3952
-
#70 Csak jövőre lesz kapható a telefon Magyarországon...
Cikk -
#69 Persze, hogy nem kell minden szavát elhinni egy cikknek, de amíg nincsenek felhasználói tapasztalatok, kénytelen az ember arra támaszkodni. Nomeg ez az első cikk (legalábbis amire ráakadtam), gondoltam helye van a topicban:) Amúgy videókon sok dolgot nem látni, ráadásul az 5800-t bemutatók néhol ellentmondásosak (egyiken szerencsétlenkedik az ürge a kezeléssel, másikon semmi gond, igaz, a menürendszer lehetne gyorsabb). Én igazából arra leszek kíváncsi, mennyire válik be majd a mindennapokban a készülék, azt pedig csak a tulajdonosok tapasztalatai alapján derül ki (és mire elér hozzánk, kijön 1-2 SW frissítés, ami úgy általában a Nokiákon sokat segít:)) -
mukievil #68 http://origogsm.hu/modules.php?name=Shop&s_op=viewproductdetails&lid=2495&cid=151
elvileg itten elörendelhetö... 130 000 ft-s áron , de mintha a csomag tartalma hiányos lenne :)
Ugyérzem, azért még érdemes várni :) -
#67 jobban hiszek a szememnek (alábbi videó, meg majd élőben), mint egy cikknek. ;) -
#66 "ha"
ennyit erről :) -
#65 Angolul tudóknak itt egy cikk. Azoknak, akik nem beszélnék az említett nyelvet, összefoglalva: az OS gyors, stabil, a kijelző szép képet ad, nincs gond az érzékenységével, beviteli lehetőségek jól használhatók, hangminőség kiváló.
Szóval számomra úgy tűnik, megvan a következő telefonom:) (persze ebbe még egy rosszul sikerült magyar árazás beleszólhat). -
mukievil #64 Erre én is kiváncsi leszek!!! Uj telefon kéne... :) -
#63 Arra még várni kell pár hetet:) -
#62 fasza :) mostmárcsak jelenjen meg maga a telefon :D -
#61 Van.Alulról kell bedugni. -
#60 máté nagyon szeretném ha igazad lenne:) btw a ceruzának vanbenne hely? mármint ugy mint a pdakban hogy oldalt van egy kis hely ahova bedugható -
#59 Jól van na.Ezek biztos demo mobilok) -
#58 Idézet a Nokia oldalról:
"Egykezes használatra optimalizált, érintőparanccsal irányítható"
...
"Kialakításából adódóan rendkívül kényelmesen kezelhető egy kézzel is, érintéssel illetve ceruzával vezérelhető..." -
#57 Eleve nem újra tervezték!Hanem ceruzára hahÓ! -
#56 Azt hittem úgy általánosságban a resistive kijelzőkről írtál. Igen, a videón szereplő készülék valóban nem állt a helyzet magaslatán -s akkor még finom voltam- de kizártnak tartom, hogy ilyen formában ki merje adni a Nokia. Fényerő szerintem nem függ a TS technológiájától, legalábbis a lent említett PDA-m-nak ilyen téren nagyon nincs szégyenkezni valója. -
#55 Szerintem a pontatlan, és nem túl érzékeny is. Legalábbis az eddig kikerült videók alapján nincs szinkronban az ujj mozdulataival a képernyő (pl weblap görgetésekor), és sokszor mellényomnak a menüben is. Csekk #22 + itt a cikk alján lévő videót.
A kevésbé fényerőst csak olvastam általánosságban a resistive touchscreenekről, ezt lehet hogy feltuningolta a Nokia. -
#54 A végén van akép róla:) -
#53 Igen:) -
#52 de egyébként adnak hozzá tokot nemm? -
#51 Szerintem az általad említett problémák közül egyedül a sérülékenység reális, viszont az nagyon. Kijelzővédő fólia alap lesz a készülékre, de azért így is vigyázni kell majd rá rendesen... (Többit A696 PDA-m után nem tudom megerősíteni.) -
#50 üs helyett is mikosné helyett mikorén :D bocs csakmég nemtelejsen szoktam hozzá az iphonehoz:D -
#49 Van benne valami...bar nekem Az iphone ts-nje üs szarakodni szokott neha,pl Mikosné ezt irtam se akarta bevenni A' p betut :P -
#48 "Touchscreen elég vicces"
Sajnos olcsó húsnak híg a leve. Nem véletlenül kerül majd feleannyiba mint az iPhone vagy a HTC Diamond: az érintő képrenyője a "resistive" technológiára fog épülni. Ez jelenleg a legolcsóbban előállítható touch-screen. Amiben elmarad a "nagyoktól": fényerő, kontraszt, pontosság, érzékenység, és nem utolsó sorban az hogy karcosodik.
Youtube teli van videóval amiken iphone-t kulcsomóhoz dörgölik mégsem látszik rajta utánna semmi, na ezt ezzel nem igazán lehet majd megcsinálni, vigyázni kell rá nagyon.
Mindezek mellett elég nagy tudása lesz, a €279-s európai ár korrekt érte. Aki együtt tud majd élni a kicsit béna touch-screen-nel annak jó vétel lesz. -
#47 Én is:) -
#46 köszöntem:D -
#45 Most Októberbe:D -
#44 Tudom, nem is vontam kétségbe. Remélem UI terén is megközelíti az ötletadót... Ha márbtudás terén egyértelműen lekörözi azt. (Amúgy jelenleg én is SE user vagyok, a K550i-mmel:)) -
#43 egyemaszived nemtalálom sehol, lehetnél oly drága hogy mondasz egy számot :D:D -
#42 Ha tudsz olvasni akkor megtudod:D -
#41 egyébként várhatóan mikortól kapható?:D -
#40 Azé! -
#39 És az kit érdekel,hogy most iPhone alaötlet.Ha ez jelenik meg előbb és utána az iPhone akkor ez lenne az alapötlet? -
#38 Ő alatt a nokiát értemm :D -
#37 egyetértek,de ennek az alapötlete egyértelműen az iphone :) nekem a következőm biztos hogy Ő lessz :) (most K770i-m van) -
#36 Nekem is:) -
#35 Bár általában én sem csípem, ha egy érintőkijelzős készüléket azonnal az iPhone-hoz hasonlítanak, de ez esetben egyértelműen az iPhone ellensúlyozása lehet a cél a Nokia részéről (azonban a "másolat" jelző kétségkívül erős).
Amúgy az 5800-t kíváncsian várom, nem tartom kizártnak, hogy jól sikerült UI esetén (és -idővel- megfelelő ár mellett) ez lesz a következő készülékem. -
#34 Ne hasonlítsátok már az iPhonehoz! -
#33 ájfon másolat -
ElectricalTech #32 Szeretnék tanuja lenni annak, hogy hogyan fogja meghódítani Amerikát, de min. európát a magyar fejlesztésü mobil telefon :) -
#31 Ez igaz:)