3952
-
Retroka #310 Sziasztok!
Nem tudjátok jelent-e már meg hozzá teljesen kompatibilis GPS? Pl.: Garmin vagy TomTom vagy bármi ami teljes kijelzőn érintősen futna (Lehetőleg Mo térképpel)? -
#309 TurboSIM.De akkor a garancia megvonását vonja maga után! -
Onuris #308 Srácok ha egy ilyen telefont teszem azt, Pannonnál vásárlok, akkor lehet azt függetleníteni vagy nem? Ha lehet akkor mennyiért kb? Előre is köszi a segítséget! -
Bmx01 #307 én is igencsak nyárra veszek ilye telót mivel júniusra jár le a 2 hűségévem a pannon-nál remélem addigra még lejeb megy, de sztem még úgy is csak részletre tom venni -
#306 Ilyenről eddig csak Oroszországban hallottam, hogy fizetni kell azért, ha téged hívnak, remélem, nem jön be ide szokásként :D -
Bmx01 #305 ilye baromságot még nem hallottam, mindenből pénzt akarnak kihúzni,
mi lesz itt még lassan a telefonfelvételért is kell fizetni vagy visszahozzák a kapcsolási díjat..... ( de 1 sz.rok ) -
#304 Szarul hangzik, nem? -
#303 t-equilánál igen -
Bmx01 #302 fizetni kell a hívószámkijelzésért ??? -
#301 Ipmarton már van, akinek megy, ingyért van a progi, de a térképet 3g/wifiről tölti le. -
#300 Ez nagyon szánalmas így 2009-ben...
Van már jó Google maps 5800-ra? És amúgy a google maps mobilra fizetős vagy ingyé van? -
#299 Asztaku*** Ez vicc.. -
#298 remélem a pannonnál ez nem így van:S:S mekkora fos omg -
#297 lol.
Megnéztem, és tényleg fizetni kell érte... Ez nevetséges hogy még net is van a mobilomon, de a hívó számot nem jelzi ki... -
#296 Igen T-s vagyok, de nem hinném hogy fizetni kellene érte... -
#295 Sztem kizárt dolog.. -
#294 mi????? ezért fizetni kell? looooooooooooooooooool -
Onuris #293 Szia!
Gyanúm, hogy T-mobilos vagy. Náluk ez a szolgáltatás plusz 200 Ft-ba kerül. Egy másik fórumon olvastam, persze lehet, hogy az ottani info sem volt valós. Kérdezz azért szerintem utána! -
#292 Igen, de olyan is hívott akinek biztos nem rejtett a száma, és az övét se írta ki. -
#291 Ott a pont szerintem is. -
#290 Nem tom ennél a telefonnál h van, de ilyeneket (nincs/rejtett-/magánszám) általában akkor ír ki minden telefon, ha rejtett számról (inkognitóban/szám elküldése kikapcsolva) telefonálnak. Nem? ^^ -
#289 Help plz! Hol kell beállítani, hogy kiírja hogy ki hív? Mert akárki hív azt írja hogy (nincs szám). -
#288 ok, nem is azért írtam, hogy fikázzam a másik szolgáltatót, hnem azoknak írtam, akiik a Pannonra vártak :) -
#287 70 előfizuval...hát sry,de inkább 80ért jodásan kártyával,vagy 85ért függetlenül:) -
#286 http://www.pannon.hu/egyeni/keszulekek/nokia/5800/ Ezaz :) -
#285 És egyébként miért nem lehet nokiás progival frissíteni? Csak mert nem nagyon merek ilyen dolgokat csinálni vele, mert T-mobile-os... xP
Vagy ha beviszem T-mobilehoz ők frissítik? -
#284 Köszi! -
#283 Itt van az #1-ben help: http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=64&t=40&start=500&hilit=phoenix -
#282 Csak PC Suite-al próbáltam. Mi ez a Phoenix, és honnan tudom leszedni? -
#281 Valszeg nem jó a product code-od, Phoenix-el próbáltad? -
#280 őőő nekem azt írja hogy a telefon 10.0.010-es, és már elvileg van 20.0.akárhányas is nem? de akkor miért nem frissíti nekem a telefont? -
#279 Itt van egy:
Nokiaprogramokon
-
#278 MSN-ből még nincs problémamentes, Fringből szivárognak ki alfák. -
baandee #277 Akinek van ilyen készüléke az MSN-en használatról tudna mondani vmit...
Előr is köszönet a válaszolóknak... -
#276 Én sem bántam meg, és tényleg nem tudok róla rosszat mondani... talán az hogy szinte lehetetlen elkerülni rajta az ujjnyomokat, de amint bekapcsol a képernyő, semmi nem látszik ezekből, és mindenki elfelejti hogy volt ott valami, amint meglátják a képét:P. -
#275 Én nem bántam meg, hogy ilyet vettem n81 után, szerintem minden van benne, aminek kell, és a programtámogatottsága meg csak nőni fog. Mondj rosszat róla, és megcáfolom -
Bmx01 #274 Gondolkodóba estem én is evvel a készülékkel kapcsolatban, mivel júniusba jár le a 2éves hűségnyilatkozatom gondolom akkora a pannon is beszerzi, remélem majd v.mi kedvezményre mivel jó pár éve vagyok a pannonnál habár előfizetéses csak 2 éve vagyok csak még nem tom hogy ezt a készüléket válasszam e vagy esetleg v.mi N szériásat lehet erről a készülékről jót is rosszat is hallani bőven -
#273 azt mondta, h iphone ára most lejebb csúszott és ez is hatással lesz az árazásra... tehát 2 hó múlva jó ár/érték aránya lesz, íyg vettem ki a szavaiból
#LoDMaSt: szolgáltatófüggetlen Nokia promóció volt [meg sem említettem neki, h valszeg pannon/független - sőt, ő feltöltőkártyát nézett ki belőlem ;)] -
#272 marad :D -
#271 Te döntesz:)