#282 Gyerekek! Nagytiszteletű barátunk máris kérte a topicja zárását (azaz ezét!). Voilá! Ez gyorsan ment. Így nehéz lesz megmenteni a világot, ha az első aprócska akadálynál megfexünk... -
#281 Mi mindent topicban képesek vagyunk ezt taglalni, mer jó téma. :D -
#280 Igazad van egy izmos, izzadságtól lucskos férfitest, 150-es IQ-val vonzóbb.
Neked azt ajánlanám feküdj neki a szillogizmusnak aztán gyere vissza. -
#279 Nohát biztos találna nálad ideálisabb férfit bármelyik nő így is, csakhogy az ember elér egy számára már elfogadhatónak tartott szintet és kiköt ott. A nők is mérlegelnek és ha elégséges vagy nekik az adott pillanatban, akkor bullseye! De percig se hidd, hogy nem padlóznának meg egy valódi Don Juan-tól. -
#278 Ti most komolyan azt taglaljátok, hogy melyik a jobb, nőt férfit és melyik testnyílásán? Eleve halott a topic, pláne hogy egy feltételezem fullos homi nyitotta, mert én nem tudom elképzelni hogy egy 20 felett járó (ha igaz az adatlap) fiú evvel a problémával küzködjön hajnali negyed 1-kor, gondolom nem akarta a másik (lehet heteró) férfi bekapni a kis hancúrlécét és feljött sírni a fórumra... Ugyan már emberek... -
#277 ezzel az a szopás, hogy hiába lesz több a szabad nő, de mi van akkro ha mégsem kellesz nekik? Kényszerből meg végképp nem mennék bele olyan kapcsolatba, ahol csak azért vannak velem, mert nincs más...
Max azért, mert jó a nő és azután elmondhatom, h vele is volt dolgom.
Jajj bocsánat, itt máris elnyomom a nőket. Ezer bocsánat! :c -
#276 Azmámind1. A nő a lényeg. A ferromonok, a tapintás, a hang, a tudat. Mind1, hogy orális, anális, avagy szimpla vaginális a közösülés mikéntje. Sőt, igazándiból nem is kell "belül kerülni" ahhoz, hogy jó legyen mindkettőtöknek. -
#275 Én még egy nőt se tudnék análisan megsexuálni nemhogy egy férfit..... -
#274 kapcsolódó összeesküvéselmélet -
#273 Igazad van egy izmos, izzadságtól lucskos férfitest, 150-es IQ-val vonzóbb.
Hát én maradok inkább a buta, de szép nőknél...amúgy meg vannak szép és okoskák is :-P
Egyébként nem lenne rossz, ha minden 3 férfi meleg lenne... mennyi szabad préda lenne HEVÖN! -
#272 Ja nácifasiszta vagy fasisztanáci.Vagy csak náci bácsi. -
readswift #271 "Gyönyörű példát szolgáltattál a homofób ember körültekintő gondolkodására. Én egy egész világra kiterjedő jelenségről beszélek (ja, hogy az egész világ magyar, ja persze, de egy állat vagyok, hogy mindig elfelejtem), Te pedig rögtön erről a putri országról kezdesz beszélni (kár elkezdeni vitatkozni világviszonylatban egy putri vagyunk, ez tény, és nem minősítés). Mindjárt fog jönni egy lángész és leegyszerűsíti magyar belpolitikai problémára. A topik nem ezért nyílt, úgy, hogy előre megkérem ezt senki ne tegye."
ebből itt világosan kirajzolódik mi a pálya pancikával, láttunk már ilyet és nyilván látunk is még . -
#270 Hát nemtom. Nekem attól egyből feláll, ha egy jó nővel csókolózom, de attól meg egyből lekonyul, ha csak arra gondolok, hogy egy másik "férfival" teszem ugyanezt. AKKOR én most homofób vagyok, látens buzi, vagy csak simán fasiszta??! -
#269 Mert ez igazából egy segélykiáltás a társadalom felé tele dühvel. -
#268 Hé! Tudsz részleteket!?! Elő vele! :DDD -
readswift #267 pancit erkölcsileg vagy (inkább) anyagilag tetemes hátrány érte eddigi világos-nyugati álláspontjáért ezért most idejött hogy lefolytassa átmenet nélküli vagdalkozását a "putrik népével". Köszönjük. -
#266 Lehet mazochista heterok és most gyakorolnak! :D -
#265 Ez se dolgozott 30 évet a csavargyárban.
Meg is kérdezné:ott csinálják a hajcsavarót?
Ja a metrikusat. -
#264 Ilyen undorral embert még nem láttam "csókolózni"...köhöm. -
#263 Ezzel a fekáliás pénisszel óvatosan... ki az anál szexet szereti rossz ember lehet? De legalábbis látens buzi? -kérdés. -
#262 Nyomnám hát -
#261 Mérbajaz! Csak szeretik egymástot!