3952
  • Retroka
    Sziasztok!
    Nem tudjátok jelent-e már meg hozzá teljesen kompatibilis GPS? Pl.: Garmin vagy TomTom vagy bármi ami teljes kijelzőn érintősen futna (Lehetőleg Mo térképpel)?
  • Máté94
    TurboSIM.De akkor a garancia megvonását vonja maga után!
  • Onuris
    Srácok ha egy ilyen telefont teszem azt, Pannonnál vásárlok, akkor lehet azt függetleníteni vagy nem? Ha lehet akkor mennyiért kb? Előre is köszi a segítséget!
  • Bmx01
    én is igencsak nyárra veszek ilye telót mivel júniusra jár le a 2 hűségévem a pannon-nál remélem addigra még lejeb megy, de sztem még úgy is csak részletre tom venni
  • LoDMaSt
    Ilyenről eddig csak Oroszországban hallottam, hogy fizetni kell azért, ha téged hívnak, remélem, nem jön be ide szokásként :D
  • Bmx01
    ilye baromságot még nem hallottam, mindenből pénzt akarnak kihúzni,
    mi lesz itt még lassan a telefonfelvételért is kell fizetni vagy visszahozzák a kapcsolási díjat..... ( de 1 sz.rok )
  • LoDMaSt
    Szarul hangzik, nem?
  • HTS s3rg1nh00
    t-equilánál igen
  • Bmx01
    fizetni kell a hívószámkijelzésért ???
  • LoDMaSt
    Ipmarton már van, akinek megy, ingyért van a progi, de a térképet 3g/wifiről tölti le.
  • Ray Z
    Ez nagyon szánalmas így 2009-ben...
    Van már jó Google maps 5800-ra? És amúgy a google maps mobilra fizetős vagy ingyé van?
  • LoDMaSt
    Asztaku*** Ez vicc..
  • szucsy89
    remélem a pannonnál ez nem így van:S:S mekkora fos omg
  • Ray Z
    lol.

Megnéztem, és tényleg fizetni kell érte... Ez nevetséges hogy még net is van a mobilomon, de a hívó számot nem jelzi ki...
  • Ray Z
    Igen T-s vagyok, de nem hinném hogy fizetni kellene érte...
  • LoDMaSt
    Sztem kizárt dolog..
  • szucsy89
    mi????? ezért fizetni kell? looooooooooooooooooool
  • Onuris
    Szia!

Gyanúm, hogy T-mobilos vagy. Náluk ez a szolgáltatás plusz 200 Ft-ba kerül. Egy másik fórumon olvastam, persze lehet, hogy az ottani info sem volt valós. Kérdezz azért szerintem utána!
  • Ray Z
    Igen, de olyan is hívott akinek biztos nem rejtett a száma, és az övét se írta ki.
  • LoDMaSt
    Ott a pont szerintem is.
  • CzGobe
    Nem tom ennél a telefonnál h van, de ilyeneket (nincs/rejtett-/magánszám) általában akkor ír ki minden telefon, ha rejtett számról (inkognitóban/szám elküldése kikapcsolva) telefonálnak. Nem? ^^
  • Ray Z
    Help plz! Hol kell beállítani, hogy kiírja hogy ki hív? Mert akárki hív azt írja hogy (nincs szám).
  • xBobtailx
    ok, nem is azért írtam, hogy fikázzam a másik szolgáltatót, hnem azoknak írtam, akiik a Pannonra vártak :)
  • HTS s3rg1nh00
    70 előfizuval...hát sry,de inkább 80ért jodásan kártyával,vagy 85ért függetlenül:)
  • xBobtailx
    http://www.pannon.hu/egyeni/keszulekek/nokia/5800/ Ezaz :)
  • Ray Z
    És egyébként miért nem lehet nokiás progival frissíteni? Csak mert nem nagyon merek ilyen dolgokat csinálni vele, mert T-mobile-os... xP
    Vagy ha beviszem T-mobilehoz ők frissítik?
  • Ray Z
    Köszi!
  • LoDMaSt
    Itt van az #1-ben help: http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=64&t=40&start=500&hilit=phoenix
  • Ray Z
    Csak PC Suite-al próbáltam. Mi ez a Phoenix, és honnan tudom leszedni?
  • LoDMaSt
    Valszeg nem jó a product code-od, Phoenix-el próbáltad?
  • Ray Z
    őőő nekem azt írja hogy a telefon 10.0.010-es, és már elvileg van 20.0.akárhányas is nem? de akkor miért nem frissíti nekem a telefont?
  • LoDMaSt
    Itt van egy:
    Nokiaprogramokon

• LoDMaSt
    MSN-ből még nincs problémamentes, Fringből szivárognak ki alfák.
  • baandee
    Akinek van ilyen készüléke az MSN-en használatról tudna mondani vmit...
    Előr is köszönet a válaszolóknak...
  • Ray Z
    Én sem bántam meg, és tényleg nem tudok róla rosszat mondani... talán az hogy szinte lehetetlen elkerülni rajta az ujjnyomokat, de amint bekapcsol a képernyő, semmi nem látszik ezekből, és mindenki elfelejti hogy volt ott valami, amint meglátják a képét:P.
  • LoDMaSt
    Én nem bántam meg, hogy ilyet vettem n81 után, szerintem minden van benne, aminek kell, és a programtámogatottsága meg csak nőni fog. Mondj rosszat róla, és megcáfolom
  • Bmx01
    Gondolkodóba estem én is evvel a készülékkel kapcsolatban, mivel júniusba jár le a 2éves hűségnyilatkozatom gondolom akkora a pannon is beszerzi, remélem majd v.mi kedvezményre mivel jó pár éve vagyok a pannonnál habár előfizetéses csak 2 éve vagyok csak még nem tom hogy ezt a készüléket válasszam e vagy esetleg v.mi N szériásat lehet erről a készülékről jót is rosszat is hallani bőven
  • CzGobe
    azt mondta, h iphone ára most lejebb csúszott és ez is hatással lesz az árazásra... tehát 2 hó múlva jó ár/érték aránya lesz, íyg vettem ki a szavaiból

#LoDMaSt: szolgáltatófüggetlen Nokia promóció volt [meg sem említettem neki, h valszeg pannon/független - sőt, ő feltöltőkártyát nézett ki belőlem ;)]
  • REPS0L
    marad :D
  • Máté94
    Te döntesz:)